分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 13

类型河南省鹤壁市淇滨高级中学2019-2020学年高二上学期第一次月考英语试题 WORD版含答案.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:561152
  • 上传时间:2025-12-10
  • 格式:DOC
  • 页数:13
  • 大小:1.15MB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    河南省鹤壁市淇滨高级中学2019-2020学年高二上学期第一次月考英语试题 WORD版含答案 河南省 鹤壁市 高级中学 2019 2020 学年 上学 第一次 月考 英语试题 WORD 答案
    资源描述:

    1、 淇滨高中20192020学年上学期第1次月考高二英语试卷考试时间:100分钟 分值:150分 第二部分 阅读理解(共两节,满分40分)第三部分 第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。AIf youre a design enthusiast, you re sure to feel dizzy over these jaw-dropping pools.SkyPark Infinity Pool, Marina Bay Sands, SingaporeLocated on the SkyPark above Singap

    2、ores most famous hotel, Marina Bay Sands, this is the worlds largest rooftop pool. Offering amazing views of the citys skyline, the pool is at least three times the length of an Olympic swimming pool. As visitors swim toward the edge,they face an illusion that theyll float into the sky-line. Its qui

    3、te a heart-beaten rush!The Red Pool,The Library Koh Samui, ThailandThis blood-red pool is perhaps one of the most special hotel pools on the list. Set against the backdrop of Koh Samuis Chaweng Beach,the fascinating colour isnt the result of using artificial dye. Rather, the mosa-is tiles(马赛克瓷砖)of o

    4、range,yellow and red make the brilliant sight thats set among trees and an open-air library.San Alfonso del Mar Resort Pool,Region de Valparaiso, ChileThe worlds largest outdoor swimming pool gets its water directly from the sea. The pool uses a computer-controlled pump and filtration system. Locate

    5、d at Chiles San Alfonso del Mar Resort, this huge man-made pool is larger than 20 Olympic-size pools and holds approximately 250 million litres of water. It also holds the Guinness World Record for being the worlds deepest(115 feet) pool.Y40 Deep Joy, Hotel Millepini Terme in Montegrotto Terme,Italy

    6、The deepest hotel swimming pool in the world will make you feel like youre jumping into the sea! The Y40 Deep Joy is a round-shaped pool that reaches a depth of an impressive 130 feet. The pool,which has special caves,ledges(壁架)and underwater viewing glass, was designed by well-known architect Emanu

    7、ele Boaretto. Its meant for leisure dives, dive training and photo shoots.21 .What is special about the Red Pool in Thailand?A. The water is artificially dyed red. B. The swimming pool is specially dyed.C. The swimming pool is painted red. D. The mosaic tiles make its brilliant color.22. If you want

    8、 to experience a swimming of real sea water, which one can you visit?A. SkyPark Infinity Pool. B. The Red PoolC. San Alfonso del Mar Resort Pool D. Y40 Deep Joy23. What do San Alfonso del Mar Resort Pool and Y40 Deep Joy have in common?A. They both use sea water. B. They are both very huge. C. They

    9、are both round-shaped. D. They are both very deep.BIve come back to check on a baby. Just after dusk Im in a car down a muddy road in the rain, past rows of shackled(戴镣铐的)elephants,their trunks swinging. I was here five hours before, when the sun was high and hot and tourists were on elephants backs

    10、.Walking now, I can barely see the path in the glow of my phones flashlight. When the wooden fence post stops me short,I point my light down and follow a current of rainwater across the concrete floor until it washes up against three large,gray feet. A fourth foot twisted above the surface, tied tig

    11、htly by a short chain and choked by a ring of metal spikes(尖刺).When the elephant tires and puts her foot down, the spikes press deeper into her ankle.Meena is four years and two months old,still a child as elephants go. Khammon Kongkhaw,her caretaker, told me earlier that Meena wears the spiked chai

    12、n because she tends to kick. Kongkhaw has been responsible for Meena here at Maetaman Elephant Adventure, near Chiang Mai,in northern Thailand .since she was 11 months old. He said he keeps her on the spiked chain only during the day and takes it off at night. But it s night now.I ask Jin Laoshen,th

    13、e Maetaman worker accompanying me on this nighttime visit, why her chain is still on. He says he doesnt know. Maetaman is one of many animal attractions in and around tourist-crowded Chiang Mai. Meena s life is set to follow the same track as many of the roughly 3,800 captive(被捕获的) elephants in Thai

    14、land. When Meena is too old or sick to give ridesmaybe at 55,maybe at 75shell die. If shes lucky, shell get a few years of retirement. Shell spend most of her life on a chain.24. Why does the author decide to come back?A. She wants to check a baby elephant, Meena. B. She wants to feed those shackled

    15、 elephants.C. She wants to release those shackled elephants. D. She knows a baby is in need of help urgently.25. What can we conclude from the second paragraph?A. The author is scared walking in the path. B. Meena is treated badly and very painful.C. Meena only has three healthy legs. D. One of Meen

    16、a s leg is badly broken.26. Whats the authors attitude towards those elephants?A. Indifferent. B. Critical. C. Sympathetic. D. Negative.27. We can infer that the purpose of the authors writing is .A. to describe those elephants to attract tourists around the worldB. to appeal to people to care about

    17、 the fate of those elephantsC.to tell readers the story of a baby elephant in Chiang Mai,ThailandD.to tell the reason why the number of elephants is decreasingCWhile many Chinese watched movies at cinemas during the weeklong Spring Festival holiday,Zheng Wei explained the film The Spring Festival to

    18、 an audience of visually impaired(受损伤的)people at a cinema in Northern Chinas Tianjin.“Fireworks light up the dark on New Years Eve,and children are playing in an open place covered with Snow,”said Zheng to the audience,describing the visual elements of the movie while holding a micro-phone and a scr

    19、ipt.As the founder of cinema for the blind in Tianjin,the 55-year-old has insisted on brightening the dark world of the visually impaired in his own way for 11 years.Shao Yuxiang and her husband, who are both blind, are regular visitors of the cinema. She wore an elegant yellow sweater to attend the

    20、 couples significant “movie day”.Since October 2007,the free movies, which are described through audio, start at 9:30 am on the third Saturday of each month. More than 150 movies have been screened to more than 20,000 visually impaired people so far.“The theater is equipped with lights,a sound syste

    21、m,projector, and a big screen to give the blind a complete and equal movie experience,” Zheng said.In 2007, after having learned that a “cinema for the blind” established by Wang Weili had benefited many visually impaired people in Beijing, Zheng rushed to Wangs establishment for advice. Under Wangs

    22、 guidance,Zheng built a new cinema in Tianjin and screened The Dream Factory by Chinese director Feng Xiaogang. It attracted more than 50 visually impaired people from different districts and even suburban areas in Tianjin.Zheng always treats movie selections with seriousness. tie usually chooses Ma

    23、ndarin language movies with positive themes that reflect modern society. Special movies for certain Chinese festivals are also part of Zhengs selection criteria.“For example,The Founding of a Republic is specially for National Day. Now, films for Spring Festival are on my agenda,” Zheng said.28. How

    24、 did Zheng Wei help the blind watch movies?A. Zheng Wei helps the blind watch movies clearly by themselves.B. Zheng Wei helps the blind watch movies with a special device.C. Zheng Wei describes the visual elements of the movie to the blind.D. Zheng Wei helps the blind cure their blindness in the cin

    25、ema.29. What do the blind think of cinema for the blind?A. No one wants to see movies in it. B. It is welcomed by blind people.C. They still cant benefit from it. D. The ticket price is truly affordable.30. What kind of person do you think Zheng Wei is?A. caring and creative. B. intelligent and mode

    26、st.C. warmhearted and brave. D. creative and outgoing.31.Which of the following may be the best title?A.A man who helps the blind people in China.B.A special cinema will open up in China soon.C. How do the visually impaired people watch movies?D. The cinema for the blind that will never close.DDeman

    27、d for the Chinese tech companys devices(设备)is red hot even though the countrys overall market for smartphones is getting smaller. Huaweis China sales rocketed more than 20% in the final quarter of 2018,and experts say thats partly due to the US governments global campaign against the company.“The la

    28、test tension between the US and China raised the patriotism(爱国主义)in Chinese consumers,” said Jusy Hong,an analyst at research firm IHS Markit.He pointed out that some Chinese companies encouraged employees to buy Huawei phones late last year. The moves were a gesture of support after the firms chief

    29、 financial officer was arrested in Canada in early De-cember at the request of the United States.Huaweis booming sales show how major parts of its business continue to increase even as the United States tries to persuade other countries to shut Huawei products out of 5G wireless networks and pursues

    30、(追究)criminal charges against it. The company expects to overtake Samsung as the worlds biggest smartphone maker by next year.Huawei sold 30 million phones in China in the last three months of 2018,nearly three times as many as Apple(AAPL),according to data published this week by research firms Canal

    31、ys and IDC. Apples sales plunged almost 20%.Huawei s success in China, the worlds largest smartphone market is more than about geopolitics(地缘政治). Chinese consumers love its flagship, high-end phones because they have great cameras, cutting edge phones,Huawei is able to target a bigger market.It also

    32、 benefited from the troubles this year at ZTE(ZTCOF),a rival Chinese smartphone and telecom- munications equipment maker. ZTE was banned by the US government from buying vital American parts for months last year.32. Why did Huaweis China sales increase greatly according to the article?A. Because the

    33、 companys devices are always popular worldwide.B.Because Chinese consumers patriotism was aroused.C.Because the government encourages people to buy Huawei devices.D. Because the countrys overall market for smartphones is getting bigger.33. What can we conclude from the third paragraph?A. Huaweis chi

    34、ef financial officer was arrested in Canada due to the US s request.B. All Chinese companies showed their support to Huawei with their purchase.C. Jusy long thought the United States arrested Huaweis chief financial officer.D. Jusy Hong thought the arrest of Huaweis chief financial officer is unfair

    35、.34. How do you understand the underlined word in the fifth paragraph?A. increased greatly by. B. reduced greatly to. C. dropped greatly by. D. remained steady.35. Why is Huaweis success in China more than about geopolitics?A. Because Huawei has the largest smartphone market in the world.B. Because

    36、Huaweis success is only limited within China mainland.C. Because Huawei has the ability to target a bigger market in the world.D. Because Chinese consumers are quite satisfied with Huawei smartphones.第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Have you ever been bored and decided t

    37、o check social media, only to find out that your best friend is at Disneyland, that one of your classmates is eating delicious pizza at your favorite pizza store, and that one of your soccer teammates is climbing the Eiffel Tower in Paris? Have you ever had that feeling that others are experiencing

    38、things and enjoying life more than you are? Oh, man! You re missing out! 36 Researchers call that feeling the fear of missing out or FoMO. 37 Its so easy today to see what your friends are doing from the social media. Unluckily,we only have so much time in the day and only so much money to spend on

    39、food or entertainment. It would be impossible for us to enjoy all the name activities we see others take part in on social media.Rather than realizing this basic truth,though,we usually let FoMO lead us to compare our lives with those of others on social media. 38 Why? We know all the sides of our l

    40、ivesboth good and bad. But all we see on social media are the picture-perfect moments others share. 39 FoMO makes us check social media more frequently,leading to addiction and a negative cycle that can be hard to break. Researchers have found that social media and FoMO can cause serious negative re

    41、-suits, including feeling of depression,loneliness and boredom. 40 Researchers advise that we stop looking to social media for happiness. Instead, we should focus our attention on our real lives,including the people around us and all the things were grateful for.A. Have you ever experienced FoMO?B.

    42、At least thats what you might think.C. This certainly leaves us feeling dissatisfied.D. So how do we break the cycle and avoid FoMO?E. Over 75% of young people report feeling FoMO from time to time.F. As famous Theodore Roosevelt said,“Comparison is the thief of joy.G. If you let FoMO control you,th

    43、e only thing you11 really be missing out on is your own life.第三部分 语言知识运用(共两节,满分45分) 第一节(共20小题;每小题1 .5分,满分30分)阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。Although my good job at a large company had made my parents happy,I knew I wanted something different. The only place I could 41 working was Facebo

    44、ok. So I 42 from New York to San Francisco and 43 at Facebook headquarters in Palo Alto, 44 to find a job in Facebook.A friend who worked there had agreed to 45 me to a few people around the office. But on the way back from a coffee break,I got 46 . I 47 around outside the Facebook building by mysel

    45、f, trying to 48 myself that I was able enough to work here. I told myself I had already flown across the 49 and now I just needed to go for it.I sat in the hall of the building for what 50 hours. Finally, at the very end of the day, the director of PR walked out and introduced herself. An hour later

    46、, I left Facebook office even more 51 about the company.A few days later, the 52 I had spoken with called me and said,“We dont have a full time job 53 . But if youre interested in a part-time job, you can come to work here tomorrow.”This was not 54 what Id been hoping for. But I knew that I was pass

    47、ionate about the work and the company,so 55 I flew from New. York to San Francisco. A few months later I was 56 a full time job.Now Facebook is 15 times bigger than it was six years ago. If I hadnt made it 57 my nervousness six years ago 1 would never have gotten the 58 .Nowadays whenever Im nervous

    48、 about 59 , I think about waiting in the hall of Facebook and I en-courage myself to be 60 .41 .A. remember B. imagine C. permit D. recommend42.A. rode B. drove C. flew D. walked43.A. showed up B. took up C. brought up D. broke up44.A. satisfied B. determined C. unwilling D. inspired 45.A. confirm B

    49、. advise C. explain D. introduce 46.A. comfortable B. confused C. nervous D. afraid 47.A. paced B .ran C. turned D. marched48.A. refuse B. persuade C. prohibit D. restrict 49.A. country B. city C. state D. ocean 50.A. looked like B. felt like C. waited for D. took off 51.A. excited B. amazed C. conf

    50、used D. disappointed52.A. man B. friend C. woman D. neighbor53.A. appropriate B. ready C. rewarding D. open54.A. firmly B. barely C. truly D. exactly 55.A. at once B. once again C. just now D. immediately 56.A. guaranteed B. declared C. clarified D. offered57.A. through B. up C. out D. from58.A. sal

    51、ary B. payment C. chance D. promotion59.A. making a move B. having a try C. doing a favor D. taking a risk 60.A. happy B. optimistic C. brave D. anxious第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。It was the spring of 1943 during World War . Standing among hundreds of new 61 (soldier) at

    52、Camp Grant,Sam, just 18 years old, waited as a truck slowly drove by. 62 full field pack was randomly thrown to each soldier.Sam received 63( he). After he opened the pack and looked at the things in it, he was greatly 64 (astonish). He found his last name, Litrenti, was marked on each thing in his

    53、packHow strange! Sam thought. He didnt think the one 65 threw the field pack to him knew who he was.So why was Sams last name marked on the things? You may not believe it, but it was the field pack that his father 66 (use) during World War I .Sam 67 ( certain) didnt know that when he received it. It

    54、 wasnt until after the war 68 he found out why.After the war, he talked 69 that with his father. After 70 (talk)for a while, Sams father became sure that the pack once belonged to him.Both the father and the son couldnt believe that ! What a coincidence!第四部分 写作(共两节,满分35分)第一节 短文改错(共10小题,每小题1分,共10分)假定

    55、英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每 句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号( ),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词0注意:1 .每处错误及其修改均仅限一词;2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。Sometimes, we are affected by the people and things around us.I still remembered the winter dawn when I wa

    56、s awakened by the noise inside .It had been snowing heavily the whole night .So the campus was quiet but full of snow .Especially annoying by the unpleasant noise, I pulled the curtain aside, only find some cleaners working hard to sweep the snow.With the rest sound asleep, these worker were fightin

    57、g bravely with the coldness for the convenience of the others.In life, they are occasionally supported by the people around us, at which we are sometimes unaware. Never should we forget to be gratefully to the lovely strangers around us.第二节 书面表达(共25分)假设你是李华,你作为交换生正在英国学习,你所在城市博物馆正在展出来自中国的文物(relics) ,

    58、因而需要招聘懂一定中国文化的自愿者作为讲解员,你需要写一封信给博物馆申请做一名讲解员。要点如下:1.写信目的。 2.个人能力优势。 3.能做的事情。 注意:1.词数100左右。 2.可以适当增加细节,以使行文连贯。 3.开头结尾已为你写好,不计入词数。Dear Sir or Madam,My name is Li Hua. Yours,Li Hua 淇滨高中20192020学年上学期第1次月考高二英语试题参考答案第二部分:第一节:21-25 DCDAB 26-30 CBCBA 31-35 DBACD 第二节: 36-40 BECFD第三部分:第一节: 41-45 BCABD 46-50 CAB

    59、AB 51-55 ACDDB 56-60 DACDC61.soldiers考查名词单复数。hundreds of意为“成百上千的”, 因此要用soldier的复数形式。62.A 考查冠词。此处用不定冠词a表示泛指。63. his考查代词。名词性物主代词his相当于his pack。64.astonished考查词性转换。根据前面的was可知,此处要用 形容词作表语,astonished表示“感到吃惊的”,修饰人。65.who/that考查定语从句。分析句子可知,所填词引导定语 从句,且在从句中作主语,先行词是the one,指代人,故用关 系代词who/thato66.used考查动词时态。根

    60、据前后语境可知,此处表示过去的 事情,故用一般过去时.67. certainly考查词性转换。修饰动词know需用副词形式。68.that考查强调句。此处为强调句型“It is/wasthat”。69. about考查介词。talk about sth.表示“谈论某事”。70. talking考查非谓语动词o after是介词,后面需接动名词形式。 短文改错第二节:Possible versionDear Sir or Madam,My name is Li Hua. As an exchange student from China, I am studying in a local sch

    61、ool. I am really delighted to learn that a guide for your Chinese cultural relic exhibition is required and Im confident that I am truly fit for the position. To start with, my advantage first lies in the fact that I am from China and used to be a volunteer in Shanghai Museum and quite familiar with

    62、 Chinese relics. Furthermore, being an outgoing and optimistic boy, I am good communicating with others and introducing Chinese culture to the world is always my honor and my pleasure. Finally, there is no problem with my spoken English, as I have lived here for almost a year and I have no difficult

    63、y communicating with others in English. I would really appreciate it if you can offer me the chance to be a volunteer in your museum. I am looking forward to your early reply. Yours, Li Hua【参考答案解析】21. D 考查细节理解。根据第二段Rather, the mosaic tiles(马赛克瓷砖) of orange, yellow and red make the brilliant sight可知这

    64、种颜色是由于马赛克瓷砖造成,因而D正确。22. C 考查细节理解。根据第三段内容The worlds largest outdoor swimming pool gets its water directly from the sea.可知C正确。23. D 考查细节理解。根据最后两段内容可知,这两个游泳池都很深,因而D正确。24. A 考查细节理解。根据第一段和第二段内容可知作者不放心小象Meena,所以过来检查,因而A正确。25. B 考查细节理解。根据第二段内容可知小象Meena被带刺的铁链拴着,一只脚不能落下,可知小象被虐待,并且很痛苦,因而B正确。26. C 考查推理判断。根据第三段

    65、He said he keeps her on the spiked chain only during the day and takes it off at night. But its night now.结合全文可知作者对这些被人类囚禁以营利的动物表示同情。27. B 考查推理判断。根据本文判断作者同情这些旅游地为吸引游客而被囚禁的大象等动物的命运,作者写本文就是为了呼吁人们去关心这些动物的命运,因而B正确。28. C 考查细节理解。根据第二段内容describing the visual elements of the movie while holding a microphone

    66、 and a script.可知C正确。29. B 考查细节理解。根据第四段内容Shao Yuxiang and her husband, who are both blind, are regular visitors of the cinema.以及第五段内容More than 150 movies have been screened to more than 20,000 visually impaired people so far.可知B正确。30. A 考查推理判断。根据第三段内容As the founder of cinema for the blind in Tianjin,

    67、 the 55-year-old has insisted on brightening the dark world of the visually impaired in his own way for 11 years.结合全文Zheng Wei很有创意的为盲人开电影院可知A正确。31. D 考查主旨大意。根据全文可知Zheng Wei独创盲人电影院,并坚持11年可知D项正确。32. B 考查细节理解。根据第二段内容The latest tension between the US and China raised the patriotism(爱国主义) in Chinese cons

    68、umers,可知B正确。33. A 考查细节理解。根据第三段内容The moves were a gesture of support after the firms chief financial officer was arrested in Canada in early December at the request of the United States.可知A正确。34. C 考查词义猜测。根据前文可知华为手机销量大增而苹果手机销量大跌可知C项正确。35. D 考查细节理解。根据倒数第二段内容Chinese consumers love its flagship, high-en

    69、d phones because they have great cameras, cutting edge technology and cost less than the latest iPhones, according to analysts.可知D正确。41. B 前文作者想要尝试不同的工作,这里唯一我能想象的地方就是Facebook,因而B正确。42. C 根据后文可知作者从纽约飞往旧金山,因而C正确。43. A 作者出现在Facebook总部,show up出现,take up占据时间空间,bring up培养,break up打碎,根据语境可知A正确。44. B 作者飞跃整个

    70、美国,结合后文可知作者决心要在Facebook找到一个工作。45. D从后文看作者的一个朋友把他介绍给办公室的几个人,因而D正确。46. C 从后文可以看出作者不够自信、紧张,可知C正确。47. A 我在Facebook大楼外徘徊,pace around四处走动,可知A符合语境。48. B 从上下文语境看,作者不够自信,试图去说服自己有能力在这儿工作,因而B正确。49. A 从前文可知作者从纽约飞到旧金山可知飞跃了整个国家,因而A正确。50. B 作者感觉时间非常难熬,坐在大楼的大厅里,感觉过了好几个小时,因而feel like正确。51. A 根据后文可知作者对这次面试感觉比较成功,因此离开

    71、公司时比出来时更加激动,所以A正确。52. C 根据前文introduce herself可知C项符合语境。53. D 根据语境,目前没有一个全职工作,只有一个临时工作岗位,open符合语境。D正确。54. D 因为我想找一个全职工作,因而这并不确切是我希望的工作,因而D符合语境。55. B 从前文可知作者从纽约飞到旧金山,因而这里作者再次从纽约飞到旧金山,B符合语境。56. D 几个月后公司给了我一个正式工作。D正确。57. A 根据语境此处为虚拟假设,如果我六年前没有成功的克服我的紧张,我就不会得到这个机会。因而A符合语境。58. C 同上。59. D 根据全文可知作者在面对冒险压力时有点紧张,因此D符合语境。60. C 作者根据自己经验,当我对冒险有点紧张时,我都会想起在Facebook大厅发生的事情,我鼓励自己勇敢,所以C符合语境。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:河南省鹤壁市淇滨高级中学2019-2020学年高二上学期第一次月考英语试题 WORD版含答案.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-561152.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1