河南虞城县2017高考英语完形填空阅读一轮编选(一)及答案 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 河南虞城县2017高考英语完形填空阅读一轮编选一及答案 WORD版含解析 河南 虞城县 2017 高考 英语 填空 阅读 一轮 编选 答案 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家河南虞城县2017高考英语完形填空阅读一轮编选(一)及答案完形填空【2014石家庄市高三模拟考试】If you want to stand out,there is no alternative but hard work.Once a boy in_1_clothes full of patches ran to ask a successful building contractor (承包商) in a construction site,“How could I become as _2_as you when I grow up?”With a_3_a
2、t the boy,the contractor replied,“There is a story about three diggers.The first digger liked holding a spade without doing anything but saying that he wanted to be a(n) _4_in the future.The second always liked_5_about the work and his low_6_.The third digger liked_7_devoting himself to digging.Late
3、r,the first was still holding his spade in the_8_place and the second took an excuse for early_9_.Only the third became a boss.Do you understand the _10_of this story?Just go to buy a_11_shirt and work hard.”The little boy was_12_.So he asked the contractor to explain further._13_the working builder
4、s,the contractor replied,“Look at my workers!I cant remember all their names,and even I have no_14_of some of them.Most of them wear blue shirts.But if you look_15_,you will notice a sunburned man in red.He seems to be working harder than others.He is always the first one to work while the last one
5、to leave.It is exactly his red shirt that makes him_16_.Soon he will be_17_to my assistant.You know,that is also how I got_18_I am now.I worked hard and wore a striped shirt.My boss _19_me.I also became a boss eventually.”Success can only_20_action.Working hard is all winners shared experience for a
6、chieving their dreams.1.Aspotted Bragged CelegantDformal2A.creative BstrongCrich Dresponsible3A.glance Blaugh Cwave Dshout4A.designer BarchitectCboss Dassistant5A.thinking BlearningCexplaining Dcomplaining6A.spirit BsalaryCabilityDintelligence7A.quietlyBexcitedlyCobviously Dfreely8A.remote Bideal Co
7、riginalDsuitable9A.arrival BretirementCdevelopment D payment10A.ending Bpeople Cmoral Dimportance11A.yellowBred Cwhite Dblue12A.puzzled BdisappointedCembarrassed Dinspired13A.Speaking to BReferring toCComing to DPointing to14A.impressionBdescriptionCinformation Dexpression15A.frequently BregularlyCc
8、arefullyDdoubtfully16A.stand out Bwork outCturn out Dgive out17A.employed BelectedCadmitted Dpromoted18.A.which Bwhere Cwho Dwhy19A.praisedBignoredCscolded Dnoticed20A.bring about Blead toCresult fromDget into语篇解读本文讲述了成功的秘诀。一个人要想成功,只有辛勤劳动、与众不同才能出人头地,最终实现自己的梦想。1解析:根据空后的“full of patches”可知,这里表示一个“衣衫褴褛
9、的”男孩儿。答案:B2解析:“我”长大后怎样才能成为和你一样“富有的”人?答案:C3解析:根据下文可知,承商包应该是先“打量”这个男孩子,然后再回答他的问题。答案:A4解析:下文的“became a boss”是线索提示。答案:C5解析:第二个人总喜欢“抱怨”工作和“薪水”低。答案:D6解析:参见上题解析。salary薪水,符合语境。答案:B7解析:第三个人喜欢“安静地”工作。答案:A8解析:第一个人依旧拿着锹在“原来的”职位上,第二个人找了个借口提前“退休”,只有第三个人最终成了老板。答案:C9答案:B10解析:你懂得这个故事的“寓意”吗?答案:C11解析:根据下文可知,他让男孩买件“红色的
10、”衬衫,并且努力工作。 答案:B12解析:根据下文男孩要这个承包商进一步解释原因可知,开始他是“困惑的”。答案:A13解析:根据后文的“Look at my workers!”可知,当时承包商是“指向”那些在干活的建筑工人们。答案:D14解析:“我”不能记住他们所有人的名字,甚至对一些人没有什么“印象”。答案:A15解析:但是如果你“仔细地”看,你就会注意到一个晒伤的穿红色衣服的人。 答案:C16解析:正是他的红色衣服使他“显眼”。 答案:A17解析: 很快他将被“提升”为“我”的助手。答案:D 18.解析:那也是“我”如何走到现在这个位置的原因。where在某个地方,引导地点状语从句,符合语
11、境。 答案:B19解析:“我”穿条纹衬衫努力工作。“我”的老板因此“注意”到了“我”。答案:D20解析:result from.因产生,由造成,符合语境。答案:C阅读下列短文, 从给的四个选项 (A、B、C和D) 中, 选出最佳选项。(2013沈阳市二模,A)The owner of a missing cat is asking for help. “My baby has been missing for over a month now, and I want him back so badly,” said Mrs. Brown, a 56yearold woman. Mrs. Bro
12、wn lives by herself in a park near Clovis. She said that Clyde, her 7yearold cat, didnt come home for dinner more than a month ago. The next morning he didnt appear for breakfast, either. After Clyde missed an extraspecial lunch, she called the police. When the policeman asked her to describe Clyde,
13、 she told him that Clyde had beautiful green eyes, had all his teeth but was missing half of his left ear, and was seven years old and completely white.“Is Clyde your child or your pet?” the officer asked. “Well, hes my cat.” Mrs. Brown replied. “Lady, you should report missing PERSONS, not missing
14、CATS!” said the annoyed policeman. “You can ask around your neighborhood or put up flyers.” Mrs. Brown figured that a billboard would work a lot better than an 811 piece of paper on a telephone pole. There was an empty billboard at the end of her street just off the highway, with a phone number on i
15、t.She called that number, and they told her they could put up a picture of Clyde on the billboard for all to see. They told her it would cost only ¥3 000 a month. So she took most of the money out of her savings account and rented the billboard for a month. The month has passed, but Clyde has not ap
16、peared.Because she has almost no money in savings, Mrs. Brown called the local newspaper to see if anyone could help her rent the billboard for just one more month. She is waiting but, so far, no one has stepped forward.文章大意:本文是一篇新闻报道。一个老太太的宠物猫丢失一个多月了,她就此请求大家给予帮助。1The underlined word “flyers” in the
17、 second paragraph probably means _.Aposters BpilotsCbillboards Dnewspapers答案:A词义猜测题。警察建议Mrs. Brown “put up flyers”,再根据文章第二段倒数第二句“Mrs. Brown figured that a billboard would work a lot better than an 811 piece of paper on a telephone pole.”可推知,flyer指的是“an 811 piece of paper on a telephone pole”,故答案A海报,
18、符合文义。2Which of the following statements is TRUE according to the passage?AThe police officer thought that Clyde was Mrs. Browns child.BMrs. Brown put up an 811 piece of paper on a telephone pole.CClyde had kept Mrs. Brown company for seven years in total.DSomeone rented the billboard for Mrs. Brown
19、for one month.答案:A细节理解题。根据文章第二段第三句“Lady, you should report missing PERSONS, not missing CATS! said the annoyed policeman”可知,答案A符合文义。should此处表示惊讶。3It can be inferred from the passage that _.Athe billboard off the highway costs $ 3 000 a monthBthe neighbors helped Mrs. Brown to put up flyersCMrs. Brow
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-561517.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
