《赢在课堂》2015-2016学年高二英语外研版必修4同步练习:1.3 INTEGRATINGSKILLS WORD版含答案.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 赢在课堂 赢在课堂2015-2016学年高二英语外研版必修4同步练习:1.3 INTEGRATINGSKILLS WORD版含答案 课
- 资源描述:
-
1、SectionIntegratingSkills一、单词拼写1.He worked hard day by day,until e the project was finished.答案:eventually2.India was once a British c before it won independence.答案:colony3.Please say d whether you will come or not.答案:definitely4.You must obey the captains c.答案:commands5.The government (预言;预测)that the
2、 economy will be improved.答案:predicts6.The scientists suggest that we should use more (太阳的)energy.答案:solar7.She is always (乐观的)when she meets with difficulties.答案:optimistic8.She (造成形状)the sand into a mound.答案:shaped二、完成句子1.我邀请了所有的老师来参加我们的聚会,但不是所有的都能来。I invited all our teachers to our party but of t
3、hem can come.答案:not all2.如果我的志向能实现的话,我希望成为一个老师。If my aim can ,I hope to be a teacher.答案:come true3.对那名失踪儿童的搜索仍在进行。The search for the missing child is still.答案:in progress4.这个小孩扔掉他的玩具汽车并开始哭了起来。The child his toy car and began to cry.答案:threw away5.这个厨师把生面团揉成了小球。The cook the dough small balls.答案:shaped
4、;into6.难道你不认为这种手机即将被淘汰?Dont you think this kind of cellphone is ?答案:on the way out7.请关上电视,让我们去睡觉吧!Please the TV.Lets go to sleep.答案:switch off/turn off8.许多玩具被制成了字母的形状。Many toys are made letters.答案:in the shape of三、用所给词的适当形式填空1.If you listen to English programmes every day,Im sure youll(eventual) mak
5、e progress in English.答案:eventually2.Is she not coming,then?No,(definite) not.答案:definitely3.She sent me a little clock (shape) like a heart as my birthday present.答案:shaped4.Not many people agree with the (predict) that the weather will turn better.答案:prediction5.With more forest (destroy),the numb
6、er of natural disasters has increased.答案:destroyed6.She is (optimism)about her chances of winning a gold medal.答案:optimistic7.Australia and New Zealand are former British(colony).答案:colonies8.With the old man(show) the way,we had no trouble in finding the village.答案:showing四、阅读理解A(2015天津高考)Whether i
7、n the home or the workplace,social robots are going to become a lot more common in the next few years.Social robots are about to bring technology to the everyday world in a more humanized way,said Cynthia Breazeal,chief scientist at the robot company Jibo.While household robots today do the normal h
8、ousework,social robots will be much more like companions than mere tools.For example,these robots will be able to distinguish when someone is happy or sad.This allows them to respond more appropriately to the user.The Jibo robot,arranged to ship later this year,is designed to be a personalized assis
9、tant.You can talk to the robot,ask it questions and make requests for it to perform different tasks.The robot doesnt just deliver general answers to questions;it responds based on what it learns about each individual in the household.It can do things such as reminding an elderly family member to tak
10、e medicine or taking family photos.Social robots are not just finding their way into the home.They have potential applications in everything from education to health care and are already finding their way into some of these spaces.Fellow Robots is one company bringing social robots to the market.The
11、 companys “Oshbot” robot is built to assist customers in a store,which can help the customers find items and help guide them to the products location in the store.It can also speak different languages and make recommendations for different items based on what the customer is shopping for.The more in
12、teraction the robot has with humans,the more it learns.But Oshbot,like other social robots,is not intended to replace workers,but to work alongside other employees.“We have technologies to train social robots to do things not for us,but with us,”said Breazeal.1.How are social robots different from h
13、ousehold robots?A.They can control their emotions.B.They are more like humans.C.They do the normal housework.D.They respond to users more slowly.答案:B解析:推理判断题。根据第二段内容可知,社交机器人和家用机器人的不同之处在于它们更加像人类,能够判断人的情感,并做出更恰当的反应。2.What can a Jibo robot do according to Paragraph 3?A.Communicate with you and perform
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-561556.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
