《赢在课堂指导》2016-2017学年高一英语人教版必修2:模块综合测评 WORD版含答案.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 赢在课堂指导
- 资源描述:
-
1、模块综合测评(时间:120分钟满分:150分)第卷第一部分:听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。W:Whats wrong with me,doctor?M:Nothing serious,but it wouldnt do you any harm to have a few days rest.1.What does the man mean?A.She shoul
2、d take more exercise.B.Shed better have a few days rest.C.She is badly ill.答案:BW:When will you be free this month,Mr White?M:Let me see.Maybe I wont be free until next Saturday.2.On which day will Mr White be free?A.This Saturday.B.Next Friday.C.Next Sunday.答案:CM:Excuse me,how much is it to post a l
3、etter by ordinary mail?W:Only 80 cents,sir.3.Where does the conversation most probably take place?A.At a bookstore.B.At a post office.C.At a supermarket.答案:BW:Thank you so much for the lovely evening,Jim.Frank and I had such a good time.M:Youre quite welcome.Thank you for coming.Wed been looking for
4、ward to seeing you.4.How many people are mentioned in the dialogue?A.At least four.B.Only three.C.More than five.答案:AM:Im interested in that chair.How much do you want for it?W:$25.M:Thats too much.What about $15?W:No,thats not enough.But I can let you have it for $20.5.At which price may the man bu
5、y the chair in the end?A.$15. B.$25. C.$20.答案:C第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从每题所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6至8题。M:Have you travelled much in Britain?W:No,not much.But I travel quite a lot in London every da
6、y.M:What do you think of London traffic?W:I think the London underground is OK,because its fast and comfortable.But I also like your London buses,especially for short journeys.M:But dont you think the buses are rather slow?W:Yes,I do.Particularly in rush hours.M:What about London taxis?W:Taxis often
7、 get us in traffic jams,and besides,theyre too expensive.M:Well,what do you think is the best way to travel in London?W:The London underground,I think.6.What are the two speakers talking about?A.The building of London.B.The traffic of London.C.Travelling in Britain.答案:B7.What does the woman think of
8、 the London taxi?A.Rather slow.B.Comfortable.C.Too expensive.答案:C8.In the womans opinion,what is the best way to travel in London?A.By bus.B.By underground.C.On foot.答案:B听第7段材料,回答第9至11题。W:Mike!Look at the floor!M:Whats wrong with it?W:Whats wrong with it?Its dirty!M:Oh.W:Its dirty because you never
9、wipe your shoes.M:Im sorry about it.W:What are you looking for now?M:My cigarettes.W:Well,they are not here.They are in the dustbin.M:In the dustbin?Why?W:Because theres cigarette ash everywhere in the house.M:I dont drop ash on the floor,you know.W:Oh,yes,you do!Anyway,cigarettes are a waste of mon
10、ey.I hate them.M:Maybe they are,but I earn the money!I work eight hours a day.Remember?W:Well,what about my money then?M:What do you mean “your money”?You dont go to work,do you?W:No,I dont go out to work,but I work fifteen hours a day here!M:Well,housework is different.W:Oh,I see.So housework is di
11、fferent,is it?Housework doesnt matter!Well,you do it then.Ill go.M:Hey,wait a minute,Pat,Pat.9.Who are the two speakers?A.A man and his servant.B.A man and his wife.C.A man and his sister.答案:B10.What does the man always do?A.The man helps with the housework.B.The man makes the room dirty.C.The man e
12、nters the room without taking off his shoes.答案:B11.Why does the woman go away?A.The man doesnt give her money for her work.B.The man drops cigarette ash everywhere in the house.C.The man doesnt think housework is important.答案:C听第8段材料,回答第12、13题。W:Good afternoon.M:Good afternoon.Have you got any recor
13、ds of modern guitar music?W:Weve got a lot of them.Which ones are you looking for?M:Im looking for some records of Julian Bream.I saw them in your window last week but there are different records now.W:Excuse me,arent you American?M:No,Im Canadian.My father gave me the same records.But I broke them.
14、They were in my suitcase.I sat on my case and broke the records.I came here last week and saw the records.W:Lets look for the records.I put some new records in the window yesterday.I took the Bream records out and I put them on that shelf.Yes,the records are over here on the shelf.M:How much are tho
15、se three?W:Theyre four pounds fifty pence.12.Whats the man looking for?A.Some records of guitar music.B.Some tapes of modern music.C.Some records of modern piano music.答案:A13.Why does the man want to buy some records of Julian Bream?A.He enjoys them.B.He damaged the records his father gave him in hi
16、s suitcase.C.He saw them in the shop window the week before.答案:B听第9段材料,回答第14至16题。M:Could I speak to you for a few minutes,Mrs Brown?W:Im very busy at the moment.Cant you wait until tomorrow?M:Uh.well,its rather important.And it wont take long.W:All right,then.What is it?M:Its a personal matter.Uh,yo
17、u see,she is ill and has to go to a hospital.W:Im sorry to hear that.But why do you want to talk to me about it?M:Because.because we have a baby and theres nobody to look after her while shes in the hospital.W:Who?Your wife?M:No,no.My daughter.W:Oh,I see.But I still dont understand what all this has
18、 to do with me.M:But thats what Im trying to explain.Id like to stay at home for a few days.W:But why?M:To look after my daughter,of course.W:I thought you said she was going to the hospital.They will look after her there,wont they?M:Oh,no.Its my wife whos going to hospital!Not my daughter.W:Really?
19、I thought you said it was your daughter.Youre not explaining this very clearly at all.14.Who is busy?A.Mrs Brown.B.The mans wife.C.The man himself.答案:A15.Whos going to look after the mans daughter?A.The nurses.B.The man.C.The mans wife.答案:B16.Whats the possible relationship between them?A.Colleagues
20、.B.Employer and employee.C.Neighbors.答案:B听第10段材料,回答第17至20题。The population of the United States has more than doubled since 1920.The amount of land for farms has not increased very much.If there are more Americans to be fed,you might think each one must eat less,but that is not true.People in the Uni
21、ted States are better fed today than in 1920.Today more food can be grown because machines are used.Horses have not been used as farm labor for many years;trucks and other machines are used instead of horses.When horses were used,it was necessary to grow food for them on large areas of farm land,but
22、 very little food is needed for horses now.The land which was used for that purpose can now grow food for human beings instead.This is just one of many ways in which American life has been changed by machines.17.What is the change of the population in the United States according to the speaker?A.It
23、has hardly increased.B.It has been twice as much as that in 1920.C.It has been reduced.答案:B18.Why can more food be grown for human beings today?A.Because machines are widely used.B.Because the farmers work harder than before.C.Because land has increased.答案:A19.When have horses not been used for farm
24、 labor?A.In 1920.B.Before 1920.C.After 1920.答案:C20.Whats the speaker mainly talking about?A.The changes that machines brought to the field of farming in the USA.B.Theres little food needed for horses nowadays.C.People in the USA are better fed today.答案:A第二部分:阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列
25、短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。AOne day a lawyers wife fell ill,and he went to get a doctor.The doctor willingly came to see the woman and to do what he could for her,but before he went into the house,he made a short stop.He knew that the lawyer was famous for not paying his bills,even if they were
26、due(正当的).He therefore said to the man.“But if I save your wife,I am afraid you may not pay me.”“Sir,”replied the lawyer.“Here I have$500,whether you cure my wife or you kill her.Ill give you all this.”The doctor was reassured and went into the house.When he reached the womans bedside,it soon became
27、clear to him that he could do little.She was seriously ill,and though he prescribed(开药方) her medicine,she soon died.He told the lawyer he was very sorry,and then asked for the money which he had promised.“Did you kill my wife?” asked the lawyer.“Of course I didnt,” said the doctor.“Well!Did you cure
28、 my wife?” asked the man.“Im afraid that was impossible,” replied the doctor.“Well,then since you neither killed my wife nor cured her,I have nothing to pay you.”21.Before entering the lawyers house the doctor stopped for a while,because .A.the doctor wanted to ask something about his wifes illnessB
29、.the doctor thought it impossible to save the womanC.the doctor was afraid that the lawyer would refuse to pay himD.the lawyer was too poor to pay his bills答案:C解析:细节理解题。根据第一段中的“.but before he went into the house,he made a short stop.He knew that the lawyer was famous for not paying his bills,even if
30、 they were due(正当的).”可知正确答案为C项。22.Because the lawyers wife was seriously ill,the doctor.A.couldnt do much and didnt save her lifeB.tried his best and saved her at lastC.had to do everything he could for herD.had to spend a lot of time curing her答案:A解析:细节理解题。根据第二段的最后一句“She was seriously ill,and thoug
31、h he prescribed(开药方) her medicine,she soon died.”可知答案为A项。23.The underlined word “reassured” in the passage means .A.he was told again and againB.he was paid some money firstC.he was quite sure that he would be paidD.he was quite sure that he could cure the woman答案:C解析:词义理解题。根据第二段最后一句“Here I have$500
32、,whether you cure my wife or you kill her.Ill give you all this.”可知,律师保证会付钱给医生。故选C项。24.Which of the following is the best title for the passage?A.The Lawyer and His WifeB.The Lawyers TrickC.A Good Doctor and a Poor LawyerD.A Serious Illness答案:B解析:主旨大意题。全文的故事是以律师用诡计不付医药费为主线展开的,故正确答案为B项。BMy 3-year-old
33、 son and I lived a very hard life because I had been out of work since two years ago.Being poor is a terrible feeling when your 3-year-old finishes his meal and says “Can I have some more bread and jam (果酱) please,Mummy?” And you break down in tears,because you dont know how to tell him that there i
34、s no more food.With 6,I went to the supermarket,picked up some food and started to cook at home.It was time for me to make a change and get back on my feet.I began to write a series of articles for the website named Hunger Hurt in July 2011.A few months later,local food bank gave me some helpwith so
35、me free vegetables every month,which made my life a little easier.I began to write recipes(食谱),posting them on my blog.To my surprise,families,students and those poor people told me how much it helped to see healthy recipes made from affordable supermarket vegetables.My Life took unexpected turns.I
36、was invited to give a speech on food,interviewed for an Oxfam report on food banks and asked to write a cookery book.When I got the money from the book,for the first night in almost two years,I went to bed without worrying.Now,I have a well-paid job and a beautiful home,and Ill never forget the days
37、 when I worked hard for a good life.25.According to the text,the food bank .A.helps sell the food in supermarketsB.gives out food to those people who are in needC.brings people together who care about food wasteD.writes healthy recipes to food lovers around the world答案:B解析:推理判断题。由第二段的第一句“A few month
38、s later,local food bank gave me some helpwith some free vegetables every month,which made my life a little easier.”可推知food bank会给需要的人们免费分发食物,故选B项。26.The writers first post of recipes .A.drew much attentionB.was given little noticeC.moved the readersD.attracted only housewives答案:A解析:细节理解题。由第二段的最后一句“T
39、o my surprise,families,students and those poor people told me how much it helped to see healthy recipes made from affordable supermarket vegetables.”可推知,作者发的网上的帖子受到了广泛的关注,故选A项。27.Which could be the best title?A.What a Loving MotherB.A Lesson Hard Life Teaches MeC.A Mothers Dream JobD.Success Lies in
40、 Your Own Hands答案:D解析:主旨大意题。根据对全文的整体理解,可知本文主要讲的是作者在困难时期无意间的成功,故选D项。CFrench Lessons in FranceWhatever your level is,choosing to take French lessons in France is the best way to learn French.Place yourself in the local culture and practice your newly found skills in your free time.You will be taught b
41、y native (本地的) French speakers who have a love for teaching and use excellent teaching techniques.Lessons are interesting and you will speak French on the first day both inside and outside the classroom.LearnersSuitable for all levels from beginners to advanced (高级的)Over 18 years oldClass Schedule (
42、课表)Classes start on Mondays and run throughout the summer.Please arrive at the school by 8:15 am on your first day for a short level test.It will help to place you in the right class.Classes run from Monday to Friday each week.Classes start at 8:45 am each day depending on your level.You will have 3
43、 classes per day lasting 55 minutes each.You will have a short break between classes.Free Time and ToursThe school offers a lot of cultural activities throughout the week.These activities can include cooking lessons,wine and cheese tasting,visits to Paris,cycling,movies and much more.You will have p
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-561586.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
