《走向高考》2017年高考英语人教版一轮复习习题 必修4 UNIT 2WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 走向高考 走向高考2017年高考英语人教版一轮复习习题 必修4 UNIT WORD版含解析 走向 高考 2017 年高 英语 人教版 一轮 复习 习题 必修 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家第一部分必修四Unit 2.阅读理解(2015江西省上饶市三模)Cotton farmers in some Indian villages are busily buying CocaCola and Pepsi, believing that the sugar in the fizzy(有 泡 沫 的 ) drinks kills pests. Farmers say scientists advised them to mix pesticides with a sugary juice to control pests, and they found
2、the mixture cheaper and more effective than pure chemicalsalthough soft drink makers and scientists dismissed the remarks. N. Hamunayya, who has become a famous person in his village in the southeastern state of Andhra Pradesh, said his crop survived an attack of pests which had resisted other pesti
3、cides. “We found that all the colas had uniform effect on pests. The pests became dead and fell to the ground, ”he said. He said the drinks had all the elements they needed: they were cheaper, sticky, fizzy, and attracted ants, which ate the young of the pests. But Thinupathi Reddy, assistant direct
4、or of the Regional AgriResearch Station, Guntur, says tests had proved such results wrong. “We conducted some field trials on cotton crop at our research station. There was no obvious productivity or destruction of pests, ”he says.Statements from Pepsi and CocaCola said there was “ no scientific bas
5、is” for this_practice. But their dealers are enjoying increasing sales. Mantan Wall, who sells soft drinks in 17 villages in the region, said sales rose up, thanks to the farmers. “ For the 10 days between August and September I had successful business. Instead of just 30 cases( each containing a do
6、zen onelitre bottles) of cola, I started selling almost 200 cases, ”he said. “ We expected the sales to drop after the news over pesticide residues(残 留 ) in the cola drinks. Now I have to keep extra supply for the cotton farmers, ”he said.In February, an Indian environment group made a report saying
7、 drinks made by CocaCola and Pepsi contained pesticides and called for tougher safety standards. The U. S firms strongly rejected the findings of the New Delhibased Centre for Science and Environment and said their products were safe.文章大意:本文是一篇新闻报道。文章主要讲述了一件有趣的事,印度农民认为有泡沫的饮料具有杀虫作用,也就是百事可乐和可口可乐里面含有杀虫
8、剂,但两家公司对此予以否认。1The writers purpose of writing this passage is to _.Atell an interesting incidentBwarn people that some drinks might be dangerous to healthCsuggest using CocaCola to kill pestsDannounce a new discovery of CocaCola答案:A推理判断题。通读全文,并根据作者写这段短文的语气推断作者在讲述一件有趣的小事,可乐中竟然有杀虫剂。故选A。2The drink make
9、rs would not accept the fact that their drinks could kill pests because _.Athey thought it went against scienceBthey believed that the farmers didnt tell the truthCthey might fear that it could bring harm to their businessDthey insisted that no poison was left in their products答案:C推理判断题。根据文章最后一段的The
10、 U. S firms strongly rejected the findings of the New Delhibased Centre for Science and Environment and said their products were safe推断他们担心这件事会给他们的生意带来危害。故选C。3The underlined part in Para. 3 “ this practice” probably refers to _.Atesting the mixtureBselling more drinks in IndiaCmixing the drinks with
11、 the pesticideDattracting ants to eat the young pests答案:C词义推测题。根据文章第二段mix pesticides with a sugary juice to control pests所叙述的这件事,第三段正是因为这件事,才带来了该地区经销商的销量大增。故选C。4The drinks can kill pests because _.Athere is some pesticide left in themBthey are sticky and fizzyCthey have elements that kill pestsDthey
12、 made the pesticide more effective答案:D推理判断题。根据文章第二段的He said the drinks had all the elements they needed: they were cheaper, sticky, fizzy, and attracted ants, which ate the young of the pests推断可乐可帮助杀虫剂更有效。故选D。.完形填空(2015福建省普通高中毕业班质检)Shortly after I started out as a professional baseball player in the
13、 TriState League, I was fired. “Frank,” the manager said _1_, “whatever you do after you leave here, put some _2_ and enthusiasm into your work!” Well, that was the _3_ thing I expected him to say.A week later, _4_, I was introduced to the New Haven. My first day here will always _5_ in my memory as
14、 a great event in my life. No one knew me in the league, so I was _6_ to make myself the most enthusiastic ball player theyd ever seen. From the minute I _7_ on the field, I acted like a man electrified. And I acted as if I were alive with a million _8_. My biggest thrill came the following morning
15、_9_ I read in the New Haven newspaper: “This _10_ player, Frank, has a barrel (桶) of enthusiasm. He _11_ our boys. They looked better than at any time this season.” The newspapers began _12_ me the life of the team.Within two weeks, enthusiasm took me from $250 a month to $1850 a monthit _13_ my inc
16、ome by 700 percent! Two years after that, I was _14_ third base for the St. Louis and multiplied my income by thirty times. Enthusiasm _15_ did it; nothing but enthusiasm.Enthusiasm is by far the highest paid _16_ on earth. It helps you become more successful, and _17_ a healthier, richer and happie
17、r life. “To become enthusiasticact enthusiastically.” Put this rule into _18_ for thirty days and be prepared to see astonishing _19_. It may easily change your entire life. Can you acquire enthusiasmor must you be born _20_ it? Certainly you can acquire it! 文章大意:作者以自己的亲身经历告诉我们:付诸激情你就能改变自己的生活。1A.car
18、efully Bcasually Cquickly Dfirmly 答案:D本空考查副词基本含义的辨析。carefully仔细地;casually随便地;quickly快速地;firmly坚定地。根据下文manager说话的语气判断是坚定地,故选D。2A.curiosity Blife Cexperience Dpleasure答案:B本空考查名词基本含义的辨析。curiosity好奇心;life生活;experience经验,经历;pleasure快乐。根据下文的enthusiasm和life判断填life。故选B。3A.proper Bother Clast Donly 答案:C本空考查形
19、容词基本含义的辨析。proper适当的;other其他的;last最后的;only仅仅。 因为作者被解雇了,这是经理给他说的最后一句话。故选C。4A.meanwhile Btherefore Cotherwise Dhowever答案:D本空考查副词基本含义的辨析。meanwhile同时;therefore因此,所以;otherwise否则;however尽管如此。 根据上下文应是“尽管如此”,故选D。5A.give out Bkeep up Cstand out Dlook up答案:C本空考查动词短语基本含义的辨析。give out发出;keep up保持;stand out突出,站出来,
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-561669.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
