《金牌学案》2015-2016学年高一英语人教版必修4单元检测:UNIT 2 WORKING THE LAND WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 金牌学案 金牌学案2015-2016学年高一英语人教版必修4单元检测:UNIT 2WORKING THE LAND WORD版含解析
- 资源描述:
-
1、第二单元过关检测(时间:90分钟满分:120分).阅读理解(共12小题;每小题2.5分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。AThe United States Department of Agriculture has a program called Wildlife Services.Its job is to help protect agriculture and other resources from threats and damage by wildlife.Often that means helping farmers dea
2、l with unwelcome visitors.This organization has experts from different fields and it has set up thousands of inquiry agencies all over the country where farmers can explain their difficulty and get practical help.One example from Wildlife Services of its work involved a farmer in Washington State,in
3、 the Pacific Northwest.Several years ago,thousands of Canada geese landed on his fields.The geese began to eat his carrot crop.Biologists from the program suggested that the farmer use noise-making devices and other measures to scare the large birds away.These efforts apparently succeeded,which made
4、 the farmer quite happy.Wildlife Services also has a livestock(牲畜)protection program.The program just offers suggestions to keep those unwelcome visitors away instead of killing them.Experts suggest providing secure shelter for chickens,sheep and other animals that could be attacked.They also sugges
5、t using lights above places where animals are kept.And they advise people who see coyotes around their property to chase them away by shouting,making loud noises or throwing rocks.For home gardeners,a two-meter fence might help keep out deer.To keep out rabbits,a wire fence has to be only about a ha
6、lf-meter high.It should extend fifteen centimeters underground to keep rabbits from digging under it.If snakes are a problem,remove dead trees and cut high grass to destroy their hiding places.And to protect livestock,consider using guard animals such as dogs and donkeys,which are very effective.Due
7、 to its effective work,ever since the Wildlife Services was started,it has been well received by farmers all over the States and neighboring countries such as Canada and Mexico.1.The underlined phrase “unwelcome visitors” in the first paragraph refers to .A.animals that attack the farmersB.people wh
8、o dont care about wildlifeC.animals that do harm to the crops or livestockD.people who pollute the environment of the farms提示:考查名词指代。由第一段第二句话“Its job is to help protect agriculture and other resources from threats and damage by wildlife.”可知,Wildlife Services 是帮助农民驱走危害农作物和家畜的动物的一个组织。答案:C2.It can be i
9、nferred from the second paragraph that .A.the farmer didnt have a gun to kill those Canada geeseB.Wildlife Services involves some biologists in its groupC.the carrot crop was eaten up by the Canada geeseD.the farmers like to eat Canada geese very much提示:考查推理判断。由第二段中的“Biologists from the program sugg
10、ested that the farmer use noise-making devices and other measures to scare the large birds away.”可知,B项正确。答案:B3.What is mainly discussed in the last paragraph?A.Ways to protect livestock.B.Ways to deal with coyotes.C.How to protect crops.D.How to find wildlife.提示:考查段落大意。第三段首句“Wildlife Services also h
11、as a livestock(牲畜)protection program.”是主题句,下面的内容都是围绕这一主题进行的。答案:A4.How is the program getting along?A.It remains to be improved.B.It is very popular among experts.C.It is well received by the local government.D.Farmers in the U.S.,Canada and Mexico think it effective.提示:考查细节理解。由文章最后一句“Due to its effe
12、ctive work,ever since the Wildlife Services was started,it has been well received by farmers all over the States and neighboring countries such as Canada and Mexico.”可知答案。答案:DBEvery time you go shopping,the vegetables and fruit look so tempting that you wish you could buy all of them.Some people are
13、 lucky and can grow the fruit and vegetables in the gardens that they have.While getting fresh vegetables,they can also achieve great cost cutting.Mushrooms are expensive and can also go bad very quickly.Mushrooms can also be grown easily in a dark environment.In fact its better than growing other v
14、egetables since you really dont need an outdoor space.A special type of soil that is good for growing mushrooms is easily available.Actually mushrooms arent even vegetables;they are fungi(菌类)and for this reason,you dont even require sunlight to grow them.Well,how does one go about growing mushrooms?
15、You could always Google “growing mushrooms” and you will find a number of mushroom growing kits(工具)available online that area effective and not very expensive either.Mushrooms can be added to any dish that you cook.Simply use them in pizzas,salads and anything that you pretty much fancy.Grow mushroo
16、ms in your own house and use them whenever you want.Fresh mushrooms are tastier than the ones that are stored in your refrigerator.If you have had a really good crop of mushrooms,then you can even store them.Ideally you should use the white variety of the mushrooms.Simply pick them,slice them and pu
17、t them on a cookie sheet in a freezer.When they are frozen,just put them in a zip lock and you can use them when you want to.They give a really great taste to the dish that you are making.Thaw them before you use them.You should try growing mushrooms,since its cost-effective.Furthermore,you can eat
18、the fresh mushrooms any time that you want.5.What is the advantage of growing vegetables according to the passage?A.You can eat all kinds of vegetables.B.You are lucky to eat what you like.C.You can save lots of money.D.You can satisfy your desire.提示:推理判断题。根据第一段最后一句“While getting fresh vegetables,th
19、ey can also achieve great cost cutting.”说明自己种菜可以降低生活成本,可以省钱。故C项正确。答案:C6.Mushrooms are different from other vegetables in that.A.they can be grown where there is no lightB.they can grow well in an outdoor spaceC.it is easy for them to go bad in a few daysD.they can grow without soil提示:细节理解题。根据第三段第一句“
20、Actually mushrooms arent even vegetables;they are fungi(菌类)and for this reason,you dont even require sunlight to grow them.”可知A项正确。答案:A7.The third paragraph is mainly to tell us that.A.mushrooms are not vegetablesB.Internet helps us a lotC.mushrooms are available onlineD.it is easy to grow mushrooms
21、提示:段落大意题。本段说种植蘑菇,你不需要阳光,也不需要很贵的设备,蘑菇很容易种植,故D项正确。答案:D8.Which of the following is the right order of storing mushrooms?a.put them on a cookie sheet in the refrigeratorb.place frozen mushrooms in a zip lockc.cut them into slicesd.choose the white mushroomsA.a-b-c-dB.d-c-a-bC.a-d-c-bD.d-a-c-b提示:排序题。根据文章
22、倒数第二段“Ideally you should use the white variety of the mushrooms.Simply pick them,slice them and put them on a cookie sheet in a freezer.When they are frozen,just put them in a zip lock and you can use them when you want to.”说明B项的顺序正确。答案:B9.What would be the best title for this passage?A.It is easy a
23、nd fun to grow mushrooms.B.We should eat more fruit and vegetables.C.Mushrooms online are very expensive.D.Mushroomstasty and healthy vegetables.提示:主旨大意题。文章讲述了种植蘑菇很容易也很有趣,不需要太多的工具,也不需要很高的水平,故A项正确。答案:ACToday just as technology changed the face of industry,farms have undergone an “agricultural revolut
24、ion”.On the farm of today,machines provide almost all the power.One of the most important benefits will be the farm computer.A few forward-looking farmers are already using computers to help them run their farms more efficiently.The computers help them keep more infallible records so they can make b
25、etter decisions on what crops to plant,how much livestock to buy,when to sell their products,and how much profit they can expect.Many computer companies have been developing special computer programs just for farmers.Programs are being written for hog producers,grain farmers,potato farmers,and dairy
26、 farmers.In the future,farmers will be able to purchase computer programs made to their needs.Because of the growing importance of computers on the farm,students at agricultural colleges are required to take computer classes in addition to their normal agricultural courses.There can be no doubt that
27、 farmers will rely on computers even more in the future.While the old-time farm depended on horse power,and modern farms depend on machine power,farms of the future will depend on computer power.Another technological advance which is still in the experimental stage is the robot,a real“mechanized hir
28、ed hand” that will be able to move and,in some ways,think like a human being.Agricultural engineers believe that computer-aided robots will make startling changes in farming before the end of the century.Unlike farmers of the present,farmers of the future will find that many day-to-day tasks will be
29、 done for them.Scientists are now developing robots that will be able to shear sheep,drive tractors,and harvest fruit.Even complex jobs will be done by robots.For example,in order to milk their cows,farmers must first drive them into the barn,then connect them to the milking machines,watch the machi
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-562138.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
四川省成都市武侯区西川实验学校2022-2023学年九年级上学期英语期中考试.pdf
