分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 10

类型《金牌学案》2015-2016学年高一英语人教版必修4单元检测:UNIT 2 WORKING THE LAND WORD版含解析.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:562138
  • 上传时间:2025-12-10
  • 格式:DOCX
  • 页数:10
  • 大小:100.51KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    金牌学案 金牌学案2015-2016学年高一英语人教版必修4单元检测:UNIT 2WORKING THE LAND WORD版含解析
    资源描述:

    1、第二单元过关检测(时间:90分钟满分:120分).阅读理解(共12小题;每小题2.5分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。AThe United States Department of Agriculture has a program called Wildlife Services.Its job is to help protect agriculture and other resources from threats and damage by wildlife.Often that means helping farmers dea

    2、l with unwelcome visitors.This organization has experts from different fields and it has set up thousands of inquiry agencies all over the country where farmers can explain their difficulty and get practical help.One example from Wildlife Services of its work involved a farmer in Washington State,in

    3、 the Pacific Northwest.Several years ago,thousands of Canada geese landed on his fields.The geese began to eat his carrot crop.Biologists from the program suggested that the farmer use noise-making devices and other measures to scare the large birds away.These efforts apparently succeeded,which made

    4、 the farmer quite happy.Wildlife Services also has a livestock(牲畜)protection program.The program just offers suggestions to keep those unwelcome visitors away instead of killing them.Experts suggest providing secure shelter for chickens,sheep and other animals that could be attacked.They also sugges

    5、t using lights above places where animals are kept.And they advise people who see coyotes around their property to chase them away by shouting,making loud noises or throwing rocks.For home gardeners,a two-meter fence might help keep out deer.To keep out rabbits,a wire fence has to be only about a ha

    6、lf-meter high.It should extend fifteen centimeters underground to keep rabbits from digging under it.If snakes are a problem,remove dead trees and cut high grass to destroy their hiding places.And to protect livestock,consider using guard animals such as dogs and donkeys,which are very effective.Due

    7、 to its effective work,ever since the Wildlife Services was started,it has been well received by farmers all over the States and neighboring countries such as Canada and Mexico.1.The underlined phrase “unwelcome visitors” in the first paragraph refers to .A.animals that attack the farmersB.people wh

    8、o dont care about wildlifeC.animals that do harm to the crops or livestockD.people who pollute the environment of the farms提示:考查名词指代。由第一段第二句话“Its job is to help protect agriculture and other resources from threats and damage by wildlife.”可知,Wildlife Services 是帮助农民驱走危害农作物和家畜的动物的一个组织。答案:C2.It can be i

    9、nferred from the second paragraph that .A.the farmer didnt have a gun to kill those Canada geeseB.Wildlife Services involves some biologists in its groupC.the carrot crop was eaten up by the Canada geeseD.the farmers like to eat Canada geese very much提示:考查推理判断。由第二段中的“Biologists from the program sugg

    10、ested that the farmer use noise-making devices and other measures to scare the large birds away.”可知,B项正确。答案:B3.What is mainly discussed in the last paragraph?A.Ways to protect livestock.B.Ways to deal with coyotes.C.How to protect crops.D.How to find wildlife.提示:考查段落大意。第三段首句“Wildlife Services also h

    11、as a livestock(牲畜)protection program.”是主题句,下面的内容都是围绕这一主题进行的。答案:A4.How is the program getting along?A.It remains to be improved.B.It is very popular among experts.C.It is well received by the local government.D.Farmers in the U.S.,Canada and Mexico think it effective.提示:考查细节理解。由文章最后一句“Due to its effe

    12、ctive work,ever since the Wildlife Services was started,it has been well received by farmers all over the States and neighboring countries such as Canada and Mexico.”可知答案。答案:DBEvery time you go shopping,the vegetables and fruit look so tempting that you wish you could buy all of them.Some people are

    13、 lucky and can grow the fruit and vegetables in the gardens that they have.While getting fresh vegetables,they can also achieve great cost cutting.Mushrooms are expensive and can also go bad very quickly.Mushrooms can also be grown easily in a dark environment.In fact its better than growing other v

    14、egetables since you really dont need an outdoor space.A special type of soil that is good for growing mushrooms is easily available.Actually mushrooms arent even vegetables;they are fungi(菌类)and for this reason,you dont even require sunlight to grow them.Well,how does one go about growing mushrooms?

    15、You could always Google “growing mushrooms” and you will find a number of mushroom growing kits(工具)available online that area effective and not very expensive either.Mushrooms can be added to any dish that you cook.Simply use them in pizzas,salads and anything that you pretty much fancy.Grow mushroo

    16、ms in your own house and use them whenever you want.Fresh mushrooms are tastier than the ones that are stored in your refrigerator.If you have had a really good crop of mushrooms,then you can even store them.Ideally you should use the white variety of the mushrooms.Simply pick them,slice them and pu

    17、t them on a cookie sheet in a freezer.When they are frozen,just put them in a zip lock and you can use them when you want to.They give a really great taste to the dish that you are making.Thaw them before you use them.You should try growing mushrooms,since its cost-effective.Furthermore,you can eat

    18、the fresh mushrooms any time that you want.5.What is the advantage of growing vegetables according to the passage?A.You can eat all kinds of vegetables.B.You are lucky to eat what you like.C.You can save lots of money.D.You can satisfy your desire.提示:推理判断题。根据第一段最后一句“While getting fresh vegetables,th

    19、ey can also achieve great cost cutting.”说明自己种菜可以降低生活成本,可以省钱。故C项正确。答案:C6.Mushrooms are different from other vegetables in that.A.they can be grown where there is no lightB.they can grow well in an outdoor spaceC.it is easy for them to go bad in a few daysD.they can grow without soil提示:细节理解题。根据第三段第一句“

    20、Actually mushrooms arent even vegetables;they are fungi(菌类)and for this reason,you dont even require sunlight to grow them.”可知A项正确。答案:A7.The third paragraph is mainly to tell us that.A.mushrooms are not vegetablesB.Internet helps us a lotC.mushrooms are available onlineD.it is easy to grow mushrooms

    21、提示:段落大意题。本段说种植蘑菇,你不需要阳光,也不需要很贵的设备,蘑菇很容易种植,故D项正确。答案:D8.Which of the following is the right order of storing mushrooms?a.put them on a cookie sheet in the refrigeratorb.place frozen mushrooms in a zip lockc.cut them into slicesd.choose the white mushroomsA.a-b-c-dB.d-c-a-bC.a-d-c-bD.d-a-c-b提示:排序题。根据文章

    22、倒数第二段“Ideally you should use the white variety of the mushrooms.Simply pick them,slice them and put them on a cookie sheet in a freezer.When they are frozen,just put them in a zip lock and you can use them when you want to.”说明B项的顺序正确。答案:B9.What would be the best title for this passage?A.It is easy a

    23、nd fun to grow mushrooms.B.We should eat more fruit and vegetables.C.Mushrooms online are very expensive.D.Mushroomstasty and healthy vegetables.提示:主旨大意题。文章讲述了种植蘑菇很容易也很有趣,不需要太多的工具,也不需要很高的水平,故A项正确。答案:ACToday just as technology changed the face of industry,farms have undergone an “agricultural revolut

    24、ion”.On the farm of today,machines provide almost all the power.One of the most important benefits will be the farm computer.A few forward-looking farmers are already using computers to help them run their farms more efficiently.The computers help them keep more infallible records so they can make b

    25、etter decisions on what crops to plant,how much livestock to buy,when to sell their products,and how much profit they can expect.Many computer companies have been developing special computer programs just for farmers.Programs are being written for hog producers,grain farmers,potato farmers,and dairy

    26、 farmers.In the future,farmers will be able to purchase computer programs made to their needs.Because of the growing importance of computers on the farm,students at agricultural colleges are required to take computer classes in addition to their normal agricultural courses.There can be no doubt that

    27、 farmers will rely on computers even more in the future.While the old-time farm depended on horse power,and modern farms depend on machine power,farms of the future will depend on computer power.Another technological advance which is still in the experimental stage is the robot,a real“mechanized hir

    28、ed hand” that will be able to move and,in some ways,think like a human being.Agricultural engineers believe that computer-aided robots will make startling changes in farming before the end of the century.Unlike farmers of the present,farmers of the future will find that many day-to-day tasks will be

    29、 done for them.Scientists are now developing robots that will be able to shear sheep,drive tractors,and harvest fruit.Even complex jobs will be done by robots.For example,in order to milk their cows,farmers must first drive them into the barn,then connect them to the milking machines,watch the machi

    30、nes,and disconnect them when they are finished.In the future,this will all be done by robots.In addition,when the milking is completed,the robots will automatically check to make sure that the milk is pure.The complete mobilization of the farm is far in the future,but engineers expect that some robo

    31、ts will be used before long.10.According to the passage,computers cannot help farmers decide .A.how much money they can earn from their productsB.whether to plant a certain kind of cropC.what livestock to raiseD.when to sell their products提示:细节理解题。从“The computers help them. make better decisions on

    32、what crops to plant,how much livestock to buy,when to sell their products,and how much profit they can expect.”可知A、B、D三项正确,C项中应把what 改为how much。答案:C11.Which of the following statements is true?A.Farmers in the future will depend totally on computers.B.Farmers mainly use machines on their farms at pr

    33、esent.C.Both computers and robots have been in use on todays farms.D.Students at agricultural colleges must take computer classes.提示:推理判断题。由“On the farm of today,machines provide almost all the power”可推知B项正确。答案:B12.According to the engineers, will be done by robots in the near future.A.all farm work

    34、B.milking cowsC.some farm workD.making milking machines提示:细节理解题。从“The complete mobilization of the farm is far in the future,but engineers expect that some robots will be used before long.”可知答案为C项。答案:C.七选五(共5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Training for a marathon requires car

    35、eful preparation and steady,gradual increases in the length of the runs.13,buy the best-fitting,best-built running shoes you can find.No one can say which brand will work best for you or feel best on your feet,so you have to rely on your experience and on the feel of each pair as you shop.When you h

    36、ave found shoes that seem right,walk in them for a few days to double-check the fit.14.As always,you should stretch(伸展) at least ten minutes before each run to prevent injuries.During the first week,do not think about distance,but run five minutes longer each day.15,it is wise to take a day off to r

    37、est.But during the next week,set a goal of at least a mile and a half per run.16.After two weeks,start timing yourself.17.Depending on the kind of race you plan to enter,you can set up a timetable for the remaining weeks before the race.A.After six daysB.For a good marathon runnerC.Before you begin

    38、your trainingD.With each day,increase the distance by a half mileE.If they still feel good,you can begin running in themF.Time spent for preparation raises the quality of trainingG.Now you are ready to figure out a goal of improving distance and time答案:1317 CEADG.完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)阅读下面短文,从短文后

    39、各题所给的四个选项(A、B、C、D)中,选出最佳选项。I am a student in a common agriculture university.As you know,few people think 18 of an agriculture university,especially one which is not 19.It is ten times more 20 for a graduate from our university to 21 a satisfactory job than for those who 22 more respected subjects a

    40、t a famous university.23 graduates from our university can 24 to be treated coldly.Last year,a 25 from our university attended a talent fair(人才市场)held in Guangzhou.He joined a queue to 26 in his recommendation(推荐)form for an interview(面试).When his 27 came,the interviewer asked him,“Which university

    41、did you graduate from?”When the graduate told him the 28 of our university,the interviewer said with a sneer,“What? Ive never 29 of that university.Go! Next one!”He waved his hand 30 even taking a look at the recommendation form and took no notice of the graduates request for a chance to show his sk

    42、ills and 31.Another interviewer told the graduate,“Sorry,if you had graduated from China Agriculture University,we would take you on.”How 32 the graduate was!I wonder what these employers really want:the name of a famous university 33 knowledge and technology?It is true that 34 students from common

    43、universities dont have the same abilities as 35 from key ones on the whole,but that doesnt 36 that all of us are less able students.I am sure that we are going to try to do as well as those students from key universities.We will 37 the employers with our skills.So,give us a chance.18.A.lowlyB.highly

    44、C.littleD.greatly提示:由后面的叙述可以知道农业大学毕业的学生不好找工作,所以可以推出很少有人看得起农业大学。think highly of“高度评价”。答案:B19.A.well-knownB.beautifulC.importantD.skillful提示:很少有人看得起农业大学,尤其是那些不是很出名的(well-known)农业大学。答案:A20.A.greatB.easyC.funnyD.difficult提示:由前后的叙述可以知道农业大学的毕业生找工作很困难(difficult)。答案:D21.A.acceptB.findC.searchD.leave提示:前面提到了

    45、毕业生,所以这里应该是找(find)工作。答案:B22.A.studyB.understandC.changeD.follow提示:由“I am a student”和“at a famous university”可以推出这里选择学习(study)。答案:A23.A.WorstB.LeastC.MostD.Best提示:我们学校大部分的(most)毕业生预计都会受到冷淡的对待。答案:C24.A.needB.wishC.expectD.hope提示:因为作者还没有毕业,所以他在预测(expect)未来的人才市场。答案:C25.A.teacherB.graduateC.parentD.profe

    46、ssor提示:因为后面提到了参加人才市场,所以可以推出他是一个大学毕业生(graduate)。答案:B26.A.giveB.shareC.letD.hand提示:他为了参加面试而排队递交推荐信。hand in“递交”。答案:D27.A.timeB.turnC.chanceD.interview提示:因为后面提到面试的人提问他问题,所以可以推出这里是轮到(turn)他了。答案:B28.A.addressB.telephoneC.nameD.number提示:后面提到面试官说从来没有听说过这所大学,可以推出这里应该是说这所大学的名字(name)。答案:C29.A.seenB.noticeC.lis

    47、tenedD.heard提示:从面试官的反应可以看出他从来没有听说过(hear)这所学校。答案:D30.A.withB.awayC.upD.without提示:他摇了摇头,连推荐信都没有(without)看。答案:D 31.A.booksB.subjectsC.requestD.knowledge提示:由语境可以看出,因为他的大学不出名,所以面试官都没有给他机会展示才能和知识(knowledge)。答案:D32.A.pleasedB.surprisedC.angryD.sorry提示:由于这个毕业生屡遭拒绝,所以可以推出他生气了(angry)。答案:C33.A.orB.andC.butD.so

    48、提示:这些雇主们到底想要什么,是大学的名字还是(or)知识和技能。答案:A34.A.muchB.someC.manyD.most提示:由后面的叙述可以看出,总体上看,有些(some)普通大学的学生和名牌大学的学生的能力是有差距的。答案:B35.A.thisB.theseC.thoseD.that提示:这里指的是普通大学的学生和那些名牌大学的学生相比,所以选择those。答案:C36.A.explainB.meanC.sayD.translate提示:但是那不意味着(mean)我们所有的人都是没有能力的。答案:B37.A.impressB.warnC.proveD.disappoint提示:我们

    49、会用我们的能力给雇主留下深刻的印象(impress)。答案:A.语法填空(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。One day I decided to quit.I went to the woods 38.(have)one last talk with God.“God,” I said.“Would you like to give 39. one good reason not to quit?”“Look around,” he said.“Do you see the fern(蕨)and the bamb

    50、oo in the 40.(distant)?”“Yes,” I replied.“When I 41.(plant) the fern and the bamboo seeds,I took very good care of them.The fern quickly grew from the earth but nothing came from the bamboo seed in the 42.(follow) few years.I did not quit on the bamboo.Then in the fifth year a small sprout rose from

    51、 the earth.43.(compare) to the fern,it was small and insignificant.But just 6 months 44.(late) the bamboo rose to over 100 feet tall.It had spent the five years growing roots.Those roots made it strong and gave it 45. it needed to survive,” he said to me.“Do you know,my child,that all this time you

    52、46.(struggle),you have actually been growing roots.”I left the woods and brought back this story.I hope these words can help you see that God will never give 47. on you.答案:38.to have39.me40.distance41.planted42.following43.Compared44.later45.what46.have been struggling47.up.短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)假定

    53、英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。删除: 把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下画一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。Time flies!This is a third year that I have been in this school.In the past two and a half years,our school

    54、had organized many activities.What impressed me best was an activity called “Learning to Farm”.In an autumn afternoon,we were sent to a farm which we learned to plant potatoes.Having been in the city for so a long time,we were so happy to go to the countryside.After divided into three groups,we star

    55、ted to work.Some students cut potatoes into pieces,some dug holes,and the others put the pieces of potatoes into the hole,put the earth back and pushed them down hard.We continued doing that until all the work was done.Although we were exhausted,but we felt fulfilled on our way back home.答案:第二句:athe

    56、第三句:hadhas第四句:bestmost第五句:InOn;farm后加on或whichwhere第六句:第一个sosuch第七句:After后加being第八句:holeholes;themit第十句:去掉but.书面表达(满分25分)假如你是李华,来自北京近郊的农村,你的美国网友Bob对现今中国农村的发展变化很好奇,请你给Bob发一封email,从以下三个方面来描述你家乡这几年的变化:1.农民的生活水平提高了;2.农民的工作多样化了:在种田的同时有的做生意,有的进城打工等;3.更加重视教育。要求:可适当增加一些细节,以使文章内容丰富、连贯。词数:100左右。参考范文:Dear Bob,I

    57、t was great to hear from you!I live in a small village near Beijing.It has changed a lot over the past few years.Now the villagers live much better than before.New products such as computers are common in my village now.The reason is that the villagers have more ways to support their families now.Fo

    58、r example,they can open up a shop or do some other kinds of business in the free season,so they can make money throughout the year.Many young villagers also go to the city to look for jobs.With the growth of the economy,the villagers are also beginning to pay attention to education.There used to be only one school in my hometown,but now there are three.There have been many other changes as well.You are welcome to my village at any time.Id love to show you around.Best wishes.Yours,Li Hua

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:《金牌学案》2015-2016学年高一英语人教版必修4单元检测:UNIT 2 WORKING THE LAND WORD版含解析.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-562138.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1