《高优指导》2017届英语外研版一轮复习考点规范练29(必修5MODULE 5) WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 高优指导 高优指导2017届英语外研版一轮复习考点规范练29必修5MODULE 5 WORD版含解析 指导 2017 英语 外研版 一轮 复习 考点 规范 29 必修 MODULE WORD 解析
- 资源描述:
-
1、考点规范练29(必修5Module 5)考点规范练第58页.阅读理解(2015河北邢台高三摸底)When Sabrina Vega was 5 years old,a friend invited her to a party held at a gym where Sabrina discovered that she loved doing gymnastics.A few nights after the party,Sabrina had a dream.She told her mother,Jahira,about the dream.Jahira said,“Sabrina sa
2、id that in her dream she went to the Olympics.She described everything at this international competition.At first I did not take her story seriously.”But Sabrina kept talking about her dream.She told it to her father,David.So Jahira and David decided to pay for Sabrina to learn gymnastics.So Sabrina
3、 started to train at a special and competitive gym.Though only 7 years old,she was already training to compete at a high level.The years passed quickly.Sabrina got better and better.By the time she was 12 years old,Sabrina was training so many hours each day that she did not have time to do things t
4、hat many other Americans of the same age did.When Sabrina was 13,she had a chance to compete in a national gymnastics event.If she did well,the event would give her the chance to join the national teamthe team that trains for the Olympics.But the family was out of money.Jahira had to tell Sabrina th
5、at she could not go.Jahira said,“Tears came to her eyes,and she said,I understand.”A week or two later,a rich family came to visit Sabrinas gym unexpectedly.They watched Sabrina train.Then they asked to talk to her mother.The rich family offered Jahira all the money they needed!Eventually,Sabrina Ve
6、ga competed at the 2012 Olympic trial.She finished 10th in the all rounds.【语篇导读】这是一篇记叙文。文章讲述了Sabrina Vega坚持自己的奥运梦想,克服重重困难,最终实现梦想的故事。1.Sabrina Vega had a dream to .A.go to the partyB.do gymnasticsC.take part in the OlympicsD.attend a national competition答案:C解析:细节理解题。根据第二段中的“Sabrina said that in her d
7、ream she went to the Olympics”可知,Sabrina Vega的梦想是参加奥林匹克运动会,即C项正确。2.From the passage,we can infer that .A.Sabrinas parents were tired of her talking about her dreamB.Sabrinas parents loved her and were moved by herC.Sabrinas mother supported her dream even at the beginningD.Sabrina became a national
8、team player at the age of twelve答案:B解析:推理判断题。A项描述错误,文章中并没有提到她的父母对她谈论她的梦想感到厌倦;根据第二段的最后一句“At first I did not take her story seriously”可知,她的母亲刚开始时并没有支持她,故C项描述错误;根据第四段中的“When Sabrina was 13,she had a chance to compete in a national gymnastics event.join the national team”可知,D项描述错误;根据第三段的内容可知,父母被她的坚持所感动,
9、最后决定出钱让她学习体操,从而看出父母对她的关爱,即B项正确。3.What does the author want to tell us?A.All roads lead to Rome.B.Early birds catch worms.C.Practice makes perfect.D.God blesses the determined and hard-working.答案:D解析:推理判断题。文章讲述了Sabrina坚持自己的梦想,最终取得成功的故事,告诉我们上帝青睐意志坚定和勤奋的人,即D项正确。4.Which of the following can be the best
10、title for the text?A.A talented girlB.The caring parentsC.An Olympic dreamD.A helping hand答案:C解析:主旨大意题。Sabrina坚持自己的奥运梦想,克服重重困难,最终实现了自己的梦想,故C项“一个奥林匹克梦想”最能概括文章的主旨大意。.完形填空We have ever seen a lot of football matches,live or broadcast.But for the football fans,the most 1 thing is to watch farewell matche
11、s.They must have found such farewell matches and charity matches interesting and funny enough.During these matches,the sponsors would 2 some special ceremonies or funny parts that 3 on the audience.In the early June of 2014,with Fathers Day approaching,football fans around the world 4 a warm scene a
12、nd they will never forget it.This is the farewell match of Yevseyev,a Russian football player.The two 5 teams were Russian Star Team and World Star Team.At the 84th minute of the game,the 6 held up a substitution(换人) board.The 7 of the match,the former Russian football star Yevseyev left the field a
13、head of time to 8 the cheering from the fans.As his farewell match,its a very normal scene.However,the player who 9 for him surprised all the people there.It was his five-year-old son.After he 10 on the field,this little guy stole the ball from his opponent and completed the most 11 solo run in foot
14、ball world.And the other players on the field,from both teams,tried to help this little boy 12 his first goal.Some of them fell on the ground intentionally,and some 13 they couldnt stop the little fellow.The goalkeeper pretended he couldnt 14 the ball,and even some players 15 others to the ground to
15、 make way for the little guy.Even the 16 narrated the game with great passion,by saying that the little guy 17 football talent from his father and kicked his first goal against a 18 opponent team just after he stepped on the field.This scene moves all of the worldwide football fans and tells about t
16、he true 19 of football,inheritance and happiness.Now we are supposed to believe this moment will be 20 in the worlds football history.【语篇导读】本文是一篇夹叙夹议的文章,通过讲述俄罗斯球星耶夫谢耶夫特别的足球告别赛来诠释足球的真正精神传承和快乐。1.A.important B.meaningful C.especial D.interesting答案:D解析:根据下文中的“They must have found.interesting and funny e
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-563996.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
《课堂新坐标同步教学参考》2013-2014学年高中苏教版数学课件选修2-2 第2章-2.ppt
