《高优指导》2017英语牛津译林版一轮滚动测试三 WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 高优指导 高优指导2017英语牛津译林版一轮滚动测试三 WORD版含解析 指导 2017 英语 牛津 译林版 一轮 滚动 测试 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、滚动测试三滚动测试卷第17页第卷第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。M:I thought you only liked collecting stamps.W:I also like collecting coins.But collecting train tickets is my favorite activity.1.What does the wom
2、an like collecting best?A.Train tickets.B.Coins.C.Stamps.答案:AW:Songs that make our hearts happy can make them stronger,too?M:Sure.Its a new find by American researchers and reported in Russia on Tuesday.2.Which country found lovely music is good for peoples hearts?A.Australia.B.America.C.Russia.答案:B
3、W:Do you have any change?Im dying for candy and this machine wont give change.M:Look.This one gives change.I think Ill get something to eat,too.3.What is the woman eager to buy?A.Ice creams.B.Candy.C.Drinks.答案:BW:Good morning.May I help you,sir?M:Yes,could I change these pounds for dollars,please?W:
4、Do you want small bills or large ones?M:Both are OK.4.Where are the two speakers?A.In the bank.B.In the classroom.C.In the supermarket.答案:AM:Why didnt you call me yesterday?I was waiting by the phone all day.W:Im sorry,but I couldnt call.I couldnt find a phone.M:What do you mean you couldnt call?You
5、 have a cellphone,dont you?W:I used to have a cellphone.The teacher took it away because I tried to call you from class.5.What prevented the woman calling the man yesterday?A.She lost her cellphone.B.Her cellphone was power off.C.Her teacher took her cellphone away.答案:C第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分) 听下面
6、5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。M:Hello.Can I help you?W:Oh,hello.Yes.I want something to wear at a conference.M:So,youre looking for something quite smart.W:Yes.Some kind of business suit.Hmm,this is
7、nice.Is this one on sale?M:Yes,it is.Theres a 25% reduction on this one.Its a real bargain.W:Hmm.Its still a bit expensive for me.Is there a discount for cash?M:Oh,no,Im sorry.W:Oh,well,can I try it on?M:Yes,of course.The changing room is just over there.W:Thanks.6.What is the woman looking for?A.A
8、casual dress.B.An evening dress.C.A business suit.答案:C7.What will the woman do next?A.Try on the clothes.B.Bargain with the man.C.Pay for the clothes in cash.答案:A听第7段材料,回答第8、9题。W:My grandfather hasnt been too well lately.M:Oh dear.Im sorry to hear that.W:Hes 79.Dont you think he should slow down a b
9、it at his age?M:Absolutely.W:But he wont listen to me.He says he wants to enjoy his life to the full.M:Fair enough.W:Last summer he went on a two-week cycling holiday in France.Last winter he attended a skiing contest.M:You are kidding.I cant believe it.W:Were going to give him a big party for his 8
10、0th birthday.M:Thats great.W:But before that,Im going to have a word with him and tell him to take things more easy.M:Good for you.8.How old is the womans grandfather? A.79.B.78.C.80.答案:A9.What did the womans grandfather do last winter? A.He went in the hospital. B.He went on a cycling holiday. C.He
11、 attended a skiing contest.答案:C听第8段材料,回答第10至12题。M:This is all your fault!This wouldnt have happened if you hadnt tried to give money to that policeman!W:Well,if youd listened to me when I suggested asking someone for directions,we shouldnt have got lost in the first place,would we?M:Oh,go on!Blame i
12、t all on me!You were the one who was driving when we got stopped by the police.If you hadnt been speeding,we wouldnt have been stopped at all!W:Thats not fair.We were doing fine until you suddenly decided you knew a quicker way!M:Oh,come on!I only suggest it because we were running so late.We wouldv
13、e been fine if you hadnt suggested driving instead of taking the train.W:No!We wouldve been fine if you had remembered to book tickets!10.What are the speakers arguing about?A.Which way to go.B.Who to blame.C.What transport to take.答案:B11.Why did the policeman stop the speakers?A.They took the wrong
14、 shortcut.B.They drove beyond the speed limit.C.They went through the red light.答案:B12.What was the initial reason for what happened to the speakers?A.The woman didnt prefer to travel by train.B.The man failed to ask the way.C.The man forgot to book tickets earlier.答案:C听第9段材料,回答第13至16题。W:Why is it t
15、hat some children perform better than others at school?M:Obviously,certain children are brighter than others.But it is not that simple.A lot of importance is attached to intelligence measured by tests.W:The so-called IQ tests?M:Yes.Basically they are intended to test the ability in language and numb
16、ers,so some children are sure to suffer.This is very unfortunate.A child with an average IQ may turn out to be successful when he grows up.W:What you are saying is that some children have abilities that are not easy to measure.M:Exactly.If these abilities are not discovered early,they cannot be deve
17、loped.Thats why there are so many unhappy parents in the world.They are not doing the things they are best at.W:I see.M:But at school,only those who are good with words and numbers will probably do well in exams.W:Right.Is there anything a parent can do to help in this case?M:Yes.In my opinion,a chi
18、ld should be judged on his personal talents.After all,being happy in life is putting your skills to good use,no matter what they are.13.What is the basic purpose of the IQ tests?A.To test who is brighter.B.To test the ability in language and numbers.C.To judge ones talents.答案:B14.What makes so many
19、unhappy parents in the world?A.Their children being stupid.B.Their childrens failing in the exams.C.Their childrens abilities not being developed.答案:C15.Why do some children do badly in school exams?A.They are poor in words and numbers.B.They do not study hard enough.C.They are looked down upon by o
20、thers.答案:A16.How can a person be happy?A.Putting your skills to good use.B.Having a higher IQ.C.Doing well in the exams.答案:A听第10段材料,回答第17至20题。Mr.Mora is a famous university president.He is remembered as a humorous man because his lectures cause laughter from time to time.He is also remembered by his
21、 family and friends for being absent-minded.There are many interesting stories about Mr.Mora,which amuse people.Once on a train,a conductor came to Mr.Mora,asking for his ticket.He began to search his pockets.No ticket appeared.Mr.Mora began searching his suitcase.“Never mind,sir,” said the conducto
22、r,seeing how anxious Mr.Mora was becoming and trying to comfort him.“When you find your ticket,just post it to the station.Im sure you have it somewhere.” “Im sure,too,” said the president as he continued searching.“But I must find it.I need to know where Im going.”Mr.Mora got off the train in New Y
23、ork and hurried to the post office to make a telephone call to his secretary.“Im in New York now but I dont know why,” said Mr.Mora,feeling like a small boy who had got lost.Within minutes came the short reply,“You are not supposed to be in New York.You should be in Princeton to give a lecture.”17.W
24、hat is the conductor like?A.Anxious.B.Kind-hearted.C.Absent-minded.答案:B18.What should Mr.Mora do in Princeton?A.Give a lecture.B.Meet an old friend.C.Visit a university.答案:A19.Why must Mr.Mora find the ticket?A.He might be fined.B.He forgot the destination.C.He wrote something important on it.答案:B20
25、.What kind of person is Mr.Mora?A.Forgetful.B.Careful.C.Bad-tempered.答案:A第二部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。AWhen Sabrina Vega was 5 years old,a friend invited her to a party held at a gym where Sabrina discovered that she loved doing gymnastics.A few nights
26、after the party,Sabrina had a dream.She told her mother,Jahira,about the dream.Jahira said,“Sabrina said that in her dream she went to the Olympics.She described everything at this international competition.At first I did not take her story seriously.”But Sabrina kept talking about her dream.She tol
27、d it to her father,David.So Jahira and David decided to pay for Sabrina to learn gymnastics.So Sabrina started to train at a special and competitive gym.Though only 7 years old,she was already training to compete at a high level.The years passed quickly.Sabrina got better and better.By the time she
28、was 12 years old,Sabrina was training so many hours each day that she did not have time to do things that many other Americans of the same age did.When Sabrina was 13,she had a chance to compete in a national gymnastics event.If she did well,the event would give her the chance to join the national t
29、eamthe team that trains for the Olympics.But the family was out of money.Jahira had to tell Sabrina that she could not go.Jahira said,“Tears came to her eyes,and she said,I understand.”A week or two later,a rich family came to visit Sabrinas gym unexpectedly.They watched Sabrina train.Then they aske
30、d to talk to her mother.The rich family offered Jahira all the money they needed!Eventually,Sabrina Vega competed at the 2012 Olympic trial.She finished 10th in the all rounds.【语篇导读】这是一篇记叙文。文章讲述了Sabrina Vega坚持自己的奥运梦想,克服重重困难,最终实现梦想的故事。21.Sabrina Vega had a dream to .A.go to the partyB.do gymnasticsC.
31、take part in the OlympicsD.attend a national competition答案:C解析:细节理解题。根据第二段中的“Sabrina said that in her dream she went to the Olympics.” 可知,Sabrina Vega的梦想是参加奥林匹克运动会,即C项正确。22.From the passage,we can infer that .A.Sabrinas parents were tired of her talking about her dreamB.Sabrinas parents loved her an
32、d were moved by herC.Sabrinas mother supported her dream even at the beginningD.Sabrina became a national team player at the age of twelve答案:B解析:推理判断题。A项描述错误,文章中并没有提到她的父母对她谈论她的梦想感到厌倦;根据第二段的最后一句“At first I did not take her story seriously.”可知,她的母亲刚开始时并没有支持她,故C项描述错误;根据第四段中的“When Sabrina was 13,she had
33、 a chance to compete in a national gymnastics event.join the national team.”可知,D项描述错误;根据第三段的内容可知,父母被她的坚持所感动,最后决定出钱让她学习体操,从而看出父母对她的关爱,即B项正确。23.What does the author want to tell us?A.All roads lead to Rome.B.Early birds catch worms.C.Practice makes perfect.D.God blesses the determined and hard-working
34、.答案:D解析:推理判断题。文章讲述了Sabrina坚持自己的梦想,最终取得成功的故事,告诉我们上帝青睐意志坚定和勤奋的人,即D项正确。24.Which of the following can be the best title for the text?A.A talented girlB.The caring parentsC.An Olympic dreamD.A helping hand答案:C解析:主旨大意题。Sabrina坚持自己的奥运梦想,克服重重困难,最终实现了自己的梦想,故C项“一个奥林匹克梦想”最能概括文章的主旨大意。BWhy struggle with your sta
35、irs and feel limited in your own home,when a stairlift can give you back your freedom & independence?Our range of stairlifts are designed to be easy to use,and all include the very best in design,British engineering,and safety features.Like many of our other customers worldwide,youll wonder why you
36、havent chosen one of our stairlifts sooner.FastTrack means minimum install(安装) waiting times,about two or three days.Stairlifts that fit to the stairs,not the wallno structural changes needed.DC power means smooth,quiet operation and the stairlift will even keep going when there is no electricity su
37、pply.Affordable,installed fast and built to last.A simple clear LED display shows the status of the stairlift.Safety sensors that surround the stairlifts carriage.If the stairlift knocks against an obstruction(障碍),sensors around the carriage and foot rest stop the stairlift safely.Swivel seat(转椅) fo
38、r easier access.The lockable swivel seat makes it easier and safer to get in and out of the stairlift at the top of the stairs.Call 1-877-397-6983 now for your free Information Kit and DVD.LIMITED TIME OFFER!$250 OFFPURCHASE OF A NEW STAIRLIFTEXPIRES(终止) October 31,2015【语篇导读】本文是应用文。文章是一则座椅电梯的广告。25.W
39、ith the LED display,a user can .A.lock the swivel seatB.stop the stairlift immediatelyC.control the speed of the stairliftD.know the condition of the stairlift答案:D解析:细节理解题。由文中的“A simple clear LED display shows the status of the stairlift.”可知,显示屏可以显示座椅电梯的状况。26.To buy a stairlift with $250 off,one sho
40、uld .A.purchase the newest modelB.order before a specific timeC.buy Information Kit and DVD firstD.call 1-877-397-6983 as soon as possible答案:B解析:细节理解题。由文章末的EXPIRES October 31,2015可知,只有在2015年10月31日前购买才能享受优惠。27.The text is probably taken from .A.a news reportB.a newspaper adC.a personal diaryD.a resea
41、rch paper答案:B解析:文章出处题。通读全文可知,本文是一则关于座椅电梯的广告。CIm having a lot of conflicting emotions when moms I know talk about their gifted kids.I get it that the moms are proud,and certainly,I dont mind hearing about the kids other wonderful accomplishments.Its the gifted thing that gets me.I would probably feel
42、 differently if my daughter Violet was some great prodigy.Maybe Id be out there bragging with some moms if she was reading on an eighth grade level instead of struggling through “Ill Teach My Dog a Lot of Words.”Like every other parent,I had dreams of Violet being some kind of combination of Gandhi
43、and Mozart.But in schoolwork at least,Violet seems solidly normal,ahead of some in her class,behind when compared to others.But why do I care?Normal is a good thing!Normal is great!Normal is what I prayed for.But thats a lie.I prayed for better than normal.Maybe thats why I feel terrible when a mom
44、I know brags about her gifted kid.As it is,what Id like to brag about seems like a thing people never care about.My Violet is a really great little girl.Shes a little hothead,with a temper,but she also cares about other peoples feelings.When friends of hers are sick,she wants to make them little car
45、ds and pictures to help them feel well.A new little girl came into her classroom last week,and Violet noticed she was feeling lonely and scared,so she asked the new girl to play at break.But no one brags about how nice their kid is.Too bad.Thats the kind of thing Id like to hear.I dont think Id mind
46、 listening to lots of stories of kindness.“Oh yeah?Well,my kid took his plate to the sink without asking!”“Yeah?My kid lined up his shoes in rows in his closet and then sat on my lap and told me I was pretty!”Listening to those kinds of stories makes me feel cheery.They make me feel like the world i
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
仁爱版八年级英语上册 Unit 4 Topic 2 Section B 课件(共19张PPT).ppt
