《高优指导》2017英语牛津译林版一轮考点规范练4(模块二 UNIT 1) WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 高优指导 高优指导2017英语牛津译林版一轮考点规范练4模块二UNIT 1 WORD版含解析 指导 2017 英语 牛津 译林版 一轮 考点 规范 模块 UNIT WORD 解析
- 资源描述:
-
1、考点规范练4(模块二Unit 1)考点规范练第8页.阅读理解With a million 18-25s unemployed,its not an easy time for young people looking to get on the job ladder.However,through the statistic I saw an opportunity that I decided to take.Throughout the past years I have worked hard to develop a number of projects to help young p
2、eople gain an advantage in their careers and in life.With the support of Levi Roots,who created Reggae Reggae sauce.I founded UnITe Computing in 2011 and since have enjoyed working with clients(客户) such as Google UK,the University of Australia and others.Though this journey has had its ups and downs
3、,I am proud of how far we have come.The main issue I have faced so far in my business life has been gaining the trust of others.If you are 19,not very many people believe you when you say you run a number of businesses.In fact I have been laughed at and even told to get a job by some.This was a majo
4、r obstacle I had to face.To overcome it I simply established a professional and positive reputation among colleagues,friends and in the media in order to build credibility for myself and my businesses.Age should not limit your ability to succeed and I have gained more respect due to my willingness t
5、o give back and reward the communities which support me.One of the young business people I personally support is Ryan Farquharson who runs L.He says,“To anybody that has an urge to run their own business I would absolutely say go for it,anyone can do it!”Its this go-getting attitude that I firmly be
6、lieve needs to be encouraged and developed among todays young people.The“one million unemployed youth”statistic is a key drive for change and an opportunity to get up and make something of yourself,you simply have to go for it and pick up support.That is what my journey and my story aims to inspire.
7、【语篇导读】本文是记叙文。面对很多年轻人找不到工作的现状,同样身为年轻人的作者从中嗅得商机并创办了自己的公司,帮助其他年轻人赢在起跑线上。1.The author established the company because he .A.failed to find a satisfying jobB.enjoyed working for himselfC.followed Levi Roots adviceD.spotted a chance of success答案:D解析:细节理解题。根据第一段中的“through the statistic I saw an opportunity
8、 that I decided to take.I founded UnITe Computing”可知答案。2.The underlined word“obstacle”in Paragraph 2 means .A.pressureB.difficultyC.frustrationD.disappointment答案:B解析:词义猜测题。由于年龄小,作者不能取得别人的信任,因此如何取得别人的信任成为作者在创业途中碰到的最大“难题”。3.By mentioning Ryan Farquharson,the author wants to .A.show the achievement Rya
9、n Farquharson has madeB.encourage young people to turn to him for supportC.explain what is the most important thing to succeedD.introduce the right attitude young people should have答案:D解析:推理判断题。根据最后一段中的“Its this go-getting attitude that I firmly believe needs to be encouraged and developed among tod
10、ays young people”可以看出,作者提Ryan Farquharson主要是想引出他说的话。作者认为当今年轻人都应该有他的这种态度。4.Which of the following words can best describe the author?A.Determined and generous.B.Considerate and optimistic.C.Sympathetic and productive.D.Adventurous and responsible.答案:A解析:推理判断题。根据第二段内容可知,面对别人的质疑,作者并未放弃,而是通过努力让别人改变对自己的看
11、法,由此可以看出作者很有决心;再根据第二段中的“my willingness to give back and reward the communities which support me”不难看出,作者非常慷慨。.完形填空(2015山西四校第二次联考)She was only about five feet tall and probably never weighed more than 110 pounds.However,Miss Bessie was a(n)1 presence in the classroom.From 1938 to 1942,when I attended
12、Saint Bernards High School,she taught me a lot 2 I realized.There was never a(n) 3problem in Miss Bessies classes.We didnt dare to trouble a woman who knew about the Battle of Hastings and could also play the piano and 4Shakespeare and Milton.Miss Bessie knew that my family couldnt afford to buy a n
13、ewspaper.She knew we didnt 5 own a radio.Still,she 6 me to look out for my 7 and find some ways to 8 whats going on in the world.9 I became a delivery boy who delivered newspapers.I 10 made a dollar a week,but I got to read a newspaper every day.Miss Bessie noticed things that had nothing to do with
14、 schoolwork but were vital to a youngsters11.Once a few classmates made fun of my 12 overcoat.As I was leaving school,Miss Bessie 13 me on the back of that old overcoat and said,“Carl,never worry about what you dont have.Just make the most of what you do havea(n)14.” Among the things that I didnt ha
15、ve was15 in the little wooden house.But because of her 16,I spent many hours beside a kerosene lamp(煤油灯)reading Shakespeares works.Miss Bessie introduced me 17 a wonderful world of poems and stories.She led me to 18 that I could write poems as well as Shakespeare.So I read19 Miss Bessie told me to,a
16、nd tried to remember the things she insisted that I store.Years later,her encouragement finally led to that lovely day when Miss Bessie dropped me a note 20“Im so proud to read your articles in TheTimes.”【语篇导读】本文讲述了“我”上高中时,深受Bessie老师的启迪和鼓励,最终实现梦想,成为一名作家的故事。1.A.amusingB.toweringC.interestingD.excitin
17、g答案:B解析:然而,Bessie在教室里很高大。amusing“好笑的”;towering“高大的”;interesting“有趣的”;exciting“令人激动的,激动人心的”。根据空格前的“However”的转折可知,此处与前文中的“only about five feet tall”形成对比,故选B项。2.A.more thanB.less thanC.better thanD.worse than答案:A解析:在1938年到1942年期间,“我”在Saint Bernard高中就读,她教会了“我”许多“我”意识不到的东西。more than“比多”,符合语境。故选A项。3.A.aca
18、demyB.homeworkC.raceD.discipline答案:D解析:academy “研究院”;homework“作业”;race“赛跑,种族”;discipline“纪律”。根据下文中的“We didnt dare to trouble a woman who knew about the Battle of Hasting sand could also play the piano and 4 Shakespeare and Milton”可推知,Bessie很博学,学生们都很佩服她,她的课上从来就没有纪律的问题,故选D项。 4.A.make use ofB.make fun
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-564096.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
《红对勾讲与练》2015年新课标高三英语二轮专题复习课件 十六 完形填空.ppt
