分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 5

类型湖北省2014高考英语 专项训练 阅读理解6.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:565173
  • 上传时间:2025-12-10
  • 格式:DOC
  • 页数:5
  • 大小:258KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    湖北省2014高考英语 专项训练 阅读理解6 湖北省 2014 高考 英语 专项 训练 阅读 理解
    资源描述:

    1、2014高考英语冲刺阅读理解专项 50-6ASo you want to draw money from a bank? Do it yourself. Want to fix a broadband internet connection? Do it yourself. Need a boarding card for your flight? Do it yourself. In theory, companies can save money by replacing human workers with automated self-service systems, while cu

    2、stomers gain more choices and control and get quicker service. There is even talk of self-service doing for the service department what mass production did for factories, by enabling the delivery of services cheaply and on a massive scale. Surely the expansion of self-service into more and more area

    3、s is to be welcomed?Not necessarily. When it is done well, self-service can do good to both companies and customers. But when done badlywho has not found themselves trapped in a series of endless touchtone menus? In areas where self-service is only just started, this is less of a problem: angry cust

    4、omers can after all, always take their business elsewhere. But if every bank were to prefer self-service systems, customers would no longer be able to express their discount by voting with their feet. As a result, some banks, for example, already promise that their telephone-banking services always

    5、offer the choice of talking to a human operator. But in return for human service, many companies will simply charge more.Another disagreement to self-service is that while it saves companies money, it does not always save their customers time. In the best cases, it does, of course: checking yourself

    6、 in at the airport can be quicker than queuing or making a phone call. But as more and more tasks are on to customers, they may start to hope for the days of old-fashioned service.All of this suggests that there are limits to how far self-service can be taken. Companies that go too far down the self

    7、-service route or to do it incorrectly are likely to find themselves being punished. Instead, a balance between self-service and traditional forms of service is necessary.1From this passage, we can see that the writer the use of self-service technology.A. dislikesB. supportsC. thinks highly ofD. mak

    8、es carefully judgment on 答案解析:答案为D。本题考查作者的观点态度。结合第一段和最后一段可知,作者认为自助服务有优点也有缺点,故答案为D,作者对自助服务的评价非常小心。2What advantages does the self-service technology certainly bring?A. Cutting the cost for the companies.B. Saving money for customers.C. Offering customers extra money. D. Defeating the traditional forms

    9、 of service. 答案解析:答案为A。本题为细节题。由文章第一段 “In theory, companies can save money by replacing human workers with automated self-service systems, while customers gain more choices and control and get quicker service.” 可知,A选项正确,B、C错误。D选项未提及。3What does the writer mean by saying “customers would no longer be a

    10、ble to express their discount by voting with their feet”?A. customers would be so angry that they kick and damage the machine providing self-service.B. customers would not be able to express their anger at the banks service by leaving thereC. customers would try their best to persuade the bank to st

    11、op self-service.D. customers would elect some leaders to have a talk with the bank. 答案解析:答案为B。本题为句意理解题。本句话出现在第二段的第五句话中,如果每个银行将选择自助服务系统,客户会怎样?结合下文给的例证可知,结果是银行只能提供客户人工操作的选择,故可推断如果客户只能选择自助服务系统,一旦它出现故障,客户即使离开银行也将无法表达对银行服务的愤怒。故答案为B。4Which of the following statements does the writer agree to? A. Banks sho

    12、uld supply self-service and traditional forms of service as well.B. Self-service in banks has so many week points and should be stopped.C. Self-service can bring about many conveniences and should be supported.D. Banks dont consider customers needs in their business.答案解析:答案为A。本题考查作者的观点态度。本题与第一题类似,结合

    13、前面几题的分析,作者认为自助服务可以给银行和客户带来好处,但是自助服务也有不足之处。又由最后一段最后一句话 “Instead, a balance between self-service and traditional forms of service is necessary.” 可知,作者认为自助服务与传统形式的服务保持平衡是必要的,故答案为A。BAnybody who can speak one language has the gift to learn another. Add a Linguaphone course, and that possibility can becom

    14、e a reality quickly and easily. Study as little as half an hour a day and in twelve weeks you could be talking confidently in the language of your choice.Linguaphone will provide you with everything you need to learn at your own pace, where and when you choose. And, although you arent in a classroom

    15、, you certainly wont be left all alone . Our free Advisory Service and sort out any problem by post or phone.You can listen to your course on any cassette player. But just in case you want to study on the move or without interrupting anyone, you can also receive a Linguaphone Personal Stereo Cassett

    16、e Player completely free.The Linguaphone cassette and information pack gives details(细节)of this offer , explains how Linguaphone will work for you, and tells you how you can try a course without risking a penny , with our 14-day money-back guarantee(保证).Why not find out how you can become one of tho

    17、se “gifted” people who can speak another language? To receive your cassette and information pack, return the coupon below or call us today. Personal callers welcome at: The Linguaphone Language Centre at 124-126 Brompton Road, Knightsbridge , London SW3. AFRIKAANS NORGEWLAN TICK THE LANGUAGE YOU WAN

    18、T TO SPEAK POLISH HINDI PORTUGUESE ICELANDIC RUSSIAN DANISH INDONESIAN SERBO-CROAT DUTCH IRISH SPANISH ENGLISH ITALIAN FINNISH JAPANESE SWEDISH FRENCH KOREAN THAI GERMAN MALAY WELSHGREEK(MODERN)AMERICANENGLISHHEBREWMODERNSimply tick the language you would like to learn . Then cut out this coupon and

    19、 post it today . Remember-you dont need a stamp . ST 156ARABIC(MODERN)CHINESE(MANDARIN)SPANISH(LATIN AMERICAN)MR/MRS/MISS/MSADDRESSPOSTCODE TELNO.Post today to Linguaphone , FREEPOST , London WIE6JJ No stamp required .LINGUAPHONEJust listen and see how easy it is .1According to the ad , we can infer

    20、 that .A. people can speak a second language by learning a 12-week Linguaphone course B. Linguaphone will give free courses to second language learners C. second language learners are to attend courses at Linguaphone Language Centre D. second language learners can teach themselves by using Linguapho

    21、ne materials 答案解析:答案为D。本题为细节推理题。由第二段 “Linguaphone will provide you with everything you need to learn at your own pace, where and when you choose. And, although you arent in a classroom, you certainly wont be left all alone .” 可知,Linguaphone课程可以让学习者根据自己的节奏、时间和地点学习,哪怕不是在教室,也不会是独自一人。故可以推断该课程可以让学习者自学,并不

    22、是到Linguaphone课程中心去学习。故C错误,D正确。 尽管第一段最后一句话 “Study as little as half an hour a day and in twelve weeks you could be talking confidently in the language of your choice.” 提到,该课程让学习者12周内可以自信地讲学习的语言,但这毕竟是做广告,广告词不免有夸大的成分,可见A 并不能作为合理的推断。广告以销售产品为目的,不会免费。故答案B错误。2Before a learner wants to take a Linguaphone co

    23、urse , he has to .A. write to the Linguaphone Centre first B. fill out a coupon and post it to Linguaphone C. pay for a cassette player D. know the details of the information pack 答案解析: 答案为B。本题为细节题。由文章第三段 “you can also receive a Linguaphone Personal Stereo Cassette Player completely free.”和最后一段最后一句话

    24、 “To receive your cassette and information pack, return the coupon below or call us today.” 可知,该课程免费赠送Linguaphone Personal Stereo Cassette Player,如果需要,学习者需填写下面的coupon 并将其归还或者打电话。故答案为B。3What guarantee does Linguaphone give ?A. Learners can master another language in 14 days.B. Learners can have a fre

    25、e trial learning for 14 days.C. Learners can keep the Linguaphone pack for 14 days.D. Learners can get back their money after 14 days of learning.答案解析:答案为B。本题为细节题。由文章倒数第二段 “and tells you how you can try a course without risking a penny , with our 14-day money-back guarantee.” 可知,该课程可以让学习者免费体验14天。故答案为B,4The purpose of the ad is to .A. offer Linguaphone cassettes to learners B. offer Linguaphone courses free C. give details of their guarantees D. introduce and sell Linguaphone products 答案解析:答案为D。本题为推理题。全文都是在为Linguaphone课程做广告,故答案为D。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:湖北省2014高考英语 专项训练 阅读理解6.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-565173.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1