分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 31

类型湖北省武汉市江夏实验高级中学2020_2021学年高一英语下学期3月月考试题2021051802102.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:566616
  • 上传时间:2025-12-10
  • 格式:DOC
  • 页数:31
  • 大小:105.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    湖北省 武汉市 实验 高级中学 2020 _2021 学年 英语 下学 月月 考试题 2021051802102
    资源描述:

    1、湖北省武汉市江夏实验高级中学2020-2021学年高一英语下学期3月月考试题考试时间:120分钟;注意事项:1答题前填写好自己的姓名、班级、考号等信息2请将答案正确填写在答题卡上第I卷(选择题)第一部分 听力(共两节,满分30分)第一节 (共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1.Why did the mans sister fail her driving test?A. She was driving too fast.

    2、 B. She did not check her mirrors. C. She could not park her car properly. 2. What is the probable relationship between the speakers?A. Neighbors. B. Father and daughter. C. Brother and sister. 3. What does the man think about the old woman?A. She is helpful. B. She is good at singing. C. She might

    3、have a problem. 4. What will the woman probably do first?A. Look for things in the car. B. Buy a bathing suit. C. Go to the pool. 5. What is the main idea of the conversation?A. Healthy food. B. Money-saving tips. C. Cultural differences. 第二节 听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前

    4、,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。6. What does the woman offer to do for the man?A. Buy a new bike for him. B. Take him to school. C. Repair his bike. 7. What kind of bicycle does the man have now?A. A fast one. B. A heavy one. C. A strong one. 听第7段材料,回答第8、9题。8. What w

    5、ill the speakers move first?A.The chairs. B. The table. C. The television stand. 9. How many people will be attending the dinner?A.Three. B. Four. C. Five. 听第8段材料,回答第10至12题。10. What happened to Lindas arm?A. It was cut. B. It was burnt. C. It was broken. 11. What is Lindas plan?A.To get insurance. B

    6、. To go to the doctor. C. To get some cream. 12. What effect is Linda looking for?A. Changing her diet. B. Stopping infection. C. Healing the marks. 听第9段材料,回答第13至16题。13. Where are the speakers?A. In a park. B. On a street. C. At a stadium. 14. What does the man say about the running track?A. It is t

    7、oo long. B. It is crowded. C. It is of poor quality. 15. Why is the man running?A. To keep healthy. B. To lose weight. C. To train for the school games. 16. How far will the man run today?A. One mile. B. Two miles. C. Three miles. 听第10段材料,回答第17至20题。17. What did the speaker think of his fathers work

    8、in the factory?A. It was low-paid. B. It was difficult. C. It was interesting. 18. Why did the manager train the speakers father?A. His father paid for that. B. The factory asked the manager to do so. C. His father did a good job in his first five years. 19. How long has the speaker been a salesman?

    9、A. Five years. B. Ten years. C. Twelve years. 20. What is the speakers advice?A. Finding a well-paying job. B. Working hard in your career. C. Being friends with your manager. 第二部分阅读理解(共两节,满分 50 分)第一节(共 15 小题,每小题 2.5 分,满分 37.5 分) 阅读下列短文,从每题所给的 A、B、C、D 四个选项中选出最佳选项。 AFilms to regain cinematic loveThe

    10、magic spell of motion pictures still works. After a months-long departure from cinema, Chinese filmgoers are eager to celebrate the charm of the big screen again. On Monday, cinemas started to reopen. Here are 3 titles on top of the screening schedule.DolittleAfter his wifes death, Dr. John Dolittle

    11、(Robert Downey Jr. from Ironman)decided to hide from the world with his beloved animals. But he has to take a journey to a mysterious island to find a healing tree, which is the only medicine that can help the dying Queen Victoria in Buckingham Palace.Ne ZhaMixed Yuan Bead(宝珠)is divided into a Spiri

    12、t Bead and a Demon Bead. Ne Zha is the one who should be the Spirit. Bead hero but the Spirit Bead and the Dernon Bead are switched. Then Ne Zha is one of the best animated(动画的)films ever made by China and No. 2 on the box office chart for all films ever screened on the Chinese mainland. The box off

    13、ice hit has reached more than 700 million dollars worldwide.CocoThis Disney-Pixar production offers a heart-warming comedy combining fantasy, music, family values and Mexican culture. Miguel, a little boy from a family of shoemakers, dreams of becoming an accomplished musician like his role model, E

    14、rnesto de la Cruz. Desperate to prove his talent, Miguel finds himself in the amazing and colorful Land of the Dead following a mysterious chain of events. Along the way, he meets charming magician Hector, and together, they set off on an extraordinary journey to unlock the real story behind Miguels

    15、 family history.First screened in 2018, Coco brought home two Oscars, including Best Animated Feature Film, one Golden Globe and one BAFTA Award.21Which movie is about a doctors mysterious adventure?ADolittle.BIronman.CCoco.DNe Zha.22What do Ne Zha and Coco have in common?AThey are both winners of a

    16、wards.BThey are both based on myths.CThey are both produced in China.DThey are both animated movies.23Where is the passage probably from?AA textbook on movies.BA film review in a magazine.CA website on film recommendation.DAn introduction of a cinema. B Do you still remember the scene in the famous

    17、movie Titanic, directed by Cameron, where Jack was frozen to death in the icy cold water so that Rose could survive on the floating door alone? It broke many peoples hearts. Two decades later, people are still asking the question, “wasnt there enough room on the door for both of them?” Cameron once

    18、responded by saying it wasnt a question of room, but buoyancy(浮力) if both of them had tried to stay on the door, he argued, the whole thing would sink.But several guys from “Mythbusters”, an Australian-American science entertainment television program, decided to put the theory to the test themselve

    19、s. They discovered that if Rose had took off her life jacket to the bottom of the door, there would have been enough buoyancy to keep both of them afloat.“It was an artistic choice, the thing was just big enough to hold her, and not big enough to hold him,” Cameron said. “I think its all kind of sil

    20、ly, really, that were having this discussion 20 years later. But it does show that the film was effective in making Jack so attractive to the audience that it hurts them to see him die. The film is about death and separation; he had to die.”Since Jack was doomed to die, Cameron said, it could have h

    21、appened in a variety of different ways. Its not about the door not being big enough: thats just a practical method for his death. “Whether it was that, or whether a chimney(烟囱)fell on him, he was going down,” Cameron said. “Its called art: things happen for artistic reasons, not for physics reasons.

    22、”24According to Cameron, why cant audience accept Jacks death?AThey are artistic people.BThey like the movie.CThey love Jack.DThey are eager for truth.25What can we learn from the last paragraph?AJack died by accident.BJacks death was unavoidable.CThe chimney fell on Jack.DThe door could make a diff

    23、erence.26Which of the following can be the best title for the text?AJack Had to DieBA Door of Life and DeathCAudience Knew BetterDScience Behind Movie27Where can you probably find this article?AA popular magazine.BA movie poster.CA government report.DA notice board. C More than 25 years ago, Saroo B

    24、rierley lived in rural India. One day, he played with his brother along the rail line and fell asleep. When he woke up and found himself alone, the 5-year-old decided his brother might be on the train he saw in front of himso he got on.That train took him a thousand miles across the country to a tot

    25、ally strange city. He lived on the streets, and then in an orphanage(孤儿院). There, he was adopted by an Australian family and flown to Tasmania.As he writes in his new book, A Long Way Home, Brierley couldnt help but wonder about his hometown back in India. He remembered landmarks, but since he didnt

    26、 know his towns name, finding a small neighborhood in a vast country proved to be impossible.Then he found a digital mapping program-Google Earth. He spent years searching for his hometown in the programs satellite pictures. In 2011, he came across something familiar. He studied it and realized he w

    27、as looking at a towns central business district from a birds-eye view. He thought, On the right-hand side you should see the three-platform train stationand there it was. And on the left-hand side you should see a big fountain(喷泉)and there it was. Everything just started to match.When he stood in fr

    28、ont of the house where he grew up as a child, he saw a lady standing in the entrance. Theres something about me, he thoughtand it took him a few seconds but he finally remembered what she used to look like.In an interview Brierley says, My mother looked so much shorter than I remembered. But she cam

    29、e forth and walked forward, and I walked forward, and my feelings and tears and the chemical in my brain, you know, it was like a nuclear fusion(核聚变). I just didnt know what to say, because I never thought seeing my mother would ever come true. And here I am, standing in front of her.28Why was Brier

    30、ley separated from his family about 25 years ago?AHe got on a train by mistake.BHe got lost while playing in the street.CHe was taken away by a foreigner.DHe was adopted by an Australian family.29How did Brierley find his hometown?ABy analyzing old pictures.BBy studying digital maps.CBy travelling a

    31、ll around India.DBy spreading his story via his book.30What does Brierley mainly talk about in the interview?AHis love for his mother.BHis memory of his hometown.CHis 1ong way back home.DHis reunion with his mother.31What is the best title for the passage?AA Long Way HomeBSaroo Brierley, the inspira

    32、tion for the film LionCWith Memories and Online Maps, A Lost Child Finds His Way HomeDA Lost Child Reunited with Mother After 25 years DIn the space of just two years, the app Tik Tok, created by Beijing-based company Bytedance, has gathered more than half a billion usersaround 40% of them are outsi

    33、de Chinawho share short videos of themselves lip-syncing (对嘴), cooking, dancing or just being silly. What sets Bytedance apart is its success in the social media category, which is controlled by Facebook, Twitter and Snap all Western companies.Bytedance calls itself an artificial intelligence compan

    34、y. It uses machine learning and algorithms(算法) to figure out what people like and give them more of what they want to see. On Tik Tok, people can edit and beautify 15-second videos before posting them online. The app has even spawned(引发) a phase to describe a kind of behaviour of people glued to the

    35、ir customized feeds: “shua Tik Tok” or “scrolling through Tik Tok”. Last year, the company released Tik Tok, the overseas version of Tik Tok. Bytedanees growing video empire has made it the worlds fifth biggest app maker. Bytedance says Tik-Tok has more than 500 million monthly active users.Investor

    36、s like Bytedance because its hundreds of millions of users attract a lot of advertising money. The video apps are lucrative because they attract a lot of users in their teens and 20s, who are more generous with the money. Bytedance also makes money through income sharing deals. People on Tik Tok, fo

    37、r example, can buy digital coins to give to other people on the applike throwing money into a performers tip jar, Bytedance takes a cut of those earnings.Bytedances founder and CEO is Zhang Yiming, a former Microsoft employee. People who have worked with Zhang describe him as someone who thinks deep

    38、ly about technology and spends much of his free time writing code.Like Facebook and Twitter, Bytedance is also battling fake news and inappropriate content. Bytedance promises to add more employees to review content.32How many overseas users does Tik Tok have?AUnder 20 million.BOver half a billion.C

    39、Around 400 million.DAbout 200 million.33Why is Tik Tok so popular ?AIt is a new generation of hi-tech product.BIt meets the demand of most people.CIt is easy and cheap to operate online.DIt has both a home and an overseas version.34Which of the following best explains “lucrative” underlined in Parag

    40、raph 3 ?AProfessional.BExpensive.CProfitable.DChallenging.35What is the social media apps common trouble?AWhen to introduce their new version.BWhat to do with fierce competition .CWhere to find much new investment.DHow to keep their content positive.第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5 分) 阅读下面短文,根据短文内容,从短文后的选项中选

    41、出能填入空白处的最佳选项。选项中 有两项为多余选项。 Do you sometimes get stuck on decision making? While its great to have options, there is a hidden burden: the responsibility of actually making a choice! The toggle technique is good for important decisions where you feel stuck between two choices. Youve thought about both

    42、 options carefully, but youre still unsure.36Heres how:Get centered. Find a quiet space and do a couple of deep breaths to warm up.37.Dive in. Imagine that youve totally committed to one of your choicewell call that choice Option AFor about 30 seconds, silently pretend that youve decided to choose O

    43、ption A38For example, do you feel a sinking in your stomach or a positive, energized feeling thats more like butterflies in your stomach?39Once you have explored how Option A feels, mentally toggle over to Option B and pretend for approximately thirty seconds that youve chosen this option. Notice ho

    44、w it feels emotionally, and notice if you have any body-felt reactions. For example, do you feel a warm uplifted feeling in your chest or a sense of tightening in your chest?Go with your gut.40And give yourself permission to choose the one that really felt best on an emotional and body-felt level. M

    45、any times, clients in my practice who are struggling with an important choice are surprised to see how much easier it is to choose when they allow themselves to see how they actually feel about the choices.AMake a switch.BNotice how it feels in your body.CClose your eyes to block out distractions.DC

    46、ompare how it felt to choose each option.E.Talk choices over with trusted sources of support.F.Sometimes our gut feeling helps make the best choice.G.The toggle technique is not a replacement for doing a pros/cons list. 第三部分语言知识应用(共两节;满分30分) 第一节(共15小题;每小题1分,满分15分) 阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以

    47、填人空白处 的最佳选项。 Lots of people have trees to look at from their bedrooms, but my perspective(视角)is different. My name is Miranda Gibson. I have been living at the top of a tree 41 60 meters for 449 days now. Some people might wonder 42 on earth I would choose to do this.Stretching out below me is one o

    48、f Tasmanias 1ast areas of ancient forest-in an area that was proposed for World Heritage protection, yet remains under the 43 of industrial logging(砍伐). On 12 December 2011, machinery(大型机械)rolled into the forest and the destruction began. I couldnt 44 the thought that these forests would be 45 forev

    49、er. So, on 14 December 2011, I packed up my1ife, 46 of my job plans, and climbed 200 feet onto the top of this tree. I have been here ever since.People often ask me what I do up here all day. Its busier than you would imagine. Like an office job, but with a splendid 47 ! I spend my days writing abou

    50、t this forest and its urgent(紧急的)need for 48 on my blog.Life in the treetops can be 49 at times. I have times when I feel frustrated(沮丧)and wish I could 50 , to anywhere, just to have a change of scenery for a minute! There are also times when I feel terribly 51 . I miss my friends and family. My on

    51、ly connection to the outside world is my phone and computer, which I charge via solar panel. 52 these times, I find myself loving the experience. Living on the tree has been inspiring. I am willing to 53 up here for as 1ong as it takes, but I honestly hope it wont be too 54 before I will be able to

    52、get down and put my feet on the ground in a forest that is no longer under threatin a forest that will be 55 guarded for future generations.41AlengtheningBmeasuringCweighingDtopping42AwhyBwhenChowDwhere43AdangerBalarmCthreatDpressure44AkeepBhelpCbearDlose45AsoldBprotectedChuntedDgone46Agrew outBfell

    53、 shortCran outDlet go47AsightBviewCsceneryDlandscape48AextinctionBpreservationCcreationDharmony49ArefreshingBalarmingCchallengingDrewarding50Aget aroundBget awayCgive inDgive up51AconfusedBupsetClonelyDsorry52ADespiteBWithoutCBeyondDUnlike53AreturnBstopCstayDhide54AlongBsoonCdistantDnearby55Aparticu

    54、larlyBfinallyCimmediatelyDsafely第二节语法填空(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面材料,在空格处填入适当的内容(1个单词)或使用括号中单词的正确形式。According to Xinhua News Agency, the Palace Museum and Huawei signed a cooperation agreement on March 15. The two sides will set an example 56 5G application.The Palace Museum received more than 17 mill

    55、ion visitors in 2019, 57 (make)it the most visited museum in the world. In the past 20 years, an office information network covering the whole museum 58 (build)gradually. The museum has developed an App that 59 (provide)an in-depth explanation of cultural relic information and cultural services. Als

    56、o, the museum has researched on the 60 (apply)of VR, AR, AI in museums.61 signing of the agreement marks a new chapter in the strategic cooperation between the Palace Museum and Huawei Technologies Co. So, Huawei will make efforts62 (speed)up the intelligent construction of the Palace Museum. The 60

    57、0-year-old Palace Museum has never been so close to science and technology. Shan Jixiang said63 (proud), former director of the Palace Museum.Shan shared many ideas about the 5G Palace Museum. With the help of advanced technology, 64 is expected that in the future, audiences around the world will be

    58、 able to experience and visit the Palace Museum, whether it is a field trip or a virtual tour. Also, the use of AI technology provides a 65 (broad)platform and stronger knowledge support for cultural relics among young people.第四部分写作 (共两节,满分 40 分)第一节 应用文 (满分 15 分)假定你是李华,目前在美国某中学作交换生.春节将至,你和其他中国同学将举办一

    59、场CHINA NIGHT的活动,向大家介绍中国传统文化.请你发email邀请校长MAX参加,100词左右_九、读后续写67阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。I dont want to go. Maria moved her feet slightly and hung her shoulders. Mom continued packing a bag. “Were going to Uncle Richs in Montana for summer vacation. Hes your fathers brother, and we go there

    60、 every year.”Maria stormed out of her moms room and said angrily, “Nobody ever thinks of me!” “Thats enough. Were going.” replied Mom angrily, too.Their August vacation came sooner than Maria wanted. Before she knew it, she and the family were at Uncle Richs farm. Uncle Rich grabbed her dad and hugg

    61、ed him. “Good to see you,” said Uncle Rich. Marias brother and sister were twins and two years younger, so they didnt realize what an inconvenience and bore being on a farm was. They raced to see animals. Maria grabbed her bag. Im going to my room, she told her parents.“Wait a minute, Maria,” said U

    62、ncle Rich. “I have got something to show you.” “You come too,” he said to Marias parents. At the barn Maria saw the horse. It was of medium size. It had a fine, soft black coat and one white foot. There was a wide white patch that ran down the center of its face. Maria fell in love with it at first

    63、sight. “Wow! What a horse!”“Hes a mustang,” said Uncle Rich. “Mustangs are free horses who live in the wild. We found him stuck in the mud down by the river. I didnt know how he got there. My friend and I roped him and managed to get him out. This mustang is a beauty.”Maria kicked the dirt. Can I he

    64、lp care for him? Then she felt her heart beating in expectation.Uncle Rich laughed. You bet. The more hands we have, the better. Just dont get too attached. Once were sure hes okay, we will have to set him free. Mustangs went from over a million at the beginning of the 20th century to less than 17,

    65、000 in 1970. They were hunted illegally for meat.注意:1所续写短文的词数应为150左右;2.续写部分分为两段,每段的开头语己为你写好;Paragraph 1:Hearing this, Maria felt her stomach turn._Paragraph 2:She hurried back to the barn in a flash._参考答案1B【原文】M: Have you packed for your holiday?W: Not yet. My suitcase handle broke, so I need someth

    66、ing new to put all my stuff in. I have a big sports bag, but its too old. M: I always take a backpack when Im on vacation. You can carry more that way.2A【原文】W: Richard, come downstairs. Dinner is ready.M: Just a minute, dear! Im looking at a piece of jewelry online. I want to make sure I get the rig

    67、ht gift for your birthday.3A【原文】M: Its almost time for exams. Are you ready, Anna? Ive been studying for hours. But I still feel stressed.W: Me, too! But Im confident about my English test. Im good at English. But I am worried about chemistry. I need to study my notes more.4A【原文】M:I decided to learn

    68、 the guitar! Ive always wanted to play music, and the guitar is interesting.W: Cool! But why did you pick that instrument? M: All my friends play the violin, and I want to be different. The piano sounds good but is too expensive. The guitar is perfect!5C【原文】M: Hi, Miss Jones. Im sorry that I failed

    69、again in your subject.W: No one succeeds every time. Come on and be happy. Youll have got more chances.M: Thanks a lot. No failure next time.6B7C【原文】M: Have you ever saved a person?W: Fortunately not, but I always have to be prepared.M: How did you pass the test?W: I had to pass some swimming tests

    70、to prove my skills. Then I had to take a course in how to get drowning people safely to the shore, and I also had to take life-saving classes.M: That seems like a lot of training.W: Yes, but someones life may depend on it.8C9C10B【原文】W: Kevin, lets go to the beach!M: The beach? Im too lazy to go ther

    71、e. Why dont we go somewhere else, Betty? W: There is some community work to be done there. We can clean up the beach. We can collect a lot of plastic garbage, too. M: What for? Its the governments responsibility. Besides, why should we collect all of the plastic garbage? W: Kevin, you dont know the

    72、harm the plastic does to the ocean. Plastic can pollute the ocean and, in turn, harm fish and other ocean life. We should care about what happens to the ocean. Didnt you hear about that dead whales stomach that was full of plastic garbage? M: Oh, yes. I heard about that. But what will we do with the

    73、 plastic garbage we collect? W: We will take all of the plastic to a company that can recycle it.11B12B13A【原文】Thank you guys so much for the wonderful party. Its a great send-off for me, and Ill remember my last few days here with happiness. As most of you know, Ive been the owner of Price Plus for

    74、30 years. Its been a wild ride, but I am proud of where this store has ended up. You all have made working here a wonderful experience and I am thankful to have worked with everyone here. Even more so, I am thankful to have something to give to my son. My dream was to create a store that was honest

    75、and successful. After my son was born, all I wanted to do was turn my success into something I could give to him one day. I will still return to visit every summer when its not cold up here. But my plan now is to move down south to enjoy my long-expected rest from working. If any one of you needs an

    76、ything or just wants to talk, I will give John my new number the moment I get it. Until then, I will still be using the same email address. I will be very busy preparing to move these next few weeks, so I will not be around in person. However, I will be sure to stop by the store and give one last go

    77、odbye.14B15B16A【原文】W: I have no idea about how to finish the timetable.M: You dont have to be very creative. Its very standard and more or less the same every year. For instance, the sports day begins with throwing events. All jumping events take place before lunch. W: Why?M: Thats because the schoo

    78、l doesnt want the athletes to jump after eating. The jumping events take place after the throwing events. And the long distance race takes place before jumping events.W: And after lunch?M: Actually, the school doesnt want any events to take place in that time. But they can practise for the next even

    79、t.W: Do you mean the 100m race?M: Yes. It seems to be the most exciting event, so it takes place at the end of the day, which is over around 5: 00 p. m.17C18C19A20B【原文】Partricia Pania never wanted to be a national public figure. All she wanted to be was a mother and a homemaker. But her life was tur

    80、ned upside down when a driver distracted by his cell phone, ran a stop sign and crashed into the side of her car. The impact killed her two-year-old daughter.Four months later, Pania unwillingly but courageously decided to try to educate the public and to fight for laws to ban drivers from using cel

    81、l phones while a car is moving. She wanted to save other children from what happened to her daughter. In her first speech, Pania got off to a shaky start. She was visibly trembling and her voice was soft and uncertain. But as she got into her speech, a dramatic transformation took place. She stopped

    82、 shaking and spoke with a strong voice. For the rest of her talk, she was a forceful and compelling speaker. She wanted everyone in the audience to know what she knew without having to learn it from a personal tragedy. Many in the audience were moved to tears, and to action. In following presentatio

    83、ns, Pania gained reputation as a highly effective speaker. Her appearance on a talk show was broadcast three times transmitting her message to over 14,000,000 people. Her campaign increased public awareness of the problem and motivated over 300 cities and several states to consider restrictions on c

    84、ell phone use.21A22D23C【分析】这是一篇说明文。文章对几部正在上映的电影进行了推荐,分别是Dolittle、Ne Zha和Coco。21细节理解题。根据Dolittle部分第二句“But he has to take a journey to a mysterious island to find a healing tree, which is the only medicine that can help the dying Queen Victoria in Buckingham Palace.”(但是他不得不前往一个神秘的岛屿去寻找一棵治疗树,这是唯一能帮助白金汉

    85、宫垂死的维多利亚女王的药物。)可知,Dolittle是关于一名医生的神秘冒险的电影。故选A。22细节理解题。根据Ne Zha部分第四句“Ne Zha is one of the best animated(动画的)films ever made by China and No. 2 on the box office chart for all films ever screened on the Chinese mainland. ”(哪吒是中国有史以来最好的动画电影之一,在中国大陆上映的所有电影中票房排名第二。)和Coco部分最后一句“First screened in 2018, Coc

    86、o brought home two Oscars, including Best Animated Feature Film, one Golden Globe and one BAFTA Award.”(寻梦空间于2018年首次上映,捧回了两项奥斯卡奖,包括最佳动画长片奖、一个金球奖和一个英国电影学院奖。)可知,Ne Zha和Coco的共同之处在于它们都是动画电影。故选D。23推理判断题。根据第一段最后一句“Here are 3 titles on top of the screening schedule.”(以下是排在放映时间表前列的3部影片。)可知,文章是对正在上映的几部电影的推荐。

    87、所以判断出短文来自电影推荐网站。故选C。24C25B26A27A【分析】这是一篇记叙文。文章讲述了电影泰坦尼克号中Jack因为救Rose而死,但是二十年后人们仍在纠结Jack是否真的非死不可这个问题,甚至有人专门进行了试验并把结果提交给电影导演Cameron。对此,Cameron的看法是Jack非死不可,并给出了理由。24细节理解题。由倒数第二段中的“But it does show that the film was effective in making Jack so attractive to the audience that it hurts them to see him die

    88、.”(但这确实表明,这部电影有效地让Jack对观众如此有吸引力,以至于看到他死去,观众都会很伤心),可知根据Cameron的说法,Jack对观众很有吸引力,以至于看到他死去,观众都会很伤心,说明观众爱Jack,所以不能接受Jack的死。故选C项。25推理判断题。由最后一段中的“Since Jack was doomed to die, Cameron said, it could have happened in a variety of different ways. Its not about the door not being big enough: thats just a prac

    89、tical method for his death. “Whether it was that, or whether a chimney(烟囱)fell on him, he was going down,” Cameron said.”(Cameron说,既然Jack命中注定要死,那就可能以各种不同的方式发生。这不是门不够大的问题:那只是他死的一个实用方法。Cameron说:“不管是这样,还是烟囱砸在他身上,他都要死。”)可知根据Cameron的说法,Jack不管怎么样都必须死,只是死的方式不同,说明Jack的死是不可避免的。故选B项。26主旨大意题。第一段讲“20年后,人们仍然在问这样

    90、一个问题:难道门上没有足够的空间容纳他们两个人,Jack必须要死吗?”第二段讲“科学娱乐电视节目“Mythbusters”的几个人做了实验,发现如果Rose把救生衣脱到门的底部,就会有足够的浮力让他们两人都浮起来,说明Jack没必要死”,第三四段讲“Cameron认为Jack非死不可并给出了理由”,可知文章主要讲电影泰坦尼克号中的Jack非死不可,A项“Jack不得不死”符合文意,最适合作文章标题。故选A项。27推理判断题。通读全文可知,文章讲述了电影泰坦尼克号中Jack因为救Rose而死,但是二十年后人们仍在纠结Jack是否真的非死不可这个问题,甚至有人专门进行了试验并把结果提交给电影导演C

    91、ameron。对此,Cameron的看法是Jack非死不可,并给出了理由。由此可知,本文是关于电影人物的探讨,可在一本受欢迎的杂志上看到。故选A项。28A29B30D31C【分析】本文是记叙文。文章讲述了25年前布瑞尔利走失,后来凭着记忆,通过数字地图,终于找到了家乡。28细节理解题。根据文章第一段中“When he woke up and found himself alone, the 5-year-old decided his brother might be on the train he saw in front of himso he got on. (当他醒来发现只有他一个人的

    92、时候,5岁的他觉得他哥哥可能在他前面的那列火车上于是他上了火车。)”可知,25年前布瑞尔利和家人分开了是因为他以为哥哥在前面的火车上,于是误上了火车。故选A。29细节理解题。根据文章第四段中“he found a digital mapping program-Google Earth. He spent years searching for his hometown in the programs satellite pictures. In 2011, he came across something familiar.(他发现了一个数字地图程序谷歌地球。他花了数年时间在这个程序的卫星图

    93、片上寻找他的家乡。2011年,他发现了一些熟悉的东西。)”可知,布瑞尔利是通过研究数字地图来找到他的家乡的。故选B。30细节理解题。根据文章第六段中“But she came forth and walked forward, and I walked forward, I just didnt know what to say, because I never thought seeing my mother would ever come true. And here I am, standing in front of her.(但她向前走,我也向前走我只是不知道该说什么,因为我从未想过

    94、能见到我的母亲。现在我就站在她面前。)”可知,在采访中布瑞尔利主要讲了和母亲的团聚。故选D。31主旨大意题。通读全文,文章第一至二段讲述了5岁的布瑞尔利误上了火车,被带到了千里以外的地方;文章第三段提到“He remembered landmarks”,他记得家乡的一些标志;第四段提到“he found a digital mapping program-Google Earth.”,他根据数字地图找到了他在印度的家乡。最后他终于和母亲团聚。因此文章的标题应该为“With Memories and Online Maps, A Lost Child Finds His Way Home(通过记

    95、忆和网络地图,迷路的孩子找到了回家的路)”。故选C。32D33B34C35D【分析】这是一篇说明文。文章主要介绍了字节跳动这家人工智能公司的相关信息。32细节理解题。根据文章第一段“In the space of just two years, the app Tik Tok, created by Beijing-based company Bytedance, has gathered more than half a billion usersaround 40% of them are outside China”(在短短两年时间里,由北京字节跳动公司创建的应用抖音已经聚集了超过5亿用

    96、户其中约40%来自国外)可知,Tik Tok拥有2亿的海外用户。故选D。33推理判断题。根据文章第一段“What sets Bytedance apart is its success in the social media category”(字节跳动的与众不同之处在于它在社交媒体领域的成功)和文章第二段“It uses machine learning and algorithms to figure out what people like and give them more of what they want to see.”(它使用机器学习和算法来找出人们喜欢什么,并给他们更多他们

    97、想看到的东西。)可推知,Tik Tok受欢迎是因为它满足了大多数人的需求。故选B。34词句猜测题。根据下文“because they attract a lot of users in their teens and 20s, who are more generous with the money.”(因为它们吸引了大量十几岁和二十几岁的用户,这些人对钱更慷慨。)可推知,lucrative意为“有利可图的”。profitable与之意思接近。故选C。35推理判断题。根据文章最后一段“Like Facebook and Twitter, Bytedance is also battling f

    98、ake news and inappropriate content.”(和Facebook和Twitter一样,字节跳动也在打击假新闻和不适当内容。)可推知,这些社交媒体应用程序的共同问题是如何保持其内容的正面性。故选D。36D37C38B39A40F【分析】这是一篇说明文。本文给我们讲述了当我们进行一项决策时,有时难免陷入进退两难的困局。这时可以用一种切换技术,比较在情感和身体感受的层面上,哪种选择的真实感觉最好,从而更容易作出最佳决策。36根据上文“Youve thought about both options carefully, but youre still unsure.(两种

    99、选择都已经过仔细考虑,但你仍然举棋不定)”以及后文“Here is how:(下面介绍如何比较)”可知,下文具体给我们介绍过程,根据上下文,中间这一句必然是说比较两种选择给我们带来的感觉。D选项中each option对应上文options。故D选项“比较选择每一个选项时的感觉”符合语境,故选D。37根据上文“Get centered. Find a quiet space and do a couple of deep breath to warm up.(集中注意力。找一个宁静的地方,做几下深呼吸,调整一下情绪)”可知,上文提到集中注意力的过程,本句为本段最后一句,应承接上文继续说明排除外

    100、界干扰,集中注意力的过程。故C选项“闭上眼睛以阻挡干扰”符合语境,故选C。38根据上文“For about 30 seconds, silently pretend that youve decided to choose Option A.(用约30秒时间,默默地假定你已经决定选择A)”以及后文“For example, do you feel a sinking in your stomach or a positive, energized feeling thats more like butterflies in your stomach? (例如,你会觉得精神沮丧或者有没有一种积极

    101、的能量感,更像紧张不安那样的感觉?)”可知,后文提到了“精神沮丧”以及“紧张不安”这两种感觉,可推测本句是在建议注意自己内心的感觉。B选项中it指代上文Option A。故B选项“注意它在你身体里的感觉”符合语境,故选B。39根据后文“Once you have explored how Option A feels, mentally toggle over to Option B and pretend for approximately thirty seconds that youve chosen this option.(一旦你已经仔细研究了选择A的感觉,内心切换到选择B。花大约3

    102、0秒时间假定你已经决定选择它)”可知,本句位于段首,统率全段,后文提到从选择A切换到选择B,可以推测,这一句的意思是从选择A切换到选择B。故A选项“转换一下”符合语境,故选A。40根据上文“Go with your gut.(跟着你的直觉走)”以及后文“And give yourself permission to choose the one that really felt best on an emotional and body-felt level.(允许自己选择一个在情感和身体感受的层面上真正感觉最好的选择)”可知,本段主要是建议跟着知觉走,故本句必定是说我们的直觉的作用是能帮助我

    103、们做出选择。F选项中gut feeling对应上文gut。故F选项“有时候我们的直觉会帮助我们做出最好的选择”符合语境,故选F。41B42A43C44C45D46D47B48B49C50B51C52A53C54A55D【分析】这是一篇记叙文。主要讲述了作者为了保护森林,反对乱砍乱伐,在树上生活的故事。41考查动词词义辨析。句意:我已经在一棵60米高的树顶上生活了449天了。A. lengthening拉长;B. measuring测量,(尺寸、数量等)量度为;C. weighing称重,重量为;D. topping超过。根据前文“a tree”以及后文“60 meters”可知,measure

    104、表达长度或高度是多少,符合句意。故选B项。42考查宾语从句引导词词义辨析。句意:有些人可能会问,我到底为什么要选择这样做。A. why为什么;B. when何时;C. how怎样;D. where在哪里。根据后文“Stretching out below me is one of Tasmanias 1ast areas of ancient forest-in an area that was proposed for World Heritage protection, yet remains under the_3_of industrial logging(砍伐).”等内容可知,作者在

    105、后文中回答了为什么爬到树上去生活的问题。故选A项。43考查名词词义辨析。句意:在我的脚下,是塔斯马尼亚州最后一片原始森林之一,该地区曾被提议列入世界遗产保护名录,但仍然受到工业伐木的威胁。A. danger危险;B. alarm警报;C. threat威胁;D. pressure压力。根据后文“of industrial logging(砍伐)”以及最后一段最后一句中“I will be able to get down and put my feet on the ground in a forest that is no longer under threat”可知,森林受到被砍伐的威胁。

    106、故选C项。44考查动词词义辨析。句意:我无法忍受这些森林将永远消失的想法。A. keep保持;B. help帮助;C. bear承受,忍受;D. lose丢失。根据文章最后一句中“but I honestly hope it wont be too_14_before I will be able to get down and put my feet on the ground in a forest that is no longer under threatin a forest that will be_15_guarded for future generations.”可知,作者希

    107、望保护这篇森林,所以不能忍受这片森林被砍伐。故选C项。45考查动词词义辨析。句意:我无法忍受这些森林将永远消失的想法。A. sold出售;B. protected保护;C. hunted猎取;D. gone消失,流失。基于上文的分析,可知森林遭到砍伐,受到威胁,所以指森林会“消失”其他选项如“出售;保护;猎取”均不符合句意。故选D项。46考查动词短语词义辨析。句意:所以,在2011年12月14日,我收拾好我的生活,放下我的工作计划,爬上了200英尺高的树顶。A. grew out长出;B. fell short落空;C. ran out用完;D. let go放走,放弃。根据后文“I have

    108、 been here ever since.”可知,从那时起作者就一直在树上,所以说是放弃了工作。故选D项。47考查名词词义辨析。句意:就像一份办公室工作,但是风景很好! A. sight视觉,风景(多指旅游观光的景色);B. view看法,风景(多指从某一角度看到的景色);C. scenery景色,风景(多指一个国家或地区的整体自然景色);D. landscape风景(多指内陆的自然风光)。根据第一段第一句中“but my perspective(视角)is different.”可知,风景是作者因在树上生活而从某一特殊的角度看到的。故选B项。48考查名词词义辨析。句意:我每天都在博客上写关

    109、于这片森林及其迫切需要保护的内容。A. extinction灭绝;B. preservation保存,保护;C. creation创造;D. harmony和谐。根据最后一段最后一句中“but I honestly hope it wont be too_14_before I will be able to get down and put my feet on the ground in a forest that is no longer under threatin a forest that will be_15_guarded for future generations.”可知,

    110、作者希望保护这篇森林,所以在博客上写森林迫切需要保护的内容。故选B项。49考查现在分词转化的形容词词义辨析。句意:在树顶的生活有时是充满挑战的。A. refreshing令人耳目一新的;B. alarming令人惊慌的;C. challenging挑战性的;D. rewarding值得做的。根据后文“I have times when I feel frustrated(沮丧)”以及“I miss my friends and family.”等信息可知,作者在树顶上生活有时是充满挑战的。故选C项。50考查动词短语词义辨析。句意:有时我感到沮丧,希望我能离开,到任何地方去,只是为了换一分钟风景

    111、! A. get around绕过;B. get away走开,离开;C. give in屈服;D. give up放弃。根据上文“I have times when I feel frustrated(沮丧)”以及后文“to anywhere, just to have a change of scenery for a minute”可知,作者在树上生活不容易,有时希望离开树顶。故选B项。51考查形容词词义辨析。句意:有时我也会感到非常孤独。A. confused迷惑的;B. upset难过的;C. lonely孤独的;D. sorry遗憾的。根据后文“I miss my friends

    112、and family. My only connection to the outside world is my phone and computer, which I charge via solar panel.”可知,作者有时会感到孤独。故选C项。52考查介词词义辨析。句意:尽管如此,我还是喜欢这段经历。 A. Despite尽管;B. Without没有;C. Beyond超出;D. Unlike不像。根据前文“I feel frustrated”以及“I miss my friends and family.”等信息可知,作者在树上生活并不容易,根据后文“I find myself

    113、 loving the experience”可知,后文和前文构成让步关系,Despite“尽管”符合句意。故选A项。53考查动词词义辨析。句意:我愿意在这里尽可能地待上一段时间,但我真诚地希望,不用太久之后,我就能下来,双脚踏在一片不再受到威胁的森林里,踏在为子孙后代而被安全地保护的森林里。A. return返回,归还;B. stop停止,阻止;C. stay逗留;D. hide隐藏。根据前文“Living on the tree has been inspiring.”以及后文“for as 1ong as it takes”可知,这里指作者要留在树上一段时间。故选C项。54考查形容词词义

    114、辨析。句意:我愿意在这里尽可能地待上一段时间,但我真诚地希望,不用太久之后,我就能下来,双脚踏在一片不再受到威胁的森林里,踏在为子孙后代而被安全地保护的森林里。A. long长的;B. soon不久;C. distant遥远的;D. nearby附近的。根据上文“as 1ong as it takes”以及“but”转折的语义可知,作者希望自己这么做能够尽快起到保护森林的效果,所以希望(不用太久not long)之后,就能从树顶上下来。故选A项。55考查副词词义辨析。句意:我愿意在这里尽可能地待上一段时间,但我真诚地希望,不用太久之后,我就能下来,双脚踏在一片不再受到威胁的森林里,踏在为子孙后

    115、代而被安全地保护的森林里。A. particularly特别是;B. finally最后;C. immediately立刻;D. safely安全地。根据前文“no longer under threat”可知,此处指希望森林被“安全地”保护下来。故选D项。56to/for57making58has been built59provides60application61The62to speed63proudly64it65broader【分析】这是一篇说明文。文章介绍了故宫博物院与华为科技公司签订了合作协议,将通过科技让人们更好地了解感受故宫。56考查介词。句意:这两方的合作将给5G应用树立

    116、起一个榜样。分析句意,set an example to/for为固定搭配,意为“为树立榜样”。故填to/for。57考查非谓语动词。句意:故宫在2019年迎来了超过1700万名游客,这使它成为世界上参观人数最多的博物馆。分析句子可知,该句中谓语动词为received,make为非谓语动词,设空处为前面句子所描述情况的结果,所以用现在分词作结果状语。故填making。58考查时态和语态。句意:在过去的20年里,一个覆盖整个博物馆的官方信息网站已经逐渐被建立起来。分析句意结合语境可知,In the past 20 years是一个持续性时间,且an office information netw

    117、ork与build之间是被动关系,所以用现在完成时的被动语态,主语an office information network是单数,谓语动词用单数。故填has been built。59考查时态和主谓一致。句意:博物馆开发了一个应用程序,用来提供深度的文物信息讲解和文化服务。分析句子可知,that4(provide)an in-depth explanation of cultural relic information and cultural services. 是一个定语从句,修饰先行词an App,关系词在从句中作主语,替代先行词an App,an App为第三人称单数,谓语动词用单数

    118、,结合语境,为一般现在时,描述一个客观的事实。故填provides。60考查名词。句意:而且,故宫已经对博物馆所涉及的VR、AR、AI的应用进行了研究。分析句子可知,冠词the后接名词,作介词on的宾语,动词apply的名词形式为application,特指“VR、AR、AI的应用”,单数意义,用名词单数。故填application。61考查定冠词。句意:该协议的签订标志着故宫博物院与华为技术有限公司战略合作上的新篇章,华为将努力提高智慧建设故宫的速度。分析句子可知,此处特指“华为与故宫签订的合作协议”,所以应该用定冠词the。故填the。62考查不定式。句意:该协议的签订标志着故宫博物院与华

    119、为技术有限公司战略合作上的新篇章,华为将努力提高智慧建设故宫的速度。分析句子和句意, make efforts to do为固定搭配,意为“努力做”。故填to speed。63考查副词。句意:前故宫博物院院长单霁翔,很骄傲地说。分析句子,应该用副词修饰动词said,形容词proud的副词形式为proudly。故填proudly。64考查形式主语。句意:在先进科技的帮助下,期待在未来,全世界的观众都将可以体验参观到故宫,无论是实地旅行还是虚拟旅行。分析句子,that in the future, audiences around the world will be able to experie

    120、nce and visit the Palace Museum, whether it is a field trip or a virtual tour. 是句子真正的主语,置于句末,前面需要使用形式主语it。故填it。65考查形容词比较级。句意:同时,AI技术的使用为年轻人对文物的了解提供了一个更广阔的平台和更强大的知识支撑。结合语境,此处暗含比较的意思,且and连接两个并列成分,所以应该用broad的比较级形式。故填broader。66Dear Mr. Max,My name is Li Hua. I am a student at your senior high school. Si

    121、nce the Spring Festival is coming soon, my Chinese classmates and I are going to hold an activity called CHINA NIGHT. What we want to do is to introduce Chinese traditional culture through this activity. I think it will be a perfect communication between those people who have been invited and us. Th

    122、erefore, I invite you to come to the activity sincerely. We really hope that you can come. As soon as I hear from you, I will get in touch with you in time.Highest regards!Yours,Li Hua【解析】这是一封邀请信。要求你邀请校长MAX参加你和其他中国同学举行的CHINA NIGHT活动。该文属于半开放性作文。除了必要的信息之外,考生在内容上有很大的发挥空间。整体语言应该比较礼貌得体。要点明你写这封信的目的,活动的内容。

    123、【范文亮点】所给范文要点齐全,内容明确。清楚地介绍了写信的目的和活动主题。且作者对文章内容进行了适当的扩展,使得内容连贯完整。正确使用了一些高级句式:1. 非谓语动词an activity called CHINA NIGHT。2. 定语从句:those people whos been invited and us。3. 名词性从句What we want to do。67Paragraph 1:Hearing this, Maria felt her stomach turn. Thats terrible. How could someone be so cruel to these a

    124、dorable animals? Some actions should be taken to protect them, Maria said. Dont worry too much. Its better now, said Uncle Rich. The government came to the rescue. There are around 50,000 now. Hearing this, Maria breathed a sigh of relief. And still holding her bag Maria raced to her room. She kicke

    125、d off her sneakers and pulled on the boots that Uncle Rich had prepared for her.Paragraph 2:She hurried back to the barn in a flash. She went to the fence and stepped on it. The mustang walked over to her slowly. Maria put her hand on his forehead. The mustang gently shook his head and then around h

    126、er. At that very moment, Maria was determined to help the black beauty back to the wild and learn how to care for sick large animals from Uncle Rich. Moreover, she was now glad she had come to the ranch. She was sure she would have an unforgettable vacation here.【分析】本文以人物为线索展开,讲述了虽然Maria不情愿,但还是跟着家人去

    127、了Rich叔叔的农场过暑假。Rich叔叔带Maria去见了一匹野马,Maria非常喜欢这匹马,提出要照顾它。Maria还得知野马遭到人们捕杀,多亏了政府的救助数量才有所恢复。Maria于是决心要学习如何照顾生病的大型动物。而且,她现在很高兴来到了牧场,确信她将有一个难忘的假期。【详解】1.段落续写:由第一段首句内容“听到这个消息,Maria感到胃不舒服”可知,第一段可描写Maria听到Rich叔叔讲述野马的生存现状后的内心活动。由第二段首句内容“她很快回到了马厩”可知,第二段可描写Maria和野马的互动以及内心活动。2.续写线索:Maria感到不舒服得知政府救助野马,Maria松了口气Mari

    128、a换了鞋子回到马厩Maria和野马互动Maria很高兴来到牧场3.词汇激活行为类照顾:care for / take care of拿着:hold/ carry决心做某事: be determined to do sth./make up ones mind to do sth.情绪类松了口气:breathe a sigh of relief / feel relieved高兴:glad / pleased【点睛】高分句型1 Hearing this, Maria breathed a sigh of relief.(运用了现在分词作状语)高分句型2 At that moment, Maria was determined to learn how to care for sick large animals in college. (运用了“疑问词+不定式”结构)

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:湖北省武汉市江夏实验高级中学2020_2021学年高一英语下学期3月月考试题2021051802102.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-566616.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1