2020-2021学年人教版选修六课时作业:UNIT 2 POEMS GRAMMAR WORD版含答案.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年人教版选修六课时作业:UNIT POEMS GRAMMAR WORD版含答案 2020 2021 学年 人教版 选修 课时 作业 UNIT WORD 答案
- 资源描述:
-
1、Unit 2 Poems grammar课时作业第一节 阅读理解AHowever exciting space exploration sounds, theres a necessary and important point about it that needs to be considered: food supplies. Right now, astronauts typically rely on dry food in airtight bags and cans, since there are strict weight limits on items taken into
2、 space. Foods that we take for granted, such as fresh fruit and vegetables, are out of the question for space explorers. For those whove made an effort to try to grow food during space flights, theyve faced many difficulties, including the absence of gravity, and a lack of soil, air and humidity(湿度)
3、. However, growing food to add and minimise(最小化) the food that must be carried to space will be increasingly important on long-duration flights into space. Great efforts have been made to explore the concept(idea) of space farming. Recently, a team led by Federico Maggi at the University of Sydney i
4、n Australia have worked out how plants can absorb nutrients from human urine(尿), as was reported by New Scientist on March 27. After over 20 years of experiments, the results suggested that human urine could supply three to four out of the six nutrients that plants need. The researchers also found o
5、ut that urine-fertilised plants produce no harmful by-products, such as carbon dioxide or ammonia. According to New Scientist, human urine is 95 percent water, with the other 5 percent made from nutrients which are harmful to the human body but not to plants. The advantage of this urine-fueled life
6、support system is obvious: By recycling liquid waste and producing food, an efficient cycle will be created. And most importantly, said New Scientist, the duration of space flights will be greatly extended to “20 years of flight”, meaning we may be soon sending astronauts on flights to Mars, or even
7、 beyond. 1. What does the underlined part “out of the question” in the first paragraph probably mean?A. Impossible.B. Unnecessary.C. Unimportant.D. Uncertain.解析: 词义猜测题。根据上文“Right now, astronauts typically rely on dry food in airtight bags and cans, since there are strict weight limits on items taken
8、 into space.”可知,目前宇航员通常依赖于装在密封的袋子和罐子里的干燥食品,因为带进太空的物品有严格的重量限制。故可推测我们认为理所当然的食品,如新鲜水果和蔬菜对于太空探索者来说是“不可能的;难以实现的”。impossible不可能的;unnecessary不必要的;unimportant不重要的;uncertain不确定的。故选A。答案:A2. What can we learn from the research by the University of Sydney?A. Human urine is harmless to plants. B. Human urine pro
9、vides six necessary nutrients for plants. C. Urine fertiliser is safer and more productive than chemical fertiliser. D. Urine-fertilised plants only release a small amount of carbon dioxide. 解析: 细节理解题。根据第三段中“The researchers also found out that urine-fertilised plants produce no harmful by-products,
10、such as carbon dioxide or ammonia.”可知,研究人员发现尿肥植物不产生有害的副产品,如二氧化碳或氨。由此可知将人类尿液用于太空农业的最大优势是它对植物无害。答案:A3. What is the biggest advantage of using human urine for space farming, according to New Scientist?A. It does little harm to the environment in space. B. It could create conditions for long-term space
11、flights. C. It will greatly reduce the cost of farming in space. D. Urine-fertilised plants are healthier and taste better. 解析: 细节理解题。根据最后一段可知,最重要的是,太空飞行的时间会延长,到更远的行星探索成为可能。故选B。答案:B4. Whats the text mainly about?A. The significance of space farming. B. Problems faced by astronauts on long-term space
12、 flights. C. How to use human urine to produce food in space. D. A possible new way to grow food in space. 解析: 主旨大意题。根据第二段中“Recently, a team led by Federico Maggi at the University of Sydney in Australia have worked out how plants can absorb nutrients from human urine, as was reported by New Scienti
13、st on March 27.”可知,本文主要介绍了一种使在太空上种植植物成为可能的新方式。答案:DBThe full moon climbs over the eastern horizon(地平线) and hangs like a huge orange globe in the sky. After a few hours, the moon is overhead but seems to have changed. The huge orange globe has become a small silver disk. What has happened? Why has the
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-575847.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
