2020-2021学年高中英语外研版(2019)必修第三册课后习题:UNIT 4 SECTION A STARTING OUT .docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语外研版2019必修第三册课后习题:UNIT 4SECTION ASTARTING OUT 2020 2021 学年 高中英语 外研版 2019 必修 第三 课后 习题
- 资源描述:
-
1、Unit4AmazingartSectionAStartingout&Understandingideas课后篇巩固提升基础夯实.单句填空1.They exchanged (greet) and sat down to lunch.答案greetings2.The professor for America made an (impress) speech in the hall last night.答案impressive3.As Teachers Day was approaching,our class decided to hold a party to (celebration)
2、the important day for a change this year.答案celebrate4.At that moment Kelman realized it was no longer his job (protect) his friend.答案to protect5.We rented out a 5,000-square-foot (exhibit) hall and we had 10,000 visitors show up for it.答案exhibition6.The first lecture introduces students the main top
3、ics of the course.答案to7.It was like going to a different planet.It was beautiful.It was an (amaze) experience.答案amazing8.I had always (attract) by the idea of working abroad.答案been attracted.短语填空for oneself,look into,pay for,find out,move on,at the top of,share.with,be made of,laugh at,get a good vi
4、ew of1.Here are a few comments and ideas I would like to you.答案share with2.Part of Eleanor Creesys work was to how far the ship had traveled each day.答案find out3.Metal detectors cannot be used in many cases because landmines can non-metal materials.答案be made of4.At the time,scientists believed that
5、a person the mountain would only have enough oxygen to sleep.答案at the top of5.The players have to find all the marketing in the neighbourhood before they can to the next level.答案move on6.He sat in the front of the bus to the village.答案get a good view of7.We all Jane when she said she believed in gho
6、sts.答案laughed at8.A working party has been set up to the problem.答案look into9.The question is how much people are willing to news that they have gotten used to receiving for free.答案pay for10.I totally agree with what he did .答案for himself.翻译句子1.汤姆病了,那就是为什么他开会迟到了。(Thats why)答案Tom was ill.That was why
7、 he came late for the meeting.2.杰克没说一句话,但老师却对着他微笑,好像他做了什么聪明事似的。(as if)答案Jack wasnt saying anything but the teacher smiled at him as if he had done something very clever.3.为了避免这种情况,应派警方调查这些案件。(look into)答案In order to avoid this,police should be sent to look into the cases.4.经理伸出右手从他头上方的书架上拿了一本书。(reac
8、h out)答案The manager reached out his right hand for a book on the shelf above his head.5.他得用余生来还债。(take)答案It would take him the rest of his life to pay off his debts.素养提升.阅读理解APablo Picasso,born in Spain in 1881,was one of the most famous artists of the 20th century.Picasso began painting when he was
9、 a small child and took advanced art courses when he was only fifteen.Between 1904 and 1947 Picasso lived in Paris.In 1947 he moved to Riviera,in the south of France.Many people thought Picassos works were strange and unpleasant.Still,he had a great influence on artists in every country.Today,Picass
10、o is regarded as a genius,and his paintings are in the museums all over the world.In 1912,Picasso actually invented a new type of art.He painted a picture,and then he pasted bits of paper and something else on the picture.This picture of art is called collage(拼贴艺术).Picasso was not only a painter,but
11、 also a sculptor (雕刻家) and a designer of scenery for plays.There are even some photographs of “light paintings” that he created.These paintings were produced by moving a light pencil,or a small flashlight in the air.Although the images could be seen only by people watching them happen,the camera was
12、 able to catch the images as they occurred.By the time he died in France in April of 1973,he had created 22,000 works of art.When he was asked how someone could become an artist,Picasso would reply,“If you want to draw,you must shut your eyes and sing.”【语篇解读】本文是一篇记叙文。毕加索的作品开创了绘画史的新纪元,给人以无限的想象,令人叹为观止
13、。殊不知,他的才艺不只局限于绘画领域。1.After reading the text,we can learn that Picasso was a(n) .A.French artistB.Spanish artistC.English artistD.Australian artist答案B解析细节理解题。根据第一段可知,毕加索出生于西班牙,1904年才去法国。所以选B项。2.The meaning of the underlined word “pasted” in this text means “”.A.stuckB.struckC.drewD.mixed答案A解析词义猜测题。根据
14、常识可知,“拼贴艺术”是画了画,再把纸和其他材料的碎片粘上去,所以选A项。3.According to the text,which of the statements is RIGHT?A.Although Picasso was a great artist,he was not clever at all.B.Picasso didnt leave Paris until he was 23 years old.C.People didnt like Picassos works at first.D.Picasso was only good at collage.答案C解析细节理解题
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-583301.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
