2019-2020学年新教材素养突破外研版英语必修第一册练习:UNIT 5 INTO THE WILD 课时作业14 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年新教材素养突破外研版英语必修第一册练习:UNIT INTO THE WILD 课时作业14 WORD版含解析 2019
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家课时作业14Unit 5Section Discovering Useful Structures阅读理解ADear Mary,How are you? I saw you posted some wonderful photos of the coastline near your hometown. Youre really getting into your photography! Right now Im taking a break from social media (媒体) to write you an email.Remember you s
2、aid youd like to come over to the UK sometime this year? Well, I was thinking that this year you might like to come to the Edinburgh Festival with me in August. Ive got an aunt with a flat in the city centre who could put us up.Do you know much about the festival? Its very famous the biggest, most p
3、opular arts festival in the world! There are lots of things going on art exhibitions (展览), concerts of all kinds, modern dance, a book festival, etc. The thing its most famous for is the newest and most exciting theatre. People come from all over the world and perform (表演) in their own language.In S
4、cotland you have the best of both worlds: culture and wild land. After the festival, we could hire (租) a car and go up to some of the islands off the west coast, like Skye. The weather can be changeable in August, but the landscape (风景) is beautiful, with empty beaches and rocky mountains. Its the p
5、erfect place for you to take photos. Afterwards, we could head back to the east coast and visit my friend Rob in St. Andrews. Its really pretty and Robs enjoyable to be with. Youd get on well with him.So, why dont you have a think about it and then get back to me? Take your time, theres no rush.Spea
6、k to you soon,Sophie 【语篇解读】本文是一篇应用文。文章为一封邮件,主题为邀请朋友到苏格兰度假。1What is the best known activity at the Edinburgh Festival?AModern dance.BArt exhibitions.CPerformances of plays.DDifferent kinds of concerts.答案与解析:C细节理解题。根据第三段中的“The thing its most famous for is. perform in their own language”可知,爱丁堡艺术节最出名的活动
7、是最新且最激动人心的戏剧表演。2What does Sophie suggest doing straight after the festival?ASeeing her friend Rob in St. Andrews.BDriving along the east coast of Scotland.CTaking photos while climbing mountains.DVisiting islands along the west coast of Scotland.答案与解析:D细节理解题。根据第四段中的“After the festival. the west coas
8、t, like Skye”可知,Sophie建议参加完爱丁堡艺术节之后,驱车前往苏格兰西部海岸沿岸的一些岛屿游玩。3Why did Sophie send this email to Mary?ATo invite her to visit Scotland.BTo talk about her holiday plan.CTo take a break from social media.DTo introduce the Edinburgh Festival.答案与解析:A主旨大意题。在邮件中,Sophie首先夸赞了Mary的摄影技术,接着邀请她八月和自己一起参加爱丁堡艺术节,并做了之后的
9、出行安排:先到苏格兰西部海岸岛屿观光,然后到东部海岸看朋友;且由“In Scotland. wild land”可知,爱丁堡艺术节的举办地点正是苏格兰;因此,Sophie写这封邮件的目的是邀请Mary到苏格兰旅行,参加爱丁堡艺术节,并欣赏苏格兰的美丽风景。BIf youre planning on travelling, there are a few simple rules about how to make life easier both before and after your journey.First of all, always check and doublecheck d
10、eparture (起程) time. It is amazing how few people really do this carefully. Once I arrived at the airport a few minutes after ten. My secretary had got the ticket for me and I thought she had said that the plane left at 10:50. When I arrived at the airport, the clerk at the departure desk told me tha
11、t my flight was closed. Therefore, I had to wait three hours for the next one and missed an important meeting.The second rule is to remember that even in this age of credit cards, it is still important to have at least a little of the local currency (货币) with you when you arrive in a country. This c
12、an be necessary if you are flying to a place few tourists normally visit. Once I arrived at a place at midnight and the bank at the airport was closed. The only way to get to my hotel was by taxi and because I had no dollars, I offered to pay in pounds instead. “Listen! I only take real money!” the
13、driver said angrily. Luckily I was able to borrow a few dollars from a clerk at the hotel, but it was embarrassing.The third and last rule is to find out as much as you can about the weather at your destination before you leave. I feel sorry for some of my workmates who travel in heavy suits and rai
14、ncoats in May, when it is still fairly cool in London or Manchester, to places like Athens, Rome or Madrid, where it is already beginning to get quite warm during the day.【语篇解读】本文是一篇说明文。作者就外出旅行给读者提了三点建议。第一点是再三确认出发时间;第二点是随身带一些当地的货币;第三点是充分了解当地的天气情况。4Where is the writer most probably from?AItaly. BThe
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-434484.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
成都青白江区用“两单两书”推动村(社区)监督改革一袋水泥也要监督到位.pdf
