2021-2022学年新教材高中英语 UNIT 1 TEENAGE LIFE Section A Listening and Speaking练习(含解析)新人教版必修第一册.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 UNIT TEENAGE LIFE Section Listening and Speaking练习含解析新人教版必修第一册 2021 2022 学年 新教材
- 资源描述:
-
1、UNIT1TEENAGELIFESectionAListeningandSpeaking课后篇巩固提升必备知识基础练.单句语法填空1.Schools need (volunteer) to help children to read.答案volunteers2.The question of the origin of the universe is still hotly (debate).答案debated3.He made a small (move) with his right hand.答案movement4.Would now be a (suit) moment to disc
2、uss my report?答案suitable5.There are lots of people there who can (actual) help you.答案actually6.My idea is we shall act on his suggestion.答案that7.This is we used to swim when we were kids.答案where8.What I want to know is won the contest.答案who.完成句子1.约翰几天前加入了一个足球俱乐部。John a few days ago.答案joined a footba
3、ll club2.我想知道您是否愿意下星期来我们家做客。youd like to visit us next week.答案I am wondering if3.我们可以想象出这是一件多么重要的工作!We can imagine !答案what an important job this is4.这本书的内容简单,适合儿童。The simple content of the book .答案makes it suitable for children5.问题是他什么时候能到酒店。The question is .答案when he can arrive at the hotel关键能力提升练.
4、阅读理解AA student had to get his long hair cut off in a middle school in Guangdong Province.It was talked a lot among teachers and students.In fact,all schools have their own rules.In most schools,boy students are not allowed to have long hair while girls are not allowed to dye their hair.And most scho
5、ol rules say that students should wear their school uniforms at school.And students must obey these rules so that they can get healthy development at school.But some students have disagreements.They think that boy students having long hair doesnt mean that they are not good students.They want to sho
6、w their own personality.They think that they would look cool too if they had long hair and the hairstyles like their favorite stars.A girl student thought that she would look much more beautiful if she had brown hair.So she had her dark hair dyed brown one day.When she went back to school the next d
7、ay,the teacher was very angry with her.She said that she worked hard at her lessons and did well in every subject.She just didnt know why the teacher didnt allow her to dye her hair while women teachers can.It is not wrong for teenagers to love stars hairstyles or wear their favorite clothes.However
8、,a school has its own rules for all the students to obey so that the school can be in good order.Students should not break the rules at school.【语篇导读】这是一篇议论文。文章通过广东一所中学对学生发型要求引起的议论,谈论了男孩到底该不该留长发,女孩到底能不能染发等相关学校规则。1.What arent boy students allowed to do in most middle schools according to this passage?
9、A.To have long hair.B.To wear uniforms.C.To like famous stars.D.To show their own personalities.答案A解析细节理解题。根据第二段中的“Inmostschools,boystudentsarenotallowedtohavelonghairwhilegirlsarenotallowedtodyetheirhair.”可知,在大多数中学里,男生不允许留长发。故选A项。2.What does the writer think of these school rules?A.The students sho
10、uld be against them.B.They are bad for students.C.They can make schools in good order.D.They cant make students grow healthily.答案C解析推理判断题。根据文章最后一段内容可知,作者认为学校规则能够使学校保持良好秩序。故选C项。3.What is the passage mainly about?A.Hair styles and clothes.B.Schoolboys and schoolgirls.C.Students and famous stars.D.Scho
11、ol rules.答案D解析主旨大意题。通读全文可知,本文围绕着男生到底能不能留长发,女生到底能不能染发展开议论,这些都是关于学校规章制度的问题。根据第二段中第一句“Infact,allschoolshavetheirownrules.”以及文章最后“However,aschoolhasitsownrulesforallthestudentstoobeysothattheschoolcanbeingoodorder.Studentsshouldnotbreaktherulesatschool.”可知,文章主要讲的是“学校规则”。故选D项。B(2020全国卷)Returning to a boo
12、k youve read many times can feel like drinks with an old friend.Theres a welcome familiaritybut also sometimes a slight suspicion that time has changed you both,and thus the relationship.But books dont change,people do.And thats what makes the act of rereading so rich and transformative.The beauty o
13、f rereading lies in the idea that our bond with the work is based on our present mental register.Its true,the older I get,the more I feel time has wings.But with reading,its all about the present.Its about the now and what one contributes to the now,because reading is a give and take between author
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-598269.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
