分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 4

类型2021-2022学年高中英语 Unit 5 The power of nature Section Ⅱ— Learning about Language Using Language Summing Up .docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:605388
  • 上传时间:2025-12-11
  • 格式:DOCX
  • 页数:4
  • 大小:19.06KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2021-2022学年高中英语 Unit The power of nature Section Learning about Language Using Summing Up
    资源描述:

    1、Unit5ThepowerofnatureSectionLearningaboutLanguage,UsingLanguage,SummingUp&LearningTip课后篇巩固提升一、单句改错1.He arrived home hurriedly,only find that all the guests had left.答案only后加to2.To his disappointment,he didnt shoot at the bear after several tries.答案去掉at3.People were waiting anxious for the final resu

    2、lt.答案anxiousanxiously4.Dont be anxious to his health;anyway,there is nothing serious.答案toabout5.People paniced at the sound of a gun shot.答案panicedpanicked二、完成句子1.He (浏览) the list and chose one immediately.答案glanced through2.(据报道) that a storm is on the way.答案It is reported3.She phoned the doctor (恐

    3、慌地).答案in panic4.The prices of the bicycles (从500元到1 000元不等).答案vary from 500 yuan to 1,000 yuan5.(最好确保) the quality of the products.答案Youd better guarantee三、阅读理解APeter and his wife Marion loved adventures and headed out in their beloved van (货车)Schoen to discover the sights of South Australia,making

    4、wonderful family memories along the way.After Marion died in 2009,the well-travelled Schoen ended up taking up a permanent position in the driveway.Peter,now retired,could no longer bear to keep it and put Schoen up for sale.On the other side of the city,26-year-old Elise loved the idea of owning he

    5、r “happiness bus” and seeing the country with her husband Domenic.While browsing online ads,Elise spotted Schoen.“I had to calm my racing heart.” Of course Schoen was everything Elise had been dreaming of.But at the price of $ 39,000,it was “completely impossible”.Teary-eyed and with a sunken heart,

    6、the couple left.“We shared with him our story,and told him our dream to own a van like that,” wrote Elise.A few days later,Peter invited them back for a second look.Peter told the couple he had so far received two offers for Schoen,both of which met his asking price.Then Peter went on to say that th

    7、ose offers were from collectors,who would no doubt care well for Schoen,but that would likely mean her in a shed or workshop for her remaining years,or simply gathering dust in a display.What,Peter was interested to know,would Elise and Domenic be able to afford?Domenic said that the most they could

    8、 spend was around half of what he was asking.Peter,holding back tears himself,told the couple that he would accept their offer,on one condition:“You must promise me youll have adventures.And when you have your own children,you have to take them on many adventures.”Now Schoen is out there somewhere,o

    9、n glorious adventures around Australia,helping Elise and Domenic create memories for themselves and for their children yet to come.1.What happened to Schoen after Marion died?A.It broke down for lack of care and use.B.It was put away in a workshop for repair.C.It was left without touch at home.D.It

    10、was decorated with family photos.答案C解析推理判断题。由第一段可知,在彼得妻子去世后,他们心爱的货车在家里的车道上占据了永久的位置。由此推断,这辆车再也没有人开出去旅游了,因此选C项。2.HowdidElisefeelthemomentshesawSchoen?A.Puzzled.B.Sympathetic.C.Disappointed.D.Excited.答案D解析推理判断题。由第三段中的“Ihadtocalmmyracingheart.”可知,伊莉斯看到这辆货车的时候感到非常兴奋。3.WhydidPeterrefusetheothertwooffers?A

    11、.Thecarwouldstopitsexploration.B.Thecarwouldbeleftwithoutrepair.C.Theofferswerebelowwhathecharged.D.Thecardidntworththeofferedprice.答案A解析细节理解题。由第四段中的“butthatwouldlikelymeanherinashedorworkshopforherremainingyears,orsimplygatheringdustinadisplay”可知,另外两位买家会将这辆车束之高阁,这是彼得不愿意看到的。4.Whichofthefollowingistr

    12、ueaboutSchoennow?A.ItsbecomeagloryonAustralianroads.B.Itstakingadventureswithitsnewowners.C.ItcreatesgoodmemoriesforEliseandPeter.D.Itsingoodrepairforaworldwideexhibition.答案B解析细节理解题。由最后一段可知,这辆车现在总是在澳大利亚进行着各种探险活动,为伊莉斯和她的丈夫创造很多回忆,因此B项正确。BIn the 1960s,while studying the volcanic history of Yellowstone

    13、National Park,Bob Christiansen became puzzled about something that,oddly,had not troubled anyone before:he couldnt find the parks volcano.It had been known for a long time that Yellowstone was volcanic in naturethats what accounted for all its hot springs and other steamy features.But Christiansen c

    14、ouldnt find the Yellowstone volcano anywhere.Most of us,when we talk about volcanoes,think of the classic cone(圆锥体) shapes of a Fuji or Kilimanjaro,which are created when erupting magma(岩浆) piles up.These can form remarkably quickly.In 1943,a Mexican farmer was surprised to see smoke rising from a s

    15、mall part of his land.In one week he was the confused owner of a cone five hundred feet high.Within two years it had topped out at almost fourteen hundred feet and was more than half a mile across.Altogether there are some ten thousand of these volcanoes on Earth,all but a few hundred of them extinc

    16、t.There is,however,a second less known type of volcano that doesnt involve mountain building.These are volcanoes so explosive that they burst open in a single big crack,leaving behind a vast hole,the caldera.Yellowstone obviously was of this second type,but Christiansen couldnt find the caldera anyw

    17、here.Just at this time NASA decided to test some new high-altitude cameras by taking photographs of Yellowstone.A thoughtful official passed on some of the copies to the park authorities on the assumption that they might make a nice blow-up for one of the visitors centers.As soon as Christiansen saw

    18、 the photos,he realized why he had failed to spot the caldera:almost the whole park2.2 million acreswas caldera.The explosion had left a hole more than forty miles acrossmuch too huge to be seen from anywhere at ground level.At some time in the past Yellowstone must have blown up with a violence far

    19、 beyond the scale of anything known to humans.5.What puzzled Christiansen when he was studying Yellowstone?A.Its complicated geographical features.B.Its ever-lasting influence on tourism.C.The mysterious history of the park.D.The exact location of the volcano.答案D解析细节理解题。根据第一段第一句中的“hecouldntfindthepa

    20、rksvolcano”可知,让Christiansen困惑的是火山的确切位置。6.What does the second paragraph mainly talk about?A.The shapes of volcanoes.B.The impacts of volcanoes.C.The activities of volcanoes.D.The heights of volcanoes.答案A解析段落大意题。根据第二段的主要内容,特别是倒数第三句“Thereis,however,asecondlessknowntypeofvolcano.”可知,该段主要介绍了火山因为类型不同,所以形

    21、状不同。7.What does the underlined word“blow-up”in the last paragraph most probably mean?A.Hot-air balloon.B.Digital camera.C.Big photograph.D.Birds view.答案C解析词义猜测题。根据该段第一句中的“takingphotographs”以及第三句中的“thephotos”可推断,划线单词指的就是“照片”。四、语篇填空In science fiction,space 1. (describe) as a silent,empty place but thi

    22、ngs are different.In fact,all of the equipment 2. (use) to keep a space station functioning can be so noisy 3. the astronauts working there cannot talk with one another 4. (easy)they have to shout.The high levels of sound may affect their work,and can sometimes even mean that they are 5. (able) to s

    23、leep.In addition,they must face other problems in space.Scientists have found over 70,000 items of rubbish 6. still remain in orbit around the earth.Most of them are 7. (small) than a tennis ball,but they still threaten the 8. (safe) of exploring in space.Even a small piece of metal could cause a te

    24、rrible disaster if it hit a manned spacecraft.Although generally astronauts do make an effort 9. (bring) most of their rubbish home,they dont always manage it.And they dont just leave their rubbish in space either.There is even a broken camera behind on 10. moon.答案1.is described2.used3.that4.easily5

    25、.unable6.that/which7.smaller8.safety9.to bring10.the五、短文改错Last Saturday I went camping with several friends.In the later afternoon,we put up our tent in the middle of a field.Then we cooked a meal over an open fire.The food smelt good.After a meal,we told story and played games by the camp fire.At t

    26、he eleven oclock we felt tired but we put out the fire and got into our tent.Lie in our warm sleeping-bags we slept soundly.At midnight one boy woke up and began shouting.The tent was full water! We got out of our sleeping-bags and hurried outside.It was raining heavy.A stream had formed in the field,that wound its way across the field and flow under our tent.答案第二句:laterlate第五句:athe;storystories第六句:删除第一个the;butso第七句:LieLying第九句:water前加of第十一句:heavyheavily第十二句:thatwhich;flowflowed

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2021-2022学年高中英语 Unit 5 The power of nature Section Ⅱ— Learning about Language Using Language Summing Up .docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-605388.html
    相关资源 更多
  • 小学二年级数学《100以内的加法和减法》同步练习题及参考答案(实用).docx小学二年级数学《100以内的加法和减法》同步练习题及参考答案(实用).docx
  • 2016高考化学二轮复习课件:1-3-11常见有机物及其应用 .ppt2016高考化学二轮复习课件:1-3-11常见有机物及其应用 .ppt
  • 2016高考化学二轮复习 专题突破(十二) 微观层面上的平衡——水溶液中的离子平衡(重点讲评课).ppt2016高考化学二轮复习 专题突破(十二) 微观层面上的平衡——水溶液中的离子平衡(重点讲评课).ppt
  • 2016高考化学二轮复习 专题突破(十三) 树立绿色化学观从基础学起——化学实验基础(基础自修课).ppt2016高考化学二轮复习 专题突破(十三) 树立绿色化学观从基础学起——化学实验基础(基础自修课).ppt
  • 小学二年级数学《100以内的加法和减法》同步练习题及参考答案(夺分金卷).docx小学二年级数学《100以内的加法和减法》同步练习题及参考答案(夺分金卷).docx
  • 2016高考化学二轮复习 专题突破(八) 化学反应中的电子守恒——氧化还原反应(重点讲评课).ppt2016高考化学二轮复习 专题突破(八) 化学反应中的电子守恒——氧化还原反应(重点讲评课).ppt
  • 2016高考化学专题精讲课件:5.ppt2016高考化学专题精讲课件:5.ppt
  • 小学二年级数学《100以内的加法和减法》同步练习题及参考答案(培优).docx小学二年级数学《100以内的加法和减法》同步练习题及参考答案(培优).docx
  • 2016高考化学专题精讲课件:4.ppt2016高考化学专题精讲课件:4.ppt
  • 2016高考化学专题精讲课件:3.ppt2016高考化学专题精讲课件:3.ppt
  • 小学二年级数学《100以内的加法和减法》同步练习题及参考答案(培优b卷).docx小学二年级数学《100以内的加法和减法》同步练习题及参考答案(培优b卷).docx
  • 小学二年级数学《100以内的加法和减法》同步练习题及参考答案(名师推荐).docx小学二年级数学《100以内的加法和减法》同步练习题及参考答案(名师推荐).docx
  • 小学二年级数学《100以内的加法和减法》同步练习题及参考答案(典型题).docx小学二年级数学《100以内的加法和减法》同步练习题及参考答案(典型题).docx
  • 2016高考化学专题精讲课件:20.ppt2016高考化学专题精讲课件:20.ppt
  • 小学二年级数学《100以内的加法和减法》同步练习题及参考答案(b卷).docx小学二年级数学《100以内的加法和减法》同步练习题及参考答案(b卷).docx
  • 2016高考化学专题精讲课件:2.ppt2016高考化学专题精讲课件:2.ppt
  • 小学二年级数学《100以内的加法和减法》同步练习题及参考答案(a卷).docx小学二年级数学《100以内的加法和减法》同步练习题及参考答案(a卷).docx
  • 2016高考化学专题精讲课件:19.ppt2016高考化学专题精讲课件:19.ppt
  • 小学二年级数学《100以内的加法和减法》同步练习题及参考答案一套.docx小学二年级数学《100以内的加法和减法》同步练习题及参考答案一套.docx
  • 2016高考化学专题精讲课件:18.ppt2016高考化学专题精讲课件:18.ppt
  • 小学二年级数学《100以内的加法和减法》同步练习题及参考答案【黄金题型】.docx小学二年级数学《100以内的加法和减法》同步练习题及参考答案【黄金题型】.docx
  • 小学二年级数学《100以内的加法和减法》同步练习题及参考答案【预热题】.docx小学二年级数学《100以内的加法和减法》同步练习题及参考答案【预热题】.docx
  • 小学二年级数学《100以内的加法和减法》同步练习题及参考答案【达标题】.docx小学二年级数学《100以内的加法和减法》同步练习题及参考答案【达标题】.docx
  • 小学二年级数学《100以内的加法和减法》同步练习题及参考答案【轻巧夺冠】.docx小学二年级数学《100以内的加法和减法》同步练习题及参考答案【轻巧夺冠】.docx
  • 2016高考化学专题精讲课件:15.ppt2016高考化学专题精讲课件:15.ppt
  • 小学二年级数学《100以内的加法和减法》同步练习题及参考答案【能力提升】.docx小学二年级数学《100以内的加法和减法》同步练习题及参考答案【能力提升】.docx
  • 小学二年级数学《100以内的加法和减法》同步练习题及参考答案【考试直接用】.docx小学二年级数学《100以内的加法和减法》同步练习题及参考答案【考试直接用】.docx
  • 2016高考化学专题精讲课件:13.ppt2016高考化学专题精讲课件:13.ppt
  • 小学二年级数学《100以内的加法和减法》同步练习题及参考答案【综合题】.docx小学二年级数学《100以内的加法和减法》同步练习题及参考答案【综合题】.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1