2021-2022学年高中英语人教版必修第一册练习:UNIT 1 SECTION C DISCOVERING USEFUL STRUCTURES .docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年高中英语人教版必修第一册练习:UNIT 1SECTION CDISCOVERING USEFUL STRUCTURES 2021 2022 学年 高中英语 人教版 必修 一册
- 资源描述:
-
1、UNIT1TEENAGELIFESectionCDiscoveringUsefulStructures&ListeningandTalking课后篇巩固提升必备知识基础练.指出下面句子中的画线的短语是什么类型的短语1.The red of the flag symbolizes revolution;the stars are yellow so that they will stand out brightly against the red ground.答案名词短语2.The little girl ran back home,happy and satisfied.答案形容词短语3.G
2、radually though,they somehow found the money.I realised later that they did this by going without themselves.答案副词短语4.The new measures that have been taken show Chinas sense of responsibility as a major country.答案名词短语5.Parents worry about the effect of music on their adolescents behaviour.答案名词短语.完成句子
3、1.她很粗鲁地回答问题。She answered the question .答案very rudely2.我母亲对这项服务相当满意。My mother was .答案fairly satisfied with the service3.达成一致的结果太严重了。The results of agreement were .答案far too serious4.他们的房子就在海边。They have a house .答案right by the seaside5.我有时候可怜那些住在大城市的人们。I sometimes pity people .答案living in large cities
4、6.请递给我那本封皮坏了的书。Please hand me .答案the book with the torn cover7.琼斯总是比其他学生到得早。Jose always arrives .答案sooner than the other students8.那个晚上在海滩散步的人可能看到月亮。He may see the moon.答案who walks by the beach at night9.我在高速公路旁边看到很多垃圾。I saw a lot of trash .答案beside the highway10.尽管只有我们四个人,但是奶奶做了一顿够十个人吃的饭。Grandma co
5、oked ,even though there were only four of us.答案a meal for ten people.根据括号内的短语提示,回答以下问题1.What would be sent soon?(the new shoe boxes)答案The new shoe boxes would be sent soon.2.How does the full moon shine?(very brightly)答案The full moon shines very brightly.3.Whom did Sally throw the football to?(her f
6、riend)答案Sally threw the football to her friend.4.What kind of man is he?(a strange-looking man)答案He is a strange-looking man.5.How did you clean the fish and place them in coolers?(as quickly as possible)答案We cleaned the fish and placed them in coolers as quickly as possible.6.What did he think of t
7、he joke?(terribly funny)答案He thought the joke was terribly funny.7.What was the weather like yesterday?(cold,windy,rainy)答案It was cold,windy,and rainy yesterday.8.How did the cat disappear,beginning with the end of its tail?(quite slowly)答案The cat disappeared quite slowly,beginning with the end of i
8、ts tail.关键能力提升练.阅读理解AMy teacher held up a piece of broken glass and asked,“Who broke this window?”Thirty boys tried to think about not only what they had done,but also what our teacher may have found out.She seldom became angry,but she was this time.“Oh,”I thought.I was the one who broke the window.
9、It was caused by a naughty throw of a baseball.If I admitted guilt,I would be in a lot of trouble.How would I be able to pay for a big window like that?I didnt even get an allowance.My father is going to have a fit.I thought.I didnt want to raise my hand,but some force much stronger than I was pulle
10、d it skyward.I told the truth.“I did it.”It was hard enough to say what I had.My teacher took down a book from one of our library shelves and I had never known my teacher to strike a student,but I feared she was going to start with me.“I know how you like bird,”she said as she stood looking down at
11、my guilt-ridden face.“Here is that field guide about birds that you are constantly checking out.It is yours now.Its time we got a new one for the school anyway.You will not be punished as long as you remember that I am not rewarding you for your misdeed,I am rewarding you for your truthfulness.”I co
12、uldnt believe it!I wasnt being punished and I was getting my own bird field guidethe very one that I had been saving up money to buy.All that remains of that day is my memory and the lesson my teacher taught me.That lesson stays with me every day,and it will echo forever.【语篇导读】这是一篇记叙文。一个男孩无意中打破了窗户,本
13、以为闯了祸会受到老师的惩罚,结果因为他诚实承认过错,老师奖励了他最想要的观鸟指南。老师教会了男孩要永远诚实。1.From the story,we can learn that the boy .A.didnt break the window on purposeB.lacked the strength to admit his guiltC.tried to think about what he had doneD.didnt know what the teacher would find out答案A解析推理判断题。根据第三段中的“Oh,Ithought.Iwastheonewho
14、brokethewindow.Itwascausedbyanaughtythrowofabaseball.IfIadmittedguilt,Iwouldbeinalotoftrouble.HowwouldIbeabletopayforabigwindowlikethat?”以及第五段第一句“Iknowhowyoulikebird,shesaidasshestoodlookingdownatmyguilt-riddenface.”从男孩内心的想法以及愧疚的表情,可推知那个男孩并不是故意打破窗户的。故选A项。2.If the boy admitted guilt,he thought he wou
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-605488.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
游南湖公园.pdf
