分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 23

类型2023版新教材高中英语 Unit 1 A new start单元测试 外研版必修第一册.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:763565
  • 上传时间:2025-12-14
  • 格式:DOCX
  • 页数:23
  • 大小:35.39KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2023版新教材高中英语 Unit new start单元测试 外研版必修第一册 2023 新教材 高中英语 start 单元测试 外研版 必修 一册
    资源描述:

    1、第一单元测试第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1What did the man do yesterday?A.He went to school. BHe went to the doctors. CHe went to a drug store.2Why doesnt the man take the sweater?A.Its too costly. B

    2、It doesnt suit him. CIt doesnt look great.3How will the speakers get there?A.In Toms car. BBy bus. CBy train.4What are the speakers talking about?A.What the woman did yesterday.B.A movie the woman watched.C.Yesterdays weather.5What time is it now?A.9:50. B10:00. C10:10.第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5

    3、段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。6What did the man think of the supper?A.Great. BJust soso. CTerrible.7Where did the speakers have supper tonight?A.At the mans. BAt the womans. CAt a restaurant.听第7段材料,回答第

    4、8、9题。8Why does the man call the woman?A.To ask about her plans.B.To offer some work information.C.To invite her to a language camp.9How does the woman sound in the end?A.Interested. BWorried. CDisappointed.听第8段材料,回答第10至12题。10What is the woman doing?A.Reading news on the Internet. BSearching for new

    5、movies.C.Reading a newspaper.11How do the speakers think the movie will be?A.Funny. BMoving. CScary.12Whats this Thursdays date?A.January 4th. BJanuary 5th. CJanuary 6th.听第9段材料,回答第13至16题。13On which day does the girl have English first?A.On Wednesday. BOn Thursday. COn Friday.14Which subject doesnt t

    6、he girl like?A.Music. BArt. CP.E.15How often does the boy have a physics lesson?A.Once a week. BTwice a week. CThree times a week.16What do we know about the girl?A.She thinks math is boring. BShe is poor in math. CShe is busy on weekdays.听第10段材料,回答第17至20题。17When did Lisa quit her job?A.On August 22

    7、nd. BOn August 13th. COn August 4th.18Why is Mark bored after he quit his job?A.He doesnt have a car. BHe doesnt know what to do.C.He is very busy as usual.19What does Jack do now?A.A teacher. BA salesman. CA repairman.20What does the speaker mainly tell us?A.How to win the lottery. BThe dreams of m

    8、any people.C.Stories about three lottery winners.第二部分阅读(共两节,满分50分)第一节(共15小题; 每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。AIt can be tough to pull kids away from their computers and mobile devices these days. While they re playing games, wouldnt it be great if they could be learning at the same t

    9、ime? Good educational apps offer fun challenges that teach specific gradelevel skills. Here are four that combine fun and learning.Understanding Math($ 3.99 ; iOS)Understanding Math goes beyond basic comprehension to gain a deeper understanding of the whys and hows of math. The app tracks your child

    10、s progress to determine strengths and weaknesses in different skill areas, and you can customize (订制) your childs learning experience to suit the needs.Word Creativity Kit ($ 2.99; iOS)Word Creativity Kit aims not only to make creative writing fun but also build up grammar rules. The app presents a

    11、series of words from seven categories, such as space or fantasy. Kids add their own words to finish the complete thoughts that these words have inspired.Barefoot World Atlas($ 4.99; iOS)Barefoot World Atlas helps kids learn about geography and world cultures with a touch of the screen. Each region f

    12、eatures a set of subtopics, from wildlife and natural features to native people ,landmarks, and architecture. These facts and illustrations are delivered in photographs, sounds, and hundreds of mini videos.My Grades & Homework($ 0.99; iOS)A combination of grades and homework tracker, My Grades & Hom

    13、ework can help your child stay organized and on top of the progress in school. A convenient calendar and course list format and offer a glance at your childs assignment schedule that he or she might not normally get from standard homework planners.21Which app is beneficial to childrens writing skill

    14、s?A.Understanding Math. BWord Creativity Kit.C.Barefoot World Atlas. DMy Grades Homework.22What is the common part of the four apps?A.They need purchasing when downloaded.B.They help children improve their grades.C.They make studies fun because of mini videos.D.They inform parents of their childrens

    15、 progress.23What is the purpose of the text?A.To wish readers to bring in more similar apps for children.B.To encourage parents to allow their students to play apps.C.To design the educational apps to combine fun and learning.D.To introduce four educational apps for readers to buy and use.BMy school

    16、 appeared on the news last week because we had made an important change in our local area.Our class had planted a large garden where there was once only a vacant lot.It was a lot of work but it was all worth it.I got blisters (水疱) from digging, and we all got insect bites, too.I learned a lot about

    17、gardening and teamwork, and then I learned about the media.Our teacher telephoned the TV station and informed them of what we had done.She spoke with the producer.The producer checked with the directors, but they said there were plenty of stories similar to ours.They wanted to know what was special

    18、about our garden, because many schools planted gardens.The teacher explained that, after going on the Internet to learn about the prairie (大草原), we had made a prairie garden.We had been to a prairie and gotten seeds from the plants, and then we planted them.We did not water the garden, but we did we

    19、ed it.We decided to let nature water it with rain, because that was how prairies grew in the past.We sent a picture of the garden to the news station.In the picture, the grass was so high that it stood taller than the fourth grade students.As a result, the producer sent a reporter to our school.The

    20、reporter interviewed the headmaster and asked him many questions about the garden.After that, the headmaster interviewed us, and explained to him what we had learned through this project.That night, we watched the news, and there we were.The news reporter told our story.It was only two minutes long,

    21、 but it was us.We were famous.All that_work,_all those blisters, it was worth it.We knew that when we saw the garden every day, but now we knew that the whole city thought so, too.24What seemed to be the TV directors first reaction to the garden?A.They were excited. BThey were surprised.C.They were

    22、uninterested. DThey were worried.25What is special about the garden?A.The seeds came from the plants of a prairie. BThe grass grew faster than common grass.C.We sent a picture of it on the Internet. DUnderground water was used for the plants.26What does the underlined word “that work” refer to in th

    23、e last paragraph?A.Our blisters on our hands. BOur hard work planting the garden.C.The garden we planted. DThe news we watched.27What can you learn from the passage?A.All roads lead to Rome. BNever too late to learn.C.Practice makes perfect. DHard work pays off.CGrownups are often surprised by how w

    24、ell they remember something they learned as children but have never practiced ever since.A man who has not had a chance to go swimming for years can still swim as well as ever when he gets back in the water.He can get on a bicycle after many years and still ride away.He can play, catch and hit a bal

    25、l as well as his son.A mother who has not thought about the words for years can teach her daughter the poem that begins “Twinkle, twinkle, little star” or remember the story of Cinderella or Goldilocks and the Three Bears.One explanation is the law of overlearning, which can be stated as follows:Onc

    26、e we have learned something, additional learning experiences increase the length of time we will remember it.In childhood we usually continue to practice such skills as swimming, bicycle riding, and playing baseball long after we have learned them.We continue to listen to and remind ourselves of wor

    27、ds such as “Twinkle, twinkle, little star” and childhood tales such as Cinderella and Goldilocks.We not only learn but overlearn.The multiplication tables (乘法口诀表) are an exception to the general rule that we forget rather quickly the things that we learn in school, because they are another of the th

    28、ings we overlearn in childhood.The law of overlearning explains why cramming (突击学习) for an examination, though it may result in a passing grade, is not a satisfactory way to learn a college course.By cramming, a student may learn the subject well enough to get by on the examination, but he is likely

    29、 soon to forget almost everything he learned.A little overlearning, on the other hand, is really necessary for ones future development.28Whats the main idea of Paragraph 1?A.Stories for children are easy to remember.B.Children have a better memory than grownups.C.Poem reading is a good way to learn

    30、words.D.People remember well what they learned in childhood.29The author explains the law of overlearning by _A.presenting research findings Bsetting down general rulesC.using examples Dmaking a comparison30According to the author, being able to use multiplication tables is _A.a result of overlearni

    31、ng Ba special case of crammingC.a skill to deal with math problems Da basic step towards advanced studies31What is the authors opinion on cramming?A.It leads to failure in college exams. BIts helpful only in a limited way.C.Its possible to result in poor memory. DIt increases students learning inter

    32、est.DThe future home is something that people have talked about for decades. Because the future home idea inspires our imagination, scientists and engineers have been working hard to develop different systems to make houses “smarter”The video camera at the entrance recognizes visitors using facial r

    33、ecognition software. The facial recognition software of the future home will not only recognize friends, but strangers as well. And the software in your future home will run the strangers faces against a database of criminals.The future home will also have smart appliances (家电) as well. There will b

    34、e a vast networking system connecting them. Ovens, microwaves and refrigerators will be controlled automatically (自动地), so remote cooking will be a possibility and meals are prepared for your arrival.There will also be green systems in place such as saving and reusing wash water and bath water. Plan

    35、ts and people may receive pure or mineralized drinking water.If you think this future home idea is pie in the sky or science fiction, then think again. Most of the systems described here are either in development or already out at the market. Future homes may not be_standard_yet for the middle class

    36、 but this isnt as far ahead as many people would think.32What can the facial recognition software be used for in future homes?A.Greeting friends. BCollecting visitors information.C.Recognizing visitors. DFollowing dangerous criminals.33Which of the following indicates the future house is environment

    37、friendly?A.Facial recognition software. BRemote cooking.C.Smart refrigerators. DSaving and reusing water.34What does the underlined word “standard” in the last paragraph mean?A.Attractive. BCommon. CSpecial. DExcellent.35What is the best title for the passage?A.Smart Future Home BA Smart Networking

    38、SystemC.Software in Future Home DVarious Household Appliances第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Studying longer does not necessarily mean studying better. _36_ Below are some great ways of learning as much as you can without getting too stressed.Find the right place t

    39、o studyThe first thing you need to do is avoid distractions (分散注意力的事物) while studying. _37_ You should keep away from television sets and phone calls.Get all of your study materials together, so you will not be interrupted in the middle of your session.Break down the tasks into smaller partsWhen you

    40、 have gotten everything ready, list the items you need to study, and arrange them across several hours or days, depending on how big your load is.As a general rule, assign (分配) at least one hour to each subject. _38_ By doing this, you will be able to know more easily how long you need for each topi

    41、c.Schedule study breaksWhen you have listed all of your tasks and made a schedule, you should arrange study breaks. _39_ This will give your eyes some time to rest, and yourself a chance to go to the bathroom or have some coffee.Scheduled breaks will reduce the need for you to interrupt yourself to

    42、the lowest level during the study session.Put your tasks in order of importance_40_ Just in case you run out of time to study, or if you think you do not have enough time to cover all topics, you should study in an order.AEach break may take about 15 minutes every two hours.BLearn to arrange the sub

    43、jects in order of importance.CThis means going to one place that will give you peace and quiet.DThe key to efficient studying is following the schedule strictly.EYou can find a way to test your knowledge by having a study partner.FIf you have a broad subject, you will need to break it down into smal

    44、ler parts.GTo make the best use of your time, you need to learn how to study efficiently (高效地).第三部分语言运用(共两节,满分30分)第一节(共15小题;每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。Owura Kwadwo Hottish teaches computer science in a school.It is a normal school except for the fact that it didnt have _41_O

    45、wura became famous after he posted photos of him on the Internet.In the picture, people could see he was teaching his students by _42_ an entire computer on the blackboard.The photos showed the _43_ level of education for children in Ghana.People were _44_ that Owura made sure each button was drawn

    46、correctly.He would come to school half an hour ahead of _45_ every day.He drew the computer on the blackboard, but at the end of his class, it was _46_ off to start the next class, so he had to _47_ it the next day!Owuras efforts _48_ when Microsoft took _49_ of his act.They first took him to an int

    47、ernational educators meeting in Singapore.He made a _50_ about his teaching methods at the meeting and _51_ a standing ovation (致敬) after the speech._52_, Owura got the thing he always wanted for his students some companies _53_ computers to the school.Not a single child in the school had seen a rea

    48、l computer in their lives.Thanks to their teachers _54_, the world took notice and responded with _55_ to them.41A.classrooms Bcomputers Cplaygrounds Dtools42A.operating Brepairing Cdescribing Ddrawing43A.poor Bclear Cancient Dlucky44A.worried Bdisappointed Cafraid Dsurprised45A.line Bculture Csched

    49、ule Dschool46A.rubbed Bcalled Ccut Dshown47A.stress Bimprove Cruin Drepeat48A.broke out Bpaid off Ccame back Dheld back49A.care Bcharge Cplace Dnotice50A.plan Bspeech Cdecision Dmedal51A.made Bwaited Creceived Dcarried52A.Suddenly BImportantly CHopelessly DStrangely53A.lent Bsold Cdonated Dapplied54

    50、A.efforts Bpains Chumor Ddoubt55A.wisdom Bhonesty Ckindness Dpride第二节(共10小题; 每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。Han Jing started her first day of senior high school, 56._ (feel) anxious. She wanted to make a good impression 57._ her classmates but was worried that no one would talk to her

    51、.In the afternoon, she had her first maths class, 58._ was difficult but she found the teachers and students 59._ (friend) and helpful. In chemistry class, however, the guy next to her talked to 60._ the whole time. She became annoyed with him and 61._ (tell) him to leave her alone.At the end of the

    52、 day, she became 62._ (confident) than she did in the morning. She said that 63._ (challenge) at senior high might put her under pressure,but she thought she had a good beginning. 64._ she still misses her friends, she believes that theres a lot 65._ (explore) in the new school.第四部分写作(共两节,满分40分)第一节(

    53、满分15分)假定你是李华,你新进入高一的朋友王强近来沉迷于网络游戏王者荣耀 (King of Glory)不能自拔,严重影响了学习和身心健康。请你给他写一封信劝他戒掉这一不良习惯,并对他的学习生活给出自己的建议。内容包括:1你对他的担心;2游戏的危害;3提出建议。注意:1词数80左右;2可以适当增加细节,以使行文连贯;3开头和结尾已给出,不计入总词数。Dear Wang Qiang,Im sorry to know that you become addicted to computer games recently. _I hope you will take my suggestions

    54、into consideration. Looking forward to your good news.Yours,Li Hua第二节(满分25分)阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。I went out to have lunch this morning to meet an old friend. We made a date in a small and peaceful restaurant. We hadnt seen each other for some time. So I was looking forward to it, and

    55、 thought it would be a lovely lunch and a wonderful conversation. I dressed myself in my favorite dress and did my hair up. Everything seemed perfect.When my old friend and I were seated, we first ordered our meal. But there seemed to be something wrong with the lady who took our order. Her expressi

    56、on was horrible and she said rudely, “Whats your order?” “A dish of fish and some rice”, I told her our order in a gentle voice. She took my order and gave me the same unfriendly attitude as she had given to others.The womans bad attitude made me uncomfortable. Considering that I didnt want anything

    57、 to destroy the happy moods that we had, I didnt say anything else.As my friend and I were having our meal and talking about the things that happened before, my mind didnt focus on our talking. I just noticed the ladys behaviors to other customers. She was not in a good mood and she got into a fight

    58、 with a customer but I didnt know why.When it came to my turn to approach her, I thought to myself, “What can I do here to make her mood changed and make her smile?” And I didnt want her attitude to spoil the whole warm atmosphere in this small peaceful restaurant.Surely there must be something I co

    59、uld sincerely compliment (赞扬) her on. Then there it was and I knew instantly. I said to her, “Madam, I dont know what made you so unhappy, but I know that you must have the most incredibly well spoken and clear voice. It is so good. Like incredibly good.” That was what I could compliment her on.注意:1

    60、.续写词数应为150左右;2请按如下格式作答。When she heard what I had said, her whole face lit up._I went back to my seat and I noticed the ladys whole attitude changed._第一单元测试第一部分听力材料(Text 1)W: Why didnt you come to school yesterday?M: I had a headache. I went to see a doctor.(Text 2)W: This sweater looks great. And it

    61、 only costs 18 dollars. Do you want it?M: Its too small. I need a larger size.(Text 3)W: Shall we go there by bus or by train?M: Tom said hed drive us there. Hell come to pick us up at around 11:00 am.(Text 4)M: Did you go swimming yesterday?W: I had planned to, but the weather didnt allow it.M: So

    62、what did you do?W: I stayed at home and watched a movie.(Text 5)W: Excuse me, sir, what time is it, please?M: My watch says its 10 oclock, but its ten minutes fast.W: Thank you, sir.M: Youre welcome.听第6段材料,回答第6、7题。(Text 6)W: How did you like the supper tonight?M: I really enjoyed it. I especially li

    63、ked the chicken. I havent had such delicious chicken for a long time.W: I liked the fish best. But I didnt like the egg soup that much.M: Yeah, it was a bit salty. So how much should I pay you?W: Its my treat today.M: Oh, thats so nice of you.听第7段材料,回答第8、9题。(Text 7)M: Hi, Alisa. This is David callin

    64、g.W: Hi, David. Whats up?M: Are you still looking for parttime work?W: Yes. I wont go anywhere this summer holiday. Ill make some money by myself.M: Good. Are you interested in working at a language camp? Youll teach some Chinese students English for about a month.W: Where is it? I dont want to go t

    65、o China.M:Youre not going anywhere. The camp is in our city. Youll be paid 100 dollars a day. And you only need to work for four hours a day.W:Thats great. Ill take it.听第8段材料,回答第10至12题。(Text 8)M: What are you doing, Ann?W: Im reading todays newspaper, Dad.M: Whats new?W: Nothing new, except that a n

    66、ew movie is on. Dad, when was the last time we saw a movie together?M: About a month ago. Whats the name of the new movie?W: AndysHoliday. Its a comedy.M: I love comedies. Why dont we go to the cinema and have a good laugh this week?W: Great. The movie is on from January 4th to 18th. When will we go

    67、 and watch it?M: Let me check the calendar. How about January 6th? Its a Saturday and I wont need to go to work.W: OK. Im sure well have great fun this weekend. Oh, Ive finished the newspaper. Do you want to read it?M: No. Its time to go to bed.听第9段材料,回答第13至16题。(Text 9)M: Is this your timetable?W: Y

    68、es. You can see how busy I am.M: You have many English lessons and two of them are the first lessons in the morning.W: Thats on Tuesday and Thursday. Do you know what I like best?M: Of course. I know you like art best. And I see that you have two art lessons on Wednesday afternoon.W: Quite right. Yo

    69、u see, the two music lessons are the last lessons on Monday and Thursday. You know I hate it, but when I think I can have sports after that, I dont feel too bad.M:I can find only one physics lesson in the timetable. You have it on Monday afternoon. I have it on that day, too. The other one is on Fri

    70、day morning.W:That is great. By the way, my math teacher is very good. You know, my math was poor in primary school, but now I enjoy my math lessons very much. I feel glad on Wednesday and Friday morning, because I have math lessons.M:I dont like that subject because it is too boring to me.听第10段材料,回

    71、答第17至20题。(Text 10)Do you dream of winning the lottery? Millions of people do. What happens if you win the lottery?Lets look at three lottery winners. Lisa wanted to be an artist, but she didnt have enough money to go to an art school. She was working at a job she didnt enjoy. On August 1st, Lisa bou

    72、ght one ticket and won two million dollars. She quit her job three weeks later and now she is attending an art school. Mark was a car salesman. He worked seven days a week and had little time for his family. After he won the lottery, he quit working. Now he spends his time bowling, working in the ga

    73、rden, and fixing things in his house. But hes bored. He doesnt want to sell cars again, but he isnt sure what he wants to do with his life. Jack is one of the small number of winners who did not quit his job. Jack still teaches at a school near his home. But now he and his wife take their children o

    74、n an interesting vacation every year. And they wont worry about the charge for their children in colleges. They say that money brings security and gives opportunities, but it doesnt bring happiness.答案:15BBAAA610ACBAC1115AABAB1620CABAC第二部分第一节A【语篇解读】本文是一篇应用文。文章推荐了四个有趣的学习app供读者购买和使用。21答案与解析:B细节理解题。根据文章

    75、第二部分的“Word Creativity Kit aims not only to make creative writing fun but also build up grammar rules.”可知,Word Creativity Kit能帮助孩子写作和建立语法规则。22答案与解析:A推理判断题。根据“Understanding Math ($ 3.99 ; iOS) ,Word Creativity Kit ($ 2.99; iOS) ,Barefoot World Atlas ($ 4.99; iOS)”和“My Grades & Homework ($ 0.99; iOS)”每

    76、个app之后出现的价格可以推断,下载这些应用时需要付费。A. They need purchasing when downloaded.(当下载时需要购买)符合以上推测。23答案与解析:D推理判断题。根据文章第一段的“Good educational apps offer fun challenges that teach specific gradelevel skills. Here are four that combine fun and learning.”和每个应用后面的价格可以推断出,本文主要介绍一些有趣的教育app让读者购买。D. To introduce four educa

    77、tional apps for readers to buy and use.(介绍四个教育app给读者购买和使用)符合以上推测。B【语篇解读】本文属于记叙文。本文描述了学校的花园得到电视台的报道。24答案与解析:C推理判断题。根据文章第二段倒数第二句“The producer checked with the directors, but they said there were plenty of stories similar to ours.”可知,一开始的时候,电视导演对作者班级的花园并不感兴趣。25答案与解析:A推理判断题。根据文章第二段最后一句“They wanted to kn

    78、ow what was special about our garden, because many schools planted gardens.”以及第三段前两句“The teacher explained that, after going on the Internet to learn about the prairie (大草原), we had made a prairie garden.We had been to a prairie and gotten seeds from the plants, and then we planted them.”可知,这个花园的特别之

    79、处在于花园里的植物种子都来源于草原上的植物。26答案与解析:B词义猜测题。根据第一段中的“Our class had planted a large garden where there was once only a vacant lot.It was a lot of work but it was all worth it.”和第三段中的“We had been to a prairie and gotten seeds from the plants, and then we planted them.”以及画线词所在句子“All that work, all those bliste

    80、rs, it was worth it.”可知,他们用磨出水疱的手把一块空地开垦出来,并到草原上获取植物种子,才有了现在的花园。由此可推知,画线词that work是指他们为种植草原花园所付出的努力。27答案与解析:D推理判断题。根据文章的主要内容,尤其第一段中的“It was a lot of work but it was all worth it.”和最后一段中的“All that work, all those blisters, it was worth it.”可知,我们从这篇文章可以学到:努力终会有回报。C【语篇解读】本文属于议论文。本文论述了人们在儿时学会的东西,即使多年不复习

    81、还是可以记得很清楚以及过度学习法则。28答案与解析:D段落大意题。第一段主要讲述人们在儿时学会的东西,即使多年不复习还是可以记得很清楚。29答案与解析:C推理判断题。作者在解释过度学习法则的时候,运用了乘法口诀和考试前突击学习的例子。30答案与解析:A细节理解题。根据倒数第二段中“because they are another of the things we overlearn in childhood”。31答案与解析:B推理判断题。根据最后一段第二句“By cramming, a student may learn the subject well enough to get by o

    82、n the examination, but he is likely soon to forget almost everything he learned.”可知,这种方式仅适用于考前。D【语篇解读】本文属于说明文。本文通过想象,描述了“智能未来家庭”的样子。32答案与解析:C细节理解题。根据第二段第一句“The video camera at the entrance recognizes visitors using facial recognition software.” 入口处的摄像机使用面部识别软件识别访客。可知,在未来的家庭中,面部识别软件可以用来识别访客。33答案与解析:D

    83、细节理解题。根据第四段的“There will also be green systems in place such as saving and reusing wash water and bath water.” 在适当的地方,还将建立环保系统,如节约和重复使用洗涤水和洗澡水。可知,节约和再利用水说明未来的房子是环保的。34答案与解析:B词义猜测题。根据画线词后文“but this isnt as far ahead as many people would think.”但这并不像许多人想象的那样遥远。可知,上半句的意思是:对于中产阶级来说,未来的家庭可能还不普遍。因此划线词的意思是“

    84、普通的”。 35.答案与解析:A主旨大意题。根据第一段“Because the future home idea inspires our imagination, scientists and engineers have been working hard to develop different systems to make houses smarter”因为未来家居理念激发了我们的想象力,科学家和工程师们一直在努力开发不同的系统,使房子变得更“智能”。及下文描述的未来的智能家庭的样子,可知,“智能未来之家”适合做本文的题目。第二节【语篇解读】本文是一篇说明文。文章介绍了如何高效学习的

    85、几点建议。36答案与解析:G根据空前的“Studying longer does not necessarily mean studying better.”可知,学习时间长并不一定意味着学得更好,下文介绍了高效学习的几点建议,G选项承上启下。37答案与解析:C根据空前的“The first thing you need to do is avoid distractions (分散注意力的事物) while studying.”可知,你需要做的第一件事就是避开学习时分散注意力的事物。C选项进一步解释了怎样做,与前文构成顺承关系。38答案与解析:F根据本段小标题可知,要把学习任务分成几个小部分

    86、。F项中的“break it down into smaller parts”与本段小标题照应。39答案与解析:A根据空前的“you should arrange study breaks”可知,你应该安排学习时的休息时间,接下来应该说明具体的时间安排。40答案与解析:B根据本段小标题可知,要把学习任务按照重要性进行排列,B项中的“in order of importance”与本段小标题照应。第三部分第一节【语篇解读】本文是一篇记叙文。作者通过这篇文章主要向我们讲述了经过奥武拉老师的努力,全世界都注意到了这个学校,并成功帮助了这些孩子。41答案与解析:B根据下文的“he was teachi

    87、ng his students by _42_ an entire computer on the blackboard”可知,这所学校没有电脑。42答案与解析:D根据下文的“He drew the computer on the blackboard”可知,此处用draw符合语境。draw是原词复现。43答案与解析:A结合上文老师在黑板上画电脑可知,加纳的教育水平很差。44答案与解析:D结合常识可知,电脑和键盘上有很多按钮和键,他都画正确了,这是让人吃惊的地方。45答案与解析:C根据下文的“He drew the computer on the blackboard”可知,他要把电脑画在黑板

    88、上,由此可推知,他要比正常上班时间早到。46答案与解析:A根据下文的“to start the next class”可知,为了开始下一堂课,画的电脑必须被擦掉。47答案与解析:D根据常识可知,上课要用到画的电脑,而其他课开始之前又必须擦掉,故他只能第二天重复画一次。48答案与解析:B根据下文的“They first took him to an international educators meeting in Singapore.和some companies _53_ computers to the school”可知,不仅微软公司邀请他去参加一个国际教育家会议,而且还有公司给学校送

    89、来了电脑,即他的努力得到了回报。49答案与解析:D根据下文的“They first took him to an international educators meeting in Singapore.”可知,微软公司邀请他去参加一个国际教育家会议,由此可推知,该公司注意到了他,take notice of “注意到”。50答案与解析:B根据下文的“after the speech”可知,此处用speech“发言”符合语境,speech是原词复现。51答案与解析:C结合整篇语境和下文的“a standing ovation (致敬)”可知,他的发言受到了大家的肯定和致敬。52答案与解析:B结

    90、合上下文可知,比起发言受到大家的肯定,对于他来说,更重要的是有人给学校捐赠了电脑。53答案与解析:C结合上下文可知,此处是指一些公司在了解到他所在学校的困境后,主动捐赠电脑给该学校。54答案与解析:A上文所讲述的奥武拉在黑板上画电脑教孩子们,以及去发表讲话,都是他的努力。且上文的“Owuras efforts _48_when Microsoft took _49_ of his act.”也有提示,effort是原词复现。55答案与解析:C根据上文的“some companies _53_ computers to the school”可知,一些公司给学校捐赠了电脑,这是他们的善意。第二节

    91、【语篇解读】本文是一篇记叙文。文章介绍了主人公高中第一天上学的情况。56答案与解析:feeling考查非谓语动词。句意:韩静开始了她高中的第一天,感到焦虑。分析句子可知,句中有谓语动词“started”且句中无连词,故空格处应用非谓语动词,“feel”意为“感觉”,动词词性,句子主语“Han Jing”与“feel”为逻辑上的主谓关系,故空格处应用现在分词作状语,“feel”的现在分词为“feeling”。故填feeling。57答案与解析:on考查固定短语。句意:她想给同学留下好印象,但担心没人和她说话。根据句意可知,句中涉及固定短语“make a good impression on sb

    92、.”,意为“给某人留下好印象”,故空格处应用“on”。故填on。58答案与解析:which考查定语从句。句意:下午,她上了第一堂数学课,虽然很难,但她发现老师和学生都很友好,而且乐于助人。根据句意和句子结构可知,句子为非限制性定语从句,先行词为“first maths class”,指物,在从句中作主语,故应用关系代词“which”引导从句。故填which。59答案与解析:friendly考查形容词。句意:下午,她上了第一堂数学课,虽然很难,但她发现老师和学生都很友好,而且乐于助人。分析句子可知,句中涉及“find宾语宾语补足语”结构,根据句中“helpful”可知,空格处应用形容词作宾补,“

    93、friend”意为“朋友”,名词词性,对应的形容词为“friendly”,意为“友好的”。故填friendly。60答案与解析:her考查代词。句意:然而,在化学课上,她旁边的那个家伙一直在和她说话。根据句意可知,故空格处应用形容词性物主代词“her”。故填her。61答案与解析:told考查时态。句意:她生他的气,叫他离她远点。根据句意和句中“became”可知,句子陈述的是过去发生的事,应用一般过去时,动词要用过去式,“tell”意为“告诉”,动词词性,过去式为“told”。故填told。62答案与解析:more confident考查形容词比较级。句意:一天结束时,她变得比早上更加自信。

    94、分析句子可知,句中“became”为系动词,后接形容词作表语,描述主语的状态,“confident”意为“自信的”,根据句中“than”可知,句中把现在的状态和早上的状态进行比较,应用比较级,空格处应用“confident”的比较级“more confident”。故填more confident。63答案与解析:challenges考查名词单复数。challenge是可数名词,此处应用复数。64答案与解析:Although/Though考查让步状语从句。句意:尽管她仍然想念她的朋友,但她相信在新学校里有很多东西需要探索。根据句意和句子结构可知,句子为让步状语从句,空格处单词引导从句,“alt

    95、hough”意为“虽然,尽管”,符合逻辑关系,或用“though”,意为“虽然,尽管”,句首单词首字母大写。故填Although/Though。65答案与解析:to explore考查非谓语动词。句意:尽管她仍然想念她的朋友,但她相信在新学校里有很多东西需要探索。根据句意和句子结构可知,句子为让步状语从句,主句有谓语动词“believes”,故空格处应用非谓语动词,“explore”意为“探索”,动词词性,句中应用不定式作后置定语,表示将要发生的动作,用主动形式表示被动意义,不定式符号“to”后接动词原形。故填to explore。第四部分第一节参考范文:DearWangQiang,Imsor

    96、rytoknowthatyoubecomeaddictedtocomputergamesrecently. I feel quite worried about you. Now Im writing to offer you some advice, hoping you can get rid of this bad habit soon.As far as Im concerned, it is no good addicting yourself in computer games since spending too much time online does harm to you

    97、r health and makes it very difficult to focus on schoolwork.Therefore, Id like to recommend that you take up a new hobby such as running or playing football.Besides, it might be a good idea if you join a school club, where you can take part in all kinds of activities and make new friends.In this way

    98、, you will be attracted to your wonderful school life instead of getting lost in a virtual world.Ihopeyouwilltakemysuggestionsintoconsideration.Lookingforwardtoyourgoodnews.Yours,LiHua第二节参考范文:WhensheheardwhatIhadsaid, herwholefacelitup.She smiled and said to me politely that she felt very sorry beca

    99、use of her bad mood today. I could see her sadness through her eyes. She continued that there was really something wrong happening to her. Her son got sick and her mood was really terrible. I patted her on the shoulder. She said “Thank you” to me in a friendly voice. I couldnt know how to comfort he

    100、r so I just said, “It doesnt matter.”IwentbacktomyseatandInoticedtheladyswholeattitudechanged. She smiled at the customers and took their orders in a clearer voice. The customers behind me received a totally different kind of service. The lady looked at me from time to time. When I was having the bill, she came to me, saying “This meal is on me today.” I was very surprised and happy, but I stopped her. And I said to her, “I had a really meaningful and wonderful meal with my friend today. Thank you.”

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2023版新教材高中英语 Unit 1 A new start单元测试 外研版必修第一册.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-763565.html
    相关资源 更多
  • 九年级物理全册期中检测卷8新版沪科版.docx九年级物理全册期中检测卷8新版沪科版.docx
  • 九年级物理全册期中检测卷5新版沪科版.docx九年级物理全册期中检测卷5新版沪科版.docx
  • 九年级物理全册期中检测卷4新版沪科版.docx九年级物理全册期中检测卷4新版沪科版.docx
  • 九年级物理全册中考模拟卷九新版北师大版.docx九年级物理全册中考模拟卷九新版北师大版.docx
  • 九年级物理全册《第21章 第3节 广播、电视和移动通信》导学案(无答案)(新版)新人教版.docx九年级物理全册《第21章 第3节 广播、电视和移动通信》导学案(无答案)(新版)新人教版.docx
  • 九年级物理全册《第21章 第2节 电磁波的海洋》导学案(无答案)(新版)新人教版.docx九年级物理全册《第21章 第2节 电磁波的海洋》导学案(无答案)(新版)新人教版.docx
  • 九年级物理全册《第20章 第5节 磁生电》导学案(无答案)(新版)新人教版.docx九年级物理全册《第20章 第5节 磁生电》导学案(无答案)(新版)新人教版.docx
  • 九年级物理全册《第20章 第3节 电磁铁 电磁继电器》导学案(无答案)(新版)新人教版.docx九年级物理全册《第20章 第3节 电磁铁 电磁继电器》导学案(无答案)(新版)新人教版.docx
  • 九年级物理全册《第20章 第1节 磁现象 磁场》导学案(无答案)(新版)新人教版.docx九年级物理全册《第20章 第1节 磁现象 磁场》导学案(无答案)(新版)新人教版.docx
  • 九年级物理全册《第19章 第3节 安全用电》导学案(无答案)(新版)新人教版.docx九年级物理全册《第19章 第3节 安全用电》导学案(无答案)(新版)新人教版.docx
  • 九年级物理全册《第19章 第2节 家庭电路中电流过大的原因》导学案(无答案)(新版)新人教版.docx九年级物理全册《第19章 第2节 家庭电路中电流过大的原因》导学案(无答案)(新版)新人教版.docx
  • 九年级物理全册《第18章 第4节 焦耳定律》导学案(无答案)(新版)新人教版.docx九年级物理全册《第18章 第4节 焦耳定律》导学案(无答案)(新版)新人教版.docx
  • 九年级物理全册《第18章 第3节 测量小灯泡的电功率》导学案(无答案)(新版)新人教版.docx九年级物理全册《第18章 第3节 测量小灯泡的电功率》导学案(无答案)(新版)新人教版.docx
  • 九年级物理全册《第18章 第2节 电功率》导学案(无答案)(新版)新人教版.docx九年级物理全册《第18章 第2节 电功率》导学案(无答案)(新版)新人教版.docx
  • 九年级物理全册《第18章 第1节 电能 电功》导学案(无答案)(新版)新人教版.docx九年级物理全册《第18章 第1节 电能 电功》导学案(无答案)(新版)新人教版.docx
  • 九年级物理全册《第17章 第4节 欧姆定律在串、并联电路中的应用》导学案(无答案)(新版)新人教版.docx九年级物理全册《第17章 第4节 欧姆定律在串、并联电路中的应用》导学案(无答案)(新版)新人教版.docx
  • 九年级物理全册《第17章 第3节 电阻的测量》导学案(无答案)(新版)新人教版.docx九年级物理全册《第17章 第3节 电阻的测量》导学案(无答案)(新版)新人教版.docx
  • 九年级物理全册《第17章 第2节 欧姆定律》导学案(无答案)(新版)新人教版.docx九年级物理全册《第17章 第2节 欧姆定律》导学案(无答案)(新版)新人教版.docx
  • 九年级物理全册《第17章 第1节 电流与电压和电阻的关系》导学案(无答案)(新版)新人教版.docx九年级物理全册《第17章 第1节 电流与电压和电阻的关系》导学案(无答案)(新版)新人教版.docx
  • 九年级物理全册《第16章 第2节 串、并联电路中电压的规律》导学案(无答案)(新版)新人教版.docx九年级物理全册《第16章 第2节 串、并联电路中电压的规律》导学案(无答案)(新版)新人教版.docx
  • 九年级物理全册《第16章 第1节 电压》导学案(无答案)(新版)新人教版.docx九年级物理全册《第16章 第1节 电压》导学案(无答案)(新版)新人教版.docx
  • 九年级物理全册《第15章 第5节 串、并联电路中电流的规律》导学案(无答案)(新版)新人教版.docx九年级物理全册《第15章 第5节 串、并联电路中电流的规律》导学案(无答案)(新版)新人教版.docx
  • 九年级物理全册《第15章 第4节 电流的测量》导学案(无答案)(新版)新人教版.docx九年级物理全册《第15章 第4节 电流的测量》导学案(无答案)(新版)新人教版.docx
  • 九年级物理全册《第15章 第3节 串联和并联》导学案(无答案)(新版)新人教版.docx九年级物理全册《第15章 第3节 串联和并联》导学案(无答案)(新版)新人教版.docx
  • 九年级物理全册《第15章 第2节 电流和电路》导学案(无答案)(新版)新人教版.docx九年级物理全册《第15章 第2节 电流和电路》导学案(无答案)(新版)新人教版.docx
  • 九年级物理全册《第14章 第3节 能量的转化和守恒》导学案(无答案)(新版)新人教版.docx九年级物理全册《第14章 第3节 能量的转化和守恒》导学案(无答案)(新版)新人教版.docx
  • 九年级物理全册《第14章 第1节 热机》导学案(无答案)(新版)新人教版.docx九年级物理全册《第14章 第1节 热机》导学案(无答案)(新版)新人教版.docx
  • 九年级物理全册《第13章 第3节 比热容》导学案(无答案)(新版)新人教版.docx九年级物理全册《第13章 第3节 比热容》导学案(无答案)(新版)新人教版.docx
  • 九年级物理全册《第13章 第2节 内能》导学案(无答案)(新版)新人教版.docx九年级物理全册《第13章 第2节 内能》导学案(无答案)(新版)新人教版.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1