2024七年级英语下册 Unit 9 What does he look like单元阅读专练(新版)人教新目标版.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2024七年级英语下册 Unit What does he look like单元阅读专练新版人教新目标版 2024 年级 英语 下册 like 单元 阅读 新版 新目标
- 资源描述:
-
1、Unit 9单元阅读专练Day 1I have a good friend.His name is Johnny.He is nineteen years old.He is short with a long face and big eyes.He has a new job.He works in a small restaurant.He has to get up at 5:00 am. and rides his bike to work.He usually works from 6:00 am. to 7:00 pm.every day.People who come to e
2、at in the restaurant arent very richThey usually give him a little money as tips(小费).Sometimes they dont give him any tips.So he doesnt really like his job and he wants to go to school.He wants to be a mechanic(机械修理工) because he likes to fix(修理) things.He wants to fix cars.He dreams of running(经营) a
3、 car shop,and then he is going to make much money.After he makes a lot of money,he can buy a big house and have a family.Now life is bad.But he is doing his best to make it good.1Where does Johnny work?AIn a big hotel. BIn a school.CIn a restaurant. DIn a car shop.2Johnny usually works for _ hours a
4、 day.Aeight Btwelve Cthirteen Dfourteen3What does the underlined word “rich” mean in Chinese?A富有的 B贫穷的 C聪明的 D强壮的4Johnny doesnt like his job because _.Ahe doesnt like to talk to people Bpeople there are not friendlyCpeople never give him any tips Dhe gets a little money from the job5What can we learn
5、 from the passage?AJohnny is short and has small eyes. BJohnny goes to work by car.CJohnny wants to run a car shop. DJohnny wants to buy a new car.【文章大意】本文首先介绍了19岁男孩Johnny的生活情况,他在一个小餐馆里打工,每天要工作13个小时;然后介绍了他想放弃这份工作去学校,想成为一个机械工并经营一个汽车商店。尽管现在的生活很糟糕,但是他将尽全力使生活变好。1C细节理解题。根据“He works in a small restaurant.
6、”可知,Johnny在餐馆工作。2C细节理解题。根据“He usually works from 6:00 am. to 7:00 pm. every day.”可知,Johnny每天工作13个小时。3A细节理解题。根据“They usually give him a little money as tips.Sometimes they dont give him any tips.”可知,他们通常给他很少的小费,有时不给,据此可知,来餐馆吃饭的人不是很富有。4D细节理解题。根据“They usually give him a little money as tips.Sometimes t
7、hey dont give him any tips.”可推知,Johnny每天得到的钱很少,因此他不喜欢这份工作。5C细节理解题。根据“He dreams of running a car shop, and then he is going to make much money.”可知,Johnny想要经营一个汽车商店。Day 2My mothers name is Anita.She is of medium height and of medium build.Her eyes are not big and her face is a little round.For other p
8、eople,she isnt very beautiful.But for me,I think she must be the most(最) beautiful woman.Why? Because she loves me.My mother always gets up early in the morning to make breakfast for me.She takes me to and from the school every school day.When I dont feel good,she spends days and nights with me.She
9、has lots of work to do but she never gets angry(生气的) with it.She always works hard to give me good education(教育).My mother likes to keep the house tidy and clean.Sometimes she gets angry when I turn_the_house_upside_downBut her anger(怒气) goes very soon and she is nice to me again.At that time I want
10、 to hug(拥抱) her.So I feel that my mother is the most beautiful person in my life.I love my mother.1What does Anita look like?AShe is tall and of medium build.BShe has big eyes and a round face.CShe is of medium height and very thin.DShe isnt too fat or too short.2What does Paragraph 2 talk about?AWh
11、at Anita does for her child. BHow to make Anita angry.CWhat Anita looks like. DWhy Anita is kind to her child.3The underlined phrase “turn the house upside down” means _.Amake house clean and tidy Bmake house dirty and terribleCturn left or right in the house Drun here and there around the house4Why
12、 does the writer want to hug her mom according to Paragraph 3?ABecause she thinks her mom is interesting.BBecause she wants to say hello to her mom.CBecause she thinks her mom is really nice.DBecause she wants to make her mom warm.5Whats the best title for this passage?AI Love My Family BThe Most Be
13、autiful WomanCLove Is Everywhere DMother Is the First Teacher【文章大意】本文主要介绍了作者的母亲以及母亲对作者的付出,在作者心中,自己的母亲是最美的。1D细节理解题。根据第一段中的“She is of medium height and of medium build.Her eyes are not big and her face is a little round.”可知,Anita中等身高,中等身材;有一双不大的眼睛和一张稍圆的脸。其中,中等身高是不太高也不太矮;中等身材是不太胖也不太瘦。2A段落大意题。根据第二段内容可知,
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-765593.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
