分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 5

类型2024七年级英语下册 Unit 9 What does he look like单元阅读专练(新版)人教新目标版.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:765593
  • 上传时间:2025-12-14
  • 格式:DOCX
  • 页数:5
  • 大小:15.06KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2024七年级英语下册 Unit What does he look like单元阅读专练新版人教新目标版 2024 年级 英语 下册 like 单元 阅读 新版 新目标
    资源描述:

    1、Unit 9单元阅读专练Day 1I have a good friend.His name is Johnny.He is nineteen years old.He is short with a long face and big eyes.He has a new job.He works in a small restaurant.He has to get up at 5:00 am. and rides his bike to work.He usually works from 6:00 am. to 7:00 pm.every day.People who come to e

    2、at in the restaurant arent very richThey usually give him a little money as tips(小费).Sometimes they dont give him any tips.So he doesnt really like his job and he wants to go to school.He wants to be a mechanic(机械修理工) because he likes to fix(修理) things.He wants to fix cars.He dreams of running(经营) a

    3、 car shop,and then he is going to make much money.After he makes a lot of money,he can buy a big house and have a family.Now life is bad.But he is doing his best to make it good.1Where does Johnny work?AIn a big hotel. BIn a school.CIn a restaurant. DIn a car shop.2Johnny usually works for _ hours a

    4、 day.Aeight Btwelve Cthirteen Dfourteen3What does the underlined word “rich” mean in Chinese?A富有的 B贫穷的 C聪明的 D强壮的4Johnny doesnt like his job because _.Ahe doesnt like to talk to people Bpeople there are not friendlyCpeople never give him any tips Dhe gets a little money from the job5What can we learn

    5、 from the passage?AJohnny is short and has small eyes. BJohnny goes to work by car.CJohnny wants to run a car shop. DJohnny wants to buy a new car.【文章大意】本文首先介绍了19岁男孩Johnny的生活情况,他在一个小餐馆里打工,每天要工作13个小时;然后介绍了他想放弃这份工作去学校,想成为一个机械工并经营一个汽车商店。尽管现在的生活很糟糕,但是他将尽全力使生活变好。1C细节理解题。根据“He works in a small restaurant.

    6、”可知,Johnny在餐馆工作。2C细节理解题。根据“He usually works from 6:00 am. to 7:00 pm. every day.”可知,Johnny每天工作13个小时。3A细节理解题。根据“They usually give him a little money as tips.Sometimes they dont give him any tips.”可知,他们通常给他很少的小费,有时不给,据此可知,来餐馆吃饭的人不是很富有。4D细节理解题。根据“They usually give him a little money as tips.Sometimes t

    7、hey dont give him any tips.”可推知,Johnny每天得到的钱很少,因此他不喜欢这份工作。5C细节理解题。根据“He dreams of running a car shop, and then he is going to make much money.”可知,Johnny想要经营一个汽车商店。Day 2My mothers name is Anita.She is of medium height and of medium build.Her eyes are not big and her face is a little round.For other p

    8、eople,she isnt very beautiful.But for me,I think she must be the most(最) beautiful woman.Why? Because she loves me.My mother always gets up early in the morning to make breakfast for me.She takes me to and from the school every school day.When I dont feel good,she spends days and nights with me.She

    9、has lots of work to do but she never gets angry(生气的) with it.She always works hard to give me good education(教育).My mother likes to keep the house tidy and clean.Sometimes she gets angry when I turn_the_house_upside_downBut her anger(怒气) goes very soon and she is nice to me again.At that time I want

    10、 to hug(拥抱) her.So I feel that my mother is the most beautiful person in my life.I love my mother.1What does Anita look like?AShe is tall and of medium build.BShe has big eyes and a round face.CShe is of medium height and very thin.DShe isnt too fat or too short.2What does Paragraph 2 talk about?AWh

    11、at Anita does for her child. BHow to make Anita angry.CWhat Anita looks like. DWhy Anita is kind to her child.3The underlined phrase “turn the house upside down” means _.Amake house clean and tidy Bmake house dirty and terribleCturn left or right in the house Drun here and there around the house4Why

    12、 does the writer want to hug her mom according to Paragraph 3?ABecause she thinks her mom is interesting.BBecause she wants to say hello to her mom.CBecause she thinks her mom is really nice.DBecause she wants to make her mom warm.5Whats the best title for this passage?AI Love My Family BThe Most Be

    13、autiful WomanCLove Is Everywhere DMother Is the First Teacher【文章大意】本文主要介绍了作者的母亲以及母亲对作者的付出,在作者心中,自己的母亲是最美的。1D细节理解题。根据第一段中的“She is of medium height and of medium build.Her eyes are not big and her face is a little round.”可知,Anita中等身高,中等身材;有一双不大的眼睛和一张稍圆的脸。其中,中等身高是不太高也不太矮;中等身材是不太胖也不太瘦。2A段落大意题。根据第二段内容可知,

    14、作者的母亲为作者早起做早饭、接送作者上学放学、作者不舒服时陪在作者身边所有这些都是作者的母亲为作者做的事情,这也是第二段主要谈论的。3B词义猜测题。根据第三段中的“My mother likes to keep the house tidy and clean.Sometimes she gets angry.”可知,画线短语的意思是使房子(变得)又脏又可怕。4C细节理解题。根据第三段中的“But her anger goes very soon and she is nice to me again.”可知,作者认为母亲真的很好,因此想拥抱妈妈。5B标题选择题。根据第三段最后一句“So I

    15、feel that my mother is the most beautiful person in my life.”可知,作者认为自己的母亲是她一生中最美丽的人,因此“The Most Beautiful Woman”可作为本文的最佳标题。Day 3My grandfather is 69 years old.He has short white _1_He often wears a cap.Now,he is kind of _2_,but I think he is a goodlooking man.Here is a photo of him in 1969.Look! How

    16、 simple(朴素的) he is! In the _3_,he is only 16 years old.Hes a little short.He has short straight black hair.He has a pair of glasses.He _4_ a blue shirt with the word “WORK”,blue pants and black shoes.Im _5_ 16 years old now.But were quite different.Im 178 cm _6_My hair is blonde and long.My grandfat

    17、her thinks Im ugly(丑陋的) with long blonde hair,but I think Im _7_I have a pair of glasses,too,but my glasses are _8_I like that color,but my grandfather doesnt like the color.I _9_ wear blue pants.I always wear big yellow pants and long red Tshirts.There are pictures of my favorite rock bands on most

    18、 of my Tshirts.My grandfather often says to me,“I dont know why you like that kind of _10_”1A.nose Blegs Ceyes Dhair2A.old Byoung Cnew Dbad3A.card Bphoto Coffice Dpaper4A.makes Bturns Cwears Dputs5A.still Balso Cagain Dback6A.long Bshort Ctall Dheavy7A.handsome Binteresting Cimportant Dfriendly8A.fu

    19、nny Bsmall Cbig Dred9A.never Balways Cusually Dsometimes10A.places Bclothes Cgames Ddreams【文章大意】本文主要讲述了作者和作者的祖父。1D考查名词辨析。祖父年纪大,白色的应该是“头发”。2A考查形容词辨析。根据后文中的“.but I think he is a goodlooking man.”可知,空格处应该是与goodlooking相对的形容词,结合选项填old。3B考查名词辨析。根据前文中的“Here is a photo of him in 1969.”可知,此处表示在“照片”中。4C考查动词辨析

    20、。根据后文中的“a blue shirt”可知,此处表示“穿”蓝色的衬衫。5B考查副词辨析。前面提到了祖父16岁的样子,现在提到作者,指的是作者现在“也”16岁。6C考查形容词辨析。根据前文中的“Im 178 cm.”可知,此处表示“高”178厘米。7A考查形容词辨析。根据前文中的“but”可知,此处表示与ugly相对的词,填handsome。8D考查形容词辨析。所有选项中red符合句意。9A考查副词辨析。根据后文中的“I always wear big yellow pants.”可知,我“从不”穿蓝色的裤子。10B考查名词辨析。前面几句都在描写穿着,所以这里指“衣服”。Day 4阅读短文,

    21、完成下列任务。I study in an international school.The students in my school come from different countries.Amy,Kathy and Joe are all my good friends.Amy comes from America.She has long straight blonde hair and brown eyes.(A)她中等身高,戴着眼镜。She is lovely,so she is very popular in my class.She is good at math.Her f

    22、ather is a teacher and her mother is a reporter.Kathy is a beautiful African girl.(B)black,short,has,curly,she,hair(.)Her eyes are black and her skin(皮肤) is black,too.She is 13 years old.She is short and thin.She likes singing and dancing.Joe is a Chinese boy.He has big eyes and short black hair.He

    23、is very tall.(C)He_is_one_of_the_members(成员)_of_the_baseball_club. His father is a policeman and his mother is a nurse(护士).任务一:按要求完成下列各题。1将A句翻译成英语。_2将B处的单词连词成句。_3将C句翻译成汉语。_任务二:回答下列问题。4What color is Kathys skin?_5Who is a nurse?_【文章大意】本文主要介绍了作者所在的国际学校里面的三个好朋友的外貌特征。1She is of medium height and wears g

    24、lasses.2She has short curly black hair.分析所给词可知,she是主语,位于句首开头字母需要大写;has是谓语动词;名词hair是宾语;三个形容词black, short和curly是hair的定语,当多个形容词修饰名词作定语时,通常按照“限定词长短形状颜色名词”顺序排列。3他是棒球俱乐部的成员之一。4Its black./Black.根据第三段中的“Her eyes are black and her skin is black, too.”可知,Kathy的皮肤是黑色的。5Joes mother.根据第四段中的“His father is a polic

    25、eman and his mother is a nurse.”可知,Joe的母亲是护士。Day 5阅读短文,从方框中选择适当的词并用其正确形式填空,使短文通顺、意思完整。friend,he,interesting,other,act,wear,what,of,heavy,speakJack is a 12yearold boy from America.He is 1.of medium height with short blond hair.He comes to Beijing with 2.his parents.Now he studies in No. 1 Middle Scho

    26、ol.Jack can 3.speak Chinese well.He likes to make friends with 4.others,so everyone likes him.His best friend is Alice.Alice is from Canada.She always 5.wears a pair of glasses.She thinks Jack is nice and 6.friendly.After school,they usually do their homework together.Jacks classmate Li Bing is a be

    27、autiful girl.She is 12 years old.7.What does she look like?She is tall with big black eyes and long straight hair.She isnt thin or 8.heavy.She is of medium build.For her,basketball is really 9.interesting.She dreams of being a great basketball player.But her parents want her to be a(n) 10.actress because she has good looks.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2024七年级英语下册 Unit 9 What does he look like单元阅读专练(新版)人教新目标版.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-765593.html
    相关资源 更多
  • 九年级历史下册第五单元“冷战”后的世界专题四世界政治格局的演变练习北师大版.docx九年级历史下册第五单元“冷战”后的世界专题四世界政治格局的演变练习北师大版.docx
  • 九年级历史下册第五单元“冷战”后的世界专题五现代科技文化与经济全球化练习北师大版.docx九年级历史下册第五单元“冷战”后的世界专题五现代科技文化与经济全球化练习北师大版.docx
  • 九年级历史下册第五单元“冷战”后的世界专题三社会主义国家的建立和发展练习北师大版.docx九年级历史下册第五单元“冷战”后的世界专题三社会主义国家的建立和发展练习北师大版.docx
  • 九年级历史下册第二单元第二次工业革命和近代科学文化第6课工业化国家的社会变化英国工业革命时期的城市病素材新人教版20191205336.docx九年级历史下册第二单元第二次工业革命和近代科学文化第6课工业化国家的社会变化英国工业革命时期的城市病素材新人教版20191205336.docx
  • 九年级历史下册第二单元第二次工业革命和近代科学文化第5课第二次工业革命诺贝尔奖相关介绍素材新人教版20191205339.docx九年级历史下册第二单元第二次工业革命和近代科学文化第5课第二次工业革命诺贝尔奖相关介绍素材新人教版20191205339.docx
  • 九年级历史下册第二单元第二次工业革命和近代科学文化第5课第二次工业革命海厄特素材新人教版20191205340.docx九年级历史下册第二单元第二次工业革命和近代科学文化第5课第二次工业革命海厄特素材新人教版20191205340.docx
  • 九年级历史下册第二单元动荡与变革的时代第6课经济大危机与罗斯福新政练习北师大版.docx九年级历史下册第二单元动荡与变革的时代第6课经济大危机与罗斯福新政练习北师大版.docx
  • 九年级历史下册第二单元动荡与变革的时代第5课尤和土耳其的民族解放运动练习北师大版.docx九年级历史下册第二单元动荡与变革的时代第5课尤和土耳其的民族解放运动练习北师大版.docx
  • 九年级历史下册第二单元动荡与变革的时代直击中考练习北师大版.docx九年级历史下册第二单元动荡与变革的时代直击中考练习北师大版.docx
  • 九年级历史下册第二单元动荡与变革的时代单元提升练习北师大版.docx九年级历史下册第二单元动荡与变革的时代单元提升练习北师大版.docx
  • 九年级历史下册第三单元第二次世界大战第9课世界反法西斯战争的胜利练习北师大版.docx九年级历史下册第三单元第二次世界大战第9课世界反法西斯战争的胜利练习北师大版.docx
  • 九年级历史下册第三单元第二次世界大战第8课第二次世界大战的全面爆发与扩大练习北师大版.docx九年级历史下册第三单元第二次世界大战第8课第二次世界大战的全面爆发与扩大练习北师大版.docx
  • 九年级历史下册第三单元第二次世界大战直击中考练习北师大版.docx九年级历史下册第三单元第二次世界大战直击中考练习北师大版.docx
  • 九年级历史下册第三单元第二次世界大战专题一两次世界大战练习北师大版.docx九年级历史下册第三单元第二次世界大战专题一两次世界大战练习北师大版.docx
  • 九年级历史下册第一单元第一次世界大战第3课凡尔赛_华盛顿体系的建立练习北师大版.docx九年级历史下册第一单元第一次世界大战第3课凡尔赛_华盛顿体系的建立练习北师大版.docx
  • 九年级历史下册第一单元第一次世界大战第1课两大军事集团的争斗练习北师大版.docx九年级历史下册第一单元第一次世界大战第1课两大军事集团的争斗练习北师大版.docx
  • 九年级历史下册第一单元第一次世界大战直击中考练习北师大版.docx九年级历史下册第一单元第一次世界大战直击中考练习北师大版.docx
  • 九年级历史下册第一单元第一次世界大战单元提升练习北师大版.docx九年级历史下册第一单元第一次世界大战单元提升练习北师大版.docx
  • 九年级历史下册 第一单元《殖民地人民的反抗与资本主义制度的扩展》检测题 新人教版.docx九年级历史下册 第一单元《殖民地人民的反抗与资本主义制度的扩展》检测题 新人教版.docx
  • 九年级历史上学期期中测试卷(1-21课)-【帮课堂】2023-2024学年九年级历史上册同步学与练(部编版).docx九年级历史上学期期中测试卷(1-21课)-【帮课堂】2023-2024学年九年级历史上册同步学与练(部编版).docx
  • 九年级历史上册第三单元近代社会的曙光提升训练题.docx九年级历史上册第三单元近代社会的曙光提升训练题.docx
  • 九年级历史上册 第四单元 封建时代的亚洲国家 第12课 阿拉伯帝国拓展练习 新人教版.docx九年级历史上册 第四单元 封建时代的亚洲国家 第12课 阿拉伯帝国拓展练习 新人教版.docx
  • 九年级历史上册 第四单元 封建时代的亚洲国家 第12课 阿拉伯帝国同步练习 新人教版.docx九年级历史上册 第四单元 封建时代的亚洲国家 第12课 阿拉伯帝国同步练习 新人教版.docx
  • 九年级历史上册 第四单元 封建时代的亚洲国家 第11课 古代日本同步练习 新人教版.docx九年级历史上册 第四单元 封建时代的亚洲国家 第11课 古代日本同步练习 新人教版.docx
  • 九年级历史上册 第六单元 资本主义制度的初步确立 第19课 法国大革命和拿破仑帝国同步练习 新人教版.docx九年级历史上册 第六单元 资本主义制度的初步确立 第19课 法国大革命和拿破仑帝国同步练习 新人教版.docx
  • 九年级历史上册 第六单元 资本主义制度的初步确立 第18课 美国的独立同步练习 新人教版.docx九年级历史上册 第六单元 资本主义制度的初步确立 第18课 美国的独立同步练习 新人教版.docx
  • 九年级历史上册 第六单元 资本主义制度的初步确立 第17课 君主立宪制的英国同步练习 新人教版.docx九年级历史上册 第六单元 资本主义制度的初步确立 第17课 君主立宪制的英国同步练习 新人教版.docx
  • 九年级历史上册 第五单元 走向近代 第15课 探寻新航路同步练习 新人教版.docx九年级历史上册 第五单元 走向近代 第15课 探寻新航路同步练习 新人教版.docx
  • 九年级历史上册 第五单元 走向近代 第14课 文艺复兴运动拓展练习 新人教版.docx九年级历史上册 第五单元 走向近代 第14课 文艺复兴运动拓展练习 新人教版.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1