分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 13

类型Module 4 模块话题阅读理解练习-2023-2024学年八年级英语上册单元重难点易错题精练(外研版).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:779013
  • 上传时间:2025-12-14
  • 格式:DOCX
  • 页数:13
  • 大小:707.31KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    Module 模块话题阅读理解练习-2023-2024学年八年级英语上册单元重难点易错题精练外研版 模块 话题 阅读 理解 练习 2023 2024 学年 年级 英语 上册 单元 难点 易错题 精练
    资源描述:

    1、Module 4 Planes,ships and trains模块话题阅读理解练习(2022秋天津南开八年级校考期末)We can not live a modern life without traveling. The fastest way of traveling is by air. Traveling by train is slower than by plane. Modern trains have comfortable seats and dining-cars. They make even the longest journey enjoyable. People

    2、like traveling by sea. There are large luxury liners(豪华客轮)or river boats. They are not as fast as trains or planes, but traveling by sea is a very pleasant way to spend a holiday. Many people like to travel by car. They can make their own timetable. They can travel hundreds of miles a day, just as t

    3、heir wish. They can stop wherever(无论何地) they want to see something interesting or to enjoy a good meal at a good restaurant, or to spend the night at a hotel. That is why people choose traveling by car for pleasant trips, while they usually take trains or planes for business.1_ have comfortable seat

    4、s and dining-cars.ACarsBModern trainsCPlanesDBuses2If possible, people like traveling by sea because _.Ait is as fast as trains and planesBit is very cheapCit is a pleasant way to spend a holidayDit can stop wherever they like3If we travel by car, we can _.Aenjoy the longest journeyBtravel only fift

    5、y miles a dayCtravel to a very far place in a few minutesDmake our own timetable4When people travel on business, they usually take _.Atrains or planesBcars or trainsCplanes or carsDboats or trains5Which way of travelling is NOT mentioned(被提到)in this passage?ABy air.BBy coach.CBy sea.DBy car.(2022秋天津

    6、河东八年级统考期末)Modern life is impossible without travelling. The fastest way to travel is by air. With a modern plane you can travel in one day to places which took a month or more one hundred years ago.Travelling by train is slower than by air, but it has its advantages. You can see the country you are

    7、travelling in. Modern trains have comfortable seats and dining cars. They make even the longest journey enjoyable.Some people prefer to travel by sea when it is possible. There are large liners and river boats with which you can visit many other countries and different places. Travelling by sea is a

    8、 very pleasant way to spend a holiday.Many people like to travel by car. You can make your own timetable. You can travel three or four hundred miles or only fifty miles a day, just as you like. You can stop wherever you wish: where there is something interesting to see, at a good restaurant where yo

    9、u can enjoy a good meal, or a hotel to spend the night. That is why travelling by car is popular for pleasure trips, while people usually take a train or a plane when they are travelling on business.6From the passage we know that the fastest way to travel is _.Aby carBby trainCby planeDby boat7If we

    10、 travel by car, we can _.Aonly stop at the destinationBmake our own timetableCtravel to a very far place in several minutesDtravel one thousand miles a day.8The underlined word “They” in the passage refers to _.Amodern trains in the countryBthe travelers on modern trainsCcomfortable seats and dining

    11、 carsDthe slower ways to travel9How many ways to travel are mentioned in the passage?AFive.BSix.CThree.DFour.10The best title of this passage is _.Aways to travelBtravelsCtransportationDmodern life(2021秋广东惠州八年级统考期中)By 2050, nearly (将近) 70% of the worlds population (人口) will live in cities. Many of t

    12、hem will become large cities with a population of more than 10 million. Moving people around each large city will be difficult. The traffic speed (速度) in London will fall to about 7 miles (英里) per (每) hour. Around the same speed (速度) it was 150 years ago, in the days of the horse and cart. But city

    13、planners are working on ways to solve (解决) the problem.Self-driving carsRobot taxisSelf-driving cars (无人驾驶汽车) or robot taxis will play a part.Therell be more than 30 million self-driving cars on the road by 2040. People dont need to drive by themselves. By 2050, there will be robot taxis in the city

    14、 streets. We can call the taxis very quickly.BusesPublic transport (公共交通工具) like buses will be highly personalized (个性化).People dont need to look through the bus timetable. Buses will be connected on the Internet and make the way by themselves according to (根据) where the people need to go.BikesBikes

    15、 will be helpful and safe, too.Cities could build special roads for them high above city streets. Xiamen in southeast China already has an 8-kilometer bicycle way to protect riders like that. That may be another kind oftransport in 2050. It will be wonderful.11Most of people will live _ by 2050.Ain

    16、the big citiesBin the small citiesCin LondonDin the villages12_ ways of transport will help the traffic in the future according to the passage.ATwoBThreeCFourDFive13_ are working on ways to solve the traffic problem.AMoving peopleBPeople in XiamenCPeople in the streetsDCity planners14Which of the fo

    17、llowing is NOT true according to the passage?AThe traffic speed in London will be slow because of the big population.BThere will be robot taxis in the city streets by 2040.CBuses can make the way by themselves.DRoads for bikes will be high above city streets.15The best title of the passage may be _.

    18、ACars in the FutureBBuses in the FutureCBikes in the FutureDTransport in the Future(2020秋广东江门八年级统考期中)Amsterdam is the bike capital of the world. Biking is a fun and easy way of getting around Amsterdam.Students go to school by bicycle. People ride their bicycles to work. Travelers ride bicycles free

    19、ly around the city. Even police work on bicycles. You can see these every day in Amsterdam. There are many roads and traffic signs for bicycles. There are also many places for bicycle parking.If you travel in Amsterdam, you dont need to take a bus or taxi, just a bicycle. You can ride the bicycle al

    20、ong the roads and the streets enjoying the scenery. The city has a lot of bicycle shops to choose from. If you do not want to buy a bicycle, you can go to bicycle rentals (租赁). They are in almost every part of the city. Going for a ride is enjoyable. Its a good idea to find an experienced guide. Bec

    21、ause he would take you to some of the citys most beautiful places. Riding bicycles in Amsterdam is of great fun and relaxing; just remember to follow the traffic rules.16According to the passage, we know people like _ in Amsterdam.AtravelingBselling bicyclesCriding bicyclesDbuying bicycles17If a tra

    22、veler wants to stay in Amsterdam for several days, he can choose to _ .Atake a busBrent a bicycleCtake a taxiDfollow the guide18What does the underlined word “experienced” mean in Chinese?A经验丰富的B友善的C热心的D耐心的19Which of the following is NOT true according to the passage?AIts easy for people to park the

    23、ir bicycles in Amsterdam.BMost people in Amsterdam ride bicycles to work or school, except police.CAmsterdam is famous as a bicycle city.DPeople can find bike rentals everywhere in Amsterdam.20Whats the best title for the passage?AHow to Travel in AmsterdamBThe City of BicyclesCHow to Rent a Bicycle

    24、 in AmsterdamDA Beautiful CityAmsterdam(2022秋广东佛山八年级校考阶段练习)When Mary was just seven, her family moved to a new city. She went to school by school bus. One morning there was something wrong with the clock. When she got up, it was too late to take the school bus. Her mother said she could go to school

    25、 in her car. “But how can you find the way, Mum?” Mary asked, “You went to our school only once.” “Yes,” her mother answered, “but you take the school bus there every day and you know the way.” “Oh, yes,” said Mary. They started out and the car went around most of the city before getting there. When

    26、 they arrived, her mother found that the school was not really far from their house. “Why did you make us go so long a way?” her mother asked her. “Well, Mum,” answered Mary, “I know only this way. The bus always goes like this, so the other children can take it to school.”21Mary usually went to sch

    27、ool _.Aon her bikeBin her fathers carCon the school bus.Din her mothers car22How many times did Marys mother go to the school before?AShe went there only once.BShe went there twice.CShe went there many times.DShe went there every day.23Why did the school bus always go around most of the city?ABecaus

    28、e it was the only way.BBecause the bus driver only knew this way.CBecause it needed to take the other children.DBecause this way took a little time.24Why didnt Mary go to school on the school bus that day?ABecause there was something wrong with the school bus.BBecause she got up late.CBecause her fa

    29、mily had a new car.DBecause her mother wanted to know the way to her school.25Which is RIGHT according to(根据) the passage?AMary often went to school in the car.BMarys mother knew the school very well.CMarys home was really far from her school.DMary didnt know the near way to the school.(2021秋广东韶关八年级

    30、校考期中)New York is a very large city with 8 million people. How do so many people move on their way to work or school? In New York you can travel by subway, bus, taxi and private car.The subway runs on the railroad lines under the city. Travelling by subway is the fastest way to get around the city. T

    31、he second way to travel around the city is by public bus. It is a slower way to travel. This is because the traffic is very heavy.You can also travel around the city by taxi. This is very expensive, but the taxi will take you to the very place you want to. If traffic is heavy, the taxi will be slow,

    32、 too.During the mornings and afternoons, there is the “rush hour”. This is the time when the traffic is very heavy with people going to and from work. The last way to get around New York is using your own private car. It is inconvenient (不方便的) because you will perhaps be driving during the “rush hou

    33、r”. The best time to travel around the city is from 9 a.m. to 4 p.m., because it isnt the “rush hour”.26How many ways of travelling around the city are mentioned (提到) in the passage?ATwo.BThree.CFour.DFive.27The fastest way to travel in New York is _.Aby public busBby subwayCby taxiDby private car28

    34、How about travelling by taxi?AIts cheap, and the taxi will take people to the very place they want to.BIts expensive and slow.CIts expensive, but the taxi will take people to the very place they want to.DIts cheap and fast.29There is a “rush hour” because _.Apeople in New York are heavyBmany people

    35、go to and return from work at that timeCpeople like to drive their own private carsDthere arent many cars on the street30From the passage we know that in New York _.Athere is no “rush hour” from 9 a.m. to 4 p.m.Btraffic is heavy at noonCmost people have lunch at homeDpeople go to work or school at 9

    36、 a.m.(2023秋广东佛山八年级统考期末)It was really a very special day. Kate was going to take a plane for the first time. When she arrived at the boarding gate, a flight attendant(乘务员)was waiting. “Hurry up, Miss. Were ready to take off.” She said to Kate. Kate shyly handed over her ticket. “Im sorry. Im not used

    37、 to flying. In fact, this is my first time to take a plane,” she said worriedly. “Really?” said the lady kindly. “Well, lets see what we can do to help you. Wait here.” The lady moved away and had a quick talk with someone on her raido. A few moments later, she was back. “You are the last passenger(

    38、乘客)to board, so I will come with you to the plane,” she said.She walked to the door of the plane with Kate. Kate was surprised to see who was waiting for her. It was the captain(机长). “Welcome, Kate, and I like to treat all my first-time passengers to a great trip!” So Kate took a very comfortable fi

    39、rst-class seat.Thanks to the attendant and the captain, Kates first flight was a very special experience. She couldnt wait to tell her friends all about her first flight!31Why did Kate feel worried at first? _AShe was late for the flight.BShe couldnt find her ticket.CShe took a plane for the first t

    40、ime.DShe had to talk with the captain.32Kate met the captain _.Aat the gate of the airportBat the door of the planeCat the boarding gateDat the waiting room33What did the captain do? _AHe checked Kates ticket.BHe walked Kate to her seat.CHe asked the attendant to help Kate.DHe gave Kate a special se

    41、at.34What does the underlined word “treat” in Paragraph 2 mean? _AOffer.BLend.CGet.DAdvise.35What is the best title for the text? _AA Helpful AttendantBA Difficult TripCA Friendly CaptainDA Special Flight(2022秋重庆江北八年级校联考开学考试)If you go to London you will see a lot of buses and cars on the road. Youll

    42、 also see lots of bikes because more and more people travel by bike. Why? There are a lot of reasons for this. First, it is very cheap to buy a bike. And then people have to wait for a bus for half an hour. Finally, after you get on the bus, there are so many other buses and cars on the road that th

    43、e bus moves very slowly.I traveled to work by bus for about four years. I often arrived at work late and felt tired. Then one day, about two years ago, a friend of mine said, “Lets go to work by bike every day. Please come and join me. Lets go to work together.” “But my bike is at home. And there ar

    44、e so many buses and cars on the road. Ill feel frightened(害怕).” I answered. “You neednt feel afraid. If you follow me and we ride slowly, you will be fine.” he said.The next day I bought a new bike. Although we went slowly, we arrived at work soon. It took 40 minutes to go to work by bus, but only h

    45、alf an hour by bike.Now I like riding a bike to work, I ride very slowly, but I arrive at work quickly and Ive saved a little money, and whats more I feel healthy. Many people think my idea is good and maybe you can see more bikes on the roads in London.36The writer tells us _ reasons to explain(解释)

    46、 why more people ride bikes to work.AoneBtwoCthreeDfour37The writers friend goes to work _.Aby bikeBby carCby subwayDon foot38What can we know from the passage?AThe writer rides a bike quickly to work.BThe writer has a very expensive bike at home.CThe writer feels very relaxed after taking a bus to

    47、work.DThe writer doesnt want to ride his bike to work at first.39If we put the passage into three parts, which of the following is the best? (Para. (自然段)1Para. 2Para. 3Para. 4Para. 5)A; ; B; ; C; ; D; ; 参考答案:1B 2C 3D 4A 5B【导语】本文是一篇说明文。文章主要介绍了旅行的交通方式有乘飞机、坐火车、乘船和自驾,以及它们各自的优缺点。1细节理解题。根据“Modern trains h

    48、ave comfortable seats and dining-cars.”可知,现代化的火车有舒适的座位和餐车。故选B。2细节理解题。根据“traveling by sea is a very pleasant way to spend a holiday”可知,海上旅行是度假的一种非常愉快的方式。故选C。3细节理解题。根据“Many people like to travel by car.They can make their own timetable.”可知,许多人喜欢自驾旅行,他们可以制定自己的时间表。故选D。4细节理解题。根据“they usually take trains

    49、or planes for business.”可知,他们出差通常乘飞机或火车。故选A。5细节理解题。根据“The fastest way of traveling is by air; People like traveling by sea; Many people like to travel by car.”可知,文章提到的旅行交通方式有乘飞机、乘船和开车,选项B“乘坐长途汽车”未提及。故选B。6C 7B 8C 9D 10A【导语】本文主要讲述的是现代生活,人们根据需求不同选择不同的旅行方式。6细节理解题。根据“The fastest way to travel is by air.”

    50、可知,最快的方式是坐飞机,故选C。7细节理解题。根据“Many people like to travel by car. You can make your own timetable.”可知,如果乘汽车,可以自制时间表,故选B。8词句猜测题。根据“Modern trains have comfortable seats and dining cars. They make even the longest journey enjoyable.”可知,舒服的座位和餐车使得长途旅行很享受,故选C。9细节理解题。文中提到了乘飞机,乘火车,乘轮船,乘汽车,总共四种,故选D。10最佳标题题。通读全文

    51、可知,本文主要讲述的是现代生活,人们根据需求不同选择不同的旅行方式,所以最适合本文的标题是:旅行的方式,故选A。11A 12C 13D 14B 15D【导语】本文主要介绍了四种未来的交通工具:自动驾驶汽车、机器人出租车、公交车和自行车。11细节理解题。根据“By 2050, nearly (将近) 70% of the worlds population (人口) will live in cities. Many of them will become large cities with a population of more than 10 million.”可知,到2050年,大多数人

    52、将生活在大城市。故选A。12细节理解题。根据“Self-driving cars”,“Robot taxis”,“Buses”和“Bikes”可知,四种交通方式将有助于未来的交通。故选C。13细节理解题。根据“But city planners are working on ways to solve (解决) the problem.”可知,城市规划者在研究解决交通问题。故选D。14细节理解题。根据“By 2050, there will be robot taxis in the city streets.”可知,到2050年,城市街道上将出现机器人出租车,而不是2040年。故选B。15最

    53、佳标题题。通读全文可知,文章主要介绍了四种未来的交通工具,所以本文的最佳标题应是选项D“未来的交通”。故选D。16C 17B 18A 19B 20B【导语】本文主要介绍了世界自行车之都阿姆斯特丹。16细节理解题。根据第二段中“Students go to school by bicycle. People ride their bicycles to work. Travelers ride bicycles freely around the city. Even police work on bicycles.”可知,在阿姆斯特丹人们喜欢骑自行车。故选C。17细节理解题。根据第三段中“If

    54、 you travel in Amsterdam, you dont need to take a bus or taxi, just a bicycle. If you do not want to buy a bicycle, you can go to bicycle rentals (租赁).”可知,在阿姆斯特丹旅行的人可以选择租一辆自行车。故选B。18词义猜测题。根据划线单词后面一句“Because he would take you to some of the citys most beautiful places.”可知,这个导游会带你去一些这个城市最美的地方,由此可推测应该是

    55、一个“经验丰富的”的导游。故选A。19推理判断题。根据第二段中“Even police work on bicycles.”可知,警察也骑自行车上班,选项B的表述错误。故选B。20主旨大意题。根据全文内容可知,本文主要介绍了世界自行车之都阿姆斯特丹。故选B。21C 22A 23C 24B 25D【导语】本文主要介绍了有一天玛丽家里闹钟没响导致要妈妈送她上学,实际上她家离学校并不远,但是她带妈妈绕了大半个城市的故事。21细节理解题。根据“She went to school by school bus.”可知她通常坐校车去上学。故选C。22细节理解题。根据“You went to our sch

    56、ool only once.”可知玛丽的妈妈只去过一次学校。故选A。23细节理解题。根据“I know only this way. The bus always goes like this, so the other children can take it to school.”可知校车是为了能拉上别的孩子上学才在城市的大部分地区转了一圈。故选C。24细节理解题。根据“One morning there was something wrong with the clock. When she got up, it was too late to take the school bus.

    57、Her mother said she could go to school in her car.”可知玛丽不坐校车是因为那天起床晚了。故选B。25推理判断题。根据最后一段中玛丽和妈妈的对话可知玛丽很了解校车的行驶路线,但并不知道去学校的近路。故选D。26C 27B 28C 29B 30A【导语】本文介绍了纽约人是如何上班或上学的。26细节理解题。根据“In New York you can travel by subway, bus, taxi and private car.”可知,文中提到了乘坐地铁、公共汽车、出租车和私家车一共四种交通方式,故选 C。27细节理解题。根据“Travel

    58、ling by subway is the fastest way to get around the city.”可知,地铁是最快的交通方式,故选B。28细节理解题。根据“This is very expensive, but the taxi will take you to the very place you want to. If traffic is heavy, the taxi will be slow, too.”可知,出租车很贵,但它会把你送到你想去的地方,故选C。29细节理解题。根据“During the mornings and afternoons, there is

    59、 the “rush hour”. This is the time when the traffic is very heavy with people going to and from work.”可知,因为这时间段是人们上下班时间所以会交通繁忙,故选B。30细节理解题。根据“The best time to travel around the city is from 9 a.m. to 4 p.m., because it isnt the “rush hour”.”可知,在纽约上午9点到下午4点没有“高峰时间”,故选A。31C 32B 33D 34A 35D【导语】本文主要讲凯特的

    60、第一次飞行。31细节理解题。根据文中第一段“Im sorry. Im not used to flying. In fact, this is my first time to take a plane,我有点担心,这是我第一次坐飞机。” 可知凯特因为第一次坐飞机而感到担心。故选C。32细节理解题。根据“She walked to the door of the plane with Kate. Kate was surprised to see who was waiting for her. It was the captain(机长).”可知机长在飞机门口等。故选B。33细节理解题。根据

    61、“So Kate took a very comfortable first-class seat.”可知机长让凯特坐了一等座。故选D。34词义猜测题。根据“and I like to treat all my first-time passengers to a great trip!”可知是给第一次乘飞机的人一次特别的旅行,故“treat”可用“offer”来替换,表示“提供”。故选A。35最佳标题题。根据文中最后一段“Thanks to the attendant and the captain, Kates first flight was a very special experie

    62、nce. She couldnt wait to tell her friends all about her first flight!”可知这是凯特第一次坐飞机,是一次特别的经历。所以“一次特殊航班”作为标题最合适。故选D。36C 37A 38D 39C【导语】本文主要讲述了越来越多的人在伦敦骑自行车的原因。36细节理解题。根据“First, it is very cheap to buy a bike. And then people have to wait for a bus for half an hour. Finally, after you get on the bus, t

    63、here are so many other buses and cars on the road that the bus moves very slowly.”可知人们骑车去上班共有三个原因。故选C。37细节理解题。根据“Then one day, about two years ago, a friend of mine said, Lets go to work by bike every day. Please come and join me. Lets go to work together”可知作者的朋友骑车上班,故选A。38细节理解题。根据“But my bike is at home. And there are so many buses and cars on the road. Ill feel frightened(害怕)”可知作者起初不想骑自行车上班。故选D。39篇章结构题。文章第一段和第二段主要讲述了伦敦有很多人骑自行车的原因;第三段和第四段主要讲述了作者开始骑自行车的经过;第五段讲述了也许会有更多的人在伦敦骑自行车。文章结构应为; ; 。故选C。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:Module 4 模块话题阅读理解练习-2023-2024学年八年级英语上册单元重难点易错题精练(外研版).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-779013.html
    相关资源 更多
  • 人教版九年级上册 第六单元 碳和碳的氧化物 评价五(无答案).docx人教版九年级上册 第六单元 碳和碳的氧化物 评价五(无答案).docx
  • 人教版九年级上册 第六单元 碳和碳的氧化物 评价二(无答案).docx人教版九年级上册 第六单元 碳和碳的氧化物 评价二(无答案).docx
  • 人教版九年级上册 第六单元 实验活动2二氧化碳的实验室制取与性质实验报告.docx人教版九年级上册 第六单元 实验活动2二氧化碳的实验室制取与性质实验报告.docx
  • 人教版九年级上册 第五单元 课题3 化学方程式的计算 课上快练(无答案).docx人教版九年级上册 第五单元 课题3 化学方程式的计算 课上快练(无答案).docx
  • 人教版九年级上册 第五单元 课题1 如何理解化学变化教学设计.docx人教版九年级上册 第五单元 课题1 如何理解化学变化教学设计.docx
  • 人教版九年级上册 第五单元 化学方程式 课题2 如何正确书写化学方程式 导学案.docx人教版九年级上册 第五单元 化学方程式 课题2 如何正确书写化学方程式 导学案.docx
  • 人教版九年级上册 第二单元:我们周围的空气 单元测试题.docx人教版九年级上册 第二单元:我们周围的空气 单元测试题.docx
  • 人教版九年级上册 第二单元我们周围的空气 课题2 氧气 知识点归纳.docx人教版九年级上册 第二单元我们周围的空气 课题2 氧气 知识点归纳.docx
  • 人教版九年级上册 第二单元我们周围的空气 课题1 空气 知识点归纳.docx人教版九年级上册 第二单元我们周围的空气 课题1 空气 知识点归纳.docx
  • 人教版九年级上册 第二单元 课题3 制取氧气——高锰酸钾制取氧气 说课稿.docx人教版九年级上册 第二单元 课题3 制取氧气——高锰酸钾制取氧气 说课稿.docx
  • 人教版九年级上册 第二单元 课题3 制取氧气 第2课时 学案(无答案).docx人教版九年级上册 第二单元 课题3 制取氧气 第2课时 学案(无答案).docx
  • 人教版九年级上册 第二单元 课题3 制取氧气 第2课时 习题(附答案).docx人教版九年级上册 第二单元 课题3 制取氧气 第2课时 习题(附答案).docx
  • 人教版九年级上册 第二单元 课题2.1 空气 教学设计.docx人教版九年级上册 第二单元 课题2.1 空气 教学设计.docx
  • 人教版九年级上册 第二单元 课题2.1 空气 教学设计.docx人教版九年级上册 第二单元 课题2.1 空气 教学设计.docx
  • 人教版九年级上册 第二单元 课题1空气 导学案(无答案).docx人教版九年级上册 第二单元 课题1空气 导学案(无答案).docx
  • 人教版九年级上册 第二单元 我们周围的空气 课题2 氧气 导学案(有答案).docx人教版九年级上册 第二单元 我们周围的空气 课题2 氧气 导学案(有答案).docx
  • 人教版九年级上册 第二单元 我们周围的空气 知识要点(无答案).docx人教版九年级上册 第二单元 我们周围的空气 知识要点(无答案).docx
  • 人教版九年级上册 第二单元 我们周围的空气 实验活动1 氧气的实验室制取与性质 导学案.docx人教版九年级上册 第二单元 我们周围的空气 实验活动1 氧气的实验室制取与性质 导学案.docx
  • 人教版九年级上册 第二单元 实验活动1氧气的实验室制取与性质 实验报告.docx人教版九年级上册 第二单元 实验活动1氧气的实验室制取与性质 实验报告.docx
  • 人教版九年级上册 第二单元 培优训练(无答案).docx人教版九年级上册 第二单元 培优训练(无答案).docx
  • 人教版九年级上册 第二单元我们周围的空气 课题2 氧气 知识点归纳.docx人教版九年级上册 第二单元我们周围的空气 课题2 氧气 知识点归纳.docx
  • 人教版九年级上册 第三单元课题2原子的结构(第四课时)教案.docx人教版九年级上册 第三单元课题2原子的结构(第四课时)教案.docx
  • 人教版九年级上册 第三单元课题2原子的结构教案.docx人教版九年级上册 第三单元课题2原子的结构教案.docx
  • 人教版九年级上册 第三单元 物质构成的奥秘 评价二(无答案).docx人教版九年级上册 第三单元 物质构成的奥秘 评价二(无答案).docx
  • 人教版九年级上册 第三单元 物质构成的奥秘 评价三(无答案).docx人教版九年级上册 第三单元 物质构成的奥秘 评价三(无答案).docx
  • 人教版九年级上册 第三单元 课题3元素 教学设计.docx人教版九年级上册 第三单元 课题3元素 教学设计.docx
  • 人教版九年级上册 第三单元 课题3 元素 导学案.docx人教版九年级上册 第三单元 课题3 元素 导学案.docx
  • 人教版九年级上册 第三单元 课题2原子结构 第1课时 原子的构成和原子核外电子的排布 同步测试(有答案).docx人教版九年级上册 第三单元 课题2原子结构 第1课时 原子的构成和原子核外电子的排布 同步测试(有答案).docx
  • 人教版九年级上册 第三单元 课题2 原子结构(课时2:离子 相对原子质量)同步测试.docx人教版九年级上册 第三单元 课题2 原子结构(课时2:离子 相对原子质量)同步测试.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1