分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 14

类型Unit 6I'm going to study computer science.语言能力把关练-2023-2024学年八年级英语上册把关练(人教版).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:782686
  • 上传时间:2025-12-14
  • 格式:DOCX
  • 页数:14
  • 大小:677.96KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    Unit I'm going to study computer science. 语言能力把关练-2023-2024学年八年级英语上册把关练人教版 sci
    资源描述:

    1、Unit6 语言能力把关练一、完形填空Doctors are needed in every part of the world. They are always working for peoples 1 and save many peoples lives during their work time. People 2 doctors “angels in white”. They are great in my heart. So I wish to be a doctor when I 3 . Most people are busy working every day. They

    2、 4 have much time to relax or do exercise. Lots of them are in 5 health because they dont take good care of themselves. If I can help with their diseases or save others, I will feel very happy. I first had the 6 of becoming a doctor when I was little. When I was young, I liked to play the doctor-pat

    3、ient game with my friends. I would always feel happy when my “patient” got better. Doctors are very 7 to the society (社会). If there were no doctors, who would save the people in need of medical help? However, its not easy to be a doctor. I need to go to 8 to learn a lot. I will study hard to get mor

    4、e medical knowledge and 9 my skills (技巧) . As a doctor, I am going to try to help my patients. Even if they dont have enough money, I am still going to help them. I believe they will 10 the money to me after they get some. I like being a doctor because doctors can help others, and it really makes me

    5、 happy.1AmoneyBhealthCloveDeducation2AwonderBsendCcallDdiscuss3Agrow upBmake upCget upDput up4AalwaysBusuallyChardlyDoften5AspecialBbadCgoodDsimple6AjokeBfactCideaDmessage7AdifficultBexpensiveCimportantDdifferent8AmuseumBuniversityCcinemaDpark9AimproveBdescribeCenjoyDfollow10Alook forBtake awayCthin

    6、k ofDgive back二、阅读单选The magazine Teens has a little test for young students each week. Here is Franks completed test this week.Weekly Test1. I prefer to spend my spare time _.(a) with my family (b) with my friends(c) on my own2. If I have a problem, I would rather _(a) talk to my parents than to my

    7、friends(b) talk to my friends than to my parents(c) solve it on my own3. I prefer to study _.(a) at home with my family around(b) with my friends (c) on my own4. For my birthday, I would prefer to _.(a) be with my family(b) have a party with lots of friends (c) go out with just my best friendYou get

    8、:1 point for each(a);2 points for each(b);3 points for each(c);Go and find out what your score means below.Scores and their meanings:4-6:Your family is very important to you. To enjoy being with friends but your family comes first. You are kind and always think more of others.7-9:You have lots of fr

    9、iends and like to have fun. You are close to your family but your friends are quite important to you, too. You are easy-going and generous(慷慨的).10-12:You probably have one or two close friends but you prefer to relax with a good book than go to a party.You are confident and like to do things for you

    10、rself.You can e-mail us at weeklytestteens. com and tell us your result. It has described a REAL you.11Frank got _ points in the weeks test.A8B9C11D1012From Franks result, we may know that _.Ahe probably has one or two close friendsBhe enjoys being with friends but his family comes firstCboth his fa

    11、mily and his friends are important to himDhe is a confident young student with only a few close friends13If you want to send the result of your test to the magazine, you can _Asend an e-mailBwrite a letterCmake a phone callDsearch the Internet14By taking this test, a student will find out _.Ahow to

    12、solve teenager problemsBhow to make good friendsCwhat his lifestyle is likeDwhat kind of person he is15This passage is mainly written for _AwritersBparentsCteachersDchildrenIm ready to do my first jump 10 months after a skydiving (特技跳伞) accident. I cant wait! That accident almost killed me and it ma

    13、de me stay in hospital for half a year. During the boring long days, I didnt feel happy to be alive (活着). I was wondering how I could live without my favorite sport.It all started on an evening after nine-to-five oclock. I was sitting on the sofa when an ad (广告) came on the television. “Try skydivin

    14、g.” it said. The next day, I went to the skydiving school in my town. At the end of the days lessons, I knew I found the right sport for me.I would never forget my first jump. Five of us walked to the runway and got into a plane. I was scared, but the others were talking and joking, and I started to

    15、 feel a little relaxed. It was a beautiful, sunny day and the sun was just going down. Soon it was time to jump. As I jumped from the plane, I shouted. But then everything became quiet. It was the most wonderful four minutes of my life. From the first jump, I was hooked. I started spending all my fr

    16、ee time skydiving. It became my reason for living. Things were going really well. Then an accident happened on my 104th jump. I broke my both legs, right arm and nose. I stayed in hospital for six months, but I still couldnt forget skydiving.My mother couldnt understand why the only reason I wanted

    17、to get better was to go skydiving again. But for me, skydiving is life, and life is skydiving.16When the writer was in hospital, he _.Athought of his workBfelt lucky to be aliveCwas worried about his parentsDwondered how to live without skydiving17The writer first knew skydiving from _.Aa friendBa m

    18、agazineCa TV adDa sports show18The writer tried his first skydiving _.Aon a morningBon an afternoonCten months agoDsix months ago19The underlined word “hooked” in Paragraph 4 means _ in Chinese.A着迷的B感激的C失望的D遗憾的20We can learn from the passage that _.Athe writer had an accident on his 104th jumpBthe w

    19、riters mother thinks skydiving is interestingCthe writers mother planned to try skydiving with himDthe writer wants to start a skydiving school in the futureMost people who work in the office have a boss (老板). So do I (我也是). But my boss is a little unusual(不寻常 ). Whats unusual about him? Its a big d

    20、og. Many men have dogs, but few men bring their dogs to the office every day. My bosss dog. Robinson, is big and brown. My boss brings him to work every day. He takes the dog tomeetings and he takes the dog to lunch. When there is telephone call for my boss, I always know if he is in the office. I o

    21、nly look under his desk. If I see something brown and hairy ( 毛 绒 绒 的 ) under it, I know my boss is somewhere in the office. If there is no dog , I know my boss is out.21People_bring dogs to the office.AusuallyBalwaysChardly everDoften22My boss is Robinsons_.AbossBownerCclassmateDteacher23Robinson g

    22、oes to meetings_my boss.AforBwithoutCwithDinstead of24Robinson is always under the desk if the boss is_.Ain the officeBat meetingsCout of the officeDout of work25The passage tells us the boss_the dog very much.Alooks likeBhatesClikesDdislikesJack and Hob are going to high school now. Jack wants to b

    23、e an engineer.He is going to build roads,bridges and house.Hob is interested in math and science,but he is going to study medicine.He wants to be a doctor.Kate is good at music.She wants to be an artist.She is going to sing and dance for people. Joan wants to be a woman astronaut(宇航员). She says, “ I

    24、 am going to expore(探险) space (太空)some day.” “What do you want to be, Alice?”Joan asks me, “Oh, I want to be ateacher. When I grow up, Im going to teach in the countryside.”Each of us is doing his or her best at school. I am sure we will do something good for our country.26_students are talking.ATwo

    25、BThreeCFourDFive27Who wants to be an artist?AJoan.BJackCKateDAlice28Kate is interested in_AmedicineBmusicCspaceDscience29What does Joan want to be?AAn astronautBA teacherCAdoctorDAn engineer.30Where does Alice want to teach?AOn a farm.BIn the countryside.CAt homeDAbroad(国外)第II卷(非选择题)请点击修改第II卷的文字说明三、

    26、短文语境提示填空Chinese New Year is coming and we are all very happy. Its time for 31 to make my New Years resolutions. Here are my three important resolutions. My first resolution is about improving my relationship with my family. I think I will 32 more time talking to them. If I have some problems, I will

    27、 share them with my parents 33 they have a lot of experience. I have a younger sister. I want to teach her how to solve her problems in her daily 34 The second one is about my study. Last term, I didnt do 35 in math. So next year, Im going to 36 my math teacher for help. I hope I can improve it 37 m

    28、y teachers help next term. The third resolution is about improving my physical 38 . I never did sports before and I always ate too much junk food. I know its not good for my body. Now I am 39 in doing sports. I plan to start 40 exercise program to get more exercise and try to eat less junk food. The

    29、y are my new resolutions in the coming year. Just as the saying goes, “Actions speak louder than words.” So I will try my best to carry out them.四、填写适当的句子补全对话根据下面的对话情景,在每个空白处填上一个适当的句子,使对话的意思连贯、完整。A: Hi, Tony! What are you doing here?B: Hi, Judy! Im reading about travelling.A: About travelling? 41 ?B

    30、: Yes, Im planning to travel during my summer vacation. Summer is the perfect time for fun and Id like to stay cool in the hot weather.A: Thatll be fun! 42 ?B: Not yet. Im looking for a place Ive never been to. Any suggestions?A: 43 . Its quite cool there in summer. Im sure you will like that place

    31、because there are many fun activities. And the food there is also special.B: 44 . Thanks for your suggestion. Whats your plan for the summer vacation?A: I will stay at home. 45 . But please tell me about your vacation after you come back.B: No problem.五、短文汉语提示填空My friend David is a doctor. He likes

    32、his work very much and he is 46 (friend) to everyone. Every day he works hard and saves a lot of peoples 47 (生命). He also likes singing songs. He often listens to music in his free time, because he wants to be a m 48 . I really hope my friend can make his dream come t 49 . Now, its seven oclock, He

    33、50 (切) vegetables into pieces to make dinner. I like my friend.六、阅读回答问题The winter holiday is coming. What are the students going to do during the winter holiday? We did a survey and this is what we learned. All the students like the winter holiday because there is an important festivalthe Spring Fes

    34、tival. Most students say they are going to finish their homework first. After finishing homework, they can have a good time. During the Spring Festival, they are going to visit their friends and relatives(亲戚). They are going to buy some new clothes and good food. Most students are going to watch TV

    35、with their families. Some are going to play computer games with friends. Li Lei is going to travel with his parents. They are going to Hainan Island because its very warm in winter. Huang Jing is going to the countryside to see her grandparents with her parents. Yang Fan is going to take guitar less

    36、ons. He loves to play the guitar. Lin Juan is going to play ping-pong every day in the winter holiday. She wants to have a healthy body. I hope all of them can enjoy themselves during the holiday. 阅读短文,回答下面问题。51What is the important festival during the winter holiday? 52What are most students going

    37、to do first? 53Who are most students going to watch TV with? 54Why is Li Lei going to Hainan Island? 55What is Lin Juan going to play ping-pong for? 参考答案:1B 2C 3A 4C 5B 6C 7C 8B 9A 10D【导语】本文主要讲述了作者想成为一名医生的梦想。1句意:他们总是为人们的健康工作,在他们的工作时间里拯救了许多人的生命。money金钱;health健康;love爱;education教育。根据“Doctors are needed

    38、 in every part of the world”可知医生是为人们的健康工作,故选B。2句意:人们称医生为“白衣天使”,他们在我心中是伟大的。wonder想知道;send发送;call称呼;discuss讨论。根据“angels in white”可知“白衣天使”是人们对医生的称呼,故选C。3句意:所以我希望长大后成为一名医生。grow up长大;make up组成;get up起床;put up张贴。根据“So I wish to be a doctor when I .”可知长大后想成为一名医生,故选A。4句意:他们几乎没有时间放松或锻炼。always总是;usually通常;har

    39、dly几乎不;often经常。根据“Most people are busy working every day.”可知大部分人们每天都忙于工作,几乎没有时间放松或锻炼,故选C。5句意:他们中的许多人身体不好,因为他们没有照顾好自己。special特殊的;bad坏的;good好的;simple简单的。根据“because they dont take good care of themselves. ”可知因为没有照顾好自己,所以大部分人的身体都不好,故选B。6句意:当我还小的时候,我就有了成为一名医生的想法。joke玩笑;fact事实;idea主意;message信息。根据“becoming

    40、 a doctor”可知成为一名医生是作者小时候的想法,故选C。7句意:医生对社会很重要。difficult困难的;expensive昂贵的;important重要的;different不同的。根据“If there were no doctors, who would save the people in need of medical help”可知医生对社会很重要,故选C。8句意:我需要去大学学习很多东西。museum博物馆;university大学;cinema电影院;park公园。根据“I will study hard to get more medical knowledge”可

    41、知想要学习更多的知识要去上大学,故选B。9句意:我会努力学习,获得更多的医学知识,提高我的技能。improve提高;describe描述;enjoy享受;follow跟随。根据“I will study hard to get more medical knowledge and.my skills.”可知是学习知识和提升自己的技能,故选A。10句意:我相信他们拿到钱后会还给我的。look for寻找;take away拿走;think of想起;give back归还。根据“ I believe they will.the money to me after they get some. ”

    42、可知是指还钱,故选D。11B 12C 13A 14D 15D【导语】本文是一篇应用文,主要讲Frank在青少年杂志上做的一个测试的情况。11推理判断题。根据“You get:1 point for each(a);2 points for each(b);3 points for each(c);”可知Frank有1个a;1个b;2个c。共9分。故选B。12细节理解题。根据“7-9:You have lots of friends and like to have fun. You are close to your family but your friends are quite impo

    43、rtant to you,too. You are easy-going and generous(慷慨的).”可知Frank得9分,在7-9分的结果中朋友和家人都很重要。故选C。13细节理解题。根据“You can e-mail us at weeklytestteens. com and tell us your result.”可知可以发送邮件来告知测试结果。故选A。14细节理解题。根据“It has described a REAL you.”可知通过这个测试,学生能发现真正的自己。故选D。15推理判断题。根据表格上面一句“The magazine Teens has a little

    44、 test for young students each week”,故是写给孩子们的。故选D。16D 17C 18B 19A 20A【导语】本文主要讲述了作者对特技跳伞的热爱。16细节理解题。根据“That accident almost killed me and it made me stay in hospital for half a year. During the boring long days, I didnt feel happy to be alive (活着). I was wondering how I could live without my favorite

    45、sport.”可知当作者住院的时候,他想知道没有跳伞怎么生活,故选D。17细节理解题。根据“It all started on an evening after nine-to-five oclock. I was sitting on the sofa when an ad (广告) came on the television”可知作者第一次认识跳伞是在一个电视广告中,故选C。18细节理解题。根据“It was a beautiful, sunny day and the sun was just going down. Soon it was time to jump. As I jum

    46、ped from the plane, I shouted. But then everything became quiet”可知作者第一次尝试跳伞是在太阳正在下山的时候,也就是在一个下午,故选B。19词义猜测题。根据“I started spending all my free time skydiving. It became my reason for living” (我开始把所有的空闲时间都花在跳伞上。这成了我生活的理由。)可知作者对跳伞运动很着迷,故选A。20细节理解题。根据“Then an accident happened on my 104th jump.”可知作者在第10

    47、4次跳伞时发生了事故,故选A。21C 22B 23C 24A 25C【分析】这是一篇记叙文,文章主要介绍了一位老板和他的狗的故事。这位老板到哪里都带着自己的狗,即使是参加会议或者吃饭。因此作者就能根据能不能看到狗,来判断自己的老板是不是在办公室。21细节理解题。根据“Many men have dogs, but few men bring their dogs to the office every day”许多人养狗,但是很少人每天把狗带到办公室来;可知人们很少带狗去办公室。故选C。22细节理解题。根据“My bosss dog, Robinson”我老板的狗罗宾逊,可知我的老板是罗宾逊的

    48、主人。故选B。23细节理解题。根据“He takes the dog to meetings”他带着狗去开会,可知狗和老板一起去开会,用表示伴随的介词with。故选C。24细节理解题。根据“I only look under his desk. If I see something brown and hairy under it, I know my boss is somewhere in the office”我只要看看他的桌子下,如果我看见下面有棕色的、毛绒绒的东西,我知道我的老板在办公室里。可知如果老板在办公室,他的狗就在桌子底下。故选A。25推理判断题。作者描述了他的老板到哪里都带

    49、着他的狗,可知老板很喜欢这条狗。故选C。26D 27C 28B 29A 30B【分析】文章大意:这篇短文主要讲述了几个学生在兴趣、爱好以及自己将来的梦想的一些信息。26细节理解题。根据文章中出现的人物Jack、Hob、Kate、Joan和Alice可知是有五个学生在谈论,故答案选D。27细节理解题。根据文中的句子Kate is good at music.She wants to be an artist.凯特擅长音乐,她想成为一名艺术家;可知凯特想成为一名艺术家;故答案选C。28细节理解题。通读全文可知,Kate是文中提到的第三号学生,由Kate is good at music.可知Kat

    50、e对音乐感兴趣,故答案选B。29细节理解题。根据文中的句子Joan wants to be a woman astronaut(宇航员). Joan想去成为一名宇航员,可知Joan想成为一名宇航员,故答案选A。30细节理解题。根据文中的句子When I grow up, Im going to teach in the countryside.当我长大后,我要去农村教书。可知Alice想去农村教书,故答案选B。31me 32spend 33because 34life 35well 36ask 37with 38health 39interested 40an【导语】本文介绍了我的新年计划包含

    51、的几个重要方面:改善与家人的关系,努力学习和保持身体健康。31句意:到了我制定新年计划的时候了。根据“make my New Years resolutions”制定我的新年计划,可知是对我来说,介词后加人称代词宾格。me“我”,宾格。 故填me。32句意:我想我会花更多的时间和他们聊天。spend+时间+doing sth.“花费时间做某事”,一般将来时结构中will后加动词原形。故填spend。33句意:我会和父母分享问题,因为他们有大量的经验。“they have a lot of experience”是我和父母们分享问题的原因,用because引导原因状语从句。故填because。3

    52、4句意:我想教她在日常生活中如何解决问题。daily“日常的”形容词后接名词,根据语境,可知此处是解决日常生活中的问题。life“生活”,名词。故填life。35句意:上个学期,我数学学得不好。do well in“在擅长,做得好”,副词修饰动词。故填well。36句意:所以明年,我会向数学老师求助。根据上一句“Last term, I didnt do in math”,可知明年要和数学老师求助。ask sb. for help“向某人求助”。一般将来时be going to结构后接动词原形。故填ask。37句意:我希望下个学期在老师的帮助下我能提高数学。根据空格后的“my teachers

    53、 help”,可知此处结构为with ones help“在某人的帮助下”,故填with。38句意:第三个计划是改善我的身体健康。根据后一句“I never did sports before and I always ate too much junk food.”,可知作者饮食不健康导致身体不健康,因此需要改善。health“健康”,名词。故填health。39句意:现在我对体育感兴趣。根据后一句“I plan to startexercise program to get more exercise and try to eat less junk food.”,可知我现在对体育是感兴趣

    54、的,因此要开始一个体育项目。be interested in“对感兴趣”,形容词短语。故填interested。40句意:我计划开始一个锻炼项目来多做锻炼,并且少吃垃圾食品。空格后的名词“program”为可数名词单数,需要不定冠词修饰;exercise以元音音素开头,故填an。41Are you planning (for) your/the summer vacation Are you planning/Do you plan to travel/ go travelingDo you have any plans for the summer vacation 42Have you d

    55、ecided/made up your mind/ found out where to go/visit Have you decided on the place 43I think you can go to Lijiang I suggest (that) you go to/I suggest your going to Lijiang 44Thats a good/great idea/Thats great/good It sounds/Sounds good/ great(Then) I will go to LijiangIll think about it 45Ill he

    56、lp my father with his business Ill help my mother with the houseworkIll do my homework【导语】本文主要谈到了两个人在暑假期间的活动。41根据“Yes, Im planning to travel during my summer vacation.”可知,上文问的是,对方在暑假期间的活动。故填Are you planning (for) your/the summer vacation/Are you planning/Do you plan to travel/ go traveling/Do you ha

    57、ve any plans for the summer vacation。42根据“Not yet. Im looking for a place Ive never been to.”可知,上文问的是对方关于旅行地点方面的问题。故填Have you decided/made up your mind/ found out where to go/visit/Have you decided on the place。43根据“Any suggestions?”可知,下文要提出适当的建议。故填I think you can go to Lijiang/I suggest (that) you

    58、go to/I suggest your going to Lijiang。44根据“Its quite cool there in summer. Im sure you will like that place because there are many fun activities. And the food there is also special.”可知,对他人提出的建议要进行善意的回应。故填Thats a good/great idea/Thats great/good/It sounds/Sounds good/ great/(Then) I will go to Lijia

    59、ng/Ill think about it。45根据“I will stay at home.”可知,后一句一般要介绍这样做的原因。故填Ill help my father with his business/Ill help my mother with the housework/Ill do my homework。46friendly 47lives 48musician 49true 50is cutting【分析】这篇短文主要讲述了作者的朋友David是一个医生,他非常喜欢他的工作,但是他也喜欢唱歌,想成为一个音乐家,希望他的梦想能实现。46句意:他对每一个人都很友好。短语be f

    60、riendly to sb.表示对友好。根据题意,故填friendly。47句意:每天他努力工作拯救许多人们的生命。life的意思是“生命”。这里是名词的复数,根据题意,故填lives。48句意:因为他想成为一个音乐家。musician的意思是“音乐家”。根据题意,故填musician。49句意:我真地希望我的朋友能使他的梦想实现。短语come true表示实现。短语make sb. do 表示使某人做某事。根据题意,故填true 。 50句意:他正在切蔬菜来做饭。根据语境可知用现在进行时,其结构是be doing的形式。根据题意,故填is cutting。51Spring Festival.

    61、 52They are going to finish their homework first. 53Their families. 54Because its warm in winter. 55She wants to have a healthy body.【分析】本文主要是关于学生们寒假在做什么的情况调查。51根据第一段“All the students like the winter holiday because there is an important festivalthe Spring Festival.”可知,春节是寒假里最重要的节日,故填Spring Festival

    62、.52根据第二段“Most students say they are going to finish their homework first.”可知,学生们首先完成他们的家庭作业,故填They are going to finish their homework first.53根据第二段“Most students are going to watch TV with their families”可知,大多数学生和家人看电视,故填Their families.54根据第二段“They are going to Hainan Island because its very warm in winter.”可知,是因为海南岛冬天很温暖,故填Because its warm in winter.55根据第二段“Lin Juan is going to play ping-pong.wants to have a healthy body.”可知,打乒乓球是想有一个健康的身体,故填She wants to have a healthy body.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:Unit 6I'm going to study computer science.语言能力把关练-2023-2024学年八年级英语上册把关练(人教版).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-782686.html
    相关资源 更多
  • 北京市海淀区2021届高三下学期模拟试卷(一)数学试题 WORD版含答案.docx北京市海淀区2021届高三下学期模拟试卷(一)数学试题 WORD版含答案.docx
  • 北京市海淀区2021届高三下学期二模英语试题 WORD版含答案.docx北京市海淀区2021届高三下学期二模英语试题 WORD版含答案.docx
  • 北京市海淀区2021届高三下学期4月一模考试生物试题 WORD版含答案.docx北京市海淀区2021届高三下学期4月一模考试生物试题 WORD版含答案.docx
  • 北京市海淀区2021届高三下学期4月一模考试物理试题 Word版含解析.docx北京市海淀区2021届高三下学期4月一模考试物理试题 Word版含解析.docx
  • 北京市海淀区2021届高三下学期4月一模考试反馈题物理试题 WORD版含答案.docx北京市海淀区2021届高三下学期4月一模考试反馈题物理试题 WORD版含答案.docx
  • 北京市海淀区2021届高三上学期期末练习生物试题 WORD版含答案.docx北京市海淀区2021届高三上学期期末练习生物试题 WORD版含答案.docx
  • 北京市海淀区2021届高三上学期期末练习物理试题 WORD版含答案.docx北京市海淀区2021届高三上学期期末练习物理试题 WORD版含答案.docx
  • 北京市海淀区2021-2022学年高二下学期期末质量检测英语试卷(WORD版 含答案).docx北京市海淀区2021-2022学年高二下学期期末质量检测英语试卷(WORD版 含答案).docx
  • 北京市海淀区2021-2022学年高三上学期期末考试数学试题变式题 WORD版含解析.docx北京市海淀区2021-2022学年高三上学期期末考试数学试题变式题 WORD版含解析.docx
  • 北京市海淀区2021-2022学年高一物理下学期期末试题(Word版附解析).docx北京市海淀区2021-2022学年高一物理下学期期末试题(Word版附解析).docx
  • 北京市海淀区2021-2022学年七年级数学下学期期中试题(含解析).docx北京市海淀区2021-2022学年七年级数学下学期期中试题(含解析).docx
  • 北京市海淀区2021-2022学年七年级数学下学期期中试卷(附解析).docx北京市海淀区2021-2022学年七年级数学下学期期中试卷(附解析).docx
  • 北京市海淀区2021-2022学年七年级数学下学期期中试卷(含解析).docx北京市海淀区2021-2022学年七年级数学下学期期中试卷(含解析).docx
  • 北京市海淀区2021-2022学年七年级数学下学期期中检测(含解析).docx北京市海淀区2021-2022学年七年级数学下学期期中检测(含解析).docx
  • 北京市海淀区2020年小升初数学试卷(b卷).docx北京市海淀区2020年小升初数学试卷(b卷).docx
  • 北京市海淀区2020届高三下学期查漏补缺数学试题 WORD版含答案.docx北京市海淀区2020届高三下学期查漏补缺数学试题 WORD版含答案.docx
  • 北京市海淀区2020届九年级上学期期中考试化学试题(PDF版).docx北京市海淀区2020届九年级上学期期中考试化学试题(PDF版).docx
  • 北京市海淀区2020学年高三数学上学期月考试题(扫描版).docx北京市海淀区2020学年高三数学上学期月考试题(扫描版).docx
  • 北京市海淀区2020学年九年级道德与法治上学期月考试题.docx北京市海淀区2020学年九年级道德与法治上学期月考试题.docx
  • 北京市海淀区2020学年九年级英语上学期月考试题.docx北京市海淀区2020学年九年级英语上学期月考试题.docx
  • 北京市海淀区2020学年九年级数学上学期月考试题.docx北京市海淀区2020学年九年级数学上学期月考试题.docx
  • 北京市海淀区2020-2021学年高二下学期期中考试数学试题 WORD版含答案.docx北京市海淀区2020-2021学年高二下学期期中考试数学试题 WORD版含答案.docx
  • 北京市海淀区2020-2021学年高一下学期期中考试数学试题 WORD版含答案.docx北京市海淀区2020-2021学年高一下学期期中考试数学试题 WORD版含答案.docx
  • 北京市海淀区2020-2021学年度九年级物理上学期期末考试试题.docx北京市海淀区2020-2021学年度九年级物理上学期期末考试试题.docx
  • 北京市海淀区2019届高三上学期期中练习物理试题.docx北京市海淀区2019届高三上学期期中练习物理试题.docx
  • 北京市海淀区2019届初三第一学期期末历史试题Word版含答案.docx北京市海淀区2019届初三第一学期期末历史试题Word版含答案.docx
  • 北京市海淀区2019届初三第一学期期中英语试题图片版无答案.docx北京市海淀区2019届初三第一学期期中英语试题图片版无答案.docx
  • 北京市海淀区2018届高三数学上学期期中试题文.docx北京市海淀区2018届高三数学上学期期中试题文.docx
  • 北京市海淀区2018届高三二模文综地理试题 WORD版含答案.docx北京市海淀区2018届高三二模文综地理试题 WORD版含答案.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1