分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 13

类型九年级阶段检测.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:844425
  • 上传时间:2025-12-16
  • 格式:DOCX
  • 页数:13
  • 大小:35.43KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    九年级 阶段 检测
    资源描述:

    1、九年级阶段检测(第一单元第六单元)一、单项选择1.(2019河南安阳二模)Its time to say goodbye to my school. Ill always remember the people have helped me.A.whomB.whichC.whatD.who2.(2019河南中原名校中考第一次大联考)Tom, where is your sister? I have something to talk with her.Well, Mom. She her math book in the library. She has to get it back.A.le

    2、ftB.leavesC.is leavingD.was leaving3.(2019河南驻马店泌阳一模)The actor Zhang Jinlai, who played the Monkey King and by his stage name Liu Xiao Ling Tong always wants to find a chance to reunite with other artists.A.is knowingB.is knownC.was knowingD.was known4.(2019湖北孝感八校联考)Do you know ?This afternoon.A.when

    3、 will the policeman give us a talkB.where will the policeman give us a talkC.when the policeman will give us a talkD.where the policeman will give us a talk5.(2019吉林长春朝阳区期中)Have you heard of TFBOYS?Certainly. About teenagers love them very much in our school.A.hundredsB.two hundreds ofC.two hundreds

    4、D.two hundred6.(2019吉林长春外国语学校期中)The Summer Olympic Games of 2020 will in Tokyo.A.take afterB.take offC.take placeD.take away7.(2019山东济南历下区期中)Have you heard of Xu Yuanchong? He has ever won the worlds highest honor in translation.Of course. Many famous poems in ancient China were into English by him.

    5、A.dividedB.producedC.packedD.translated8.(2019吉林长春外国语学校期中)Does my question sound enough?I dont think so. You can ask more by using “could” instead of “can”.A.polite;politelyB.politely;politeC.politely;politelyD.polite;polite9.(2019山东青岛大学附中阶段性检测)You can the word in the dictionary if you dont know it.

    6、A.look forB.look upC.find outD.give up10.(2019吉林长春外国语学校期中)You can be a teacher because you are a girl and good at explaining things.A.directB.patientC.sleepyD.strange11.I hear the beginning of this movie is very exciting.What a pity! When I got to the cinema yesterday, the film for several minutes.A

    7、.beganB.had begunC.had been onD.has been on12.I can still recognize him he has changed a lot. For example, he used to be short and thin, but now he is tall and fat.A.becauseB.untilC.unlessD.even though13.He didnt feel like any food this morning. Now he is very hungry.A.eatB.eatsC.eatingD.ate14.(原创)“

    8、How much do you?”means“Whats your?” A.weigh;weighB.weigh;weightC.weight;weightD.weight;weigh15.(原创)What a nice day! We should go sightseeingwatching TV in the hotel.A.because ofB.instead ofC.together withD.out of二、完形填空(2019河南中原名校中考第二次大联考)Jessica and I, together with our husbands, helped look after o

    9、ur neighbors children last weekend. Our 1 have two children aged 3 and 6 and my husband and I chose the six-year-old child. What a pleasure! Last night, Jessica invited us to have dinner. They were looking after the 3-year-old boy for 2 at their dining table.The 3-year-old child was 3 his parents wh

    10、o were overseas for the weekend. When he saw his sister, he 4 with tears running on his face. When I saw that the child was kind and my friends who were looking after him were also 5 , I offered to take both of them with us.We 6 went back to our own house. I had a terrible night as the boy was awake

    11、 5 times 7 the night, crying for his mommy, and it took a while to calm him down.Jessica and her husband came over this morning with their own children who are under 2 years old, so I could have a short 8. At noon, they left. I had just got to get through the afternoon, baths and dinner, and 9 their

    12、 parents would be back.At night, 10 both my husband and I were tired, we were so happy to have such good friends that invited us for dinner, and were thoughtful enough to offer me a break this morning.1.A.neighborsB.classmatesC.parentsD.enemies2.A.funB.dinnerC.concernD.power3.A.joiningB.visitingC.mi

    13、ssingD.hating4.A.smiledB.criedC.drankD.played5.A.nervousB.quietC.excitedD.moved6.A.frequentlyB.hardlyC.quicklyD.gradually7.A.fromB.overC.acrossD.through8.A.tripB.breakC.stayD.moment9.A.evenB.stillC.everD.then10.A.soB.becauseC.althoughD.but三、阅读理解A(2019河南中原名校中考第二次大联考)Mr. Li is a middle school teacher

    14、from Guangzhou. He asked his students to hand in their homework through a QR code(二维码). “We spent an hour or two in class learning how to produce the codes, and in the end everything gets easier,” said Li.“When students finish their homework, they keep it on WeChat(微信). Then, each student makes his

    15、own QR code and gives it to me. So I can check their work everywhere using my computer or mobile phone.”The QR codes can be sent to Mr. Li by email, QQ and WeChat. When Li scans(扫描) his students QR codes, their homework appears on his phone. He finds that their homework becomes more creative, with m

    16、any pictures, music and even videos.Lis students like the new way and think it is interesting. “We are living in an information age. Many students like to work with computers, which makes learning more fun,” said Tangtang, a student of Li.“The paper is not easy to keep, but the code is easy to keep

    17、and share,” Li said. “It is worth trying to use new technology in education. Education itself is a kind of creation. I dont want my students to fall behind the time.”However, some parents are worried. They are afraid that their children will spend too much time on computers or phones and less time c

    18、ommunicating with teachers.根据材料内容选择最佳答案。1.According to the passage, students can keep their homework on .A.WeChatB.QQC.emailD.blog2.Lis students think the new way is .A.strangeB.boringC.interestingD.unnecessary3.What does the underlined word “it” in Paragraph 5 refer to?A.The paper is not easy to ke

    19、ep.B.Keeping and sharing the code easily.C.Handing in homework through a QR code.D.Education itself is a kind of creation.4.Some parents are worried, because they think their children will .A.talk with teachers face to faceB.spend too much time on computers or phonesC.not like the new way of handing

    20、 in homeworkD.find the QR codes too difficult to use5.Whats the main idea of the passage?A.Teachers neednt check homework any more.B.Students neednt hand in homework any more.C.Using QR codes makes checking homework easier.D.Some parents are worried about their children.B(2019河南洛阳二模)Tony Wheeler was

    21、 born to travel. His father worked for an airline. For the first 16 years of his life, Wheeler and his family lived in many different countries.In the early 1970s, Tony met a young woman named Maureen. They soon got married. Before getting jobs, Tony and Maureen wanted to travel. They took a year-lo

    22、ng trip from England, through Asia to Australia. On the trip, they visited places like Iran(伊朗) and India.When Tony arrived in Australia, people asked many questions about the trip. To answer these questions, Wheeler wrote a book called Across Asia on the Cheap. The book told people about different

    23、countries weather, customs(风俗), and places to see. But unlike other travel books then, Tony Wheelers book also talked about places most tourists did not go. He also wrote about unusual things to see and do. The book was very popular.Tony and Maureen started a company called Lonely Planet. They conti

    24、nued travelling. They wrote books for each place they visited. Today, 800 people work for Lonely Planet. The company has over 650 books. Tony Wheeler, the great traveler, still writes about travels to many places and will bring us more surprises.1.When did Tony Wheeler get married?A.In the early 197

    25、0s.B.In the late 1970s.C.In the early 1980s.D.In the late 1980s.2.Why did Tony Wheeler write the book Across Asia on the Cheap?A.Because he can make money for his next trip.B.Because he tells people about his new company.C.Because he wants to draw peoples attention to his family.D.Because he needs t

    26、o answer peoples questions about his trip.3.According to the passage, how many countries are mentioned(提到)?A.Three.B.Four.C.Five.D.Six.4.How was the book Across Asia on the Cheap different from other travel books then?A.It was longer and more popular.B.It was the first travel book in the world.C.It

    27、talked about places most tourists did not go.D.It talked about a countrys weather and customs.5.Which of the following is TRUE about Tony Wheelers company?A.His father started it.B.It is an airline company.C.Hundreds of people work for it.D.It has no books about travelling.C(2019河南实验中学二模)Some people

    28、 may be good at talking. They always have successful conversations with others. But some dont because they are shy. In fact, everyone is a little shy. This article may help you overcome your shyness.Put yourself out there. This seems clearthe best way to meet people is to actively look for places ou

    29、t where you can meet people! Go to the dance party at your school or the Christmas get-together. Try to meet at least one person by the end of the night.Practice talking. This may sound strange. Stand in front of a mirror or close your eyes, and then imagine yourself talking to someone. This way is

    30、very helpful.Show your talents. Making new friends is a great way to overcome shyness. Ask your friends to introduce you to their friends. Although that may sound useless, it really isnt. For example, if you like art, you can consider painting something for a party. It will be easier to make you fee

    31、l comfortable. On the other hand, dont be afraid to discover some new interests.Change your shy look. Take a moment to look at yourself. Are you the kind of person who wears dark clothes? This makes you very unapproachable. You should wear brighter clothes. Go from wearing black, brown, and blue to

    32、wearing green, yellow and orange. Remember, you dont always have to change your look. You can just simply make your expression friendlier. Let people know that its OK to talk with you.1.Why cant people have successful conversations?A.Because they have no words with others.B.Because they are the shy

    33、persons.C.Because they dont have any friends around them.D.Because they cant overcome their shyness.2.How many ways does the writer give to have successful conversations?A.Three.B.Four.C.Five.D.Six.3.What does the underlined word “unapproachable” mean?A.外形很酷的B.无与伦比的C.冷漠的D.无语的4.Which is TRUE accordin

    34、g to this passage?A.The person who can have successful conversations isnt shy at all.B.Standing in front of others can overcome peoples shyness.C.Showing your talents maybe makes you feel comfortable.D.Always changing your look can make your expression friendlier.5.What does the passage mainly want

    35、to tell us?A.Talents are important for people.B.Overcoming shyness is possible.C.Its important to learn to exchange ideas.D.People need to go to the parties.D(2019河南安阳二模)Reading is not just about learning a certain skill. 1Reading is a form of communication which is in a higher rank than mere conver

    36、sation.Many successful people have shared the same kind of wisdom that if you want to become a kind of person, you should try your best to spend time with this kind of people. If you want to become someone with good manners, you should try to make friends with people who have good manners. 2If you w

    37、ant to become someone successful, you surely should communicate with those who are actually successful.But unluckily, outstanding people are usually far away from us. If you yourself are not outstanding enough, its almost impossible for you to reach them. 3A book is the embodiment of a great mind. T

    38、hrough reading you can communicate with those great minds. And this kind of communication is beyond time and space.4It shows you new chances that youve never seen. For a lot of people, this may be the only method to change their lives.5If you dont find yourself time to read, youll eventually find yo

    39、urself without any time to live the life that you want to live.根据材料内容,从下面五个选项中选出能填入文中空缺处的最佳选项,使短文意思通顺、内容完整。A.And this is what reading is for.B.Reading can bring you out of the cage of your daily life.C.No matter how busy you are, dont forget to spare some time to do it.D.Nor is it just about learnin

    40、g how to create prettier combination(结合) of words.E.If you want to become someone learned, you should try to stay in touch with learned people.1.2.3.4.5.四、词语运用(2019河南郑州二模)阅读短文,从方框中选择适当的单词并用其正确形式填空,使短文通顺、意思完整。请将答案写在下面题号后的横线上。每空限填一词,每词限用一次。方框中有两个单词是多余的。on, write, visit, even, if, talk, by, interest, h

    41、e, many, fly, afterAmong the tens of millions of messages posted online for the British physicist Stephen Hawking,who died on March 14,2019, the one most “like” is: “The person who knows the most about stars has 1 to the stars.” He was known for his work 2 black holes and wrote several popular scien

    42、ce books including A Brief History of Time. Besides 3 popular science books, Hawking also gave public talks on science, and he even attended the 4 that were given by other professors at Cambridge University. Considering that he could talk only through computer on his armchair, he should get the high

    43、est praise.Hawking 5China in 1985,2019 and 2019. Even about four months before his death, he gave a video speech on Tencent WE conference.To many people, Hawkings popular science writing, along with 6 great achievements in physics, has pushed science forward. 7 he opened a real name account on Chine

    44、se social media on April 12, 2019,2 million users followed him in two days. Many of them, still students, expressed their 8 in science. The most popular science website in China is 9 named after his book The Universe in a Nutshell.His works are a sound source of future scientific research in China.

    45、The country has 96.92 million primary school students, and the more they are interested in science at a young age, the 10researchers there will be in the future.1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.五、补全对话(2019河南新乡一模)根据下面的对话情景,在每个空白处填上一个适当的句子,使对话的意思连贯、完整。A:Hey,Stephen.B:Hi! How is it going?A:Terrible! Im always unha

    46、ppy.B:1.?A:My parents always ask me to study hard and encourage me before exams. But actually it makes me nervous. 2.B:Dont worry.Why dont you log on to the micro blog to share your feeling with others?A:Really? 3.?B:Yes,I think so.Its very popular among us young people. You can get many replies fro

    47、m friends in the same situation.That may make you feel better.A:4.?B:Let me see.Well,youd better have a try first. When you have a chance, you should suggest your parents read your micro blog.Im sure theyll know you better.A:5. Thank you very much.B:Not at all.六、书面表达(2019河南平顶山一模)在你成长的道路上,总有一些事情让你刻骨难

    48、忘。请以“An Interesting ”为题,写一篇文章,介绍一下你的一次旅行、一次拜访、一件事情、一本书或一部电影等等。要求:1.请先把文章标题补充完整;2.书写规范,语言表达准确,短文连贯、通顺;3.词数80左右,文中不得出现真实的姓名和学校名称。An Interesting 答案精解精析九年级阶段检测一、1.D句意:该对我的学校说再见了。我将永远记得曾经帮助过我的人们。本题考查定语从句。由先行词people及关系代词在从句中作主语可知答案为D项。2.A句意:汤姆,你的妹妹在哪儿?我有事给她谈。噢,妈妈。她把数学书落在图书馆了。她不得不去取回来。本题考查动词时态。由句意可知应用一般过去时

    49、,故答案为A项。3.B句意:扮演猴王而且以他的舞台名字“六小龄童”而众所周知的演员张金来总是想找到和其他艺术家重聚的机会。4.C宾语从句要用陈述句语序,先排除A和B;再根据答语“今天下午”可知,宾语从句的引导词是when,故答案为C。5.Dhundreds of和two hundred是正确的搭配形式,故答案为D。6.C本题考查take的短语。表示“举行”要用take place,故答案为C。7.D四个选项的含义分别是:divide分割;produce制造;pack把打包;translate翻译。根据本题语境可知,许多中国古代著名的诗歌都是由他“翻译”的,故答案为D。8.Asound是系动词,

    50、其后要跟形容词polite,先排除B和C;修饰动词ask要用副词,故第二空要用副词politely,故答案为A。9.B句意:如果你不认识这个单词,你可以在词典里查阅一下它。故look up符合题意。10.B根据题干中的“你可以当老师”可推断,“你”是个有耐心的女孩,而且擅长解释东西。表示“有耐心的”要用patient,故答案为B。11.Cbegin是短暂性动词,不能与表示一段时间的时间状语连用;电影在“我”到达电影院之前就开始了,是过去的过去,应该用过去完成时。12.D结合本题语境可知,尽管他变了很多,但我还是能认出他,故even though符合题意。13.Cfeel like doing

    51、sth.想要做某事。故答案为C。14.B15.B二、语篇解读本文是篇记叙文。讲述了自己和朋友一起帮助照顾邻居家两个孩子的经历和过程,让人感觉到照顾孩子的不易及朋友的珍贵。1.A由前文可知是要照顾邻居家的两个孩子,故可知设空处是指邻居有两个孩子,分别是三岁和六岁。故答案为A。2.B由前句内容可知朋友要邀请我们吃晚饭。又根据设空处后的at their dining table可知答案为B项。3.C由下文可知这个三岁的男孩见到他姐姐流泪可知他很想念家人。故可知答案为C项。miss思念、想念。4.Bsmile微笑;cry哭;drink喝;play玩。由设空处后的with tears running o

    52、n his face可知答案为B项。5.Anervous紧张不安的;quiet安静的;excited感到兴奋的;moved感动的。由下文(我主动要求把两个孩子都带走)可知答案为A项。6.Cfrequently频繁地;hardly几乎不;quickly快地;gradually渐渐地。根据句意及前后文内容可知是指“很快回到家”。故答案为C项。7.D考查介词。from从; over在之上;across横过;through穿过。through the night 整个晚上,根据句意可知答案为D项。8.Bhave a break休息一下。由句意可知因Jessica一家人的到来才使“我”能短暂地休息一下。

    53、故答案为B项。9.Deven甚至;still仍然;ever曾经;then然后。根据前后文内容可知是指事物的先后顺序。故可知答案为D项。10.Cso因此;because因为;although尽管;but但是。由句意可知是要表达尽管很累但思想上很满足。故答案为C项。三、A语篇解读本文是篇说明文。通过介绍一位中学教师通过让学生扫描微信二维码交作业的优点,让人感受到高科技给人们带来的方便。1.A细节理解题。由第二段第一句可知学生们交作业是通过微信。故答案为A项。2.C细节理解题。由第四段第一句可知答案为C项。3.C词义猜测题。由前句内容可知是在讲交纸质作业和通过微信交作业的对比,故可推断出答案为C项。

    54、4.B细节理解题。由最后一段第二句可知答案为B项。5.C推理判断题。由全文内容及第二段最后一句可知老师通过微信检查作业很方便,故可推断出答案为C项。B语篇解读本文是篇说明文。介绍了一位旅行家及他的写作生涯。特别是他的影响力和写书的目的让人感到他的与众不同。1.A细节理解题。由文章第二段中的第一、二句可知答案为A项。2.D推理判断题。由第三段中的第二句可推断出答案为D项。3.B推理判断题。由文章中涉及的国家England, Australia, Iran和India可推断出答案为B项。4.C细节理解题。由第三段中的倒数第三句内容可知答案为C项。5.C细节理解题。由最后一段中的Today, 800

    55、 people work for Lonely Planet.可知答案为C项。C语篇解读本文是篇说明文。围绕如何克服谈话时的害羞提出了四条建议。介绍具体,操作性强,实用性强,值得借鉴。1.D细节理解题。由第一段中的第三句可知答案为D项。2.B推理判断题。由文章的四个标题可推断出答案为B项。3.C词义猜测题。由前后文内容可知是指衣服的颜色给人的感受,故根据前句中的dark clothes可推断出答案为C项。4.C推理判断题。由文章内容可知A、B、D选项内容都表达不准确,故可推断出答案为C项。5.B主旨大意题。通过读全文可知是围绕如何克服谈话时的害羞而展开的,故答案为B项。D语篇解读本文是篇说明文

    56、。介绍了阅读的好处:可以穿越时空和伟人交流、让自己变得更优秀等。提倡我们要多阅读。1.D推理判断题。由前句中的is not 及下句中对阅读的定义可推断出答案为D项。2.E推理判断题。由前后文内容特别是设空处后的句式结构可推出答案为E项。3.A推理判断题。由前后文内容可知是对阅读的好处进行阐述,故可推断出答案为A项。4.B推理判断题。由下文可知是在介绍阅读可改变你的生活,故可推断出答案为B项。5.C推理判断题。由设空处的内容可知是要找时间阅读的重要性,故可推断出答案为C项。四、语篇解读本文是篇说明文。介绍了著名的英国物理学家霍金的伟大成就。具有正能量。1.flown句意:这个最了解星星的人已经飞

    57、到星星那儿去了。由设空处前的has 及句意可知应用fly 的过去分词形式flown。2.on句意:他因关于黑洞方面的研究而众所周知,而且写了几本受欢迎的科学书,包括时间简史。 on介词,“关于”。3.writingbesides除之外(还有),介词后跟动名词,根据句意可知应为write 的动名词形式writing。4.talks由前文中的gave public talks及设空处后的that were given 可知应为talk 的复数形式talks。 give a talk 做报告。5.visitedvisit拜访,动词。又根据句意可知应用一般过去时,故答案为visited。6.his由设

    58、空处后的名词achievements 及句意可知应是指他在物理方面的伟大成就,故应为he的形容词性物主代词形式his。7.After句意:他于2019年4月12日在中国社交媒体上开了一个帐号后,两天内就有两百万人关注他。after介词,“在之后”8.interest句意:其中许多人,还是学生,表达了他们对科学的兴趣。由设空处前的their可知应用名词,又interest为不可数名词,故答案为insterest.9.even句意:中国最流行的科学网站甚至以他的书果壳中的宇宙来命名。even副词,“甚至”。10.more比较级结构“the more.,the more.”越,越,可知应用many的

    59、比较级。五、语篇解读本文是两个学生之间关于考试前如何应对压力问题的对话。1.Whats wrong/Whats the matter/.由上句内容可知对方表达总是不高兴,故应问:“怎么了?”。答案不唯一。2.I dont know what I should do/I dont know what to do/.由前后文可知是自己不知道怎么办,要征求对方建议。故应表达:“我不知道该怎么办。”答案不唯一。3.Is it helpful to me/Does it work/.由答语可知应用一般疑问句进行询问。又根据前后句可知应是对对方提供的建议是否有用进行确定。故应问:“它有帮助/起作用吗?”。

    60、答案不唯一。4.But what if my parents dont let me do it/.由下文内容可知是对如果父母不同意的话进行征求建议。What if.如果该怎么办。答案不唯一。5.Sounds great.由上下文可知是对对方提出的建议表示赞同。Sounds great.听起来很棒。六、写作要点1.本文体裁为记叙文,主体时态为一般过去时;2.自己最有趣的照片是第一次做饭,自己做饭的过程,自己的感受。参考范文An Interesting PhotoI have lots of photos, but the most interesting one is for my first

    61、 cook.The photo was taken by my mother. In the photo I was cooking. I took a knife in my right hand and took some potatoes in my left hand. I cut some potatoes but their shapes were different. Some were as thick as a finger, while some were as thin as chopsticks. While I was cutting carefully, I thought I would do it better.The photo makes me understand no matter what I do, I should practice it a lot expecially in learning English.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:九年级阶段检测.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-844425.html
    相关资源 更多
  • 人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题含完整答案【典优】.docx人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题含完整答案【典优】.docx
  • 人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题含完整答案【全国通用】.docx人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题含完整答案【全国通用】.docx
  • 人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题含完整答案【全优】.docx人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题含完整答案【全优】.docx
  • 人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题含下载答案.docx人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题含下载答案.docx
  • 人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题各版本.docx人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题各版本.docx
  • 人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及解析答案.docx人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及解析答案.docx
  • 人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案(网校专用).docx人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案(网校专用).docx
  • 人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案(精选题).docx人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案(精选题).docx
  • 人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案(真题汇编).docx人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案(真题汇编).docx
  • 人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案(最新).docx人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案(最新).docx
  • 人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案(易错题).docx人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案(易错题).docx
  • 人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案(夺冠).docx人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案(夺冠).docx
  • 人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案(名师系列).docx人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案(名师系列).docx
  • 人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案(历年真题).docx人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案(历年真题).docx
  • 人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案(全国通用).docx人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案(全国通用).docx
  • 人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案(全优).docx人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案(全优).docx
  • 人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案解析.docx人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案解析.docx
  • 人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案参考.docx人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案参考.docx
  • 人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案免费下载.docx人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案免费下载.docx
  • 人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案免费.docx人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案免费.docx
  • 人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案下载.docx人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案下载.docx
  • 人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案【考点梳理】.docx人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案【考点梳理】.docx
  • 人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案【网校专用】.docx人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案【网校专用】.docx
  • 人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案【精选题】.docx人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案【精选题】.docx
  • 人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案【精品】.docx人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案【精品】.docx
  • 人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案【真题汇编】.docx人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案【真题汇编】.docx
  • 人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案【有一套】.docx人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案【有一套】.docx
  • 人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案【最新】.docx人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案【最新】.docx
  • 人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案【新】.docx人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案【新】.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1