人教版(2019)高中英语必修第四册Unit 1-Unit 5共6套单元测试卷汇编(Word版含答案).docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 人教版2019高中英语必修第四册Unit 1-Unit 5共6套单元测试卷汇编Word版,含答案 人教版 2019 高中英语 必修 第四 Unit 单元测试 汇编 Word 答案
- 资源描述:
-
1、人教版(2019)高中英语必修第四册Unit 1-Unit 2单元测试卷第一部分 :听力部分 (15分)第一节:听下面五段对话,每段对话后有一个小题,从题中所给的A, B, C三个选项中选出最佳选项。(5分)1. When will the game be finished?A. At 4:00 p.m. B. At 4:20 p.m. C. At 3:20 p.m.2. What is true about the cake?A. It isn t very good. B. It is made by the woman.C. It is a birthday cake for the m
2、an.3. What are the two speakers probably doing?A. Competing for a position. B. Having an interview. C. Talking about a secretary.4. How much will the man pay for 3 plates?A. 10 yuan. B. 30 yuan. C. 25 yuan.5. What s the most probable relationship between the two speakers?A. Doctor and patient. B. Re
3、ceptionist and guest. C. Manager and secretary.第二节:听下面两段对话,每段对话后有几个小题,从题中所给的A, B, C三个选项中选出最佳选项。(6分)听第6段材料,回答第6、7题。6. Where does the conversation probably take place?A. At a train station. B. In a theatre. C. At an airport.7. What will the woman do next?A. Book a different flight. B. Cancel a reserva
4、tion. C. Talk to her cousin.听第7段材料,回答第811题。8. What relation is the man to Megan?A. Her father. B. Her teacher. C. Her classmate.9. What is wrong with Megan?A. She speaks too much in class. B. She s been sick for some time.C. She s been made fun of.10. What did the woman do the other day?A. She talke
5、d about something in the 1970s.B. She commented on Megan s clothes.C. She set a good example to her class11. How does the woman feel now?A. Sorry. B. Glad. C. Grateful.第三节:听下面一段材料,将第1215题的信息补充完整,每小题不多于3个单词。(4分)Wang Lan has been a great support 1. My mother praises her for being so hard-working and _
6、12_.2. She is the person who is _13_ enough to help other people even when she is busy. 3. They wanted to _14_ her with a man, but Li Jun stopped that.4. She doesn t mind talking to leaders and will not _15_ even when they disagree with her. 第二部分:阅读理解 (40分)I. 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。(30分)
7、AKQED is Public Broadcasting Service station in California, US. The station is owned by Northern California Public Broadcasting. Some of its radio programs are as follows:Planet MoneyImagine you could call up a friend and say, “Meet me at the cafe and tell me what s going on with the economy.” This
8、show makes the topic of the economy a little more interesting.Time: TUE-SUN, 11 a.m.1 p.m.The CoolerAs one of the most popular programs among young listeners, the Cooler is a podcast about popular culture stories and music, presented in a smart, fun and personal way. Come and join us on our journey.
9、Time: MON-THU, 8 p.m.9 p.m.Here & NowA live production, in cooperation with stations across the country, Here & Now reflects the world of news as it s happening in the middle of the day, with timely, in-depth news, interviews and conversation. Hosted by Robin Young and Jeremy Hobson.Time: MON-THU, 1
10、1 a.m.1 p.m.Living on EarthLiving on Earth is a weekly news and information program about the world s changing environment, ecology, and human health. If there s something new about climate change, environmental politics or environmental quality and human health, you can reply on Host Steve Curwood
11、and the LOE public radio news team to keep you up to date.Time: WED, 9 a.m.10 a.m.1. When can you listen to Planet Money?A. At 11:30 a.m. on Monday. B. At 10:00 a.m. on Tuesday.C. At 2:00 p.m. on Sunday. D. At 12:00 a.m. on Thursday.2. Which program can you listen to if you show interest in popular
12、music?A. Planet Money. B. The Cooler. C. Here & Now. D. Living on Earth.3. What can we learn from the passage?A. Living on Earth is a weekly program on Thursday.B. The Cooler talks about popular culture in a serious way.C. Only Here & Now is a live production with timely, in-depth news.D. You can tu
13、rn to Robin Young to know something new about climate change.BMath is one of the most boring classes for many students. But recently, a math class at the University of California in the US got 400 students interested. There were even another 35 watching from behind windows.Who could make a boring su
14、bject so interesting? Terence Tao, the 31-year-old professor. He is known as “the Mozart of Math”. “Tao is a prodigy (神童) of his time,” said Charles Ferrerman, also a mathematician (数学家).Tao, born in Hong Kong, spent his childhood in Australia. At age two, he could read. At nine, he went to college
15、math classes. At 20, he got his doctor s degree.Last summer, Tao won a Fields Medal (菲尔兹奖). This is known as the “Nobel Prize of math”. Tao s best-known work is on prime numbers (素数) (numbers such as 2, 3, 5 and 7). The Greek mathematician Euclid (欧几里德) first worked on them 2,300 years ago.Although
16、he was talented, Tao didn t go to college until he was 14. “There s no point going to college too young,” said Tao. He said studying well is like building a pyramid. A pyramid must have a strong base. Then it can be built higher.In some ways he s like the rest of us. Tao wears an Adidas sweatshirt a
17、nd an old pair of sports shoes. He reads Japanese comic books. But he said his first love is still math. “In many ways, my work is my hobby,” he said.4. According to Charles Ferrerman, _.A. Tao works on prime numbers B. Tao gave a lecture in the USC. Tao is a prodigy of his day D. Tao got 400 studen
18、ts interested5. Which of the following is TRUE according to the passage?A. Tao has been known as the “Nobel Prize of math”.B. Tao won a Fields Medal from the United States.C. The Greek mathematician won first the “Nobel Prize of math”.D. Prime numbers Euclid worked on appeared 3,000 years ago.6. Acc
19、ording to what Tao said, _.A. to go to college so early is not necessary for a childB. the better it is to go to college, the earlier it isC. to go to college early does harm to a child s brainD. to go to college is to build such a big pyramid7. What can it be inferred about Tao from the passage?A.
20、He got a doctor s degree. B. He is fond of climbing numbers.C. He is modest and polite. D. Math is his favorite subject.CTraditional Chinese Medicine (TCM) is a complete medical system that has been used to diagnose, treat, and prevent illnesses for more than 2,000 years. TCM is based on a belief in
21、 yin and yangdefined (下定义) as opposing energies, such as earth and heaven, winter and summer, and happiness and sadness. When yin and yang are in balance, you feel relaxed and energized. Out of balance, however, yin and yang negatively affect your health.Persons who practice a skill or an art also b
22、elieve that there is a life force or energy in every body, known as qi (pronounced “chee”). In order for yin and yang to be balanced and for the body to be healthy, qi must be balanced and flowing freely. When there s too little or too much qi in one of the body s energy pathways (called meridians),
23、 or when the flow of qi is blocked, illness results.The final goal of TCM treatment is to balance the yin and yang in our lives by promoting the natural flow of qi. In an interesting way, often used to explain its nature, qi is described as the wind in a sail; we do not see the wind directly, but we
24、 are aware of its presence as it fills the sail.The first writings about TCM date back to 200 B.C.E. Herbal medicine and acupuncture (针刺疗法), including theory, practice, diagnosis, and treatment, were recorded in classical Chinese texts and refined over many centuries.8. What is the best title for th
25、is passage?A. Treatment of Traditional Chinese MedicineB. Ways of Traditional Chinese MedicineC. History of Traditional Chinese MedicineD. Definition of Traditional Chinese Medicine9. According to the passage, what is Traditional Chinese Medicine?A. A balance between the yin and yang in daily lives.
26、B. A system diagnosing, treating, and preventing illnesses.C. An art referring to earth and heaven, winter and summer.D. A skill with a life force or energy in every body.10. When can you be considered to be healthy according to the passage?A. When the body s energy pathways block.B. When qi in your
27、 body flows up and down.C. When herbal medicine and acupuncture work.D. When yin and yang keep a balanced state.11. What can we learn about TCM from the passage?A. It has a complete balance of yin and yang.B. It is described as the special wind in a sail.C. It promotes the natural science of medicin
28、e.D. It has a long history of several thousand years.DThe dad of the two youngest survivors of US Airways Flight 1549 s incredible landing in the Hudson River said the near-death experience “brought out the best in humanity”. It has been eleven years since US Airways Flight 1549 landed in the Hudson
29、 River.Sosa, now 58, told The Post in an e-mail Monday. “As strange as the experience was, it brought out the best in humanity as witnessed by the selfless efforts of so many men and women who came to our aid without thinking twice about their safety. I am grateful to all of them.”Sosa and his wife
30、Tess were traveling to Charlotte, North Carolina, that day with 9-month-old Damian and 4-year-old Sofia. The couple were sitting several rows apart when the Airbus A320 suddenly struck a flock of Canada geese moments after taking off from LaGuardia Airport.Sosa could smell jet fuel burning and immed
31、iately knew they were in danger. “There was an explosion in the left engine which I could see from my seat,” he recalled. “The next thing I knew the plane went dead silent when both engines broke down. I got a quick glance at Tess seated ahead of me when we both realized we were in trouble.”The next
32、 three minutes were harrowing (折磨). The powerless plane plunged over The Bronx and pointed toward the Hudson, where it would eventually ditch (在水上迫降), thanks to a split-second decision by Capt. Sullenberger. All 155 people on board could survive. Works helped with the rescue mission after the US Air
33、ways plane crashed into the Hudson River in the afternoon on January 15 in New York City.The dad this year 2019 who welcomed a new child, Phoebe, with Tess in the years after the incident said “To date, it remains an unforgettable memory, a key point in our lives from which we perceive (感知) the worl
34、d and process our day-to-day experiences,” said Sosa. “When you survive a near-miss experience, I think it makes one more tolerant. It makes you appreciate every day as a gift.”12. When did the US Airways plane crashed into the Hudson River?A. 2007. B. 2009. C. 2011. D. 2019.13. The underlined words
35、 “brough out the best” most probably means _.A. making efforts B. expressing gratitudeC. displaying virtues D. showing anger14. What can be learned about Sosa and Tess?1. Suddenly it _ me how difficult it was for a woman to get medical training at that time.A. called B. reminded C. knocked D. hit2.
36、Though having lived abroad for years, many Chinese still _ the traditional customs.A. perform B. possess C. observe D. support3. They did not find _ to prepare for the worst conditions they might meet.A. worth their while B. it worthwhile C. it worth D. it worthy4. Mike often argues _ his friend _ s
37、mall things, which makes all of us very unhappy.A. with; for B. to; for C. to; about D. with; about5. The company _ founded in 2005 and most of the employees _ women.A. are; are B. was; were C. are; is D. were; was6. How did you find him out?I _ his name by chance on the list.A. came down B. came ab
38、out C. came up D. came across7. It was foolish of him to _ his notes during that important test, and as a result, he got punished.A. stick to B. refer to C. keep to D. point to8. Although the working mother is very busy, she still _ a lot of time to her children.A. devotes B. spends C. offers D. pro
39、vides9. Don t spoil the children. Can t you make your little son _ himself?A. behave B. deliver C. perform D. observe10. He had to do an extra job after work, for he had a big family to _.A. reserve B. respect C. support D. organizeII. 句型转换,每空一词。 (10分)1. It is our task to persuade the farmers into b
40、elieving scientific farming.Our task is _ _ the farmers to _ scientific farming.2. After hospital life for a week, it occurred to me that nothing is more important than health.After hospital life for a week, _ _ that nothing is more important than health.3. As we all know, success lies in hard work
41、while laziness leads to failure._ _ _ to us that success lies in hard work while laziness leads to failure.4. It seemed that she had been very busy in her chosen career, travelling abroad to study.It seemed _ _ she had been very busy in her chosen career, travelling abroad to study.5. I would rather
42、 stay at home doing some reading than go out for play.I _ stay at home doing some reading _ _ go out for play.III. 根据所给汉语及括号内的提示将下列句子翻译成英语。(10分)1. 今天,我打算读完这本书。(intend)_2. 昨天面對危险我表弟表现得很勇敢。(behave)_3. 晚饭后散步是一种很好的运动。(walk)_4. 非常遗憾,我不能接受你的邀请。(regret)_5. 你们彼此需要建立好的人际关系。(build up)_IV. 完形填空。(20分)阅读下面短文,从短文
43、后所给各题的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项。It was a sleepy Monday morning in the teachers office. The old copy machine made a series of short noisy _1_. Its dull rhythm only seemed to make everyone deeper into “Monday morning way”.Then, Jackie walked happily into the room, clapping her hands _2_ three time
44、s. “Okay, wake up you guys. It s Monday! Let s hear some encouraging _3_!” Her enthusiastic voice raised heads and opened eyes. Even the office assistant who was almost asleep at the copy machine _4_.Maybe it was because Jackie always had a smile and said something _5_ that made people happy. Whatev
45、er the magic was, she suddenly _6_ the room completely on that sleepy Monday morning.New conversations mysteriously _7_. My colleague and I, who were only _8_ the school to give a lecture, got up and _9_ ourselves to Jackie.I soon found out that Jackie was _10_ respected for her work and _11_. When
46、it came to her class, nothing was too _12_ for her kids. She always made other people feel _13_even on days when she was not _14_ well.You would never hear Jackie _15_. She would always look for and find the _16_ within other people. People liked to be around her because her _17_ for other people wa
47、s true.Jackie knew that what people wanted from her was simply for her to be herself, someone who _18_ her students. However, Jackie was more than a _19_. She was a great model who could _20_ a room and make smiles break loose, even on sleepy Monday mornings.1. A. voices B. sounds C. quarrels D. kno
48、cks2. A. quietly B. rapidly C. nearly D. weakly3. A. speech B. lesson C. talk D. chat4. A. set up B. gave up C. looked up D. went up5. A. serious B. terrible C. straight D. pleasant6. A. changed B. left C. shook D. troubled7. A. worked B. began C. continued D. stopped8. A. leaving B. building C. gua
49、rding D. visiting9. A. interviewed B. introduced C. educated D. proved10. A. badly B. well C. hard D. probably11. A. shout B. excitement C. enthusiasm D. anger12. A. easy B. bad C. good D. sad13. A. nervous B. special C. disappointed D. depressed14. A. doing B. teaching C. performing D. feeling15. A
50、. concern B. complain C. talk D. sing16. A. worst B. shortest C. best D. hardest17. A. honesty B. respect C. apology D. admiration18. A. ran after B. cared about C. thought out D. turned down19. A. teacher B. mother C. woman D. friend20. A. clean B. damage C. brighten D. makeV. 语篇填空。(20分)阅读下面材料,在空白处
51、填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。California is burning! Wildfires has spread across the US state since Oct 23, 2019 and smoke has filled the skies. California _1_ (see) many wildfires in recent years. Nine of the 10 biggest fires have happened since 2000, _2_ (include) five since 2010, according to The New
52、York Times.Why is this? California has the perfect wildfire conditions, Park Williams, _3_ expert in climate said that it has dry air _4_ high temperatures from spring through late autumn. At the same time, seasonal winds blow across the state every year, _5_ (cause) the wildfires to spread quickly
53、and last for weeks.Global warming has also made the fires _6_ (bad) than ever in recent years. It has dried the state s trees and other plant life, causing _7_ (they) to burn more easily.Humans _8_ (play) a role in wildfires as well. Burning campfires and cigarette buts (煙头) can _9_ (easy) cause wil
54、dfires. For example, last year one fire started because _10_ a car that got a flat tire. The car s body met the road and sent out sparks (火花) starting a fire.第四部分:写作 (25分)假如你是李华,打算邀请你校英国交换生Jane在端午节那天到你家做客。给她写封电子邮件,内容包括:1. 乘坐10路公交车到人民广场站下车;2. 学习包粽子 (zongzi);3. 去东湖公园看龙舟比赛 (dragon boat races)。注意:1. 词数1
55、00左右。开头和结尾已经给出,不计入总词数;2. 可适当增加细节,以使行文连贯。Dear Jane,How are you recently? _ _Yours, _Li Hua _听力录音原文:第一节:1. M: This game is so exciting. What s the time?W: It s 3:40 in the afternoon. They ve only got 20 minutes before it s finished.2. W: Do you like the cake?M: Yes, it s very good. I enjoy it very muc
56、h. Where did you buy it?W: We didn t buy it. We made it ourselves.3. M: What quality makes you competitive for this position?W: Well, I think carefulness and consideration are a must for the job as a secretary.4. M: How much are these plates?W: They are 10 yuan each and 50 yuan for a box of six.5. W
57、: Hello, I have made a reservation and now I m checking in.M: Yes, madam. Could you please tell me your name and the room number?W: My name is Lucy Black, but I forgot the number.第二节:听第6段材料,回答第6、7题。W: Good morning. My cousin and I just arrived. We were wondering if it s too late to change our seats
58、to business class ones.M: Let me see your tickets, please. You re flying to Dover, right? Well, I do happen to have a couple of business class seats available, but each one will cost an extra 85 dollars.W: That s fine with me, but I should check with my cousin before I pay for them.听第7段材料,回答第811题。W:
59、 Hi. Welcome to Parent-Teacher Conference. So, what is your child s name?M: It s Megan Jones.W: Oh yeah, Megan. She missed the last couple of days. Has she been sick?M: No, she s been having some problems with the other kids in your class, and.W: Well, you know, high school is a difficult time, but
60、she just needs to speak up a little more in class.M: No, it s more than that. Some of the kids in your class have been making fun of her a lot about her appearance. And then, the other day, she said you made a comment about her shirt and jeans, like they were from the 1970s or something like that.W:
61、 Well, I was just kind of joking a little bit with her.M: Well, yeah, that s what you think, but other kids follow your example. Megan s been really, really anxious for some time.W: Uh, I m really sorry. Could you see if you can bring her to school tomorrow? Uh, I d like to apologize and see what I
62、can do to improve the situation.M: Thanks. I d appreciate it. That would help.第三节:It s reported that Wang Lan has been a great support to the old people in our area. My mother always praises her for being so hard-working and energetic, even though she s really old. She wants me to be like her. She s
63、ays that she s the person who is unselfish enough to help other people even when she s busy. She helped my mother by being brave and going to the shop where she worked and telling them they should treat her better. They wanted to replace her with a man, but Li Jun stopped that. She s very determined
64、 and confident. She doesn t mind talking to leaders and will not give up even when they disagree with her. She s so warm-hearted and will always help others.参考答案:第一部分:听力部分15 ABBBB 611 CCACBA 12. energetic13. unselfish 14. replace 15. give up第二部分:阅读理解A篇 1. D。细节理解题。根据Planet Money栏目中的时间Time: TUE-SUN, 1
65、1 a.m.1 p.m.以及选项可得知,答案选D。2. B。细节理解题。根据栏目The Cooler中的popular programs和题干要求得知,答案选B。3. C。细节判断题。根据四个栏目要求以及选项题干的要求可得知,答案C符合原文。B篇 4. A。细节理解题。根据数学家Charles Ferrerman是那个时代的神童是由于他从事的素数研究,故选A。5. B。细节理解题。根据文章的第三段第一句可知,故选B。6. A。细节理解题。根据该句There s no point going to college too young可知,故选A。7. C。推理判断题。文章最后一段内容an Adi
66、das sweatshirt and an old pair of sports shoes和my work is my hobby可知,故选C。C篇 8. C。主旨大意题。整篇文章主要介绍了中药的历史,开头介绍了什么是中药,后几段介绍了中药的疗法等,故选C。9. B。细节理解题。文章的开头就已经点明了传统的中国医药是一个全面诊断、治疗、防止疾病的系统,故选B。10. D。细节理解题。文章第一段When yin and yang are in balance, you feel relaxed and energized. 可以得知,答案应选D。11. D。推理判断题。整篇文章讲述了中国医药及
67、相关医药知识,再看选项,A、B、C项文章中有直接陈述,再看最后一段,就可以推断出答案D。D篇 12. B。细节理解题。根据第一段中的It has been eleven years since US Airways Flight 1549 landed in the Hudson River. 可知,美航1549次航班在哈德逊河迫降距今已有11年了,由此可知,1549次航班是2009(2020-11)年在哈德逊河迫降的,故选B。13. C。词义猜测题。根据划线词后的as witnessed. thinking twice about their safety. 可知,它展现了人性中美好的一面,
68、许多不顾自己的安全前来帮助我们的人的无私努力就是证明,由此可知划线词词义为“显示优点”,故选C。14. A。推理判断题。根据最后一段中的“It makes you appreciate every day as a gift.”可知,这场灾难让Sosa和Tess开始珍惜每一天,故选A。15. D。主旨大意题。通读全文可知,本文主要讲述了2009年,美航1549次航班在哈德逊河迫降,在众人的全力营救下,机上155名乘客全部奇迹般地幸存的故事,故选D(哈德逊奇迹)。II. 15 BFGDE第三部分:语言知识运用I. 1. D。句型“it hit(s) sb. +从句”意为“某人突然想起”,故选D。
69、2. C。动词observe意为“遵守”传统风俗,故选C。3. B。句型find + it +adj. + to do.,作宾补要用worthwhile,而worth / worthy作表语或定语。4. D。词组搭配argue with sb. about sth.,故選D。5. B。名词company指单数,employees是复数,故选B。6. D。词组come across意为“遇见”,其他“下来;发生;浮上”均不符合句意,故选D。7. B。词组refer to 意为“参考”;stick to“坚持”;keep to“遵守”;point to“指向”,都不符合句意,故选B。8. A。词组
70、devote one s time to.“贡献于;致力于”,符合句意,故选A。9. A。词组behave oneself意为“使行为规矩”,符合句意,故选A。10. C。动词support意为“养活”,符合句意,故选C。II. 1. to persuade; believe 2. it hit / struck me 3. It is well-known 4. as if 5. would; rather thanIII. 1. Today, I intend to finish reading this book.2. My cousin behaved bravely in the f
71、ace of danger yesterday.3. Walking after supper is a good form of sports.4. Much to my regret, I am unable to accept your invitation.5. You need to build up good relationship with each other.IV. 15 BBCCD 610 ABDBB 1115 CCBDB 1620 CBBACV. 1. has seen 2. including 3. an 4. and 5. causing 6. worse 7. t
72、hem 8. have played 9. easily 10. of第四部分:写作One possible version:Dear Jane,How are you recently? We are going to have a pleasant holiday this Friday, because Dragon Boat Festival is coming! So I m earnestly inviting you to come to my home.Just take No. 10 bus and get off at People s Square Station, wh
73、ere I ll be waiting for you and we ll go home together. Then my mother will prepare tasty food for our lunch, including zongzi. We ll learn how to make it with our own hands, and you ll learn how this traditional Chinese food came into being.When lunch is over, we ll go to East Lake, where we ll enj
74、oy watching wonderful dragon boat races. Interesting, isn t it?Looking forward to your early reply.Yours,Li Hua人教版(2019)高中英语必修第四册Unit 2单元测试卷第一部分 听力第二部分阅读(共两节,满分50分)第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。AHere are several great castles in Bavaria of Germany.Veste CoburgThe Veste Co
75、burg in Oberfranken is one of the most awesome(令人敬畏的) castles in Bavaria. It was built in the 11th century. Martin Luther actually lived here in the 1530s for six months. You will also find samples of great Bavarian woodwork here.Burg zu BurghausenThe largest castle in Europe is right in BavariaBurg
76、 zu Burghausen. Built in the 13th century, the castle is over 3,300 feet long. A visit here will take you back to medieval(中世纪的) times and every castle hunter likes it. Residenz in Munich Munich has one of the finest German castles to be found in Bavaria. The Residenz, as it is known, was the home o
77、f the Wittelsbach family, and King Ludwig (1845-1886) of Bavaria spent a lot of time here as a child. The palace is a must-see on any trip to Bavaria.Neues Schloss In Wagners Bayreuth (the composer settles here in his later years), you can find Neues Schloss. Built in 1753 and 1754, the palace has b
78、eautiful woodwork. If you enjoy the Rococo style of architecture, you do not want to miss this castle.King Ludwig s Castles There are three other castles in Bavaria that are known as “King Ludwig s Castles”. They are Linderhof Palace, Schloss Herrenchiemsee and Schloss Neuschwanstein. These castles
79、are masterpieces, even though two of the three were even never finished. King Ludwig built these awesome castles which inspire your imagination.21. Compared to the other castles mentioned in the passage, what is special for Burg zu Burghausen?A. Strangest. B. Oldest.C. Largest. D. Tallest.22. Which
80、of the following does the writer seem to agree with?A. The castle Neues Schloss is a must-see on any trip to Bavaria.B. The castle Neues Schloss inspired many pieces of Wagners music.C. The castle Neues Schloss is most famous for its beautiful woodwork.D. The castle Neues Schloss will attract people
81、 fond of the Rococo style of architecture.23. What can we learn about King Ludwig from the passage?A. He lacked willpower.B. He lacked imagination.C. He liked building castles.D. He was a very poor king.BThe Leaning Tower of Pisa no longer leans quite so much after a 20 million project to save it wa
82、s hailed a complete success yesterday. The tower, which was on the verge of collapse, has been straightened by 18 inches returning it to its 1838 position.The tower, which has been leaning almost since building work first began in 1173, was closed to the public in 1990 because of safety fears. The 1
83、83-foot tower was nearly 15 feet off vertical(垂直线) and its structure was found to have been weakened by centuries of strain.The last attempt at straightening the tower was carried out under orders from Benito Mussolini,who wanted it to be perfectly vertical.Concrete was poured into the foundations,
84、but the result was that the tower sank further into the soil.The straightening work involved the extraction of around 70 tons of earth from the northern side of the tower, causing it to sink on that side. Before the digging started, the tower was anchored with steel cables and 600 tons of lead weigh
85、ts. However, halfway through the project, concerns at the ugliness of the weights led to their removal and the tower lurched(倾斜) dramatically. “In one night, the tower moved more than it had averaged in an entire year,” said Prof. Borland. The weights were hastily reattached.The towers stonework has
86、 also been restored and tourists can clearly see the difference between its levels of limestone and marble.“If we had not stepped in, the tower would have collapsed between 2030 and 2040,” said Salvatore Settees, the president of the rescue committee. “This is crucial for the towers stability and it
87、 was a totally Italian success.”The Italian government stepped in after a tower collapsed in Pavia in 1989, killing four people.24. Why was the tower closed to the public in 1990?A. It was destroyed.B. It was moved. C. It was in danger and also dangerous.D. Every tower in Italy was closed then.25. W
88、hat does the underlined phrase “their removal” in paragraph 6 refer to?A. Removal of concerns.B. Removal of the tower.C. Removal of ugliness.D. Removal of lead pieces.26. Which side of its foundation may the tower lean to according to the passage?A. South. B. West.C. North. D. East.27. Which of the
89、following statements is TRUE?A. A 20 million project straightened the tower vertical.B. The tower has been straightened where it was in 1838.C. Concrete poured into the foundations worked in the straightening work.D. The tower may collapse between 2030 and 2040.CMeeting people from another culture c
90、an be difficult. From the beginning, people may send the wrong signal. Or they may pay no attention to signals from another person who is trying to develop a relationship. Different cultures emphasise(强调) the importance of relationship building to a greater or lesser degree. For example, business in
91、 some countries is not possible until there is a relationship of trust. Even with people at work, it is necessary to spend a lot of time in “small talk”, usually over a glass of tea, before they do any job. In many European countrieslike the UK or Francepeople find it easier to build up a lasting wo
92、rking relationship at restaurants or cafs rather than at the office. Talk and silence may also be different in some cultures. I once made a speech in Thailand. I had expected my speech to be a success and start a lively discussion; instead, there was an uncomfortable silence. The people present just
93、 stared at me and smiled. After getting to know their ways better, I realised that they thought I was talking too much. In my own culture, we express meaning mainly through words, but people there sometimes feel too many words are unnecessary. Even within Northern Europe, cultural differences can ca
94、use serious problems. Certainly, English and German cultures share similar values; however, Germans prefer to get down to business more quickly. We think that they are rude. In fact, this is just because the culture starts discussions and makes decisions more quickly. People from different parts of
95、the world have different values, and sometimes these values are quite against each other. However, if we can understand them better, a multicultural environment will offer a wonderful chance for us to learn from each other. 28. In some countries, eating together at restaurants may make it easier for
96、 people to . A. develop closer relationsB. share the same cultureC. get to know each otherD. keep each other company29. What does the underlined word “multicultural” in the last paragraph mean?A. 本地的 B. 多元文化的C. 彼此的 D. 单一的30. According to the passage, how can people from different cultures understand
97、 each other better?A. By sharing different ways of life.B. By accepting different habits. C. By recognising different values.D. By speaking each others languages.31. What would be the best title for the passage?A. Multicultural EnvironmentB. Cross-Cultural DifferencesC. How to Understand Each OtherD
98、. How to Build Up a RelationshipDAustralia has become one of the most attractive countries for tourism in the world and the reasons are simple: For a long time traditional tourist destinations such as Europe, the USA, England, and many others, used to attract tourists for their history, architecture
99、, shopping, beauty, beaches and development. Meanwhile Australia was considered too far and expensive to go, except for Asian residents. With the world changing significantly, few places are left untouched today.Travelling in Australia is easy, safe, and Australia is full of fantastic places to visi
100、t. As a developed country, Australia offers what is necessary for any travellers. If you just want to visit cities and go shopping, you will have cities with the best quality of life in the world. If you want to go for sports and have plenty of fun, you will have a ball over here. The adventures, th
101、e comfort, the fun, are just waiting for you. If you have a very limited time, we suggest you have a look at our page where we present some suggestions for what can be done in just a few days trip.Three months wouldnt be enough to know Australia very well. The country is so big that even today there
102、 are lands never foot-stepped yet. Of course most cant see the whole country at once. The best way to do it is to make a plan for cities, landscapes, national parks, small towns and cultural places. Otherwise you may spend hours and hours on a road without any attractions instead of doing the same t
103、rajectory(轨迹) by plane saving time and money.As is said above, travelling in Australia is very easy, and you dont need to worry too much about reservations except in the holiday periods and during some school breaks when you may find fewer options, or if you are going to do some parts by plane. Acco
104、mmodation of all levels and prices is also plentiful, and depends on the place you go.32. What is the authors purpose of writing this passage?A. To show travelling in Australia is easy and safe.B. To show Australia is the best country.C. To share his travelling experience.D. To introduce the tourism
105、 of Australia.33. Many tourists turn their eyes to Australia .A. because they take an interest in the wonderful architectureB. because they perhaps like adventure and excitementC. because they are longing for the history of the landD. because they want to follow the latest development34. While trave
106、lling in Australia you will find .A. the country is convenient for you in many waysB. the country can offer you kinds of high-quality goodsC. you will fall in love with different sports at onceD. you will have enough time to visit the fantastic places35. What does the third paragraph imply?A. Big ci
107、ties attract most of the tourists.B. A good plan is beneficial to your trip.C. Making a plan will cost you much time.D. Youd better have a self-driving trip.第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Tips on Finding Inspiration after FailureThe good thing about failure is tha
108、t it is actually not the end. 36.Accept your weaknesses. Every human being has weaknesses. The first thing you need to do after failing is to accept that it has happened to you because failure happens to human beings. Accepting this helps you to accept that this is not a reflection of your life as a
109、 whole. 37.See the lesson. The biggest thing you can take from failure is the lesson it has taught you. 38. If there are any weaknesses you need to address, you will only be able to see them after doing this soul searching. There are many lessons I would never have learned if I had not failed.39. Yo
110、u will find inspiration if you accept that the pain you get from failure helps you to grow. There are certain things you will not understand until you have had a chance to live with them. For example, you would not know what it feels like to lose a job unless you had lost one before. 40. That is the
111、 essence of life.Failure should never be considered as something permanent. It should never be seen as the end, but rather the beginning of a new way of looking at life.A. Pain helps you grow.B. Accept that everyone fails.C. It is just a temporary setback(挫折).D. This gives you a chance to examine yo
112、ur life.E. You can use the following tips to find inspiration after failure.F. When you stop the blame game and take responsibility, you are growing.G. We only learn the feeling of losing a loved one after we have lost a loved one.第三部分语言运用(共两节,满分30分)第一节(共15小题;每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可
113、以填入空白处的最佳选项。 I will never forget the year I was about twelve years old. My mother told us that we would not be 41 Christmas gifts because there was not enough money. I felt sad and thought, “What would I say when the other kids asked what Id 42?” Just when I started to 43 that there would not be a C
114、hristmas that year, three women turned up at our house with gifts for all of us. For me they brought a doll. I felt such a sense of 44 that I would no longer have to be embarrassed when I returned to school. I wasnt forgotten. Somebody had thought 45 of me to bring me a gift.Years later, when I stoo
115、d in the kitchen of my new house, thinking how I wanted to make my first Christmas there special and memorable, I 46 remembered the womens visit. I decided that I wanted to create that same feeling of 47 for as many children as I could possibly reach. So I 48 a plan and gathered forty people from my
116、 company to help. We gathered about 125 orphans(孤儿) at the Christmas party. For every child, we wrapped colourful packages filled with toys, clothes, and school supplies, 49 with a childs name. We wanted all of them to know they were 50. Before I called out their names and handed them their gifts, I
117、 51 them that they couldnt open their presents until every child had come forward. Finally the 52 they had been waiting for came as I called out, “One, two, three. Open your presents!” As the children opened their packages, their faces beamed and their bright smiles 53 up the room. The joy in the ro
118、om was obvious, and 54 wasnt just about toys. It was a feelingthe feeling I knew 55 that Christmas so long ago when the women came to visit. I wasnt forgotten. Somebody thought of me. I matter.41. A. sending B. receivingC. making D. exchanging42. A. found B. preparedC. got D. expected43. A. doubt B.
119、 hopeC. suggest D. accept44. A. relief B. lossC. achievement D. justice45. A. highly B. littleC. poorly D. enough46. A. hardly B. instantlyC. regularly D. occasionally47. A. strength B. independenceC. importance D. safety48. A. kept up with B. caught up withC. came up with D. put up with 49. A. none
120、 B. fewC. some D. each 50. A. fine B. specialC. helpful D. normal51. A. reminded B. guaranteedC. convinced D. promised52. A. chance B. giftC. moment D. reward53. A. lit B. tookC. burned D. cheered54. A. it B. suchC. something D. everybody55. A. by B. tillC. for D. from第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,
121、在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。China has once again showed its ability to change the world with its “four new great 56. (invent)”high-speed rail, mobile payment, shared bicycle, and online shopping.Chinas new-generation high-speed train, the Fuxing, is now one of the 57. (fast) trains in the world, which
122、can travel at a speed of 350 km/h. Besides high-speed rail, China 58. (improve) peoples lives in many other innovative ways over the last decade. Bike sharing, for example, is not new itself. But China has made 59. much more convenient and popular both in China 60. overseas. Leading Chinese bike-sha
123、ring companies are now operating in foreign countries such as Singapore and Britain.And back in China, when riding a shared bike, you can stop 61. (buy) and eat whatever you want 62. (simple) with a tap of your phone. You could easily pay with your smartphone by 63. (scan) the sellers QR code. Mobil
124、e payment has grown into a 64. (choose) for Chinese peopleeven a pancake seller is using it.Besides, the four innovative ways of life are most appealing 65. youths from other countries, and they wish their countries would go further in terms of technological achievement. 第四部分写作(共两节,满分40分)第一节(满分15分)假
125、定你是李华,你的美国朋友John对中国的西湖很感兴趣,请根据下列提示给他写一封信,介绍西湖。内容包括以下几个方面:(1)西湖是杭州的标志性景点。西湖历史悠久,风景秀丽。(2)西湖有古老的传说白蛇传等,近几年来游览西湖的游客数量猛增,旅游收入大大增加。注意:(1)词数80左右;(2)可以适当增加细节,以使行文连贯。 第二节(满分25分)阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。A mother is a person who, seeing there are only four pieces of pie for five people, promptly an
126、nounces she never did care for pie.Tenneva JordanI knew I was not supposed to be so excited. I was too old for that. At age eleven, the oldest and my mums “grown-up” girl, I had to keep my cool. I was in middle school after all. But every chance I got, when I was alone, I checked each present under
127、the tree. I read every tag and felt every package, guessing at the contents within. I had examined each gift so often that I could tell which present went to which person without even looking at the tags.It had been a tough year for my family. Whenever my mum looked over at the tree and scattered (撒
128、) presents, she would sigh and warn us, “There wont be as much for Christmas this year. Try not to be disappointed.” Christmas had traditionally been a time for my parents to spoil us. In years past, the presents would pile up and spill out from under the tree, taking over the living room. I had hea
129、rd the phrase “giving is better than receiving”, but thought that whoever had said that must have been out of their mind. Getting presents was the whole point! It was the reason I couldnt get to sleep on Christmas Eve.On Christmas morning, we eagerly waited in the hallway until dad told us everythin
130、g was ready. We rushed into the living room and let the wrapping paper fly. We made weak attempts to wait and watch while other family members opened their presents, but as the time passed we lost our self-control.“Heres another one for you,” said mum as she handed me a package. I looked at it, conf
131、used. Having spent so much time examining the presents before Christmas, I recognised this one. But it had not been mine. It was my mums. A new label had been put on it, with my name written in my mothers handwriting.“Mum, I cant .”注意:(1)续写词数应为150左右;(2)请按如下格式作答。I was stopped by my mothers eager, joy
132、ful look. I have always remembered that Christmas fondly. 参考答案与试题解析第一部分 听力第二部分阅读(共两节,满分50分)第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。AHere are several great castles in Bavaria of Germany.Veste CoburgThe Veste Coburg in Oberfranken is one of the most awesome(令人敬畏的) castles in Bavaria.
133、 It was built in the 11th century. Martin Luther actually lived here in the 1530s for six months. You will also find samples of great Bavarian woodwork here.Burg zu BurghausenThe largest castle in Europe is right in BavariaBurg zu Burghausen. Built in the 13th century, the castle is over 3,300 feet
134、long. A visit here will take you back to medieval(中世纪的) times and every castle hunter likes it. Residenz in Munich Munich has one of the finest German castles to be found in Bavaria. The Residenz, as it is known, was the home of the Wittelsbach family, and King Ludwig (1845-1886) of Bavaria spent a
135、lot of time here as a child. The palace is a must-see on any trip to Bavaria.Neues Schloss In Wagners Bayreuth (the composer settles here in his later years), you can find Neues Schloss. Built in 1753 and 1754, the palace has beautiful woodwork. If you enjoy the Rococo style of architecture, you do
136、not want to miss this castle.King Ludwig s Castles There are three other castles in Bavaria that are known as “King Ludwig s Castles”. They are Linderhof Palace, Schloss Herrenchiemsee and Schloss Neuschwanstein. These castles are masterpieces, even though two of the three were even never finished.
137、King Ludwig built these awesome castles which inspire your imagination.21. Compared to the other castles mentioned in the passage, what is special for Burg zu Burghausen?A. Strangest. B. Oldest.C. Largest. D. Tallest.解析:细节理解题。根据第三段首句“The largest castle in Europe is right in BavariaBurg zu Burghausen
138、.”可知,这座城堡是全欧洲最大的,而其他城堡都在德国,属于欧洲,故这座城堡比文章中提到的其他城堡都要大。故选C。答案:C22. Which of the following does the writer seem to agree with?A. The castle Neues Schloss is a must-see on any trip to Bavaria.B. The castle Neues Schloss inspired many pieces of Wagners music.C. The castle Neues Schloss is most famous for
139、its beautiful woodwork.D. The castle Neues Schloss will attract people fond of the Rococo style of architecture.解析:细节理解题。根据第五段最后一句“If you enjoy the Rococo style of architecture, you do not want to miss this castle.”可知答案。故选D。答案:D23. What can we learn about King Ludwig from the passage?A. He lacked wi
140、llpower.B. He lacked imagination.C. He liked building castles.D. He was a very poor king.解析:推理判断题。根据最后一段首句“There are three other castles in Bavaria that are known as King Ludwig s Castles.”可知,King Ludwig 建了三座城堡,由此可判断出他很喜欢建城堡。故选C。答案:CBThe Leaning Tower of Pisa no longer leans quite so much after a 20
141、 million project to save it was hailed a complete success yesterday. The tower, which was on the verge of collapse, has been straightened by 18 inches returning it to its 1838 position.The tower, which has been leaning almost since building work first began in 1173, was closed to the public in 1990
142、because of safety fears. The 183-foot tower was nearly 15 feet off vertical(垂直线) and its structure was found to have been weakened by centuries of strain.The last attempt at straightening the tower was carried out under orders from Benito Mussolini,who wanted it to be perfectly vertical.Concrete was
143、 poured into the foundations, but the result was that the tower sank further into the soil.The straightening work involved the extraction of around 70 tons of earth from the northern side of the tower, causing it to sink on that side. Before the digging started, the tower was anchored with steel cab
144、les and 600 tons of lead weights. However, halfway through the project, concerns at the ugliness of the weights led to their removal and the tower lurched(倾斜) dramatically. “In one night, the tower moved more than it had averaged in an entire year,” said Prof. Borland. The weights were hastily reatt
145、ached.The towers stonework has also been restored and tourists can clearly see the difference between its levels of limestone and marble.“If we had not stepped in, the tower would have collapsed between 2030 and 2040,” said Salvatore Settees, the president of the rescue committee. “This is crucial f
146、or the towers stability and it was a totally Italian success.”The Italian government stepped in after a tower collapsed in Pavia in 1989, killing four people.24. Why was the tower closed to the public in 1990?A. It was destroyed.B. It was moved. C. It was in danger and also dangerous.D. Every tower
147、in Italy was closed then.解析:细节理解题。根据第二段第一句“The tower, which has been leaning almost since building work first began in 1173, was closed to the public in 1990 because of safety fears.”可知,塔自从修建之初就开始倾斜,出于安全考量,官方决定对公众关闭。故选C。答案:C25. What does the underlined phrase “their removal” in paragraph 6 refer to?
148、A. Removal of concerns.B. Removal of the tower.C. Removal of ugliness.D. Removal of lead pieces.解析:细节理解题。根据第五段和第六段可知,为保证塔不倒塌,在挖掘开始前,塔用钢丝绳和铅块固定,然而在工程进行到中途时,由于一些人对铅块的丑陋感到不满,铅块被撤掉,造成塔身突然发生倾斜。故选D。答案:D26. Which side of its foundation may the tower lean to according to the passage?A. South. B. West.C. Nor
149、th. D. East.解析:推理判断题。根据第五段中“The straightening work involved the extraction of around 70 tons of earth from the northern side of the tower, causing it to sink on that side.”可知,施工者要使塔向北边下沉,可见塔本身是向南倾斜的。故选A。答案:A27. Which of the following statements is TRUE?A. A 20 million project straightened the tower
150、vertical.B. The tower has been straightened where it was in 1838.C. Concrete poured into the foundations worked in the straightening work.D. The tower may collapse between 2030 and 2040.解析:推理判断题。在第一段末句可以找到答案B(回归到了1838年时的位置);A错,此项工程并未“扶得笔直”;C错,第四段说人们将混凝土灌入塔基,却造成了斜塔的进一步下陷;D错,塔在2030-2040年间倒塌只是一种假设(倒数第二
151、段第一句用了虚拟语气)。故选B。答案:BCMeeting people from another culture can be difficult. From the beginning, people may send the wrong signal. Or they may pay no attention to signals from another person who is trying to develop a relationship. Different cultures emphasise(强调) the importance of relationship buildi
152、ng to a greater or lesser degree. For example, business in some countries is not possible until there is a relationship of trust. Even with people at work, it is necessary to spend a lot of time in “small talk”, usually over a glass of tea, before they do any job. In many European countrieslike the
153、UK or Francepeople find it easier to build up a lasting working relationship at restaurants or cafs rather than at the office. Talk and silence may also be different in some cultures. I once made a speech in Thailand. I had expected my speech to be a success and start a lively discussion; instead, t
154、here was an uncomfortable silence. The people present just stared at me and smiled. After getting to know their ways better, I realised that they thought I was talking too much. In my own culture, we express meaning mainly through words, but people there sometimes feel too many words are unnecessary
155、. Even within Northern Europe, cultural differences can cause serious problems. Certainly, English and German cultures share similar values; however, Germans prefer to get down to business more quickly. We think that they are rude. In fact, this is just because the culture starts discussions and mak
156、es decisions more quickly. People from different parts of the world have different values, and sometimes these values are quite against each other. However, if we can understand them better, a multicultural environment will offer a wonderful chance for us to learn from each other. 28. In some countr
157、ies, eating together at restaurants may make it easier for people to . A. develop closer relationsB. share the same cultureC. get to know each otherD. keep each other company解析:细节理解题。根据第二段中的“. people find it easier to build up a lasting working relationship at restaurants or cafs rather than at the
158、office.”可知,在餐馆吃饭或在咖啡厅喝咖啡比在办公室更容易建立永久的工作关系。故选A。答案:A29. What does the underlined word “multicultural” in the last paragraph mean?A. 本地的 B. 多元文化的C. 彼此的 D. 单一的解析:词义猜测题。根据末段首句“People from different parts of the world have different values .”以及文章出现的“different cultures”可知,此处画线词的意思是“多元文化的”。故选B。答案:B30. Accor
159、ding to the passage, how can people from different cultures understand each other better?A. By sharing different ways of life.B. By accepting different habits. C. By recognising different values.D. By speaking each others languages.解析:推理判断题。根据最后一段中“However, if we can understand them better, a multic
160、ultural environment will offer a wonderful chance for us to learn from each other.”可知,互相认可彼此的价值观才能互相理解。故选C。答案:C 31. What would be the best title for the passage?A. Multicultural EnvironmentB. Cross-Cultural DifferencesC. How to Understand Each OtherD. How to Build Up a Relationship解析:主旨大意题。本文主要介绍了不同
161、文化之间的差异,并说明了要加强理解和认识。Cross-Cultural Differences做标题比较合适。故选B。答案:BDAustralia has become one of the most attractive countries for tourism in the world and the reasons are simple: For a long time traditional tourist destinations such as Europe, the USA, England, and many others, used to attract tourists
162、for their history, architecture, shopping, beauty, beaches and development. Meanwhile Australia was considered too far and expensive to go, except for Asian residents. With the world changing significantly, few places are left untouched today.Travelling in Australia is easy, safe, and Australia is f
163、ull of fantastic places to visit. As a developed country, Australia offers what is necessary for any travellers. If you just want to visit cities and go shopping, you will have cities with the best quality of life in the world. If you want to go for sports and have plenty of fun, you will have a bal
164、l over here. The adventures, the comfort, the fun, are just waiting for you. If you have a very limited time, we suggest you have a look at our page where we present some suggestions for what can be done in just a few days trip.Three months wouldnt be enough to know Australia very well. The country
165、is so big that even today there are lands never foot-stepped yet. Of course most cant see the whole country at once. The best way to do it is to make a plan for cities, landscapes, national parks, small towns and cultural places. Otherwise you may spend hours and hours on a road without any attracti
166、ons instead of doing the same trajectory(轨迹) by plane saving time and money.As is said above, travelling in Australia is very easy, and you dont need to worry too much about reservations except in the holiday periods and during some school breaks when you may find fewer options, or if you are going
167、to do some parts by plane. Accommodation of all levels and prices is also plentiful, and depends on the place you go.32. What is the authors purpose of writing this passage?A. To show travelling in Australia is easy and safe.B. To show Australia is the best country.C. To share his travelling experie
168、nce.D. To introduce the tourism of Australia.解析:主旨大意题。本文主要介绍了去澳大利亚旅游的理由,并介绍了在澳大利亚旅游时的住宿和交通等。故选D。答案:D33. Many tourists turn their eyes to Australia .A. because they take an interest in the wonderful architectureB. because they perhaps like adventure and excitementC. because they are longing for the h
169、istory of the landD. because they want to follow the latest development解析:细节理解题。由第一段中的最后两句“Meanwhile Australia was considered too far and expensive to go, except for Asian residents. With the world changing significantly, few places are left untouched today.”可知,澳大利亚成为人们喜欢去旅游的地方,主要是因为那儿有可以探险的地方。故选B。答
170、案:B34. While travelling in Australia you will find .A. the country is convenient for you in many waysB. the country can offer you kinds of high-quality goodsC. you will fall in love with different sports at onceD. you will have enough time to visit the fantastic places解析:细节理解题。由第二段第二句“As a developed
171、 country, Australia offers what is necessary for any travellers.”可知,澳大利亚的生活很方便。故选A。答案:A35. What does the third paragraph imply?A. Big cities attract most of the tourists.B. A good plan is beneficial to your trip.C. Making a plan will cost you much time.D. Youd better have a self-driving trip.解析:段落大意
172、题。由文章第三段的“The best way to do it is to make a plan for cities, landscapes . saving time and money.”可知,本段主要告诉读者制订一个好的计划对在澳大利亚旅游有很多好处。故选B。答案:B第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Tips on Finding Inspiration after FailureThe good thing about failure is that it is actually n
173、ot the end. 36.Accept your weaknesses. Every human being has weaknesses. The first thing you need to do after failing is to accept that it has happened to you because failure happens to human beings. Accepting this helps you to accept that this is not a reflection of your life as a whole. 37.See the
174、 lesson. The biggest thing you can take from failure is the lesson it has taught you. 38. If there are any weaknesses you need to address, you will only be able to see them after doing this soul searching. There are many lessons I would never have learned if I had not failed.39. You will find inspir
175、ation if you accept that the pain you get from failure helps you to grow. There are certain things you will not understand until you have had a chance to live with them. For example, you would not know what it feels like to lose a job unless you had lost one before. 40. That is the essence of life.F
176、ailure should never be considered as something permanent. It should never be seen as the end, but rather the beginning of a new way of looking at life.A. Pain helps you grow.B. Accept that everyone fails.C. It is just a temporary setback(挫折).D. This gives you a chance to examine your life.E. You can
177、 use the following tips to find inspiration after failure.F. When you stop the blame game and take responsibility, you are growing.G. We only learn the feeling of losing a loved one after we have lost a loved one.36. 解析:上文讲了失败并不是结束,下文讲失败后你应该怎么做,所以此处需要填一个过渡句。故选E。答案:E37. 解析:根据上文的“Accepting this helps
178、you to accept that this is not a reflection of your life as a whole.”可知,承认这一点会帮助你接受这不是你整个生活的反映。此处承接上文说的是“它仅仅是一个暂时的挫折”。故选C。答案:C38. 解析:结合本段的主题句“See the lesson.”可知,D项“这给了你审视你生活的机会”符合语境。故选D。答案:D39. 解析:根据下文的“. if you accept that the pain you get from failure helps you to grow.”可知,本段主要介绍了痛苦能帮助你成长。故选A。答案:A
179、40. 解析:根据上文的“For example, you would not know what it feels like to lose a job unless you had lost one before.”可知,此处是在举例阐明上述观点“There are certain things you will not understand until you have had a chance to live with them.”而G项也是一个例子,与上文意义一致。故选G。答案:G第三部分语言运用(共两节,满分30分)第一节(共15小题;每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从每题所
180、给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。 I will never forget the year I was about twelve years old. My mother told us that we would not be 41 Christmas gifts because there was not enough money. I felt sad and thought, “What would I say when the other kids asked what Id 42?” Just when I started to 43 that there
181、 would not be a Christmas that year, three women turned up at our house with gifts for all of us. For me they brought a doll. I felt such a sense of 44 that I would no longer have to be embarrassed when I returned to school. I wasnt forgotten. Somebody had thought 45 of me to bring me a gift.Years l
182、ater, when I stood in the kitchen of my new house, thinking how I wanted to make my first Christmas there special and memorable, I 46 remembered the womens visit. I decided that I wanted to create that same feeling of 47 for as many children as I could possibly reach. So I 48 a plan and gathered for
183、ty people from my company to help. We gathered about 125 orphans(孤儿) at the Christmas party. For every child, we wrapped colourful packages filled with toys, clothes, and school supplies, 49 with a childs name. We wanted all of them to know they were 50. Before I called out their names and handed th
184、em their gifts, I 51 them that they couldnt open their presents until every child had come forward. Finally the 52 they had been waiting for came as I called out, “One, two, three. Open your presents!” As the children opened their packages, their faces beamed and their bright smiles 53 up the room.
185、The joy in the room was obvious, and 54 wasnt just about toys. It was a feelingthe feeling I knew 55 that Christmas so long ago when the women came to visit. I wasnt forgotten. Somebody thought of me. I matter.41. A. sending B. receivingC. making D. exchanging解析:由上文可知,还是小孩子的“我”,在圣诞节来临时,应该是收到礼物。故选B。答
186、案:B42. A. found B. preparedC. got D. expected解析:联系上下文,此处表达的意思是别人问“我”收到了什么礼物。故选C。答案:C43. A. doubt B. hopeC. suggest D. accept解析:联系上下文,推断此处表达的意思是:“我”开始接受那年圣诞节不会收到礼物的现实。accept接受,其他三个选项意思都不符合。故选D。答案:D44. A. relief B. lossC. achievement D. justice解析:根据下文“I would no longer have to be embarrassed when I re
187、turned to school”可以推断出此处是表示“我”解脱了。故选A。答案:A45. A. highly B. littleC. poorly D. enough解析:联系上下文,首先排除B、C;think highly of sb的意思是“对某人评价很高”。此处根据作者前面的心态可知选择enough,表示有人关心自己。故选D。答案:D46. A. hardly B. instantlyC. regularly D. occasionally解析:联系上下文可知当时作者那种激动的心情,所以应该是立即就想到了那三位女士的来访。故选B。答案:B47. A. strength B. indep
188、endenceC. importance D. safety解析:根据第一段中描述的“我”那次收到圣诞节礼物的感慨和此刻的心情,“我”也想尽可能让更多的孩子体会到同样的重要性。故选C。答案:C48. A. kept up with B. caught up withC. came up with D. put up with 解析:从上一段可以推断,是“我”提出了(came up with)一个让四十个人帮忙的计划。故选C。答案:C49. A. none B. fewC. some D. each 解析:根据作者的想法,应该是每个孩子都有自己的圣诞节礼物。故选D。答案:D50. A. fine
189、 B. specialC. helpful D. normal解析:每个孩子都有属于自己的礼物,所以作者的意思是让孩子们知道他们每个人都是独一无二的。故选B。答案:B51. A. reminded B. guaranteedC. convinced D. promised解析:从下文的“One, two, three. Open your presents!”可知,此时在分发礼物时,“我”提醒每个人先不要打开礼物。故选A。答案:A52. A. chance B. giftC. moment D. reward解析:大家等待拆礼物的时刻到来了。故选C。答案:C53. A. lit B. took
190、C. burned D. cheered解析:他们灿烂的笑容照亮了整个房间,所以选择light的过去式lit。故选A。答案:A54. A. it B. suchC. something D. everybody解析:联系上下文可知,欢乐不仅仅是因为玩具。所以选择it,指代欢乐。故选A。答案:A55. A. by B. tillC. for D. from解析:联系上下文可知此处表示:“我”从很久以前的那次圣诞节获得的那种感受。故选D。答案:D第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。China has once again
191、showed its ability to change the world with its “four new great 56. (invent)”high-speed rail, mobile payment, shared bicycle, and online shopping.Chinas new-generation high-speed train, the Fuxing, is now one of the 57. (fast) trains in the world, which can travel at a speed of 350 km/h. Besides hig
192、h-speed rail, China 58. (improve) peoples lives in many other innovative ways over the last decade. Bike sharing, for example, is not new itself. But China has made 59. much more convenient and popular both in China 60. overseas. Leading Chinese bike-sharing companies are now operating in foreign co
193、untries such as Singapore and Britain.And back in China, when riding a shared bike, you can stop 61. (buy) and eat whatever you want 62. (simple) with a tap of your phone. You could easily pay with your smartphone by 63. (scan) the sellers QR code. Mobile payment has grown into a 64. (choose) for Ch
194、inese peopleeven a pancake seller is using it.Besides, the four innovative ways of life are most appealing 65. youths from other countries, and they wish their countries would go further in terms of technological achievement. 56. 解析:句意:中国用其“新四大发明”高速铁路、移动支付、共享单车和网上购物再次展示了它改变世界的能力。设空处前有形容词great修饰,应用名词
195、形式,故填inventions。答案:inventions57. 解析:句意:中国新一代高速列车“复兴号”,是现在世界上最快的火车之一,它可以以350千米/时的速度行驶。“one of the+形容词最高级+可数名词复数”为固定用法,表示“最的之一”,故填fastest。答案:fastest58. 解析:句意:在过去的十年,除了高速铁路,中国以很多其他创新方式改善了人们的生活。根据句中的时间状语“over the last decade”可知,本句应用现在完成时;根据主谓一致的原则,China作主语,看作第三人称单数,故填has improved。答案:has improved59. 解析:句
196、意:但中国已经使它在中国和海外更方便和更受欢迎。设空处指代上一句提到的“Bike sharing”,作made的宾语,故填it。答案:it60. 解析:both in China and overseas是固定用法,表示“在中国和海外”,故填and。答案:and61. 解析:句意:回到中国,当骑共享单车的时候,你可以停下来去买和吃任何你想要的东西,只要点击一下手机就可以。stop to do sth表示“停下来去做某事”,符合语境,故填to buy。答案:to buy62. 解析:设空处修饰介词短语“with a tap of your phone”,应用副词,故填simply。答案:simp
197、ly63. 解析:句意:你可以用智能手机扫描卖家的二维码便可轻松支付。设空处在介词后作宾语,要用动词-ing形式,故填scanning。答案:scanning64. 解析:句意:移动支付已成为中国人的一个选择。设空前有冠词a修饰,其后为介词for,应用名词形式,故填choice。答案:choice65. 解析:句意:此外,这四种创新的生活方式对来自其他国家的年轻人最有吸引力。appeal to sb固定搭配,表示“对某人有吸引力”,故填to。答案:to第四部分写作(共两节,满分40分)第一节(满分15分)假定你是李华,你的美国朋友John对中国的西湖很感兴趣,请根据下列提示给他写一封信,介绍西
198、湖。内容包括以下几个方面:(1)西湖是杭州的标志性景点。西湖历史悠久,风景秀丽。(2)西湖有古老的传说白蛇传等,近几年来游览西湖的游客数量猛增,旅游收入大大增加。注意:(1)词数80左右;(2)可以适当增加细节,以使行文连贯。 答案:Dear John,Learning that youre interested in the West Lake, Im writing to tell you something about it.The West Lake is an iconic attraction of Hangzhou. It has a long history and is we
199、ll known for its beautiful scenery. The Legend of White Snake makes it famous in China. The number of visitors has increased rapidly these years. And people here can earn a lot of money from tourism. The West Lake will attract more and more visitors in the future. Welcome to the West Lake. I believe
200、 you will have a good time there. Yours,Li Hua 第二节(满分25分)阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。A mother is a person who, seeing there are only four pieces of pie for five people, promptly announces she never did care for pie.Tenneva JordanI knew I was not supposed to be so excited. I was too old for
201、that. At age eleven, the oldest and my mums “grown-up” girl, I had to keep my cool. I was in middle school after all. But every chance I got, when I was alone, I checked each present under the tree. I read every tag and felt every package, guessing at the contents within. I had examined each gift so
202、 often that I could tell which present went to which person without even looking at the tags.It had been a tough year for my family. Whenever my mum looked over at the tree and scattered (撒) presents, she would sigh and warn us, “There wont be as much for Christmas this year. Try not to be disappoin
203、ted.” Christmas had traditionally been a time for my parents to spoil us. In years past, the presents would pile up and spill out from under the tree, taking over the living room. I had heard the phrase “giving is better than receiving”, but thought that whoever had said that must have been out of t
204、heir mind. Getting presents was the whole point! It was the reason I couldnt get to sleep on Christmas Eve.On Christmas morning, we eagerly waited in the hallway until dad told us everything was ready. We rushed into the living room and let the wrapping paper fly. We made weak attempts to wait and w
205、atch while other family members opened their presents, but as the time passed we lost our self-control.“Heres another one for you,” said mum as she handed me a package. I looked at it, confused. Having spent so much time examining the presents before Christmas, I recognised this one. But it had not
206、been mine. It was my mums. A new label had been put on it, with my name written in my mothers handwriting.“Mum, I cant .”注意:(1)续写词数应为150左右;(2)请按如下格式作答。I was stopped by my mothers eager, joyful look. I have always remembered that Christmas fondly. 答案:I was stopped by my mothers eager, joyful look. “L
207、ets see what it is, honey. Hurry and open it.” It was a blow-dryer. Though this may seem but a simple gift, to me it was so much more. Being an eleven-year-old girl, I was stunned. In my world, where receiving outweighed giving by light years, my mums act of selflessness was incomprehensible. It was
208、 a huge act. Tears filled my eyes and I thought in disbelief about how much my mum must love me to give up her Christmas so I could have a few more presents.I have always remembered that Christmas fondly. It had such an impact on me. As an adult with children in my life whom I adore, I can now under
209、stand my mums actions. I see actually, she was not “giving up her Christmas” as I had thought, but was finding an even greater joy in her Christmas because giving truly is better than receiving. My mums simple act meant the world to me. Whenever I look back on my mums giving, I will choose to give i
210、n my life.人教版(2019)高中英语必修第四册Unit 3单元测试卷第一部分:听力部分 (15分)第一节:听下面五段对话,每段对话后有一个小题,从题中所给的A, B, C三个选项中选出最佳选项。(5分)1. How does the woman go back home today?A. By car. B. By bus. C. By subway.2. Where does the conversation most probably take place?A. In the restaurant. B. In a store. C. In a station.3. Whats
211、the man doing now?A. Closing the window. B. Handling the machine. C. Trying to have a sleep.4. What is Chris Paine?A. A computer engineer. B. A bookseller. C. A writer.5. What did the woman tell the man to do?A. To post a letter. B. To get the bread. C. To go to barbershop.第二节:听下面两段对话,每段对话后有几个小题,从题中
212、所给的A, B, C三个选项中选出最佳选项。(6分)听第6段材料,回答第6、7题。6. What has the woman been complaining about her job?A. Not having salary on time. B. Overtime work. C. Unfriendly colleagues.7. Whats the mans advice?A. Changing a department. B. Taking a new job. C. Looking for a new job.听第7段材料,回答第811题。8. What did Pharrell
213、Williams do on October 6?A. Held a reading. B. Gave a concert. C. Had an interview.9. Whats his new book?A. Its a picture book. B. Its a music book. C. Its a fairy book.10. Who gave the mans musical influences?A. His friends. B. His family. C. His professor.11. Why did he write the song “Happy”?A. F
214、or a play. B. For a ceremony. C. For a film.第三节:听下面一段材料,将第1215题的信息补充完整,每小题不多于3个单词。(4分)第二部分:笔试部分 (135分)I. 根据句意和所给汉语意思写出该单词的正确形式。(10分)1. The car rushed at the bridge at an _ (惊人的) speed.2. The _ (喝醉的) driver was punished severely by the police.3. Because of the war, many people became _ (无家可归) in Liby
215、a.4. Seeing my arrival, he came over and _ (低语) something in my ear.5. The thief _ (溜进) into the house without anyone noticing him.6. Dont be _ (挑剔) about your friends, or youll end up not having any.7. Jim had an accident yesterday. _ (幸运的是), he was not badly hurt.8. As the saying goes: _ (失败) is t
216、he mother of success.9. Considering his age, I am quite _ (满意) with his performance in the play.10. Mark Twain was a _ (幽默的) writer and his works always make readers laugh.II. 用括号中所给动词的正确形式填空。(10分)1. You cant stop me _ (do) what I want.2. I cant imagine Billy _ (ride) a motorbike.3. As the stone was
217、 too heavy to move, I left it _ (lie) on the ground.4. Did you hear someone downstairs _ (knock) at the door?5. I didnt find any of their arguments very _ (convince).6. Havent you seen the sign, _ (read) “NO PHOTOS”?Im really sorry I didnt.7. Frank is very good at telling funny jokes. He can be very
218、 _ (amuse).8. You may find it _ (astonish) that he made progress in such a short time.9. Most people consider it _ (depress) that it keeps raining for a whole week.10. At that time I noticed a group of children _ (play) musical instruments across the street.III. 选择方框内适当的短语填空。(10分)1. He went _ a doct
219、or for his sick wife.2. As time _, my credit history was gradually building up.3. They were _ for not paying their phone bill.4. She was _ from dozens of applicants for the job.5. He seems to _ a fairly minor role in the government.6. Sarah has missed her chance of _ the school play.7. _, no wonder
220、drug has been found which can cure cancers.8. Tom has been out of work for years. He is now quite _.9. We have two lessons this morning, but theres some free time _.10. Thieves _ the bank by digging a tunnel and took away lots of money.IV. 单项选择。(10分)1. Mary has always thought of herself as a good da
221、ncer and never forgets to _ others of it.A. remember B. remind C. know D. introduce2. Some plants are very _ to light; they prefer the shade.A. sensible B. sensitive C. suitable D. acceptable3. What would you do if you got, _, a million dollars?A. tell B. talk C. speak D. say4. He spent every minute
222、 he could spare on books _ an entrance prize to a college.A. to win B. won C. winning D. wins5. _ by his accent, the boy must have come from a North European country, say Norway or Finland.A. Having judged B. To judge C. Judge D. Judging6. King John managed to lose his French lands in about AD 1200,
223、 thus _ Englands tie with France.A. broke B. broken C. to break D. breaking7. Some experts demanded that children _ enough time for sleep and play.A. give B. should give C. be given D. given8. She is such a lovely girl _ is liked by everybody.A. what B. as C. that D. which9. _ does it take to win th
224、e hearts and minds of 10 students in todays education?A. What B. When C. How D. Why10. _ sharks are heavier than water, they must swim continuously or they will sink to the bottom.A. When B. Though C. Since D. OnceV. 完形填空。(20分)阅读下面短文,从短文后所给各题的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项。One day, a young man was ta
225、king a walk with a professor. As they went along, they saw lying in the path a pair of old shoes, which they supposed to _1_ a poor man who was employed in a field close by.The student turned to the professor, saying, “Let us play the man a _2_: we will hide his shoes, and hide _3_ behind those bush
226、es and wait to see his reaction _4_ he cannot find them.”“My young friend,” answered the professor, “we should never _5_ ourselves at the expense of the poor. But you are _6_ and may give yourself a much greater pleasure _7_ helping the poor man. Put a coin into each shoe, and then watch how the dis
227、covery _8_ him.”The student did so. The poor man soon finished his work, and came across the field to the path where he had left his _9_. While he slipped his foot into one of his shoes, he felt something _10_. He bent down only to find the coin._11_ was seen upon his face. He gazed upon the coin, a
228、nd then _12_ him on all sides, but no person was to be seen. He went on to put on the other shoe: but his surprise was _13_ on finding the other coin._14_ he fell upon his knees, looked up to heaven and uttered (说) aloud _15_, in which he spoke of his wife, sick and _16_, and his children without br
229、ead. Without the timely help, she would die.The student stood there deeply _17_, and his eyes filled with tears. “Now,” said the professor, “are you not much more _18_ than if you had played your _19_ trick?”The youth replied, “You have taught me a _20_ I will never forget: One is happier to give th
230、an to receive.”1. A. come to B. belong to C. get to D. refer to2. A. trick B. part C. match D. record3. A. ourselves B. themselves C. himself D. itself4. A. though B. unless C. before D. when5. A. surprise B. satisfy C. amuse D. disappoint6. A. rich B. learned C. poor D. young7. A. in B. by C. with
231、D. through8. A. catches B. judges C. affects D. improves9. A. coat B. tools C. shoes D. food10. A. soft B. real C. hard D. valuable11. A. Excitement B. Determination C. Fear D. Astonishment12. A. looked for B. looked around C. looked back D. looked at13. A. lost B. doubled C. discovered D. followed1
232、4. A. Suddenly B. Similarly C. Silently D. Naturally15. A. apologies B. encouragement C. thanks D. sufferings16. A. useless B. careless C. helpless D. hopeless17. A. moved B. puzzled C. relaxed D. attracted18. A. proud B. pleased C. confident D. worried19. A. preferred B. demanded C. promised D. int
233、ended20. A. lesson B. game C. way D. jokeVI. 阅读理解。(30分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C或D)中,选出最佳选项。AYou might be crazy about Shakespeares “Romeo and Juliet” as an English learner, but what do you think British teenagers studying Chinese are crazy about? Well, its Cao Xueqins classic, “The Dream of the Red Ch
234、amber”.On December 18, nine British students arrived in Beijing for a seven-day trip after winning a Chinese Speaking Competition in Britain.More than 170 students from 36 secondary schools took part in that competition last month. It was organized by the British Council. Three of the students comin
235、g to Beijing won first prizes for Language Ability. The other six were first prize winners for a dramatic performance in Chinese entitled (剧名为) “A New Home for Lin Daiyu”.“We chose to perform this drama because we all love the characters in the tragic story. Theyre traditional and loveable,” said Im
236、ogen Williams, 13, who played the lead role, Lin Daiyu. Williams said her group spent all their lunch breaks for nearly two months together, watching the drama, studying the characters, and practicing.“We were excited to win the grand prize the trip to Beijing. My mum even cried when she heard the n
237、ews!” recalled Alice Clark-Edwards, who was “Wang Xifeng” in the drama.These students have fallen in love with Chinese literature and are crazy about Chinese music and movies. “I love Jay Chou, Wilber Pan and the boy band Flowers. As for actresses, Zhang Ziyi is my favorite,” said Nishat Ali, 16.1.
238、Nine British students came to Beijing to _.A. perform “Romeo and Juliet” B. go on a seven-day tripC. watch “The Dream of the Red Chamber” D. take part in the competition2. The Chinese Speaking Competition was organized by _.A. the British Council B. the drama college C. Beijing D. the middle school3
239、. From the passage, these students from Britain _.A. are crazy about Chinese literature B. fall in love with Cao Xueqins classicC. are not fond of “Romeo and Juliet” D. dont like traditional performance4. What can we infer from the passage?A. “Wang Xifeng” in the drama is well-known in Britain.B. St
240、ars and singers like Zhang Ziyi and Jay Chou are known.C. Chinese music and films have an effect on British students.D. Williams and her group practice often in the school.BMark Strand, a former US poet who won the Pulitzer Prize for poetry in 1999, has died in New York aged 80. Strand, whose works
241、were translated into more than 30 languages, died at his daughters home on Saturday from liposarcoma, a rare form of cancer.Absence and loss were recurring (再現) themes for the writer, who was known for his exact language and unreal imagery. One of his poems, Keeping Things Whole, begins with the sta
242、nza (押韵): “In a field. I am the absence of field.”“This is always the case,” the poem continues. “Wherever I am I am what is missing.”Born on Prince Edward Island in Canada, Strand grew up in various cities across the US and South America.“Masterly” poetrySleeping With One Eye Open, his first collec
243、tion, was published in 1964. Its title poem, he later made known, drew on the anxiety he felt at the height of Americas cold war with the Soviet Union.His early work saw him characterized, unjustly in his eyes, as an unhappy poet buried in uncertainty and death. “I find them evenly lit,” he once sai
244、d in reference to his poems apparent darkness.Strands Pulitzer was awarded for his 1998 collection Blizzard of One, described as “masterly” by the New York Times. “Strands poems produce resonance (回声) with a lighting sense of the infinite,” the newspapers critic wrote. “Strand doesnt approach the un
245、iversal through the particular. He approaches the universal through the universal”.In addition to writing and translating poetry, Strand wrote childrens books and art criticism and helped edit several poetry collections.His daughter Jessica remembered him as “a funny, elegant, generous and brilliant
246、 man who lived to work and to be with his friends and the people he loved.”5. What is Mark Strand famous for?A. His appearance of absence and loss. B. 30 languages translation of his poetry.C. His uncertainty about the realistic life. D. His exact language and unreal imagery.6. What can we learn abo
247、ut Mark from his early work?A. Mark Strand is upset. B. Mark Strand is optimistic.C. Mark Strand is active. D. Mark Strand is realistic.7. Which of the following is TRUE according to the passage?A. Strands first collection came out in 1998.B. Keeping Things Whole was awarded in 1999.C. The New York
248、Times criticized his Blizzard of One.D. Mark Strand was born on a small island in America.8. What is the best title for the passage?A. An American Father B. An American ArtistC. A Great American Poet D. A Great American DreamerCHeritage is our legacy (遗产) from the past, what we live with today, and
249、what we pass on to future generations. Our cultural and natural heritage are both irreplaceable (无可取代的) sources of life and inspiration. Places as unique and diverse as the Pyramids of Egypt, the Great Barrier Reef in Australia and the Great Wall of China make up our worlds heritage.The United Natio
250、ns Educational, Scientific and Cultural Organization (UNESCO) seeks to encourage the identification, protection and preservation of cultural and natural heritage around the world considered to be of outstanding value to humanity. This is embodied in an international treaty called the Convention Conc
251、erning the Protection of the World Cultural and Natural Heritage, adopted by UNESCO in 1972.How does a place become a World Heritage Site? It takes a lot of people to decide.1) If a country wants one of its places to be on the World Heritage List, it has to ask UNESCO. The place must be important an
252、d special. UNESCO put the Great Wall on the list in 1987 because, it said, it was a great part of Chinese culture and beautifully made to go with the land. When a country asks, it must also make a plan for taking care of the place.2) The World Heritage Committee of UNESCO talks about different place
253、s and decides whether to put them on the list. The committee meets every June. Many experts help the committee to decide.3) After a new place goes on the list, UNESCO gives money to help keep it looking good. If a place is in serious danger, it may be put on the List of World Heritage Sites in Dange
254、r. UNESCO gives special care and help to those places.4) Countries have to give UNESCO regular reports about places on the list. If UNESCO thinks a country isnt taking good enough care of a place, the site will be taken off the list.9. What is the main purpose of Paragraph 1?A. To tell us what is he
255、ritage.B. To stress the importance of heritages.C. To explain the aims of protecting heritages.D. To introduce some places of interest in the world.10. About cultural and natural heritage around the world, UNESCO encourages all the following EXCEPT _.A. identification B. conservation C. protection D
256、. application11. If a place successfully becomes a World Heritage Site, the country _.A. wont take trouble of caring for itB. can ask UNESCO for more money and helpC. should continue to take special care of itD. will try to put it on the List of World Heritage Sites in Danger12. The purpose of putti
257、ng a place on the World Heritage List is to _.A. have it taken better care ofB. attract more tourists from other countriesC. make it known to other countriesD. get more money and help from other countriesDA Scotsman and an Englishman lived next door to each other. The Scotsman owned a hen and each m
258、orning he would look in his garden and pick up his hens egg for breakfast. One morning he looked into his garden and saw that the hen had laid an egg in the Englishmans garden.He was about to go next door when he saw the Englishman pick up the egg. The Scotsman ran up to the Englishman and told him
259、that the egg belonged to him because he owned the hen. The Englishman disagreed because the egg was on his property (財产).They argued for a while until finally the Scotsman said, “In my family we normally settle disputes by the following actions: We kick each other and we compare the time how long it
260、 takes us to get back up. Whoever gets up quicker wins the egg.”The Englishman agreed to this, so the Scotsman found his heaviest pair of boots and put them on. He took a few steps back, then ran toward the Englishman and kicked as hard as he could in his stomach.The Englishman fell to the floor, ho
261、lding his stomach and howling in pain for 10 minutes. Eventually the Englishman stood up and said, “Now its my turn to kick you.” At this time, the Scotsman said, “Maybe you should just keep the egg.”13. What did the Scotsman pick up in his garden?_14. What does the underlined word “disputes” in Par
262、agraph 3 mean?_15. Why did the Scotsman tell the Englishman the egg belonged to him?_VII. 根据短文内容, 从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。(10分)Three in five people in the UK hold a library card. For some, libraries are a shelter from the stresses of day-to-day life. _1_ If youre considering joining your l
263、ocal library, now is the time to do so. And if you need any more encouragement, here are several reasons why you should.Most libraries in the UK allow members of the general public to come and go as they like. _2_ You can also take out a library card and borrow books for free, although you will inev
264、itably face a fine for late returns._3_ Imagine just how many books you have at your finger tips with a library card. There are lots of modern ones, as well as original ones, and you can continue to expand your learning and vocabulary all the time. Its a priceless experience, especially for kids, an
265、d also a great way to level the educational playing field.Libraries develop with times. They have changed greatly since decades ago. _4_ Some libraries have apps so you can see when your books are due back and even reserve books in some cases. There are also libraries which let you access books in d
266、igital formats on your mobile devicepretty cool.Libraries are one of very few spaces left in towns and cities where members of the public can come together and actually be and feel like a community. They have notice boards to offer services like exercise classes or learning centers. _5_A. Libraries
267、help people learn.B. Libraries help educate the kids.C. They create a great sense of community.D. You can go in, settle down and read a book without being charged a penny.E. Most libraries now have computers and allow people to borrow CDs and DVDs.F. Libraries help us save money as were borrowing bo
268、oks rather than buying them.G. For others, particularly the homeless and people in poverty, a lifeline to the world.VIII. 阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。(10分)Comic Dialogue, or Xiangsheng, which has been popular for _1_ (century) in China, is one of the most popular and influential types of Quy
269、i. It can _2_ (say) that nobody in China does not know or like it. It is humorous and _3_ (high) satirical (讽刺性的) by nature._4_ the late Qing Dynasty and the early years of the Republic of China, Xiangsheng art has made great advances in contents and skills, and representative artists have appeared
270、in _5_(difference) periods. Since the founding of the New China, gifted artists Hou Baolin, Ma Ji and Jiang Kun _6_ (be) very famous artists, all showing good skills.There are three forms of Xiangsheng. _7_ earliest form was performed by one person, and was called Dankou Xiangsheng. _8_ (it) content
271、s were mostly jokes and humorous stories. Later, Duikou Xiangsheng or “cross talk”, _9_ was performed by two persons, appeared. One man was called Dougen, and the other, Penggen. The third form _10_ (perform) by three or more persons was called Qunkou Xiangsheng. Of the three forms, cross talk was t
272、he most popular and widespread.IX. 书面表达。(25分)假设你是李华,你校成功举办了一场题为“庆祝建国70周年”的校园文化艺术节活动。你的澳大利亚笔友Tony来信向你了解艺术节的相关情况,请你给他回信,内容包括:1. 活动目的;2. 活动形式;3. 活动意义。注意:1. 词数100左右(开头和结尾已为你写好,不计入总词数);2. 可以适当增加细节,以使行文连贯。Dear Tony,Im delighted to hear that you show great interest in the Art Festival which was successfull
273、y held in our school._Yours,Li Hua听力录音原文第一节:1. W: Jim, thanks for the ride home. After such a busy day, I really dont like to spend 45 minutes on the subway. Thanks a lot.M: You are welcome.2. M: The food here is very delicious, but I think you have given me the wrong change.W: Sorry. Let me check t
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-909685.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
