初中英语人教版九年级全一册 Unit11 单元检测卷 (有答案).docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 初中英语人教版九年级全一册 Unit11 单元检测卷 有答案 初中英语 人教版 九年级 一册 单元 检测 答案
- 资源描述:
-
1、初中英语人教版九年级全一册单元检测卷 Unit 11Sad movies make me cry.满分100分,限时60分钟.单项选择(每小题1分,共15分)1.I think Chinese parents are too hardyoung children. I agree with you. A.forB.withC.onD.to 1.答案C根据be hard on sb.的固定搭配可知,所缺的介词是on。2.My parents and I areagreement. We all plan to visit Hong Kong next summer vacation.A.onB.
2、inC.overD.of 2.答案B根据be in agreement的固定搭配可知答案为B。3.Why do you like this story?Because it is so moving that it makes me.A.cryB.cryingC.to cry3.答案Amake sb.后跟省略to的动词不定式,故答案为A。4.Would you like to go shopping with me today or tomorrow?.I have nothing to do.A.NeitherB.NoneC.EitherD.All4.答案C结合题干中的“today or t
3、omorrow”可先排除B和D;再结合答语中的“我无事可做”可知,今天或者明天都可以。故either符合题意。5.Mr. King asks usour life by ourselves.A.organizingB.organizedC.organizeD.to organize 5.答案Dask sb. to do sth.是固定搭配,意为“要某人做某事”。6.My sisterwhen I got home yesterday evening. A.sleepB.sleptC.was sleepingD.is sleeping 6.答案C根据本题语境可知,当时我姐姐正在睡觉,故要用过去进
4、行时。7.She will do some shopping as soon as sheher homework.A.finishesB.has finishedC.finishedD.will finish 7.答案Aas soon as引导时间状语从句,主句是一般将来时,从句要用一般现在时,故答案为A。8.I failed the exam.What news!My parents said that they were at my grades. A.disappointing;disappointing B.disappointing;disappointed C.disappoin
5、ted;disappointed D.disappointed;disappointing 8.答案B修饰news要用disappointing,修饰they要用disappointed。故答案为B。9.My mother often hears mein my room.A.singB.sangC.to singD.singing9.答案A由often可知此处应用hear sb.do sth.表示“听到某人经常做某事”。10.Can I go out to play,Mum?You can stay at homego out to play.It doesnt matter.A.eithe
6、r;orB.neither;nor C.both;andD.not only;but also 10.答案A结合答语中的“没关系”可推断,你可以待在家里,也可以出去玩。故either.or符合题意。11.We friends with him for about five years.A.makeB.became C.have becameD.have been 11.答案D由for about five years可知要用延续性的have been。12.Its getting too dark.Lisa didnt arrive home.Her parents were her safe
7、ty.A.relaxed aboutB.excited aboutC.worried aboutD.busy with 12.答案C结合本题语境可知,她的父母担心她的安全,故be worried about符合题意。13.He didnt feel like any food this morning.Now he is very hungry.A.eatB.eatsC.eatingD.ate 13.答案Cfeel like后若跟动词,只能跟动名词。故答案为C。14.The general was told out and find the person the king wanted.A.g
8、oB.wentC.goingD.to go 14.答案Dtell sb.to do sth.的被动语态结构是sb.be told to do sth.。故答案为D。15.Excuse me.Could you tell me?A.when does the train leaveB.when the train leavesC.when will the train leaveD.when did the train leave15.答案B宾语从句要用陈述句语序,故只有B符合题意。.完形填空(每小题2分,共20分)It was raining outside.We all stood near
9、 the door of the shop,waiting.Suddenly I heard a sweet16.“Mom,lets run through the rain,”a girl said.“No,my dear,well wait until it stops.Its raining so17,”her mother answered.The girl18for about one minute and said again,“Mom,lets run through the rain.”“Well get wet if we do,”the mother said.“No,we
10、 wont.Thats not19you said this morning,”the young girl said.“This morning?When did I say we could run through the rain and not get wet?”“Dont you20?When you were talking to Daddy about his cancer,you said to Daddy,If God can get us through this,he can get us through21!”Everyone became22.We couldnt h
11、ear anything but the rain.The mother thought for a moment and then said,“Honey,youre right.Lets run through the rain.If God lets us get wet,well maybe we just need to take a shower.”We all stood watching and23as they ran through the rain.They held their shopping bags over their heads.Yes,they got we
12、t,but they were followed by many adults who laughed like children all the way to24cars.I believe that somewhere down the road in life,the mother will remember this moment and she will smile.People can take away your money and time can take away your health.However,no one can ever take away your25.So
13、 take the time to run through the rain.16.A.soundB.voiceC.noiseD.song17.A.softlyB.hardlyC.heavilyD.loudly18.A.satB.ranC.jumpedD.waited19.A.whatB.thatC.whenD.how20.A.acceptB.finishC.rememberD.regret21.A.anythingB.somethingC.nothingD.everything22.A.quickB.quietC.noisyD.excited23.A.laughingB.smilingC.s
14、ingingD.playing24.A.hisB.herC.ourD.their25.A.memoriesB.healthC.moneyD.grades答案16.B我突然听到一个甜美的“声音”,表示“人的声音、嗓音”要用voice。17.C结合上下文可推断,当时雨下得很大,故要用heavily来修饰动词rain。18.D结合上下文可知,那个女孩等了大约一分钟。故所缺的词是waited。19.A此处所缺的词是what,what在表语从句中作said的宾语。20.C由上下文可知,女孩对妈妈说的是“难道你不记得了吗?”,故所缺的词是remember。21.A本句中要用anything表示“任何事情”
15、。22.B结合其后的“除了雨声,我们听不到任何声音”可推断,所有人都变得很“安静”,故quiet符合题意。23.B结合上下文语境可推断,我们都站在那里看着她们,并微笑着,故smiling符合题意。24.D此处所缺的词是their,和many adults相呼应。25.A没有人能带走我们的“回忆”,故memories符合题意。.阅读理解(每小题2分,共40分)AI never saw my father home from work late or ill,nor did I ever see my father take a “night out with the boys”.He had n
16、o hobbies but just took care of his family.For 22 years,since I left home for college,my father called me every Sunday at 9:00 am.He was always interested in my lifehow my family was doing.The calls even came when he and my mother were in Australia,England or Florida.Nine years ago when I bought my
17、first house,my father,67 years old,spent eight hours a day for three days,painting my house.He would not allow me to pay someone to have it done.All he asked was a glass of iced tea,and that I held a paintbrush for him and talked to him.But I was too busy,for I had a law practice to run,and I could
18、not take the time to hold the paintbrush,or talk to my father.Five years ago,my 71-year-old father spent five hours putting together a swing set(秋千)for my daughter.Again,all he asked was that I got him a glass of iced tea,and talked to him.But again,I had laundry to do,and the house to clean.The mor
19、ning on Sunday,January 16,2019,my father telephoned me as usual.This time he seemed to have forgotten some things we had discussed the week before.I had to get to church,and I cut the conversation short.The call came at 4:40 am.That day my father was sent to hospital in Florida.I got on a plane imme
20、diately,and I vowed(发誓)that when I arrived,I would make up for the lost time,and have a nice long talk with him and really get to know him.I arrived in Florida at 1:00 am,but my father had passed away at 9:12 pm.This time it was he who did not have time to talk,or time to wait for me.In the years si
21、nce his death I have learnt much about my father,and even more about myself.As a father,he never asked me for anything but my time.Now he has all my attention,every single day.26.We know from the reading that the father.A.liked to paint housesB.had no friends around himC.was not healthy in his youth
22、D.thought of his family as his all27.When her father painted her first house,the daughter.A.could only afford a glass of iced teaB.was too busy to talk to her fatherC.could do nothing but hold a paintbrushD.spent eight hours a day working with her father28.On January 16,2019,the daughter felt that h
23、er father.A.seemed to be a little differentB.had no time to phone her as usualC.became interested in churchD.had forgotten to discuss some things with her29.In the reading the underlined phrase “get to know him” most probably means.A.get him to know herB.know more about himC.get him to know himselfD
24、.make him well-known30.Which is the best title of the reading?A.Painting HousesB.Daughters FamilyC.Father and ID.Fathers Phone Calls答案语篇解读这是一篇记叙文。作者向我们描述了一位不求任何回报的父亲,他从来不会向孩子们索求任何东西,相反,总是为子女们奉献。26.D推理判断题。通读全文尤其是第一段不难发现,父亲把家庭看作是自己的全部。故选择D项。27.B细节理解题。由文章的第三段最后一句可知选B。28.A推理判断题。由文章的第五段可知,这次老父亲似乎忘记了一个星期以
25、前他们讨论过的事情。由此可知父亲和以前不一样了。29.B词义猜测题。由最后一段中.I have learnt much about my father(我对父亲了解了更多)可知此处是指“真正地了解父亲”,故答案为B。30.C主旨大意题。本篇文章通篇讲述的是作者与自己的父亲之间的事情和情感,所以最佳题目是“父亲和我”。BSaturday,June 16thIn the morning,we went camping along a path in Green Natural Park.We were happy because it was a sunny day.We were expecti
26、ng an enjoyable two-day holiday.On the way,we kept singing and making jokes.However,in the afternoon,when we finished our picnic at one oclock,it was dark and windy.Soon,there was a shower.Unluckily,none of us brought an umbrella.We ran about but we could find no place to hide in.Twenty minutes pass
27、ed and it was still raining.There were hours to go before we reached the campsite(野营地).It was even worse that our small compass(指南针)showed that we went to the wrong way.We had lost our way!We had to make a quick decision as it was raining heavily.Chris said we should set up a tent to hide in,so Mary
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2019人教版九年级语文下册课件:专题复习一 词语的理解与运用(共24张PPT).pptx
