分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 24

类型湖北省枝江市第一高级中学2020-2021学年高一下学期3月考试英语试题 WORD版含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:344582
  • 上传时间:2025-11-27
  • 格式:DOC
  • 页数:24
  • 大小:117.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    湖北省枝江市第一高级中学2020-2021学年高一下学期3月考试英语试题 WORD版含解析 湖北省 枝江市 第一 高级中学 2020 2021 学年 一下 学期 考试 英语试题 WORD 解析
    资源描述:

    1、枝江一中2020级高一下学期三月月考英语试卷第一部分 听力(共两节,满分 30 分)做题时,先将答案标在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡上。第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1. 【此处可播放相关音频,请去附件查看】How often does Megan clean the bathrooms?A. Once a day.B. Once a week.C.

    2、 A few times a month.【答案】B【解析】【原文】M: I dont think its fair that Megan gets paid more for her chores than I do.W: Well, she cleans all the bathrooms and washes the cars once every week. You only set the table once a day and sweep the floor a few times a month. Plus, shes older.2. 【此处可播放相关音频,请去附件查看】Wh

    3、at are the speakers mainly talking about?A. A library.B. A writer.C. A book.【答案】C【解析】原文】W: That famous science fiction writer Isaac Simons new book is coming out in July.M: We probably wont be able to find a library copy until September.3. 【此处可播放相关音频,请去附件查看】How does the woman feel?A. Annoyed.B. Reli

    4、eved.C. Nervous.【答案】A【解析】【原文】W: John, you do things like this all the time! Cant you knock on the door before you enter my office next time?M: Sorry. Im just in a hurry.4. 【此处可播放相关音频,请去附件查看】What did the man do over the weekend?A. He saw a film.B. He went on a hike.C. He made chocolate cakes.【答案】A【解析

    5、】【原文】W: How was your weekend? Did you end up going for that hike?M: No, there was too much snow on the mountain, so we decided to go to a movie instead. Then we came home, built a fire, and drank hot chocolate.5. 【此处可播放相关音频,请去附件查看】Where will the speakers go first according to the man?A. To Rome.B. T

    6、o Paris.C. To London.【答案】B【解析】【原文】W: Im so excited we get to spend two weeks in London and then another couple of weeks in Rome and Paris.M: Youve got it the wrong way around. Were spending a week in Paris, two weeks in Rome, and another week in London.第二节 (共 15 小题;每小题 1.5 分,满分 22.5 分)听下面 5 段对话或独白。每

    7、段对话或独白后有几个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题, 每小题 5 秒钟;听完后,各小题将给出 5 秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听下面一段较长对话,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查看】6. When will the woman start to clean?A. Today.B. Tomorrow.C. The day after tomorrow.7. Which room will the man clean?A. The kitchen.B. The living room.

    8、C. The bathroom.【答案】6. A 7. C【解析】【原文】W: We should clean up the apartment. Its been three weeks since we tidied up, and the day after tomorrow well be going away on holiday for two weeks.M: Yeah, I meant to clean the bathroom one week ago, but I was too busy at work. I can do it tomorrow. I have to g

    9、o to the office again today to finish some work.W: No problem. Ill clean the kitchen and the living room today. But you should clean the bedroom as well.M: OK.听下面一段较长对话,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查看】8. What does the mans wife mostly do at home?A. She writes books.B. She does housework.C. She plays comput

    10、er games.9. What will the mans wife do later this month?A. She will write a novel.B. She will publish a new book.C. She will try working at home.【答案】8. A 9. B【解析】【原文】W: Does your wife work?M: Yes, she does. She works at home.W: Oh, I understand. She cooks, cleans, and takes care of the children. She

    11、 does all the housework, right?M: No, she doesnt. Most of the time, I do those things. W: You sound like a model husband.M: I try to be. My wife is a writer. She writes on her computer. She has published ten novels already. Her next book will come out later this month. The name of the book is The De

    12、ath of a Housewife.W: Wow! Ive got to read her new book as soon as it comes out.听下面一段较长对话,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查看】10. Who are Jane and Robert?A. The speakers neighbors.B. The speakers classmates.C. The speakers colleagues.11. Why doesnt the woman want to buy a toy?A. It is too expensive.B. The baby

    13、 already has too many toys.C. The baby is too little to play with it.12. What has the man decided to do in the afternoon?A. Visit Jane and Robert.B. Go to a department store.C. Drive Dave to the airport.【答案】10. A 11. C 12. C【解析】【原文】W: Darling. You know Jane and Robert next door have just had a baby

    14、girl, dont you? M: Yes?W: Well, I really think we ought to get them some present. M: Have you got anything particular in mind?W: Why dont we get the baby a nice, little dress? M: A dress? What about a toy?W: New-born babies dont play with toys, darling. They just sleep, eat and cry. Or maybe we coul

    15、d get Jane and Robert something useful for the baby.M: Yes. Useful and boring! I still think a toy would be better. Something the baby can listen to or look at.W: Oh, yes. You mean a music box. Thats a good idea. Why dont we go and see if we can find one in the afternoon?M: Im afraid I cant come wit

    16、h you this afternoon. Ive arranged to drive Dave to the airport.W: Could we go on Saturday afternoon? M: All right.听下面一段较长对话,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查看】13. Why didnt the man take notes?A. Because of his laziness.B. Because of the dull literature.C. Because of the fast speed of the instructor.14. What

    17、is the womans advice for the man?A. Trying to write down every word the instructor says.B. Reading the materials that the instructor handed out beforehand.C. Fixing his eyes upon the classmates now and then during the lecture.15. Whats the man doing while talking with the woman?A. Taking notes.B. Lo

    18、oking for his pencil.C. Exchanging notes with others.16. How does the woman sound?A. Confident.B. Helpful.C. Proud.【答案】13. C 14. B 15. A 16. B【解析】【原文】W: Ooops, Im glad that the lectures over. Alan, can I borrow your notes? I missed many points. M: Sorry, but I didnt take notes.W: Are you kidding? Th

    19、is lecture is important!M: Actually, I dont know how. Its already hard for me to follow the instructors fast speed, let alone take notes.W: Did you read the materials that he handed out last time? M: No.W: Youd better read it or spend 5 to 10 minutes skimming it before the lecture. It will help you

    20、get the main idea.M: I see. But there is still so much information in a lecture.W: Of course, you have to select the most important points. Dont write down every word the instructor says. Pay attention to how he organizes the materials, and you may want to add your own headings.M: Well, where is my

    21、pen? Ah, here it is.W: Shorthand(速记法) will help or you can develop an abbreviation system of your own.M: And?W: Oh, yes. Sometimes there will be gaps in your notes, you can exchange notes with a classmate to fill them in right after the class while your memory is fresh. I was trying to do that just

    22、now.M: Eh.W: Hey! What are you doing? You are not looking at me!M: Me? Ha! Im taking notes, of course.W: Well OK, and one last thing you have to do is fix your eyes upon the lecturer now and then.听下面一段独白,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查看】17. Who are called senior citizens in the USA?A. People over 55 years o

    23、ld.B. People over 60 years old.C. People over 65 years old.18. What is the feature of senior citizens?A. They have more free time.B. They live with their families.C. They always have part-time jobs.19. What are senior citizens in big cities usually worried about?A. Their health.B. Their wealth.C. Th

    24、eir safety.20. What may be the speakers attitude towards the future of senior citizens?A. Doubtful.B. Optimistic.C. Cautious.【答案】17. C 18. A 19. C 20. B【解析】【原文】W: People over the age of 65 in the USA are called senior citizens. Life for these people is different from that for younger Americans. Most

    25、 senior citizens retire, or no longer work full-time. Also it is unusual for people of this age to live with their children and grandchildren. Grandparents tend to live in their own houses or apartments away from their families. For many senior citizens, the years after 65 are not enjoyable. They fe

    26、el unproductive when they no longer work. Their lives lose meaning. In addition, they may feel lonely being concerned with their health as they grow older. If they live in big cities, they often worry about their safety. Other senior citizens enjoy their lives. They feel free to do things they were

    27、not able to do when they were working and raising families. The number of senior citizens in the US is increasing rapidly because people are living longer than before. Because of their large numbers and more active lifestyles, senior citizens are gaining social influence in the country both politica

    28、lly and economically. Their concerns are receiving a wider audience than ever before. The time may come when all Americans will look forward to becoming senior citizens.第二部分 阅读(共两节,满分 50 分)第一节(共 15 小题; 每小题 2.5 分,满分 37.5 分)阅读下列短文,从每题所给的 A、B、C、D 四个选项中选出最佳选项。AJacobs Pillow Dance FestivalWhere: Becket,

    29、MassachusettsWhen: Jun.15-Aug.24Each summer, this influential dance center presents a number of classes and performances by more than 50 companies from around the world. Highlights (最精彩的部分) in this season include the Dance Theater of Harlems production of Alvin Aileys The Lark Ascending, which opens

    30、 the festival.Many events are free. Ticketed performances start at $22. Jacobspillow.org.Moab Music FestivalWhere: Moab, UtahWhen: Aug.29-Sept.9This area is better known for mountain biking than for music. But since 1992, it has hosted a private festival that brings classical, jazz, Latin and other

    31、types of music to the land. This year there will be 16 concerts, including three Grotto Concerts, where guests take a 45-minute boat ride down the Colorado River to performances.Events start at $25. moabmusicfest.org.Cheyenne Frontier DaysWhere: Cheyenne, WyomingWhen: July19-28There is something for

    32、 everyone at this 117-year-old festival, from an Indian village and Old West museum to country concerts. But the competition is still the main attraction, with cowboys and cowgirls competing for major money in the worlds largest outdoor stage.Competition tickets start at $18, and concert tickets at

    33、$23. .The Glimmerglass FestivalWhere: Cooperstown, New YorkWhen: July6-Aug.24Each summer, opera lovers from around the country travel to upstate New York to watch productions that include stars like Nathan Gunn and Ginger Costa-Jackson. This years performances include Wagners The Flying Dutchman and

    34、 Verdis King for a Day, in honor of the 200th birthdays of both composers(作曲家).Tickets start at $26. glimmerglass.org. If you are interested in dance performance, which date suits you best?A. June 6.B. June 28.C. August 29.D. September 9.22. Where can you watch a competition and enjoy concerts?A. Be

    35、cket, Massachusetts.B. Moab, Utah.C. Cheyenne, Wyoming.D. Cooperstown, New York.23. If you are a big fan of Wagner, which one should you choose?A. Jacobs Pillow Dance FestivalB. The Glimmerglass FestivalC. Cheyenne Frontier DaysD. Moab Music Festival【答案】. B 22. C 23. B【解析】【分析】这是一篇应用文。文章介绍了四个节日的庆祝地点、

    36、时间以及每个节日的特色。【题详解】细节理解题。根据文章Jacobs Pillow Dance Festival部分下的When: Jun.15-Aug.24 Each summer, this influential dance center presents a number of classes and performances by more than 50 companies from around the world.可知该节日的时间是从6月15日到8月24日,期间会有来自全世界超过50个公司在这个舞蹈的中心展示各种舞蹈。如果是一个舞蹈爱好者可以在6月15日到8月24日到这儿来。B.

    37、 June 28. (6月28日)在上述时间之内,故选B项。【22题详解】细节理解题。根据Cheyenne Frontier Days部分下的Where: Cheyenne, Wyoming There is something for everyone at this 117-year-old festival, from an Indian village and Old West museum to country concerts. But the competition is still the main attraction, with cowboys and cowgirls c

    38、ompeting for major money in the worlds largest outdoor stage.可知Cheyenne Frontier Days在Cheyenne, Wyoming举行,在这个具有117年历史的节日上,从“印度村庄和老西部博物馆”到乡村音乐会,每个人都可以欣赏到自己喜欢的。但竞赛仍然是主要的吸引力,牛仔和女牛仔在世界最大的露天舞台上争夺巨额奖金。如果想要看竞赛和听音乐会可以到Cheyenne, Wyoming。C. Cheyenne, Wyoming.符合以上说法,故选C项。【23题详解】细节理解题。根据The Glimmerglass Festiva

    39、l部分下的This years performances include Wagners The Flying Dutchman and King for a Day, in honor of the 200th birthdays of both composers(作曲家). (今年的表演包括Wagners的“飞行的荷兰人”和Verdis的“国王的一天”,这两个作品都是为了纪念两个作曲家的200年诞辰)可知如果是Wagner的粉丝,可以参加The Glimmerglass Festival。B. The Glimmerglass Festival符合以上说法,故选B项。BWhen I fi

    40、rst landed at Ferihegy Airport in Budapest, I had no idea what was awaiting me. I was tired when our driver picked us up, but the view of graffiti written in German,Russian, and Hungarian just blew me away. As we got closer to the city, I felt like I was in a place that was magically changed through

    41、 time and none in the city had noticed.I felt as if it was a forgotten place, but it really shouldnt be. I found the air of Budapest to be welcoming and nearly everyone was friendly. Most younger people there speak English, but the non-English speakers were helpful in trying to explain to me that I

    42、had given them the wrong amount of forints in paying for an item. If youre interested in shopping, there is the Mammut which is a nice sized mall on the Buda side of the Danube. The locals explained to us that we should not shop at the mall because it is expensive.When I checked out at an awesome st

    43、ore called Jazz,I found the opposite.I got a formal gown for$14! Looking back,Id like to go to the places where the locals shopped. I stayed at the Mohcsi Panzi. It was $50 a night and the breakfast was wonderful. Our room overlooked a garden and was on the second story of the house, where you could

    44、 see the hills in the distance. Heroes Square is a wonderful site where people just walk by like its nothing.The pavement there is very flat which is great for rollerblading.When I was there we played futbol with a plastic piece of tubing we found near the trash.Margit Island is a very strange site

    45、for me to come upon in one of the oldest cities in Europe. It is a huge park just inside the city. A lot of activities can be found on that island, from playing futbol to riding around on really strange-looking bikes. If you ever decide to take a trip to Budapest, you may never want to come back.24.

    46、 How did the writer feel when the writer noticed the graffiti ?A. Surprised.B. Scared.C. Disappointed.D. Puzzled.25. Budapest is a place _according to the text.A. where people have no concept of timeB. which attracts little attentionC. whose history isnt very longD. that is both old and dirty26. Wha

    47、t did the writer find in Jazz?A. Young people spoke English better.B. Almost everyone was very kind.C. The goods were very cheap.D. The locals bought things free of charge27. Why did the writer write the passage?A. To expect people to visit Budapest.B. To recall an unpleasant experience in Budapest.

    48、C. To remind travelers of safety in Budapest.D. To warn people not to shop in Budapest.【答案】24. A 25. B 26. C 27. A【解析】【分析】这是一篇记叙文。文章主要记叙了作者在布达佩斯的旅行经历。【24题详解】细节理解题。根据第一段的“I was tired when our driver picked us up, but the view of graffiti written in German,Russian, and Hungarian just blew me away. ”(司

    49、机接我们时我很累了,但看到用德语、俄语和匈牙利语写的涂鸦时我简直目瞪口呆。)可知,作者旅途的疲惫被涂鸦一扫而空。blow away有“使某人大吃一惊”之意。故选A项。【25题详解】细节理解题。根据第二段的“I felt as if it was a forgotten place, but it really shouldnt be.”(我觉得这是一个被遗忘的地方,但它真的不应该被遗忘。)可知,布达佩斯不是一个备受人们关注的地方。故选B项。【26题详解】细节理解题。根据第二段的“The locals explained to us that we should not shop at the

    50、mall because it is expensive.”(当地人向我们解释说,我们不应该在购物中心购物,因为那儿很贵。)和第三段的“When I checked out at an awesome store called Jazz,I found the opposite.”(当我在一家叫Jazz的很棒的商店结账时,我发现正好相反。)可知,当地人提醒我们东西很贵,但真正购物我发现正好相反,物美价廉。故选C项。【27题详解】推理判断题。根据最后一段“If you ever decide to take a trip to Budapest, you may never want to co

    51、me back.”(如果你决定去布达佩斯旅行,你可能永远都不想回来。)和全文内容可知,作者回忆自己在布达佩斯的旅行经历,当地人很热情友好,物美价廉,住宿和游玩体验都很不错。很推荐其他人也去游玩。故选A项。CTwenty-five years ago, most young Britons wanted a career in law, to be a doctor, or, if they were creative enough, to take up singing. But today, things stand differently.According to a survey by

    52、Tesco Mobile, a UK company, the “dream job” of young people aged between 16 and 25 in the UK is a video blogger, or “vlogger”. The survey, carried out among 1,002 people, found that as much as 40 percent of them put vlogger as their number one choice on a list of ideal careers.This change is undoubt

    53、edly as a result of the Internet and social media. They have made it so much easier to reach audience of the world, without having to enter a career in show business in the traditional way.In the past, the biggest stars were trained by the Hollywood studios; now, anyone with a computer camera can be

    54、come a star. Vloggers are the big stars of today because they are normal people interacting with their fans about everyday life.”However, what people see is only the bright side of being a vlogger and they fail to notice the fact that only those who are successful earn fame and fortune. For every su

    55、ccess there are hundreds of others who never get off the starting line. There are the dreams that come true and the dreams that remain dreams forever.Although being vloggers is popular, some young people choose to follow careers that dont necessarily earn them fame, but allow them to make good use o

    56、f the Internet to share their hobbies. Young Israeli David Leshaw, for example, runs a business called the Finishers Club. Its an online platform for runners to keep a record of their races. His job allows him to express his enthusiasm, and is always a learning experience. And thats enough for him.2

    57、8. What is the passage mainly about?A. Most young Britons choose to be vloggers as their job.B. The Internet is influencing young Britions career choice.C. The Internet is taking the place of traditional studios.D. Young Britons can not find jobs without the Internet.29. Why do more and more young B

    58、ritons choose to be vloggers?A. Vloggers can earn little fame and money on the Internet.B. There is too much competition in the traditional show business.C. The Internet makes it convenient to become vloggers.D. Anyone with a computer will surely become a star.30. What can we infer from the fifth pa

    59、ragraph?A. Only a few vloggers can be successful.B. A vlogger can not earn fame and fortune.C. People often see the bright side of being a vlogger.D. Dreams will always remain to be dreams.31. What do young people like David do on the Internet?A. Learn from others.B. Become an online hit.C. Hold run

    60、ning races.D. Mix jobs with hobbies.【答案】28. B 29. C 30. A 31. D【解析】【分析】这是一篇说明文。文章主要介绍了英国年轻人的梦想职业。【28题详解】主旨大意题。根据文章第第二段中“The survey, carried out among 1,002 people, found that as much as 40 percent of them put vlogger as their number one choice on a list of ideal careers.” (这项共有1002人参与的调查发现,多达40的人将视频

    61、博客作为自己理想职业的首选。)是全文的主题句,结合全文内容,可知这篇文章主要讲了互联网正在影响年轻英国人的职业选择。结合选项,故选B。【29题详解】推理判断题。根据文章第三段中“This change is undoubtedly as a result of the Internet and social media. They have made it so much easier to reach audience of the world, without having to enter a career in show business in the traditional way.

    62、” (3种变化无疑是互联网和社交媒体的结果。它们让观众更容昜接触到世界各地的观众,而不必以传统的方式进入演艺圈。)由此推断出互联网使成为vlogger变得很方便,故选C。【30题详解】推理判断题。根据文章第五段中“For every success there are hundreds of others who never get off the starting line. There are the dreams that come true and the dreams that remain dreams forever”(对于每一次成功,都有成百上千的人从未离开过起跑线。有些梦想会

    63、成真,有些梦想永远都是梦想。)由此推知,只有几个视频博主可以成功。结合选项,故选A。【31题详解】推理判断题。根据文章最后一段中“Young Israeli David Leshaw, for example, runs a business called the Finishers Club. Its an online platform for runners to keep a record of their races. His job allows him to express his enthusiasm, and is always a learning experience.

    64、And thats enough for him.”(例如,年轻的以色列人David Leshaw经营着一家名为终结者俱乐部”的企业。这是一个供跑步者记录比赛的在线平台。他的工作可以让他表达自己的热情,而且总是一种经验的学习。这对他来说已经足够了。)可推知像David这样的年轻人把工作和业余爱好结合在一起。结合选项,故选D。【点睛】推理判断题属于主观题,是层次较高的题目。它包括判断和推理题。这两类题常常相互依存,推理是为了作出正确的判断,正确的判断又依赖于合乎逻辑的推理。该题要求在理解表面文字的基础上,作出判断和推论,从而得到文章的隐含的意思和深层的意思,也就是通过文章中的文字信息,上下逻辑关

    65、系及事物的发展变化等已知的信息,推断出作者没有直接表达的态度和观点。如本题第四小题,根据文章最后一段中“Young Israeli David Leshaw, for example, runs a business called the Finishers Club. Its an online platform for runners to keep a record of their races. His job allows him to express his enthusiasm, and is always a learning experience. And thats eno

    66、ugh for him.”(例如,年轻的以色列人David Leshaw经营着一家名为终结者俱乐部”的企业。这是一个供跑步者记录比赛的在线平台。他的工作可以让他表达自己的热情,而且总是一种经验的学习。这对他来说已经足够了。)可推知像David这样的年轻人把工作和业余爱好结合在一起。结合选项,故选D。DNapoleon, as a character in Tolstoys War and Peace, is more than once described as having fat little hands. Nor does he sit well or firmly on the hor

    67、se. He is said to be undersized, with short legs and a round stomach. The issue here is not the accuracy of Tolstoys description it seems not that far off from historical accounts but his choice of facts: other things that could be said of the man are not said. We are meant to understand the differe

    68、nce of a warring commander in the body of a fat little Frenchman. Tolstoys Napoleon could be any man wandering in the streets and putting a little of powdered tobacco up his nose and that is the point.It is a way the novelist uses to show the moral nature of a character. And it turns out that, as To

    69、lstoy has it, Napoleon is a crazy man. In a scene in Book Three of War and Peace, the wars having reached the critical year of 1812, Napoleon receives a representative from the Tsar (沙皇), who has come with peace terms. Napoleon is very angry: doesnt he have more army? He, not the Tsar, is the one to

    70、 make the terms. He will destroy all of Europe if his army is stopped. That is what you will have gained by engaging me in the war! he shouts. And then,Tolstoy writes, Napoleon walked silently several times up and down the room, his fat shoulders moving quickly.Still later, after reviewing his army

    71、amid cheering crowds, Napoleon invites the shaken Russian to dinner. He raised his hand to the Russians. face, Tolstoy writes, and taking him by the ear, pulled it gently. To have ones ear pulled by the Emperor was considered the greatest honor and mark of favor at the French court. Well, well, why

    72、dont you say anything? said he, as if it was ridiculous in his presence to respect any one but himself, Napoleon.Tolstoy did his research, but the composition is his own.32. How is Tolstoys description of Napoleon in War and Peace?A. Its far from the historical facts.B. Its based on the Russian hist

    73、ory.C. Its based on his selection of facts.D. Its not related to historical details.33. Why is Napoleon angry when receiving the Russian representative?A. Because he thinks he should be the one to make the peace termsB. Because the Tsars peace terms are hard to accept.C. Because the Russians stop hi

    74、s military movementD. Because he doesnt have any more army to fight with.34. Tolstoy intended to present Napoleon as a man who is_.A. ill-mannered in dealing with foreign guestsB. fond of showing off his iron willC. determined in destroying all of EuropeD. crazy for power and respect35. What does th

    75、e last sentence of the passage imply ?A. A writer doesnt have to be faithful to his findings.B. A writer may write about a hero in his own way.C. A writer may not be responsible for what he writes.D. A writer has hardly any freedom to show his feelings.【答案】32. C 33. A 34. D 35. A【解析】【分析】这是一篇说明文。作者在本

    76、文中介绍了著名作家Tolstoy笔下的拿破仑的形象,告诉我们作家所写的内容与他研究的内容可以是不一致的。【32题详解】细节理解题。根据第一段的“The issue here is not the accuracy of Tolstoys description it seems not that far off from historical accounts but his choice of facts:other things that could be said of the man are not said.(这里的问题不在于托尔斯泰描述的准确性,它似乎离历史记录不远,而在于他对事实

    77、的选择:可以说的关于这个人的其他事情没有说出来)”可知,Tolstoy笔下的拿破仑的形象是基于自己对事实的选择。故选C。【33题详解】细节理解题。根据第二段的“In a scene in Book Three of War and Peace, the wars having reached the critical year of 1812, Napoleon receives a representative from the Tsar(沙皇),who has come with peace terms. Napoleon is very angry: doesnt he have mor

    78、e army? He, not the Tsar, is the one to make the terms.(在战争与和平第三卷的一个场景中,战争已经到了关键的1812年,拿破仑接待了沙皇的一位代表,他带来了和平条件。拿破仑非常生气:难道他没有更多的军队吗?是他而不是沙皇来制定这些条款)”可知,拿破仑接待俄国代表时很生气,因为他认为他应该是制定和平条款的人。故选A。【34题详解】推理判断题。根据第二段的“And it turns out that, as Tolstoy has it, Napoleon is a crazy man.(事实证明,正如托尔斯泰所说,拿破仑是个疯子)”和“He

    79、will destroy all of Europe if his army is stopped. “That is what you will have gained by engaging me in the war!” he shouts.(如果他的军队被阻止,他将摧毁整个欧洲。“这就是你通过让我参战所获得的!”他喊道)”可推知,拿破仑是一个好强、对权力和尊严狂热的人。故选D。【35题详解】推理判断题。根据文章最后一段的“Tolstoy did his research, but the composition is his own.(托尔斯泰做了他的研究,但这篇文章是他自己写的)”再

    80、结合第一段的“The issue here is not the accuracy of Tolstoys descriptionit seems not that far off from historical accounts but his choice of facts:other things that could be said of the man are not said.(这里的问题不在于托尔斯泰描述的准确性,它似乎离历史记录不远,而在于他对事实的选择:可以说的关于这个人的其他事情没有说出来)”可推知,最后一段话的表明,即使调查发现史实是这样,但作者也不需要原原本本地照搬事实

    81、来进行创作。故选A。第二节(共 5 小题;每小题 2.5 分,满分 12.5 分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。The American book “Who Moved My Cheese?”has been a bestseller all over the world. It tells a story which happened between mice and people. _36_The book tells us that when facing changes in our lives, like a new school

    82、or new friends, dont be afraid._37_The book gives an example of a change at school. A school is changing from having two terms to three terms because there are too many students. Several teenagers are talking about this. Most of them are unhappy and worried. But Chris laughs and tells a story about

    83、two mice, two little people and some cheese.The four are in a maze (迷宫) looking for the cheese. Here, cheese means something important in life, like moving to a new class or getting into college._38_The mice realize that they cant change what has happened and have to find more cheese. This means fin

    84、ding different dreams. The little people, however, cant do this._39_After Chris finishes the story, his friends understand one thing:_40_ His friends understand how this can be used in the changes all teenagers face, such as doing well at school or having good relationships or just feeling good abou

    85、t yourself. A. I bought one last week and found it very interesting.B. Instead, use these changes to make a better life.C. However, some strange things happened in a school.D. Its author Spencer Johnson has written the book just for teenagers.E. to get more cheese, move in a new direction quickly.F.

    86、 But they find the cheese is gone.G. They are afraid of the change so they find no cheese.【答案】36. D 37. B 38. F 39. G 40. E【解析】【分析】本文为一篇说明文。介绍了一本美国畅销书“谁动了我的奶酪?”【36题详解】前文提到“谁动了我的奶酪讲述了一个发生在老鼠和人之间的故事。”是该书的内容简介,D选项“该书的作者斯宾塞约翰逊专为青少年写了这本书。”为书本作者的介绍,与前文对应。故选D项。【37题详解】前文提到“这本书告诉我们,当我们面对生活中的变化时,比如新学校或新朋友,不要害

    87、怕。”B项“取而代之的是,利用这些变化来创造更好的生活。”与前文的变化对应,“changes”与前文呼应。故选B项。【38题详解】前文提到“在这里,奶酪意味着生活中重要的事情,比如搬到一个新的班级或进入大学。”生活中出现了新变化,奶酪自然就不见了,后文提到“必须找到更多的奶酪。”F项“但是他们发现奶酪不见了。”承上启下。故选F项。【39题详解】上句提到“小人物找不到奶酪”,G项“他们害怕变化,所以找不到奶酪。”解释前句小人物找不到奶酪的原因。故选G项。【40题详解】根据空格前文可知,此处总结文章主旨,结合全文的启示,在生活遇到变化时,我们需要快速融入环境。E项“为了得到更多的奶酪,快速地朝新的

    88、方向前进。”与文章的主旨相对应。故选E项。第三部分 语言运用(共两节,满分 30 分)第一节(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分)阅读下面短文,从每题所给的 A、B、C、D 四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。As a high school senior, I took Calculus(微积分). I had a famous teacher, Mr. Winkler. There was group work in that class, and challenging tasks intended to help students to really _41_ why

    89、Calculus worked. But I wasnt good at it. So I took my “C”, which Mr Winkler was _42_ enough to provide. Later I went off to college, fully_43_to never study math again.But at college, I met Professor Howard Bernstein. We talked about the classes, the subjects, and the whats and whys of _44_. We talk

    90、ed about what it meant to be educated. I got inspired to examine why I _45_ math. So the following semester I took Calculus. Finally I earned an A+. My college Calculus professor was polite, but he was not a _46_teacher than Mr. Winkler. The_47_was me: I, the student, was ready to learn.Last year, m

    91、y daughter was in second grade. Id heard_48_reports about her teacher. Her teacher turned out to be a _49_fit for my daughter. But for some of my daughters friends, she was great. _50_my daughters third-grade teacher has been wonderful for her, and shes gone from hating math, to considering _51_teac

    92、her as a future career.Sometimes we have teachers who_52_ us, while we also have others were just not yet ready to learn from. And sometimes we have teachers whom we just dont _53_. Thats a natural part of the human experience.Teaching is a ( n ) _54_job, and different students have different needs

    93、at different needs at different times in their lives. The most I can reasonably _55_ of their teachers is that their teachers try to be the best for all kids.41. A. dig intoB. set downC. ask forD. take in42. A. strictB. kindC. luckyD. careful43. A. waitingB. attemptingC. agreeingD. intending44. A. e

    94、ducationB. scoresC. studyD. growth45. A. missedB. learnedC. hatedD. chose46. A. gentlerB. stricterC. harderD. better47. A. problemB. differenceC. decisionD. value48. A. puzzledB. positiveC. mixedD. negative49. A. suitableB. formalC. goodD. bad50. A. ThankfullyB. FearfullyC. HopefullyD. Finally51. A.

    95、 languageB. mathC. musicD. art52. A. loveB. impressC. inspireD. influence53. A. understandB. mindC. fearD. like54. A. greatB. specialC. boringD. interesting55. A. remindB. warnC. robD. ask【答案】41. A 42. B 43. D 44. A 45. C 46. D 47. B 48. C 49. D 50. A 51. B 52. C 53. D 54. B 55. D【解析】【分析】这是一篇夹叙夹议的文章

    96、。文章主要通过作者自己和女儿学习数学的经历,说明没有一位老师能够适应所有的学生,但老师可以尽力为孩子做到最好。【41题详解】考查动词短语辨析。句意:在那门课上有小组作业,还有一些挑战性的任务,旨在帮助学生真正深入了解微积分的工作原理。 A. dig into挖掘,调查;B. set down写下;C. ask for需求;D. take in吸收,欺骗。根据上文的“There was group work”和下文的“why Calculus worked”可推知,小组活动的目的就是调查微积分的工作原理。故选A。【42题详解】考查形容词词义辨析。句意:所以我拿了我的“C”,那是温克勒先生好心给我

    97、的。A. strict严格的;B. kind善良的;C. lucky幸运的;D. careful仔细的。根据上文的“But I wasnt good at it”可知,作者不擅长微积分,由此推知能得到C都是老师好心给的。故选B。【43题详解】考查动词词义辨析。句意:后来我去上大学了,完全打算不再学数学了。A. waiting等待;B. attempting企图;C. agreeing同意;D. intending打算。结合上文提到作者的微积分不好,因此推知他打算大学不再学习数学。故选D。【44题详解】考查名词词义辨析。句意:我们讨论了课程、科目以及教育的内容和原因。A. education教育

    98、;B. scores得分,进球;C. study学习,研究,书房;D. growth成长,增长。根据下文的“We talked about what it meant to be educated.”可知,作者和大学老师谈论了有关教育的话题。故选A。【45题详解】考查动词词义辨析。句意:我受到启发,想看看我为什么讨厌数学。A. missed错过,想念;B. learned学习;C. hated讨厌;D. chose选择。根据上文的“never study math again.”可推知,作者曾经讨厌数学。故选C。【46题详解】考查形容词词义辨析。句意:我的大学微积分教授很有礼貌,但他并不比温克

    99、勒先生更好。A. gentler更绅士的,更柔和的;B. stricter更严厉的;C. harder更困难的;D. better更好的。根据上文的“Finally I earned an A+”和下文提到微积分成绩的不同是因为作者自己的原因可推知,大学的微积分老师并不比之前的老师好。故选D。47题详解】考查名词词义辨析。句意:不同的是我:我,这个学生,已经准备好学习了。A. problem问题;B. difference不同,差异;C. decision决定;D. value价值。根据上文的“I took my “C”和“Finally I earned an A+.”可知,此处是指微积分成

    100、绩不同的真正原因是作者改变了,即不同之处是“我”。故选B。【48题详解】考查形容词词义辨析。句意:关于她的老师,我听到的说法褒贬不一。A. puzzled困惑的;B. positive积极的,肯定的;C. mixed混合的;D. negative消极的,否定的。根据下文提到老师不适合作者的女儿,但女儿的朋友却认为老师很好可推知,大家对老师的评价褒贬不一。故选C。【49题详解】考查形容词词义辨析。句意:她的老师证明不适合我的女儿。A. suitable适合的;B. formal正式的;C. good好的;D. bad差的,不好的。根据下文的“But for some of my daughter

    101、s friends, she was great.”可知,上下文形成转折关系,老师适合女儿的朋友,但不适合女儿。故选D。【50题详解】考查副词词义辨析。句意:谢天谢地,我女儿三年级的老师对她很好,她已经从“讨厌数学”变成了把“数学老师”当作未来的职业。A. Thankfully感激地;B. Fearfully恐惧地;C. Hopefully充满希望地;D. Finally最后。根据下文的“my daughters third-grade teacher has been wonderful for her”可知,女儿三年级的数学老师很好,这是一件幸运的事,作者万分感激。故选A。【51题详解】考

    102、查名词词义辨析。句意:谢天谢地,我女儿三年级的老师对她很好,她已经从“讨厌数学”变成了把“数学老师”当作未来的职业。A. language语言;B. math数学;C. music音乐;D. art艺术。根据上文的“my daughters third-grade teacher has been wonderful for her, and shes gone from hating math”可推知,作者的女儿从讨厌数学变成了以后想成为数学老师。故选B。【52题详解】考查动词词义辨析。句意:有时,我们有一些给我们灵感的老师,而我们也有一些我们还没有准备好向他们学习的老师。A. love爱;

    103、B. impress使铭记,使印象深刻;C. inspire启发,鼓励;D. influence影响。根据下文的“while we also have others were just not yet ready to learn from.”可知,while表示上下文对比,由此可知上文指一些能够启发我们的老师。故选C。【53题详解】考查动词词义辨析。句意:有时我们会遇上我们不喜欢的老师。A. understand理解,明白;B. mind介意;C. fear害怕;D. like喜欢。根据上文“Sometimes we have teachers who_12_ us, while we al

    104、so have others were just not yet ready to learn from.”可知,上下文对老师的情感逐渐递减,故此处指遇上不喜欢的老师。故选D。【54题详解】考查形容词词义辨析。句意:教学是一项特殊的工作,不同的学生在生活的不同时期有不同的需求。A. great伟大的,了不起的,极好的;B. special特别的;C. boring无聊的;D. interesting有趣的。根据下文的“different students have different needs at different needs at different times in their li

    105、ves.”可知,老师的工作非常特殊。故选B。【55题详解】考查动词词义辨析。句意:我对他们老师最合理的要求是,他们的老师尽力成为所有的孩子最好的老师。A. remind提醒;B. warn警告;C. rob抢;D. ask询问,要求。根据下文的“their teachers try to be the best for all kids.”可知,这是作者对老师的合理要求。故选D。第二节(共 10 小题;每小题 1.5 分,满分 15 分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。October usually marks the _56_(begin) of a new

    106、season, but what you call that season depends _57_where you are and whom you are.In the UK, people will tell you its autumn. However, you will find people use both fall and autumn interchangeably when _58_(mention) this time of year in the US. Why does it have to be so _59_(confuse)?According to D,

    107、fall isnt a modern nickname(昵称)_60_ followed. In Old English the season _61_(call) harvest meaning that farmers would have a big harvest in this season. Then, in _62_1600s, without farming, the term harvest _63_(gradual) became less useful to city dwellers, so English speakers needed a different nam

    108、e for the season. They knew leaves fell from trees during the season, so people called _64_the fall of the leaf, or fall for short.But at the end of the 1600s, autumn, from the French word autompne, came to England. It became more popular and took the place of fall as the word for the season.At the

    109、same time, British people were making their trips to North America, bringing the words fall and autumn with them. Thats _65_ todays Americans have two names for one season.【答案】56. beginning 57 on/upon 58. mentioning 59. confusing 60. which/that 61. was called 62. the 63. gradually 64. it 65. why【解析】

    110、【分析】本文是说明文。介绍了“秋天”两种表达方法“autumn”和“fall”的由来。【56题详解】考查名词。此处由the限定,后面有of修饰用名词,此处指“新季节的开始”,故填beginning。【57题详解】考查介词。句意:你怎么称呼那个季节取决于你在哪里和你是谁。“取决于”是depend on/upon,是固定短语。故填on/upon。【58题详解】考查非谓语动词。句中mention的主语是people,二者是主动关系。此处省略了they are,故填mentioning。【59题详解】考查形容词。此处做系动词be的表语用形容词,主语it指物用-ing结尾的形容词,故填confusing

    111、。【60题详解】考查定语从句。句中包含了定语从句,先行词是nickname指物,在定语从句中做主语,用关系代词which/that引导,故填which/that。【61题详解】考查时态语态。句中主语the season和动词call是被动关系,此处作谓语用被动语态。根据In Old English可知是过去时,故填一般过去时的被动语态was called。【62题详解】考查冠词。特指在十七世纪,用定冠词the。故填the。【63题详解】考查副词。修饰动词became用副词,指逐渐变得,故填gradually。【64题详解】考查代词。句意:他们知道树叶是在这个季节从树上掉下来的,所以人们把秋天简

    112、称为“树叶的掉落”或简称为fall。此处代指句中的the season用it,故填it。【65题详解】考查表语从句。句意:这就是为什么现在的美国人一个季节有两个名字的原因。表示“这就是的原因”用Thats why,故填why。第四部分 写作(共两节;满分 40 分)第一节 (满分 15 分)66. 假定你是高中学生李华,代表自己班级,邀请Dr.Frost给班级同学做一场关于“如何保持身心健康”的在线讲座。请你写一封信,发出邀请。要点如下:1.时间,地点2.主题,可简述原因3.期望与感谢注意:1.词数80左右;2.可以适当增加细节,以使行文连贯。Dear Frost,_YoursLi Hua【答

    113、案】Im writing on behalf of my class to earnestly invite you to deliver a online lecture concerning students health issues between 4 p.m. and 5 p.m. next Friday.We will owe you a great debt of gratitude if you could lecture on relevant approaches to improving our physical and psychological well-being,

    114、 especially as many of us are spread too thin due to strenuous efforts in study as well as suffering from inadequate sleep and exercise, eating disorders, and feeling stressed out before exams.Itll be our great privilege to benefit from your expertise in health care. Looking forward to your reply.【解

    115、析】【分析】本篇书面表达属于应用文。要求考生给Dr.Frost写信邀请他给班级同学做一场关于“如何保持身心健康”的在线讲座。【详解】第一步:审题。体裁:邀请信应用文时态:根据提示,时态应为一般现在时和一般将来时为主。要点:1 邀请Dr.Frost做在线讲座 2 讲座的时间,地点 3 讲座的主题和原因 4 表达期望和感谢结构布局: 第一段,邀请Dr.Frost给班级同学做一场关于身心健康的在线讲座。 第二段,1 讲座的基本信息:时间,地点2 讲座的主题:如何保持身心健康3 原因:学习压力重,休息不好,缺乏锻炼等 第三段,表达能提供讲座的期望以及感谢。 第二步:列重点词语,词组(注意好词的使用)如

    116、: On behalf of, in earnest, concerning, be scheduled to, grateful, make an introduction, bury oneself, neglect, result in, be short of等 第三步:连词成句(注意好句型的使用,如非谓语动词,复合句,注意拼写和时态问题)如:On behalf of my class, I am writing to invite you in earnest to deliver us an online lecture concerning students physical a

    117、nd mental health.等 第四步:连句成篇(注意衔接词的使用)1.表文章结构顺序:First of all, Firstly/First, Secondly/Second, Finally, In the end, At last;2.表并列补充关系:What is more, Besides, Moreover, Furthermore, In addition, As well as, not onlybut (also);3.表因果关系:Because, As, So, Thus, Therefore, As a result 连句成文,注意使用恰当的连词进行句子之间的衔接与

    118、过渡。 第五步:润色修改。【点睛】本文内容完整,要点齐全,语言规范,词数适当,段落分布合理。作者在文中使用了较多的高级词汇,如“earnestly,owe,a great debt of gratitude,relevant approaches,strenuous efforts,inadequate,privilege等”,体现了作者较高的词汇运用能力。此外,作者在文中也使用了状语从句,如“if you could lecture on relevant approaches to improving our physical and psychological well-being”使用

    119、的是条件状语从句,“especially as many of us are spread too thin due to strenuous efforts in study as well as suffering from inadequate sleep and exercise, eating disorders, and feeling stressed out before exams.”使用的是原因状语从句。这使得文章句式更加灵活,为文章的表达增添色彩。第二节:读后续写67. 阅读下面短文,根据所给情节进行续写,使之构成一个完整的故事。School mornings were

    120、always busy. The first sentence I usually heard was, Its time to rise ! It was Moms loudest voice and there was no way I could pretend not to hear it or hide from it.Okay, Mum. Im getting up and dressed ! I would manage to call backMum spoke loudly again as she announced, Breakfast is ready!By then,

    121、 I couldnt get to the kitchen fast enough. In fact, it was a race between my sister, my brother, and me.We usually seated ourselves at the same time, sometimes knocking each other out of our places. After breakfast, we all rushed out to the bus stop as we took our lunch bags that contained a sandwic

    122、h, fruit and dessert.Then, one day, much to my surprise, there was no dessert in my lunch! What could have happened to it? Did Mom forget to make or buy it ? Oh, well, I thought. Its only one time, so its no big deal. But, for the next few days, my lunch contained no dessert ! So one day,after schoo

    123、l,as soon as I got home,I asked,Mum!Why havent you been putting a dessert in my school lunches?Mum answered, Why, Eugene, I have been including a dessert in your lunch. If youre not getting them, then who is?So then we thought of my activities and what I did with my lunch each day. As soon as I arri

    124、ved at school, I always put my lunch in the classroom closet(储物间)along with all of the other lunches. And that brought us to Carl, the bad boy of the third-grade classroom. The teacher didnt like him in class and would send him to the closet, where he would spend most of each day.Carl lived in a gro

    125、up of foster home(集体寄养之家).He, was loud and somewhat of a thief, and he would take almost anything that wasnt fastened down, so he wasnt welcome at school. Mom and I concluded that with nothing else to do Carl was probably going through the lunches and eating what he liked.注意:1.所续写短文的词数应为130左右; 2.续写部

    126、分分为两段,每段的开头语已为你写好;Paragraph1:My mother and I talked about ways to solve the problem.Paragraph 2:Another day, Carl asked me if he could come to my house and meet my mother.【答案】Paragraph 1My mother and I talked about ways to solve the problem. Overwhelmed with irritation, I insisted that we should pla

    127、y a trick on Carl to teach him a good lesson. However, so tolerant and considerate was my mother that she said in a tender voice that we should protect his pride rather than criticize him relentlessly. Therefore, the following weeks, I took two desserts in my lunch bag with a note saying, Should you

    128、 be in need of aid, please let us know.”Paragraph 2Another day, Carl asked me if he could come to my house and meet my mother. Aware that he had read the note, I nodded with a smile and his face lit up. Much to my surprise, Carl actually turned up in my house after school, looking nervously and timi

    129、dly. Welcome to my house and make it your home”, my mother said. And she hugged him tightly. The tears of gratitude welled up in his eyes. It is your desserts that teach me how sweet the world is”, he said. Casting admiring glances at him, I came to realize that tolerance is a kind of virtue, making

    130、 a great difference to the world.【解析】【分析】本文以寻找丢失的dessert(甜点)为线索展开,讲述了作者发现自己带到学校去的午餐里的dessert(甜点)不翼而飞,然后调查发现是同学Carl偷吃的。他的妈妈建议他采取一种委婉的教育方式去保护Carl的自尊。结果Carl被他们的宽容所打动。【详解】1.段落续写:由第一段首句内容“我和妈妈谈论解决这个问题的办法。”可知,第一段可描写作者和妈妈如何具体解决这个问题的过程。由第二段首句内容“有一天,Carl问我是否可以去我家和我妈妈见面”可知,第二段可描写Carl去我家承认错误以及感谢我们对他的宽容。2.续写线索:

    131、讨论办法保护自尊带双份甜点(附便条)来访承认错误感悟3.词汇激活行为类主张:insist/suggest/advise需要:in need of /want/need露面:turn up/appear情绪类.令人惊讶的:much to my surprise/feel surprised.看起来害怕:look nervously and timidly/look frightened【点睛】高分句型1. However, so tolerant and considerate was my mother that she said in a tender voice that we should protect his pride rather than criticize him relentlessly.(so和它修饰的词置于句首形成倒装)高分句型2 It is your desserts that teach me how sweet the world is”(运用强调句型)

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:湖北省枝江市第一高级中学2020-2021学年高一下学期3月考试英语试题 WORD版含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-344582.html
    相关资源 更多
  • 内蒙古包头市2015高考英语短文改错一轮优选练习(4)及答案.doc内蒙古包头市2015高考英语短文改错一轮优选练习(4)及答案.doc
  • 内蒙古包头市2014高考英语二轮训练(2)及答案.doc内蒙古包头市2014高考英语二轮训练(2)及答案.doc
  • 内蒙古包头四中2022届高三英语上学期期中模拟测试试题二.docx内蒙古包头四中2022届高三英语上学期期中模拟测试试题二.docx
  • 内蒙古包头四中2022届高三英语上学期期中模拟测试试题一.docx内蒙古包头四中2022届高三英语上学期期中模拟测试试题一.docx
  • 内蒙古包头四中2022学年高一英语下学期第一次月考模拟练习试题.docx内蒙古包头四中2022学年高一英语下学期第一次月考模拟练习试题.docx
  • 内蒙古包头六中高二英语上学期期中试题.docx内蒙古包头六中高二英语上学期期中试题.docx
  • 内蒙古包头六中高一英语上学期期中试题.docx内蒙古包头六中高一英语上学期期中试题.docx
  • 内蒙古包头六中2022届高三英语上学期期中试题.docx内蒙古包头六中2022届高三英语上学期期中试题.docx
  • 内蒙古包头三十三中2022学年高二英语下学期期末考试试题.docx内蒙古包头三十三中2022学年高二英语下学期期末考试试题.docx
  • 内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期末考试试题.docx内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期末考试试题.docx
  • 内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期中试题1.docx内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期中试题1.docx
  • 内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期中试题.docx内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期中试题.docx
  • 内蒙古包头一中2022学年高一英语下学期期中试题.docx内蒙古包头一中2022学年高一英语下学期期中试题.docx
  • 内蒙古包头一中2011年高考第一次模拟考试(英语).doc内蒙古包头一中2011年高考第一次模拟考试(英语).doc
  • 内蒙古包头一中2010-2011学年度高一第一学期期末考试(英语).doc内蒙古包头一中2010-2011学年度高一第一学期期末考试(英语).doc
  • 六年级上英语重难点讲解-Unit 1 The First Day Lesson 1_教科版.doc六年级上英语重难点讲解-Unit 1 The First Day Lesson 1_教科版.doc
  • 六年级上英语重点短语、句型unit7_译林版(三起).doc六年级上英语重点短语、句型unit7_译林版(三起).doc
  • 六年级上英语重点短语、句型unit6_译林版(三起).doc六年级上英语重点短语、句型unit6_译林版(三起).doc
  • 六年级上英语重点短语、句型unit5_译林版(三起).doc六年级上英语重点短语、句型unit5_译林版(三起).doc
  • 六年级上英语重点知识Unit2 What a day__译林版(三起).doc六年级上英语重点知识Unit2 What a day__译林版(三起).doc
  • 六年级上英语质量调研卷轻松夺冠_南长区小学译林版(三起)(无答案).doc六年级上英语质量调研卷轻松夺冠_南长区小学译林版(三起)(无答案).doc
  • 六年级上英语课课练-Unit6The Story of Rainperiod6_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit6The Story of Rainperiod6_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit6 The Story of Rain period5_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit6 The Story of Rain period5_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit6 The Story of Rain period3_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit6 The Story of Rain period3_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit5 What Does She Do period6_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit5 What Does She Do period6_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit4 I Have a Pen Pal period5_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit4 I Have a Pen Pal period5_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit4 I Have a Pen Pal period3_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit4 I Have a Pen Pal period3_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit3 What Are You Going to Do period5_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit3 What Are You Going to Do period5_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit2Ben.doc六年级上英语课课练-Unit2Ben.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1