《金牌学案》2016秋英语北师大版必修2练习:6.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 金牌学案 金牌 2016 英语 北师大 必修 练习
- 资源描述:
-
1、Section Lesson 2Great Buildings课时训练基础夯实.根据句意、首字母及括号内汉语提示,用合适的单词填空1.An a is a person who designs buildings.答案:architect2.The painter was determined not to let his disease r his life.答案:ruin3.An important f of his paintings is their bright colours.答案:feature4.Mrs Smiths daughter is like a princess in
2、a (童话).答案:fairytale5.The (雕像)of a horse in the centre of our town was pulled down.答案:statue6.It is said that the king lived in a (城堡).答案:castle7.He felt very warm sitting in the(阳台).答案:balcony8.The whole building was built with (混凝土).答案:concrete9.Dont expect to be(提升) in a short time.答案:promoted10.T
3、here is a small town(位于,坐落于) 30 miles south of Chicago.答案:located.根据所给汉语,运用本课所学知识点完成下面各句,每空一词1.我有点理解他的意思了。I understand what he meant.答案:sort of2.新图书馆坐落在市中心。The new library the center of the city.答案:is located in3.他走过我们身边,好像我们不存在。He passed by us we didnt exist.答案:as if4.那次大地震毁掉了80%的房屋,使它们成为废墟。The big
4、 earthquake destroyed 80% of the houses,bringing them .答案:in ruins5.真是惊讶!那些衣服都是纸做的。What a surprise! All the clothes paper.答案:are made of6.我们的图书馆坐落于校园的后面。Our library is our school yard.答案:located at the back of7.农作物遭到了暴风雨的毁坏。The crops the storm.答案:were ruined by8.当我们在玛丽家做客时,我接到了经理的电话。We were when my
5、manager called me.答案:under Marys roof9.看起来好像他正在花园里拍照。It looks as if he in the garden.答案:is taking photos能力提升.阅读理解(导学号52010054)Very few people were coming to eat at the White Rose Restaurant,and its owner did not know what to do.The price was reasonable and the food was of good quality,but nobody see
6、med to want to eat there.Then he did something that changed all,and in a few weeks his restaurant is always full of men with their lady friends.Whenever a gentleman came in with a lady,a smiling waiter gave each of them a menu.The menu looked exactly the same on the outside,but there was an importan
7、t difference inside.The menu that the waiter gave to the man supplied the correct price for each dish and each bottle of wine.While the menu that he gave to the lady supplied a much higher price! So when the man calmly ordered dish after dish and wine after wine,the lady thought he was much more gen
8、erous(慷慨) than he really was.1.Why didnt people come to the White Rose Restaurant to eat at first?A.Because the price was high.B.Because the food was too cheap.C.Because the food was not good.D.The passage didnt mention.答案:D提示:根据第一段可知原文没有说人们为什么不到餐馆就餐,所以答案为D项。2.According to the passage we can conclud
9、e that people who eat at this restaurant are mostly .A.poor peopleB.rich peopleC.men with their girl friendsD.parents with their children答案:C提示:根据第二段第一句 “.his restaurant is always full of men with their lady friends.” 可知答案为C项。3.According to the passage we can infer that when men with their girl frie
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
