分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 6

类型《新步步高》2015-2016学年高二英语外研版选修六活页练习:MODULE 6 WAR AND PEACE PERIOD ONE WORD版含答案.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:345596
  • 上传时间:2025-11-27
  • 格式:DOC
  • 页数:6
  • 大小:357KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    新步步高 新步步高2015-2016学年高二英语外研版选修六活页练习:MODULE WAR AND PEACE PERIOD ONE WORD
    资源描述:

    1、高考资源网() 您身边的高考专家Module 6War and PeacePeriod OneIntroduction and Reading.根据课文选择最佳答案1Operation Overlord refers to a battle that _.AGermans tried to land on the French beaches to invade FranceBthe British helped the Polish to fight against GermansCthe French fought against Germans on the beaches of Nor

    2、mandyDthe Allies(同盟国) tried to land on the French beaches against Germans答案D2From the passage,we know _ took the most dangerous task in the DDay landings.ACanadian troops BBritish troopsCAmerican troops DFrench troops答案C3From Passage 2,we know that _ soldiers of Able Company were either killed or dr

    3、owned during the landings.Aabout one hundredBtwenty or soCexactly twentysixDmore than sixty答案D4The sentence “Two men.Two rifles.This was Able Companys contribution to DDay.” gives us a suggestion that _.AAble Company lost few soldiers during the landingsBAble Company hadnt made contributions to the

    4、landingsCAble Company had made great contributions to the landingsDAble Company managed to land with only two men and two rifles lost答案C5Passage 3 is intended to _.Atell us not to forget those who lost their lives in the DDay landingsBintroduce a famous British poem to usCdescribe how the French bea

    5、ches became a famous attractionDtell us the importance of the DDay landings答案A.根据课文填入合适的单词Do you know the phrase of the DDay landings?Yes,it is also called Operation Overlordthe military 1.operation in 1944,which started as a story of danger and 2.confusion,but ended as a story of bravery and 3.hero

    6、ism.During World War ,the United States,Britain and Canada formed the Allies to fight against 4.Germany.When Germans 5.occupied/invaded France,they attempted to send troops to France across the English Channel from Britain;thus the socalled Operation Overlord happened.The first aim of the Allies was

    7、 to land on the 6.beaches of Normandy.The landings were extremely dangerous under the German wild artillery 7.shells and machine gun fires.The situation was so terrifying that the US army commanders almost thought about 8.abandoning the invasion.Eventually,the soldiers made a 9.breakthrough and the

    8、DDay landings were 10.successful at the cost of thousands of lost soldiers,which determined the failure of Germany.根据汉语提示拼写单词1To the doctors surprise,the cancer cells have invaded (入侵) other parts of the old mans body besides his stomach.2The medical group had to abandon (放弃) their research on cloni

    9、ng for lack of funds and support.3The firefighter lost his life when trying to rescue (营救) a child from the big fire.4We are not only shocked (震惊的) at the terrible working conditions,but also moved by the workers spirit.5Some soldiers were killed and some got seriously wounded (受伤) in the battle.6Dr

    10、iving again after his accident must have taken a lot of courage (勇气)7Parents often make sacrifice (牺牲) for their children.8He was found guilty and condemned(判刑) to death.9The striking office workers have occupied_ (占据) the whole building.10He eventually (最终) escaped and made his way back to England.

    11、单项填空1John is _ hunting for a new job and has no eye for his wife and children.Aoccupied in Bbusy forCabsorbed to Dengaged to答案A解析be occupied in doing sth.忙于做某事,其余选项搭配不对。be busy in doing sth./absorbed in doing sth./engaged in doing sth.忙于做某事。2We have time and time again _ that we will never be the fi

    12、rst to use nuclear weapons.Adeclared BannouncedCproclaimed Dexclaimed答案A解析句意为:我们一再声称我们决不第一个使用核武器。declare指庄严宣告;announce指将人们关心或感兴趣的事公布于众;exclaim指(因愤怒、高兴等)呼喊、惊叫;proclaim指官方的正式宣布、宣告。3She wasnt conscious of being _ for kidnapping and selling children strongly by the society.Ascolded BblamedCrescued Dcond

    13、emned答案D解析句意为:她没意识到拐卖儿童会让社会对她强烈谴责。condemn谴责,指道义上、原则上的谴责;scold训斥,责骂,如父母对子女的贪玩责骂;blame埋怨,责怪;rescue营救。根据句意选D。4The plan was _ when it was discovered just how much the scheme (方案) would cost.Areleased BdesertedCresigned Dabandoned答案D解析句意为:当发现这个方案将会耗费巨资时,它被放弃了。abandon和desert都有“放弃,抛弃”之意,desert表示抛弃自己的天职或应尽的

    14、义务,而abandon指因外界压力和影响而放弃自己负有的责任或感兴趣的东西。release解除,免除;resign辞去,辞职。5I was _ to find a 77,Cplus,on my paper,for English was my best subject.Ashocked BworriedCscared Danxious答案A解析句意为:我的卷子上只有77分C等,我感到非常诧异,因为英语是我最好的学科。shocked诧异的,震惊的,符合语境。worried担忧的;scared害怕的;anxious担忧的。6They said Mr.Bush accepted false or m

    15、isleading information because he wanted to _ Iraq.Ainject BinviteCinvade Dinterest答案C解析句意为:他们说布什先生接受了虚假或骗人的情报,因为他想要入侵伊拉克。inject注射,注入;invite邀请;invade入侵;interest使感兴趣。由题意可知C项正确。7Its difficult to_radio programs in the mountainous areas.Apick out Bpick onCpick up Dpick off答案C解析考查动词短语辨析。pick out选出;pick on

    16、故意刁难;pick up接收(信号、节目等);pick off摘掉,取走。句意为:在山区很难接收到收音机的信号。8People tend to _ the potential danger caused by pesticide(杀虫剂)Aoverlooking BoverlookCgoing over Dgo over答案B解析句意为:人们往往忽视杀虫剂所带来的潜在的危害。overlook忽视,符合句意。go over检查,复习;tend to do sth.倾向于干某事。9_ and happy,Tony stood up and accepted the prize.ASurprisin

    17、g BSurprisedCBeing surprised DTo be surprising答案B解析形容词短语surprised and happy作状语,表示伴随状况,surprised为过去分词转化而来的形容词,表示人自身的感觉。10The field research will take John and Paul about five months;it will be a long time _ we meet again.Aafter BbeforeCsince Dwhen答案B解析before在此引导时间状语从句,before作“在之前”解。.阅读理解Slow parentin

    18、g means parenting children in the contact of nature without any interference of materialistic influence.We can also term it as “selfraising”In slow parenting children are allowed to do what they think proper and parents just keep a watch over the child.Curiosity of the child leads to exploring and d

    19、iscovering things.Parents provide little help only when its too necessary,otherwise keep themselves away from the child and just have a look on him/her.This brings about a feeling of self dependency and they are encouraged to solve their problems.This is a natural way of learning.When a child is lef

    20、t to learn in a natural environment,the childs natural development takes place.Influence of any materialistic way doesnt let the mind develop naturally.Watching TV,playing video games or joining classes of dance,swimming or any other sports will not let the mind develop naturally.Here creativity of

    21、their mind is developed.They explore ideas.The logic behind this is that the kids of animals learn by nature,so can our kids.So let our children play in the garden,to watch flowers,plants,birds,butterflies and other gifts of nature.In the classes of dance,swimming,etc.,their creativity is influenced

    22、 and their natural creativity is suppressed.In these classes they are overburdened and cant enhance their creativity.So let them play in the open air or garden without any burden instead of joining classes.Generally parents give toys to their children and explain how to operate them.But those parent

    23、s who believe in slow parenting give toys and observe how the children are managing them.Their skill to learn and understand comes out.Maybe the process is slow,but it will be their exploration,which will make them self dependent,and selfcapable to learn.1In slow parenting,parents _.Agive the whole

    24、directions to what their children doBkeep a close watch over their childrenCgive their children freedom to do what they think properDset limits to what their children do答案C解析细节理解题。从文章第一段第三句可知,在“慢育”过程中父母允许孩子做他们认为合适的事情。B项错在父母密切监督孩子,故排除。2What is the main advantage of slow parenting according to the pas

    25、sage?AKeeping children away from materialistic influence.BArousing childrens curiosity.CMaking children interested in exploring nature.DHelping children to be independent.答案D解析细节理解题。从文章第一段最后一句及最后一段最后一句可知,作者强调“慢育”可以培养孩子的独立意识。3We can infer from the third paragraph that _.Aexploring nature is a good wa

    26、y of slow parentingBchildren cant learn by nature like the kids of animalsCslow parenting should be done in a logical wayDchildren should join some classes答案A解析推理判断题。文章第三段主要介绍了让孩子在大自然中探索、玩耍。由此推断,这是“慢育”的一种重要手段。4The author believes joining various classes _.Acan train childrens ability of solving prob

    27、lemsBis no good to childrens creativityCis a necessary part of slow parentingDalso helps improve childrens creativity答案B解析细节理解题。从文章第三段后半部分可知,作者认为参加游泳、舞蹈等训练班只会压制孩子的创造力。5What is the passage mainly about?ADifferent parenting styles.BThe requirements of slow parenting.CSlow parenting and its advantages.DThe authors attitude towards slow parenting.答案C解析主旨大意题。综合全文可知,文章主要介绍了“慢育”的具体实施方法及其优点,因此C项符合文章的主旨。- 6 - 版权所有高考资源网

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:《新步步高》2015-2016学年高二英语外研版选修六活页练习:MODULE 6 WAR AND PEACE PERIOD ONE WORD版含答案.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-345596.html
    相关资源 更多
  • 六年级上册英语素材Unit 3 说课稿1人教.doc六年级上册英语素材Unit 3 说课稿1人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects7_广东开心英语.ppt四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects7_广东开心英语.ppt
  • 六年级上册英语素材Unit 3 My weekend plan 知识详解 人教PEP.doc六年级上册英语素材Unit 3 My weekend plan 知识详解 人教PEP.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects6_广东开心英语.ppt四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects6_广东开心英语.ppt
  • 六年级上册英语素材Unit 3 My weekend plan 教学反思人教.doc六年级上册英语素材Unit 3 My weekend plan 教学反思人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects5_广东开心英语.ppt四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects5_广东开心英语.ppt
  • 六年级上册英语素材Unit 2 说课稿人教.doc六年级上册英语素材Unit 2 说课稿人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects3_广东开心英语.ppt四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects3_广东开心英语.ppt
  • 六年级上册英语素材Unit 2 Ways to go to school知识详解 人教.doc六年级上册英语素材Unit 2 Ways to go to school知识详解 人教.doc
  • 六年级上册英语素材Unit 1 第一课时 教案人教.doc六年级上册英语素材Unit 1 第一课时 教案人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects2_广东开心英语.ppt四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects2_广东开心英语.ppt
  • 六年级上册英语素材Unit 1 How can I get there 知识详解 人教.doc六年级上册英语素材Unit 1 How can I get there 知识详解 人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects1_广东开心英语.ppt四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects1_广东开心英语.ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects10_广东开心英语.ppt四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects10_广东开心英语.ppt
  • 六年级上册英语素材 一般过去时 牛津译林.doc六年级上册英语素材 一般过去时 牛津译林.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 1Nice to meet you4_湘少版.ppt四年级上册英语课件-Unit 1Nice to meet you4_湘少版.ppt
  • 六年级上册英语知识点及练习题Module 8丨外研版.doc六年级上册英语知识点及练习题Module 8丨外研版.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 1Nice to meet you2_湘少版.ppt四年级上册英语课件-Unit 1Nice to meet you2_湘少版.ppt
  • 六年级上册英语测试题第三单元_牛津译林(一起).doc六年级上册英语测试题第三单元_牛津译林(一起).doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 1Nice to meet you1_湘少版.ppt四年级上册英语课件-Unit 1Nice to meet you1_湘少版.ppt
  • 六年级上册英语模块试卷Module 13 外研版.doc六年级上册英语模块试卷Module 13 外研版.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 12Peter can jump high_湘少版.ppt四年级上册英语课件-Unit 12Peter can jump high_湘少版.ppt
  • 六年级上册英语期末试题-质量检测2018- 人教.doc六年级上册英语期末试题-质量检测2018- 人教.doc
  • 2020-2021学年浙江省高二下学期期末考试英语模拟试卷分类汇编:应用文写作专题(含解析).docx2020-2021学年浙江省高二下学期期末考试英语模拟试卷分类汇编:应用文写作专题(含解析).docx
  • 四年级上册英语课件-Unit 12Peter can jump high4_湘少版.ppt四年级上册英语课件-Unit 12Peter can jump high4_湘少版.ppt
  • 六年级上册英语期末试题轻巧夺冠∣1718 牛津译林(一起)(含答案).doc六年级上册英语期末试题轻巧夺冠∣1718 牛津译林(一起)(含答案).doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 12Peter can jump high3_湘少版.ppt四年级上册英语课件-Unit 12Peter can jump high3_湘少版.ppt
  • 六年级上册英语期末试题轻巧夺冠_广州版(无答案).doc六年级上册英语期末试题轻巧夺冠_广州版(无答案).doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 12Peter can jump high2_湘少版.ppt四年级上册英语课件-Unit 12Peter can jump high2_湘少版.ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1