河南省罗山高中2016届高三英语二轮专题复习精选练习:动词 动词短语 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 河南省罗山高中2016届高三英语二轮专题复习精选练习:动词 动词短语 WORD版含答案 河南省 罗山 高中 2016 届高三 英语 二轮 专题 复习 精选 练习 动词 短语 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、河南省罗山高中2016届高三英语专题复习精选练习(有解析):动词 动词短语1、“Why do people go out always with umbrellas in England?” Well, in England can one experience the changes of the four seasons on a single day. General speaking, the climate is mild. The winter is warm while in the summer is cool. It is neither too cold or too ho
2、t. The Changes in temperature is not great. Sometimes it rains, sometimes it snows heavy, sometimes it has fog, and sometimes it has frost. Such weather has a effect on Englishmens character, that makes them careful. This is how Englishmen go out always with umbrellas.【答案】in England can前加only onin G
3、eneralGenerally 去掉in ornorisare heavyheavily aan thatwhich howwhy 2、Everybody, attention, please. I have something to tell you. We are going to pay visit to the History Museum of this Sunday. Be surely to arrive at the school gate after 8:00 am. We would set off at 8:10 am by bus together. At about
4、8:40 am, well have a visit to the History Museum followed a guide. At around 11:00 the visit is over, but we plan to return at about 11:10 by bus. Not forget to wear school uniforms on the very day. And everyone needed to write a composition after the visit. Hope you will enjoy them. Thats all. Than
5、k you.【答案】Everybody, attention, please. I have something to tell you. We are going to payvisit to the History Museum this Sunday. Be asurely to arrive at the school gate after 8:00 am. We would set off at sure before will 8:10 am by bus together. At about 8:40 am, well have a visit to theHistory Mus
6、eum followed a guide. At around 11:00 the visit is following over, but we plan to return at about 11:10 by bus. Not forget to wear and Dont school uniforms on the very day. And everyone needed to write a needs composition after the visit. Hope you will enjoy them. Thats all. Thank you. it3、Choosing
7、the right job is probably one of the most important decisions we have to make in life, and it is frequently one of the hardest decisions we have to make. One important question that you might ask yourself is: “How do I get a good job?”_【小题1】_. There are people who can answer an insignificant adverti
8、sement in the local paper and land the best job in the world; others write to all sorts of places all over the country, and never seem to get a reply at all. Still others believe that the in person, door-to-door approach is by far the best way to get a job; and then there are those who, through no a
9、ctive decision of their own, just seem to be in the right place at the right time. _【小题2】_. He used to spend a lot of his free time down by the sea watching the tall ships, but never thinking that he might one day sail one of them. His father was a farmer, and being a sailor could never be anything
10、for the boy but an idle dream. One day, on his usual wandering, he heard the captain of the ship complaining that he could not sail because one member of his crew was sick. Without stopping to think, the lad(少年) offered to take his place. _【小题3】_._【小题4】_. If the lad had gone home to ponder(考虑)his de
11、cision for a week, he may have missed his chance. It is one thing to be offered an opportunity; it is another thing to take it and use it well.Sometimes we hear stories about people who break all the rules and still seem to land plum jobs(美差). When you go for a job interview or fill out an applicati
12、on, you are expected to say nice things about the company to which you are applying. _【小题5】_. And within a year this person had become general manger of the company. AThis story also illustrates the importance of seizing an opportunity when it presents itself.BPeople find jobs in a great number of w
13、ays.Cits almost impossible to find a good job by answering advertisement in newspapers DTake for example the young man who wanted to be a sailor.EBut there was one person who landed an excellent job by telling the interviewer all the companys faults.FHe spent the rest of his life happily sailing the
14、 ships he had always loved.GIt is very important to seize an opportunity when it presents itself. 【答案】BDFAE【解析】根据上一句的How do I get a good job可知,该句为对这个问题的回答根据后面的He used to spend a lot of his free time down by the sea可知根据上文的内容和Without stopping to think, the lad(少年) offered to take his 可知place根据后面的 If t
15、he lad had gone home to ponder(考虑)his decision for a week, he may have missed his chance可知,根据后面的And within a year this person had become general manger of the company可知 4、In the 60s, people asked about your astrological (about star) sign. In the 90s, they want to know your website. 1 Your website is
16、 an electronic meeting place for your family, friends and potentially, millions of people around the world. Best of all, you may not have to spend a cent. The web is filled with all kinds of free services and all it takes is some time and creativity. 2 Like the table of contents of a book or magazin
17、e, the home page is the front door. Your site can have one or more pages, depending on how you design it.While web pages vary greatly in their design and content, most use a traditional magazine layout(版面设计).At the top of the page is a banner(横幅). Next comes a greeting and a short description of the
18、 site. Pictures, text, and links to other websites follow. 3 Think about whom the site is for and what you want to say. Next, gather up the material that you want to put on the site. While there are no rules you have to follow, there are a few things to keep in mind: 4 If you are too much at the beg
19、inning, you may never get the site off the ground. You can always add to your site.Less is better. Most people dont like to read a lot of long text online. 5 Smaller is better. Since it can take a long time to download large image files, keep the file sizes small.Have the rights. Dont put any materi
20、al on your site unless you are sure you can do it legally. Always remember to get the permission from the writer first.Now its time to roll up your sleeves and start building AStart simply.BBreak it into small pieces.CDraw a rough layout on a sheet of paper.DMany websites are considered very interes
21、ting.EBefore you start building your site, do some planning.FThink of your home page as the starting point of your website.GThese days, having a web address is almost as important as a street address.【答案】GFEAB5、阅读下面短文,根据以下提示:1)汉语提示,2)首字母提示,3)语境提示,在每个空格内填入一个适当的英语单词,并将该词完整地写在右边相对应的横线上。所填单词要求意义准确,拼写正确。
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-345675.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
