《步步高 北师大版》2016届高三一轮英语大一轮复习题库 必修5 UNIT 13 PEOPLE .docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 步步高 北师大版
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家Unit 13People.完形填空 Each year this organization of men came to the Childrens Home Society.The men would take us in groups of five to_1_Jackson Vide,Florida,to do some shopping.I_2_going with this gentleman in a row.He would take us to_3_area,and then he would ask us if we wanted to go
2、 to the_4_.We agreed.I remember watching him as he_5_his wallet to pay for our_6_.He looked at me and just_7_with his big smile.During the movie he bought us popcorn and candy.I remember thinking how_8_it was that someone would_9_their own money on someone like us.We all laughed at the_10_movie and
3、had a good time.The man also laughed really_11_and then patted me on the head.I looked at him,and he just_12_smiling with his great big wonderful smile.That trip to the movie was the first time in my life that I ever felt as if someone really_13_about me.It was a wonderful_14_I have never forgotten,
4、even to this day,_15_later.I dont know if the man felt sorry for me,but I do know this:If I ever_16_the big lottery(彩票),that man will find out that he carried a milliondollar smile.This is_17_I believe it is so important that organizations continue to_18_out and help the children who are less_19_.In
5、 my particular case,it was this mans personal act of_20_that will be remembered forever.Just one little simple act of kindness.I thank you,kind sir,for a memory which I now share with my children and grandchildren fifty years later.1A.center BdowntownCmiddle Ddownstairs答案B由后面do some shopping可知。2A.re
6、mind BrecordCdislike Dremember答案D由本段中的第三句和最后一句中的“I remember”可知三个“I remember”相呼应。3A.reading BwalkingCshopping Dswimming答案C由第一段最后一句do some shopping 可知。4A.school Bstore Cpark Dcinema答案D由该段中During the movie可知。5A.pulled out Bfound outCexchanged for Dput away答案A6A.foods Bdrinks Ctickets Dsnacks答案C他带我们去看电影
7、,我记得他掏钱包给我们买电影票。7A.laughed BsmiledCspoke Dwhispered答案B由该句中with his big smile可推出。8A.terrible BcommonCboring Dwonderful答案D9A.spend BreturnCsave Dhide答案A我记得当时的我这样认为:有人给我们花钱真是太好了。10A.serious BfrighteningCfunny Dmodern答案C由We all laughed可知。11A.slightly BhardCless Duntruly答案B上文中提到我们看电影时很开心,那位绅士笑得也很开心(hard)
8、。12A.stopped BpreventedCprotected Dkept答案D第二段提到当我看着他时,他对我微笑。这时我再次看他时,他继续保持(kept)微笑。13A.talked Bcared Cworried Ddoubted答案B那次去看电影使我生平第一次感觉到有人在真正关心(care about)我。14A.movement BexpressionCfeeling Dsense答案C我一直到今天也没忘记被人关心的感觉。15A.months BdecadesCdays Dweeks答案B由文章最后一句可知事情发生在五十年前,故选decades。16A.win Bbuy Csell
9、Dlose答案Awin the lottery中彩票。17A.why BbecauseChow Dwhen答案A18A.bring Btake Creach Dcarry答案D19A.wealthy BhealthyCimportant Dfortunate答案D作者根据自己的经历总结这就是他为什么认为组织机构继续伸出援助之手帮助不幸儿童是非常重要的。20A.satisfaction BinstructionCkindness Dpoliteness答案C由下文的just one little simple act of kindness可知。.阅读理解AMost people watchin
10、g Jeremy Lin these past two months saw Jeremy Lin,New York Knicks star;but I,watching him,saw someone else.That was my elder brother,Bob,who is athletic and energetic.He could never sit still when he was in second grade;he had to get up every now and then and run around the room.And sure enough,he g
11、rew up to be a starting player for an NCAA championship lacrosse (长曲棍球) team.He was a Nikeendorsed marathoner,too,and reached the top of Mt.Everest,unguided,in his 50s.And yet my family never watched his lacrosse games.We did watch some of his marathons,but that wasnt until he was in his 20s.When Bo
12、b was in his glory days,our Shanghaineseborn parents were bent on getting him into medical school.There was a loving aspect to it:I can remember my father working through math books with him,lesson by lesson,at the big blackboard in the attic.Bob never did become a doctor,though;and neither did IIt
13、wasnt until my younger sister came along that someone in the family finally wore a white coat.Bob today could be the fittest 58yearold on the planet.His doctor estimates his biological age at 35;hes still big mountains in the Himalayas.And,like Jeremy Lin,hes charming.No one sees Bob without leaving
14、 with a laugh.He sometimes jokes he could be mayor of his building,and its true.To know him is to cheer for him.And yet my parents did not cheer for him.What if my mother had sat on the sidelines with her statistics,like Jeremy Lins mother?What if my father had played videos of athletes for my broth
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-346093.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
