2022秋高中英语 Unit 1 Teenage Life Period 4 Reading for Writing—Video Time课时作业 新人教版必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2022秋高中英语 Unit Teenage Life Period Reading for WritingVideo Time课时作业 新人教版必修第一册 2
- 资源描述:
-
1、UNIT 1Period Four题组A基础练(建议用时:10分钟).单词拼写1The teacher made a suggestion that she should make an apology to her deskmate for her bad _(行为)2We hope the tradition could be passed down from one _(一代人) to another.3The Great Wall _(吸引) millions of tourists from all over the world every year.4Being _(上瘾的) to
2、 online games does damage to our health.5You are an _(成年人) now and you need to be responsible for your actions.【答案】1.behaviour2.generation3.attracts4addicted5.adult.短语填空be worried about,be attracted to,focus on,be addicted to,put up,work out,the number of,grow up,be similar to,set up1More people wil
3、l _ cycling if the weather is fine.2Once you _ drugs, it will be very difficult for you to get rid of it.3He _ a sign outside the shop to attract customers.4We hope to _ a fund for the Project Hope.5_ employees in our company has been reduced to 45.6I like painting and I want to become an artist whe
4、n I _.7She _ her sick child, so she hurried home immediately after work.8The twins _ each other in appearance but they are different in hobbies.9People usually _ the things that are important to them.10He sat down at his desk to _ the exact figures.【答案】1.be attracted to2.are addicted to3put up4.set
5、up5.The number of6.grow up7was worried about8.are similar to9.focus on10work out.完成句子1_ _ _ is good for your health.饭后走走路有益健康。2The heavy rain _ _ _ for us to go out.大雨使我们无法出去。3_ _ _ _ _ _ a foreign language.学一门外语非常重要。4Now that you want to improve your oral English, _ _ _ _ _ every day?既然你想提高你的英语口语水平
6、,为什么不每天练习说英语呢?5He is _ _ _ _ his childhood.他太老了,回忆不起自己的童年了。【答案】1.Walking after meals2made it impossible3It is very important to learn4why not practise speaking English5too old to remember题组B提升练(建议用时:30分钟).阅读理解My best friend traveled to stay with my family last weekend.When she arrived,she went strai
7、ght to the kitchen and,without asking,ate some dried fruit.She wasnt being rude.I knew she would do this.Weve known each other for almost 20 years.She can eat anything she wants from my kitchen.Indeed,I bought her favorite fruits and snacks at the shop that morning.Our long weekend together was simp
8、le.I was recovering from surgery and couldnt go to shopping malls.We passed the time running errands(差事), but_theres_never_been a_quiet_moment.Weve lived in different cities for almost a decade.Reunions demand conversation.Our personalities are matched,to be sure,and a shared history is indescribabl
9、y valuable.We were competitors at high school before bonding.Then we discovered the many interests that we had in common.Our friendship developed itself quickly.We stayed companions and supported each other through law school and through our first jobs.Ours is a friendship for the ages.There is some
10、thing special about friends who know everything about you.They are rare.They have seen your bright lights of achievements,the depths of desperation and the boring routine of the in-between.Its special to unpack feelings without wasting time filling in the blanks.As my long weekend shows,with such fr
11、iends we dont have to “do”,we simply have to “be”We drop the act,the performance,the public version of ourselves.The special friendships are those which never fail to delight,whose continuation is worth the extra effort,despite distance and difference in your separate lives.I had the very great joy
12、of this reminder last weekend.Im lucky to have found this friend,and to see a future where her companionship remains.Being together is perfection.()1.What does the underlined sentence indicate in Paragraph 2?AThey quarrelled at times.BThey had a noisy weekend.CThey were busy running errands.DThey ta
13、lked constantly about their lives.()2.What does the author appreciate about their friendship?ATheyre comfortable just being themselves.BThey help each other achieve in their fields.CThey inspire each other to be their best selves.DTheyre best friends despite different hobbies.()3.What message is con
14、veyed in the last paragraph?AFriends are a reminder of joy.BGood friendships need devotion.CSpecial friendships may fail to delight.DDistance and difference bring friendship.()4.Why does the author write this text?ATo express thanks to her best friend.BTo explore the meaning of friendship.CTo descri
15、be what her best friend is like.DTo share the friendship that she treasures.【语篇解读】本文是一篇记叙文,作者从与最好的朋友共度的平凡周末切入,回顾了和她共同的生活经历,感叹好的友情珍贵而难得。1D句意理解题。根据画线句后的“Weve lived in different cities for almost a decade.Reunions demand conversation.” 可知,作者和好朋友近十年都生活在不同的城市,每次的相聚都会畅谈生活。故选D。2A推理判断题。根据第四段中的“with such fri
16、ends we dont have to do,we simply have to beWe drop the act,the performance,the public version of ourselves”可知,作者与好朋友在一起的时候不需要做什么事情,只需要做自己就好,她们无需表演。故选A。3B细节理解题。根据最后一段中的“The special friendships are those which never fail to delight,whose continuation is worth the extra effort,despite distance and dif
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-346424.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
