分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 73

类型2022版高考英语一轮复习 仿真卷(含解析).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:347982
  • 上传时间:2025-11-27
  • 格式:DOCX
  • 页数:73
  • 大小:239.94KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2022版高考英语一轮复习 仿真卷含解析 2022 高考 英语 一轮 复习 仿真 解析
    资源描述:

    1、仿真卷(一)时间:90分钟分值:100分第一部分阅读(共两节,满分50分)第一节(共15小题:每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。APosition Title:Wildlife VolunteerButterfly Monitors (2 positions)Dates:Mid May to September, 2018 Hours:816 hours/weekLocation:Cuyahoga Valley National ParkDuties:Park staff will train volunteers in butte

    2、rfly identification and data recording for one week before volunteers work in teams of two to help track butterfly monitoring areas. Butterfly monitoring areas are 12 miles in length and are walked one time per week. There are a total of three butterfly monitoring areas within the park. Butterflies

    3、are identified by using binoculars(双筒望远镜)or by netting and releasing. Data is recorded on data sheets.Skills Required:Applicants must have self motivation and desire to work with others. Volunteers will work during days when temperature is 70 degrees or more, between 10:30 am and 5 pm. The ability t

    4、o walk a long distance in hot and humid conditions is needed.Skills in basic butterfly identification are not a must but helpful.Requirements:Applicants must complete a National Park Service Agreement and have their backgrounds looked into. U.S. citizenship is required. Applicants must be current Ke

    5、nt State University students.How to Apply:Please request an application from Mike Johnson at gkovachkent.edu and send it back to Mike Johnson at gkovachkent.edu, with the above position title as the subject, by February 15, 2018.If offered an interview,please come to Cuyahoga Valley National Park wi

    6、th your personal resume introducing your education and your previous work experience. For further information, please call Jamie Walters at (330)657-2142 or email jwaltersforcvnp.org. 1.What will a volunteer do in this program?A.Help make a data record.B.Walk 12 miles every day. C.Work at least 16 h

    7、ours per week. D.Identify butterfly monitoring areas.2.Applicants for the job must .A.have the skills in butterfly identificationB.have their backgrounds checked C.be university graduatesD.design a program3.To apply for the position, one needs to .A.call (330)657-2142B.visit Jamie Walters at the off

    8、iceC.hand in a resume before February 15 D.send the application to gkovachkent.edu答案语篇解读本文是应用文,介绍了库雅荷加谷国家公园志愿者职位的相关信息。1.A细节理解题。根据Duties部分的第一句Park staff will train volunteers in butterfly identification and data recording for one week.可知,志愿者需要记录数据。2.B细节理解题。根据Requirements部分的第一句Applicants must complete

    9、 a National Park Service Agreement and have their backgrounds looked into.可知申请者需要接受背景调查。3.D细节理解题。根据How to Apply部分的第一句可知申请该职位需要把申请发到指定邮箱。高级语块personal resume 个人简历长难句Applicants must complete a National Park Service Agreement and have their backgrounds looked into. 申请者必须填写国家公园服务协议并接受背景调查。have their back

    10、grounds looked into为have sth. done结构。BMy father was a taxi driver but I am a kingKing Renato, of the country Pontinha, an island on Funchal harbour. Its in Madeira, Portugal, where I grew up. It was discovered in 1419;Captain Cook once came here.In 1903, the Portuguese government didnt have enough m

    11、oney to build a harbour port, so the king sold the land to a wealthy British family, the Blandys, who make Madeira wine. Fourteen years ago, the family decided to sell it for just 25,000(19,500). I decided to buy it though I had no moneyI was just an art teacher.I tried to find some business partner

    12、s, but they all thought I was crazy to want to buy what is actually a large rock;it has a small cave, a platform on top, and no electricity or running water. So I sold some of my possessions, put my savings together and bought it.When the king of Portugal originally sold the island in 1903, he and a

    13、ll the governors signed a document, selling all “the possessions and the dominions(领土)” of the island. It means I can do what I want with itI could start a restaurant, or a cinema, but nobody thought that someone would want to start a country. So thats what I did:I decided that this would no longer

    14、be just a rock on the port of Funchal. It would be my island, about the size of a one-bedroom house.After I bought it, the governor of Madeira asked to buy my island. Of course, I said no. He said that unless I sold it back to the state, he wouldnt let me connect to any electricity. But I have a sol

    15、ar panel and a small windmill, and maybe in the future I will be able to generate power from the ocean around Pontinha.1.What does the writer want to show by mentioning his father?A.He had a royal family.B.He loved his family.C.He was not a born king.D.He was not a good driver.2.Who sold the island

    16、to the author?A.A Portuguese king.B.An art teacher.C.The Blandy family.D.Captain Cook.3.How did the writer start the country?A.He discovered the island.B.He found business supporters.C.He was supported by citizens on the island.D.He took advantage of the official document.4.What can we infer about t

    17、he country Pontinha?A.It is a tiny island.B.A harbor port was built on it.C.It is a wealthy land.D.Life there is very convenient.答案语篇解读本文为记叙文。作者讲述了自己通过购岛建立了自己的独立王国的故事。1.C推理判断题。本题题干意为:作者提及他的父亲想要表现什么?根据第一段首句中“My father was a taxi driver but I am a king.(我父亲曾是名出租车司机,但我是国王)”,再结合常识可推知作者提及自己的父亲是为了表达自己并非生来

    18、就是国王,故答案为C项。A:他有皇室家族;B:他爱他的家庭;D:他不是个好司机。2.C事实细节题。本题题干意为:谁把那个岛屿卖给了作者?根据第二段中信息“因为1903年葡萄牙政府没有足够的钱建港口,所以国王将这个岛屿卖给了一个富有的英国家族Blandy家族。14年前那家人决定把它以25,000欧元的价格卖掉。作者决定把它买下来。”可知:Blandy家族把那个岛卖给了作者,故答案为C项。3.D事实细节题。本题题干意为:作者是如何建立国家的?根据第四段第一句(当1903年葡萄牙国王最初卖这个岛屿时,他和所有的总督都签署了一份文件,将岛上的所有“财产和领土”都卖掉。)可知:作者利用了那份文件建国,故

    19、答案为D项。A项(他发现了那座岛屿)与第一段最后一句(它是1419年被发现的,库克船长曾来过这里)相悖,故排除A项;B项(他找到了商业支持者)与第三段相悖,故排除B项;C项(他获得了岛上居民的支持)在文中并未提及,故被排除。4.A推理判断题。本题题干意为:对于Pontinha国我们可以推断出什么?根据第四段最后一句(它会成为我的岛,大约一个卧室大小。)可推知那个岛很小,故答案为A项。高级语块solar panel太阳能电池板generate power发电长难句In 1903, the Portuguese government didnt have enough money to build

    20、 a harbour port, so the king sold the land to a wealthy British family, the Blandys, who make Madeira wine.在1903年,葡萄牙政府没有足够的钱建港口,所以国王将这个岛屿卖给了一个富有的姓Blandy的英国家庭,他们家酿制马德拉葡萄酒。并列连词so连接两个分句;在第二个分句中who make Madeira wine为非限制性定语从句,先行词为the Blandys。CHave you ever seen a car without a driver? It sounds crazy, b

    21、ut these computer-driven driverless cars will soon be filling roads near you. Companies have been designing and testing these cars.So how do they work? The cars have sensors (传感器) which can detect other cars and objects on the road. Sensors on the wheels also help when parking, so the car knows how

    22、far it is from the edge of the road or other parked cars. Road signs are read by cameras, and satellite navigation (导航) systems are used, so the car knows how to get to your destination. All you have to do is type in the address! Finally, a central computer system takes in all the information it rec

    23、eives from the sensors and cameras and processes it to work out when to accelerate, brake and move.Sounds like your idea of heaven? Sitting back, looking out of the windows and even watching a film while “driving” would be possible with this new technology. You wouldnt have to worry about rememberin

    24、g directions to where youre going. In addition, computers are generally more efficient drivers than humans, meaning emission would be reduced. They would also drive more safely than peopletheir attention wont be taken away, obey the speed limit and have quicker reactions in case of an emergency.Howe

    25、ver, there are many drawbacks of driverless cars. Computers would have difficulties making moral decisions: if a child ran into the road, would the computer choose to hit the child or change direction suddenly and potentially kill the cars passengers?Although being driven around by a machine would p

    26、erhaps mean that no one needs a driving license, saving money for everyone, many people would be put out of a job by the dawn of driverless cars.Im not convinced whether Id want a driverless carbut its only a matter of time before theyll become more affordable and common on our roads.1.What can the

    27、sensors do?A.Read road signs.B.Locate cars exactly.C.Signal the car to move.D.Recognize road conditions.2.What does the underlined word “it” in Paragraph 2 refers to?A.The information.B.The sensor.C.The driverless car.D.The navigation system.3.What is the advantage of driverless cars?A.They can make

    28、 moral decisions.B.They can drive at a higher speed.C.They provide all the comforts of home.D.Theyre more sensitive to emergencies.4.Whats the authors attitude towards driverless cars?A.Doubtful.B.Objective.C.Supportive.D.Hopeful.答案语篇解读本文是说明文。文章介绍了有关无人驾驶汽车的情况。1.D细节理解题。根据文章第二段中的The cars have sensors

    29、which can detect other cars and objects on the road.可知,传感器是用来检测路况的。2.A词义猜测题。根据文章第二段中的Finally, a central computer system takes in all the information it receives from the sensors and cameras and processes it to work out when to accelerate, brake and move.(最后,一个中央计算机系统接收从传感器和相机接收到的所有信息,并对其进行处理,以确定何时加速

    30、、制动和移动)可知,此处的it指的是前面的information。3.D推理判断题。根据第三段中的In addition, computers are generally more efficient drivers than humans, meaning emission would be reduced. They would also drive more safely than peopletheir attention wont be taken away, obey the speed limit and have quicker reactions in case of an

    31、emergency.可知,无人驾驶车辆的优势是它们对紧急情况比人更敏感。4.B推理判断题。文章首先介绍了无人驾驶汽车的优势,然后介绍了无人驾驶汽车的弊端,因此作者的观点是客观的。高级语块accelerate v.加速长难句Although being driven around by a machine would perhaps mean that no one needs a driving license, saving money for everyone, many people would be put out of a job by the dawn of driverless

    32、cars.虽然被机器驾驶可能意味着没有人需要驾驶执照,为每个人省钱,但是许多人在无人驾驶汽车来临时就会失业。本句中Although引导让步状语从句。DIts 3 oclock and youve been hard at work. As you sit at your desk, a strong desire for chocolate overcomes you. You try to busy yourself to make it go away. But it doesnt. Here is another situation. Perhaps you are not feelin

    33、g well. The only thing you want to eat is a big bowl of chicken soup, like one your mom used to make when you were sick as a child. Food cravings are a strong desire for a specific type of food. And they are normal.Scientists at the website How Stuff Works compare hunger and cravings this way. Hunge

    34、r is a fairly simple connection between the stomach and the brain. They even call it “stomach hunger” simply.When our stomachs burn up all of the food we have eaten, a hormone (荷尔蒙) sends a message to one part of the brain for more food, which regulates our most basic body functions such as thirst,

    35、hunger and sleep. The brain then produces a chemical to start the appetite and you eat. Hunger is a function of survival.A craving is more complex. It activates (使活跃) brain areas related to emotion, memory and reward. These are the same areas of the brain activated during drug-craving studies. So, s

    36、ome scientists call food cravings“mind hunger”.People often crave foods that are high in fat and sugar. Foods that are high in fat or high in sugar produce chemicals in the brain. These chemicals give us feelings of pleasure.In a 2007 study, researchers at the University of Cambridge found that “die

    37、ting or restricted eating generally increases the possibility of food cravings”.So, the more you deny yourself a kind of food that you want, the more you may crave it. However, fasting is a bit different. They found that eating no food at all for a short period of time lessened food cravings.So, the

    38、 next time you crave something very specific, know that your brain may be more to blame than your stomach.1.What is the function of the first paragraph?A.To remind readers of their own special food.B.To deepen the understanding of hunger.C.To report the discovery of a study.D.To introduce the topic

    39、of the whole passage.2.What do we learn about the food cravings?A.It is linked to feelings.B.It ensures a person survives hunger.C.It means the stomach functions well.D.It proves the brain decides your appetite.3.Whats the likely result of dieting?A.The decrease of chemicals. B.The increase of food

    40、desire.C.The refusal of fat and sugar. D.The disappearance of the appetite.4.What does the passage mainly discuss?A.The functions of brain areas. B.What hunger is all about.C.The findings of food cravings. D.What dieting may bring us.答案语篇解读本文为说明文。作者介绍了对“嘴馋”这一课题的研究结果。1.D推理判断题。本题题干意为:第一段的作用是什么?第一段作者首先

    41、设置了两个场景(已经3点钟了,你一直在努力工作。坐在办公桌前的你有了一种强烈的欲望:想吃巧克力。你努力让自己忙碌起来忘掉这件事。但丝毫没用。你感觉不舒服只想喝一碗鸡汤,就像你小时候生病时妈妈做的鸡汤。),然后引出“嘴馋”这一话题。由此可见本题答案为D项(引出本文话题)。A:使读者想起他们自己特别的食物;B:加深对饥饿的理解;C:报道研究的发现。2.A事实细节题。本题题干意为:关于“嘴馋”,我们了解了什么?根据第三段中的It activates(使活跃)brain areas related to emotion, memory and reward.So, some scientists ca

    42、ll food cravings “mind hunger”.(嘴馋使情感、记忆力以及奖赏中枢活跃因此科学家们称嘴馋是“精神饥饿”)可知:嘴馋时,食物与情感有联系,故答案为A项。B:它确保一个人不会饿死;C:它意味着胃的功能好;D:它证明大脑决定你的胃口。3.B事实细节题。本题题干意为:节食可能会造成什么结果?根据第四段中的“So, the more you deny yourself a kind of food that you want, the more you may crave it.”(因此,你越是节制你想要的食物,就会越想吃。)可知答案为B项(对食物的欲望会增加)。4.C主旨大

    43、意题。本题题干意为:文章主要讨论了什么?文章第一段最后两句介绍了本文的主题,由此可知本题答案为C项(有关 “嘴馋”的发现)。高级语块craving n.渴望regulate v.调节,控制长难句When our stomachs burn up all of the food we have eaten, a hormone sends a message to one part of the brain for more food, which regulates our most basic body functions such as thirst, hunger and sleep.当

    44、胃消化完我们吃的所有的食物时,一种荷尔蒙会向大脑的某部分传递一种需要获取更多食物的信息,大脑的这一部分调节我们最基本的身体机能,如口渴、饥饿和睡眠。本句的主干为:a hormone sends a message to one part of the brain for more food。When our stomachs burn up all of the food we have eaten为时间状语从句;which regulates our most basic body functions such as thirst, hunger and sleep为定语从句,先行词为one

    45、 part of the brain。第二节(共5小题:每小题2.5分,满分12.5分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项,选项中有两项为多余选项。We shouldnt judge a person by their appearance but we do. In fact, experts say that when we meet someone for the first time we make a decision about what that person is like in three seconds. 1 One of the most impo

    46、rtant things we look at is clothes, but it isnt the brand of clothes that people wear that is important. The important thing is to wear the right clothes for the right places.Schools have always understood this and a lot of them ask their students to wear a uniform. Why? A lot of teachers think a un

    47、iform makes students feel that they are part of their school and that their uniform helps them to be serious about their studies. 2 If all the students wear uniforms, they cant judge each other because of their clothes. It also stops gossips about who or what is fashionable.3 We all have fixed ideas

    48、 about what the people in a certain job should wear. If we visit a doctor, we hope to see respectable clothes under the doctors white coat.4Police officers wear uniforms to make themselves easily identifiable. In fact, a lot of companies have dress codes for their staff (员工)because they know that th

    49、e customers hope to see them dressed in certain types of clothes. But can our clothes really tell people what we are like?5 When people see us in the right clothes, they think we are serious about what we are doing. Furthermore, if we are clean, smart and polite, people will believe us a lot.A.Maybe

    50、 not, but they can show our attitude to what we are doing at the moment.B.Some of the teachers hold different opinions.C.But what do we look at?D.Teachers say that uniforms can help in other ways too.E.Our clothes stand for our attitude.F.It is not only schools that want people to dress in a certain

    51、 way.G.When we go into a bank, we expect the staff to wear suits or dresses.答案语篇解读本文是一篇议论文。文章论述了服装对人们的影响。1.C细节句。从后文的One of the most important things we look at is clothes可知,这里讨论的是我们看的是什么。故C项正确。2.D细节句。本段讲述的是校服的作用,而D项符合这一主题。3.F过渡句。上段讲述的是学校会要求学生穿校服。而本段讲述的是除了学校,还有很多工作和场所要求员工穿相应的工作服。F项起到了承上启下的作用。4.G细节句。本

    52、段讲述的是其他行业穿工作服的情况,而G项是有关银行工作人员穿工作服的事情,符合本段的主题。5.A细节句。本段论述的主题是穿着对我们的影响。A项的句意符合该主题。高级语块brand n.品牌,牌子uniform n.制服,校服identifiable adj.可辨认的,可识别的长难句原句:In fact, experts say that when we meet someone for the first time we make a decision about what that person is like in three seconds.分析:第一个that引导宾语从句。宾语从句中又

    53、含有时间状语从句when we meet someone for the first time 和宾语从句what that person is like。译文:事实上,专家们说,当我们第一次见到某人时,我们会在三秒钟后决定他是什么样的人。第二部分语言运用(共两节,满分30分)第一节(共15小题;每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。“I have a letter for you,” my friend Kirsten told me on the phone. “I think its from your mother.”

    54、I was confused,since my mother had been1for seven years. A few weeks later Kirsten handed me the2dated Aug. 30,2002.Around then I was preparing for my pilot courses final exam at the flight school. The students finished the training on3days. I was the first to leave.My mothers letter4after I left. K

    55、irsten picked it up from my mailbox, to keep5she next saw me.6, a few days later, when it was her turn to leave, she7the letter among the piles of papers she hurriedly packed into boxes. It remained there for a decade, 8 which my mother died. In 2013,when Kirsten9some dusty belongings from her flyin

    56、g school days, she10the letter. Its been two years since Kirsten gave me the letter which Ive carried on my long flights. But I havent11it yet. When I told some friends this, they12their heads. They said they wouldnt have been able to wait a second. Of course, I13How could I not?about her words in t

    57、he envelope. Surely, I think, she had written to wish me luck, ask about my life and tell me the news from14to make me at ease. However, for now its15to look at her handwriting on the envelope, and to remember that until I open it, I know Ill hear from her once more. 1.A.backB.lostC.deadD.sick2.A.en

    58、velopeB.packageC.ticketD.stamp3.A.blessedB.hardC.particularD.different4.A.landedB.returnedC.disappearedD.delivered5.A.untilB.whenC.unlessD.after6.A.SurelyB.ThankfullyC.DoubtfullyD.Unfortunately7.A.removedB.misplacedC.hidD.unfolded8.A.beforeB.afterC.duringD.beyond9.A.sorted throughB.set downC.put dow

    59、nD.got through10.A.postedB.recalledC.foundD.addressed11.A.receivedB.openedC.touchedD.replied12.A.noddedB.liftedC.shookD.lowered13.A.complainB.inquireC.worryD.wonder14.A.networkB.abroadC.papersD.home15.A.appropriateB.enoughC.foolishD.polite答案语篇解读本文为记叙文。在作者飞行学校即将毕业的时候,母亲给她寄了一封信。信到的时候,作者已经离校。作者的朋友替她拿了这

    60、封信。但是,由于意外,这封信在朋友那儿待了10年之后才到作者手里。作者一直随身携带这封信,没有打开。作者感觉只要看到信封上母亲的字迹就足够了。1.C由第三段中的8 which my mother died可知,作者的母亲已经去世。故选C项。2.A第一段提到朋友要给作者一封信,该空后面提到“dated Aug. 30,2002”,由此可知朋友递给作者的应该是信封。故选 A项。A:信封;B:包裹;C:票;D:邮票。3.D由下一段中的I was the first to leave.和a few days later, when it was her turn to leave可知,作者和她的朋友在

    61、不同的日期完成了培训。故选D项。A:神圣的,有福的;B:困难的;C:某个;D:不同的。4.A作者离开之后,她母亲的信才到达。A:抵达,到达,登陆;B:返回;C:消失;D:递送。5.AKirsten从我的邮箱里把信取出来,想保留着它一直到她下次见到我(把信给我)。6.DKirsten因故没有及时把信给我,信不幸在Kirsten那里一直待了10年。故选D项。A:肯定地;B:幸亏;C:怀疑地;D:不幸地。7.B由下一句可知,信在Kirsten那儿待了10年才被她发现。由此可推知,Kirsten在打点行装的时候误把信放到了她的一堆文件里。故选B项。A:移走;B:把放错位置;C:藏;D:展开,打开。8.

    62、C根据语境可知,在此期间我的母亲去世了。故选C项。9.A2013年,当Kirsten整理飞行学校的旧物时,她才发现了这封信。A:分类,整理;B:记下来;C:放下,记下;D:完成,度过。10.C此处表示发现了这封信。A:张贴;B:回想起;C:发现;D:致函。11.B由下文的They said they wouldnt have been able to wait a second.可知,朋友们会迫不及待地打开这样的一封信。由此可以推知,作者两年来一直没有打开这封信。故选B项。A:收到;B:打开;C:接触,触动;D:回复。12.C作者没有打开这封信,朋友们会迫不及待地打开这样一封信。由此可推知,朋

    63、友们对作者的做法不理解、不赞同,他们会“摇头”。A:点头;B:抬起;C:摇动;D:放下。13.D作者想知道母亲的信里写了什么。A:抱怨;B:询问;C:(使)担心;D:想知道。14.D母亲给孩子写信,当然会告诉孩子来自家里的一些消息。A:网络;B:在国外;C:文件;D:家。15.B看到信封上母亲的字迹作者就感到足够了。A:适当的;B:足够的;C:愚蠢的;D:礼貌的。第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。Around three in five people in the UK will find1necessary to

    64、care for an elderly or a disabled loved one at some point. This can be made much2(easy)by bearing in mind a few simple principles and pieces of advice.3(care)for an elderly loved one, most likely a parent,is never easy. It can cause great pain emotionally and4(physical)and the financial challenges c

    65、an sometimes seem difficult to deal with,too.Often one of the hardest things is striking a balance between your parents desire5(feel)independent and the need to ensure that they are safe and their health needs are being attended to. Sometimes this can create tensions and6(argue),only adding to the s

    66、tress of an already difficult situation. It is important here to make them feel that they are being listened to and7you only have their best interests at heart.The same applies8financial issues. In order to cover the costs of their parents careincluding bills and medicinemany people will investigate

    67、 options such as selling the family home. The most important thing here is communicationit is vital to make sure that everyone involved,including other brothers and sisters,9(be)aware of whats being proposed and cooperates to find a solution10satisfies everybody.1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.答案语篇解读本文为说明文,介绍了

    68、在照顾年迈的亲人时应该注意的事项。1.it句意:大约有五分之三的英国人都认为有必要在某种情况下照顾年迈的或有残疾的亲人。本题考查代词。设空处用it作形式宾语,to care for an elderly or a disabled loved one at some point为真正的宾语。2.easier句意:通过牢记一些简单的原则和建议就可以使这件事变得容易得多。根据设空处前的much可知设空处用形容词比较级形式。修饰形容词比较级的副词有much, rather, even, still等。3.Caring句意:照顾年迈的亲人,最可能是自己的父亲或母亲,从来就不容易。本题考查非谓语动词作主

    69、语。设空处泛指某种行为而非具体某一次的行为,故填动名词形式Caring。4.physically句意:那可能会给人们的身心造成很大的痛苦,并且经济困难有时也似乎很难处理。根据设空处前的emotionally可推知设空处需用副词physically与emotionally并列作状语。5.to feel句意:一方面,你父亲或母亲有独立生活的愿望;另一方面,需要确保他们的安全和他们的健康需求正在被处理。通常在这两方面达到平衡是最困难的事情之一。本题考查非谓语动词作定语。名词desire后需用不定式作定语,故填to feel。6.arguments句意:有时这可能会造成紧张和争执,。argument(

    70、争执)为可数名词,根据设空处前的tensions(复数形式)可推知设空处需填名词复数形式,故填arguments。7.that句意:让他们感到他们在被倾听并且你只把他们的最大利益一直挂在心上是很重要的。“7you only have their best interests at heart”和“that they are being listened to”并列作feel的宾语;设空处所在的宾语从句不缺任何成分,故用that引导,且不能省略。8.to本题考查动词短语。apply to为固定短语,意为“适用于”。9.is本题考查主谓一致。设空处为谓语,主语是everyone,属于单数第三人称,

    71、故填is。10.that/which本题考查定语从句。先行词为a solution,将先行词代入定语从句后可知关系词在定语从句中作主语,且指“物”,故填that或which。高级语块bear in mind牢记strike a balance between.and.达到和之间的平衡长难句.it is vital to make sure that everyone involved,including other brothers and sisters,is aware of whats being proposed and cooperates to find a solution th

    72、at/which satisfies everybody.确保相关人员,包括其他的兄弟姐妹,都明白你的提议并和你共同找到使每个人都满意的解决方法至关重要。本句中不定式短语作主语,it为形式主语,to make sure后面的部分为宾语从句。该宾语从句中everyone为主语,is aware of和cooperates由and连接作并列谓语;whats being proposed作宾语;to find a solution 作目的状语;that/which satisfies everybody为定语从句,先行词为a solution。第三部分写作(共两节,满分40分)第一节(满分15分)假

    73、如你是李华。期中考试后,为了让大家好好放松一下,上周末你班组织了一次郊游活动。这次活动受到了全班同学的一致好评。请你就本次活动给校园英语报写一篇报道。内容包括:1.欣赏风景;2.享受野餐;3.做小游戏。注意:1.词数80左右,题目已为你写好;2.可适当增加细节,以使行文连贯。A Pleasant Outing答案写作提示1.本文是一篇报道,讲述过去的事情,因此要用过去时。2.记述郊游活动,要注意使用轻松快乐的词汇。3.注意句子之间的合理连接。One possible version:A Pleasant OutingLast weekend, in order to help us stude

    74、nts get relaxed after the midterm examination, our class organized an outing and everyone took an active part in it. On the way, we saw amazing scenes and took many photos. Once we reached the chosen site, we enjoyed a delicious picnic first and then played interesting games. Everybody had lots of f

    75、un. This outing not only brought us great pleasure but also relieved pressure in our study. And the relationship between us also got strengthened.第二节(满分25分)阅读下面材料, 根据其内容和所给段落开头语续写两段, 使之构成一篇完整的短文。My mother was a supporter of physical punishment, but for all her talking she has never spanked(打屁股)my si

    76、blings, and me only once. Instead she found ways of punishment that left a more lasting memory than giving us a spanking. One of the most memorable of these occasions occurred when I was four.In the early 70s my mother attended college during the day and I was in a day care center. One day at the da

    77、y care center I watched an extremely tired mother attempt to pick up her daughter. The little girl asked, “Momma, are we going to McDonalds for dinner?” The mother replied, “Honey, not tonight. Momma has to run a few errands(差事)and then we have to go home and cook dinner for Daddy.” “But I wanna go.

    78、” “Susie, I said not tonight. Maybe, if you are a good girl, we can go tomorrow.” Susie immediately dropped to the floor, kicking and screaming, “I want to go to McDonalds.”No amount of pleading(恳求)or scolding her mother tried stopped Susies tantrum(发脾气). Finally her mother gave in, “Okay, Susie, le

    79、ts go to McDonalds.” Susie stopped yelling and she grabbed her mothers hand with a smile and they left. To say I was amazed would be inaccurate; I was delighted that anything I wanted could be had by throwing a tantrum.That day my mother picked me up early from the day care center because we were go

    80、ing to a store to purchase some Christmas items. I was excited by the lights and decorations, and as we walked through the toy section on the way to the counter, I saw a toy I had to have. It was a white and red telephone whose bell rang as it was pulled along on a string. Looking lovingly up at my

    81、mother I asked, “Mama, can I have that telephone?”She replied, “Baby, not now, but if you are a good girl, maybe Santa will bring it to you.” “But Mama, I want that telephone right now.” Her eyes narrowed and her hand tightened on mine. “Becky, you cant have that telephone today, but if you misbehav

    82、e, you can have a spanking.”注意:1. 续写词数应为150左右:2. 请按如下格式在答题卡的相应位置作答。Paragraph 1:By now we were standing in the long holiday line to pay the bill, and I figured it was a good chance.Paragraph 2:“Mama, stop. Mama, get up,” I tearfully pleaded.答案写作提示原文讲述了作者看到一个女孩躺在地上耍赖而迫使妈妈屈服满足了她的要求。所以作者觉得任何事情都可以通过耍赖而得到

    83、满足。在文章的最后,作者向妈妈提出想买一个玩具电话,但是妈妈不同意。根据此语境后续的文章要涉及作者想使用之前看到的那个女孩耍赖撒泼的招数的情景,并涉及文章刚开始的“从来没有打过我的兄弟姐妹,只打过我一次”的情节。根据第一段的首句可知,本段的主要内容应该是作者撒泼的情景。而第二段则是妈妈制服了作者之后的情节。One possible version:Paragraph 1:By now we were standing in the long holiday line to pay the bill, and I figured it was a good chance. I lay down

    84、on the ground and began screaming “I want that telephone” over and over again. Weary Christmas shoppers looked as my mother calmly said, “Becky, youd better get up by the count of three or else. One.Two.Three.”Nothing. I was still in full tantrum. So then she lay down beside me on the floor, and beg

    85、an kicking and screaming, “I want a new car. I want a new house. I want some jewelry. I want.” Shocked, I stood up.Paragraph 2:“Mama, stop. Mama, get up,”I tearfully pleaded. She stood up, and brushed herself off. At first astonished, the others waiting in line began to clap, and before I knew it th

    86、ey were cheering, laughing and patting my mother on her back. She blushed and took a little bow and the next thirty minutes in line was pure misery for me as various parents leaving the store shook their heads at me and said with a smile, “Your mom got you good. I bet youll never try that again.”And

    87、 I didnt, because it left a lasting mental picture more effective than any physical mark.精彩语句At first astonished, the others waiting in line began to clap, and before I knew it they were cheering, laughing and patting my mother on her back.(before引导时间状语从句)仿真卷(二)时间:90分钟分值:100分第一部分阅读(共两节,满分50分)第一节(共15

    88、小题:每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。ALakeway Middle School Now Has Its Own School Store!The Lions DenStop by the Lions Den before or after school or during lunch to check out the various goods available at our new school store. Here you can find school supplies, gym uniforms and gifts

    89、. Choir(合唱团)students manage the store and are ready to serve you. Money raised from sales will help purchase new music, costumes, and sound equipment for the choir. Everything you need for school is available at the Lions Den. Come in today to see for yourself!Location:Room 2258, next to the dining

    90、hallHours:MondayFriday7:308:00 A.M.,11:30 A.M.1:30 P.M., and3:304:15 P.M.Used Book DonationsDonations of used books are welcome and rewarded. Drop off your used book donations in the store. For every five books donated, receive a Lions Reward Coin good for 25 cents off your next purchase at the Lion

    91、s Den.Save and WinBring the following coupons(优惠券)in when you visit the Lions Den. You can save 20% off your first purchase, receive a free pen or pencil, and enter your name and grade in a drawing to win a T-shirt. Scan the QR code, and you can get more discount information.1.The Lions Den raises m

    92、oney to.A.buy booksB.help the school choirC.support the poorD.build a new school2.If you donate five used books, you can get.A.a Lions Reward CoinB.20% off C.more discount informationD.a free pencil or pen3.Your personal information is needed to. A.get the membershipB.join the school choirC.win a T-

    93、shirtD.scan the QR code4.We can probably read this passage from.A.a textbookB.a travel guideC.a science magazineD.a school website答案语篇解读本文为应用文。文章向学生们介绍了这所学校开设的商店,并吸引大家前去购物。1.B细节理解题。根据文章第一段的最后一句Money raised from sales will help purchase new music, costumes, and sound equipment for the choir.可知本题选择B项。

    94、2.A细节理解题。根据文章第三段的最后一句For every five books donated, receive a Lions Reward Coin good for 25 cents off your next purchase at the Lions Den.可知本题选择A项。3.C细节理解题。根据文章最后一段的and enter your name and grade in a drawing to win a T-shirt可知本题选择C项。4.D推理判断题。由于文章主要介绍的是学校的事情,因此最有可能在学校的网站上看到此篇文章,故选择D项。BA teacher from R

    95、elax Kids in Tamworth, the UK, used two apples to show her students the damaging and often unseen consequences of bullying. And her post about the powerful lesson has gone viral.Rosie Dutton explained that during one of her classes she introduced two red apples to the children. What the kids didnt k

    96、now was that prior to the lesson, Dutton had repeatedly dropped one of the apples on the floor. And yet, on the outside at least, both apples looked perfect. “I picked up the apple Id dropped on the floor and started to tell the children how I disliked this apple, and that I thought it was disgustin

    97、g, that its colour was horrible and that the stem was just too short,”Dutton wrote.She then encouraged the students to do the same. Some of the children looked at her like she was “crazy”, but the students passed the apple around the circle, calling it names.Continuing the exercise, the teacher then

    98、 passed the second apple around the circle. This apple, however, was showered with comments like “Your skin is beautiful!” and “What a beautiful colour you have!”Dutton then showed the students both apples once again, highlighting that “there was no change,and both apples still looked the same.”That

    99、 is, until she cut them open. “The apple wed said unkind words to was bruised and all mushy inside,”she said. There was, she said, an immediate “light bulb” moment for her students. “They really got it. What we saw inside that apple is what is happening inside everyone of us when someone mistreats u

    100、s with their words or actions.”Dutton explained how important it is to teach children to stand up for one another, and to stop any form of bullying.“Lets create a generation of kind caring children,”the teacher wrote. “The tongue has no bones, but is strong enough to break a heart. So be careful wit

    101、h your words.”1.What had the teacher done to the first apple before the lesson?A.She had introduced it to the kids.B.She had damaged it purposely.C.She had made it look perfect.D.She had coloured it brightly.2.What does the underlined part “calling it names” in Paragraph 3 mean?A.Saying rude things

    102、to it.B.Making fun of it.C.Cheering for it.D.Shouting at it.3.What did the teacher instruct the kids to do with the second apple?A.Drop it.B.Praise it.C.Ignore it.D.Observe it.4.Whats the purpose of the teachers using two apples in class?A.To draw the kids attention.B.To explain her personal prefere

    103、nces.C.To make a comparison between them.D.To help the kids understand the results of bullying.答案语篇解读本文为记叙文。作者讲述了一位老师用两个苹果给学生上了一节生动的有关恃强凌弱危害性的课。1.B事实细节题。根据第二段第二句What the kids didnt know was that prior to the lesson, Dutton had repeatedly dropped one of the apples on the floor.可知答案为B项。2.A猜测词义题。根据倒数第三

    104、段第二句中的said unkind words to可知答案为A项(辱骂)。3.B事实细节题。根据第四段中“Your skin is beautiful!” and “What a beautiful colour you have!”可知那位老师让那些孩子赞美第二个苹果,故答案为B项。4.D推理判断题。由全文可知老师在班上用两个苹果的目的是帮助孩子们懂得恃强凌弱的危害,故答案为D项。高级语块prior to在前面call.names侮辱长难句“I picked up the apple Id dropped on the floor and started to tell the child

    105、ren how I disliked this apple, and that I thought it was disgusting, that its colour was horrible and that the stem was just too short.”Dutton wrote.“我拿起在地上摔过的那个苹果开始告诉孩子们我多么讨厌这个苹果,我认为它令人厌恶,它的颜色很差,而且茎太短了。”Dutton写道。Id dropped on the floor为定语从句,先行词为the apple。CPeople have dreamed about driverless cars s

    106、ince at least the 1930s,but only in recent years have carmakers such as Mercedes-Benz and Volvo given the matter more thought,equipping test cars with the sensors and advanced software required to negotiate busy roads.Google has advanced ahead by designing a driverless car from the ground up.But bri

    107、nging autonomous motoring to the world proved harder than Google had predicted.It once promised it by 2017.Now it does not see production models before 2020.The technology is far advanced,but needs shrinking in size and costGoogles current test cars,Toyota and Lexus models,are said to be packed with

    108、$80,000 worth of equipment.Googles latest efforts may have as much to do with convincing the public and lawmakers as improving the technology.The firm stresses the safety advantages of computers being more likely than humans to avoid accidents.The cars will have a top speed of just 25mph and a front

    109、 end made of soft foam(泡沫)to cushion(缓冲)careless pedestrians.The benefits could indeed be huge.Driving time could be given over to working,snoozing or browsing the web.Rather than suffer all the costs of owning a car,some people may prefer to call a rented one on their smartphones whenever they need

    110、 it.However,the issue of responsibility in the event of a driverless car crashing has yet to be resolved.Turning cars into commodities may not be good news for traditional carmakers.But reinventing motoring as a service fits neatly with Googles plans to become as big in hardware as in software.And u

    111、nlike car firms,which talk vaguely of becoming“mobility providers”,Google has pots of cash to make that a reality and no worries about disrupting its current business.Google admits it still has“lots of work to do”.But one day Googling to the shops may be a common activity.1.Why did Google put off ma

    112、rketing its autonomous cars?A.Its technology makes no progress.B.Google cant make money with it.C.Its technology requires improving.D.The government banned driverless cars.2.What advantage does Google have compared with car firms?A.Cost and size.B.Public acceptance.C.Legal support.D.Adequate researc

    113、h funds.3.What do we know from the last two paragraphs?A.You can surf the Internet while the car is moving.B.Computers perform worse than humans in avoiding accidents.C.Traditional car firms are determined to become mobility providers.D.Some people would rather own a driverless car than call a rente

    114、d car.4.What is the authors attitude towards Googles driverless cars?A.Doubtful.B.Hopeful.C.Unconcerned.D.Opposed.答案语篇解读本文为说明文。文章主要介绍了谷歌的无人驾驶汽车推迟上市的原因及谷歌无人驾驶汽车的优势和前景。1.C推理判断题。根据第二段最后一句The technology is far advanced, but needs shrinking in size and costGoogles current test cars, Toyota and Lexus mode

    115、ls, are said to be packed with $80,000 worth of equipment.可知,谷歌推迟销售自动驾驶汽车的原因是其技术需要改进。故选C。2.D推理判断题。根据最后一段第三句And unlike car firms, which talk vaguely of becoming “mobility providers”,.its current business.可知,与汽车公司相比,谷歌的优势在于有足够的研究经费。故选D项。3.A事实细节题。根据第三段倒数第三句Driving time could be.browsing the web.可知,当无人驾

    116、驶汽车在行驶时你可以上网。故选A项。4.B推理判断题。根据最后一段最后一句But one day Googling to the shops may be a common activity.可知,作者对谷歌的无人驾驶汽车满怀希望。故选B项。高级语块1.negotiate niet v. 顺利通过2.shrink rk v. 收缩,缩小DIf you thought pilots dimmed(调暗)the lights before take-off to give you some shut-eye, think again. Believe it or not, the dim ligh

    117、ting could actually help save your life in case of a plane emergency.The dimmed lights before taking off and landing are a flight precaution used to help passengers eyes adjust more quickly during an emergency evacuation. “Going from a brightly lit environment to one thats completely dark would requ

    118、ire some time for our eyes to focus and see the evacuation slide,” Alice Theriault, service director for Air Canada wrote in a press statement. “Since we need to have all the seconds on our side in the event of an emergency, dimming the lights is one of many steps we take to ensure the safety of our

    119、 customers.”The phenomenon that your eyes see those strange speckles (斑点) as your sight adjusts to a dark place after being in a light place is called dark adaptation. It normally takes our eyes about 20 to 30 minutes to see best in a dark room. The brighter the lights, the longer it takes for our e

    120、yes to adjust, which is why dimming the plane lights could shorten your dark adaptation time since you havent been sitting under fluorescent bulbs (荧光灯) all flight.Not only does dimming lights add valuable time to the evacuation process, but it reduces the tension in your eye muscles if you need to

    121、look outside, or see the emergency lighting along the passage.“It helps keep you in the right direction,”Patrick Smith, an airline pilot and author of Cockpit Confidential told The Telegraph.“It also makes it easier for flight attendants to assess any outside risks, such as fire or debris, which mig

    122、ht affect an evacuation. So next time a pilot dims the lights, just know its for your safety, even though it creates a gentle atmosphere for your take-off into the sky.”1.The lights are turned down before take-off to help passengers.A.take a short breakB.escape in time of emergencyC.create a warm at

    123、mosphereD.adapt their eyes to the bright environment2.What is one of the roles of shortening dark adaptation time?A.Slowing down the landing.B.Adjusting the plane lights.C.Keeping passengers calm. D.Helping the crew assess outside risks.3.What does the underlined word “It” in the last paragraph refe

    124、r to?A.Dimming lights. B.The evacuation process. C.Reducing tension. D.The passage.4.What is the text mainly about?A.A tip for air travel. B.An emergency event on a plane.C.A warning message on a plane.D.An explanation of an airline safety measure.答案语篇解读本文为说明文,介绍了飞机在起飞或降落之前把灯光调暗的原因。1.B事实细节题。本题题干意为:在

    125、飞机起飞之前将灯光调暗是为帮助乘客。根据第一段尤其是该段最后一句(信不信由你,将灯光调暗有助于你在紧急情况下逃生。)可知答案为B项。A:短暂休息;C:创造一种温暖的气氛;D:使他们的眼睛适应明亮的环境。2.D事实细节题。本题题干意为:缩短“黑暗适应”的时间的作用之一是什么?根据最后一段中的“It also makes it easier for flight attendants to assess any outside risks, such as fire or debris, which might affect an evacuation.”可知答案为D项(帮助机组人员判断外面的危险

    126、)。A:减缓着陆速度;B:调节飞机灯光;C:使乘客保持平静。3.A猜测词义题。本题题干意为:最后一段中的画线词“It”指代什么?画线词It指代上句中的“dimming lights”以避免重复,故答案为A项。4.D主旨大意题。本题题干意为:本文主要是关于什么的?本文是对航空中的一项安全措施在飞机起飞或降落前将灯光调暗进行解释的,故答案为D项。A:一个乘飞机旅行的忠告;B:在飞机上的一次紧急事件;C:在飞机上的一种警报。高级语块shut-eye n.睡眠precaution n.预防措施长难句The dimmed lights before taking off and landing are

    127、a flight precaution used to help passengers eyes adjust more quickly during an emergency evacuation.在起飞和着陆前调暗灯光是一种飞行预防措施,它可以被用来帮助乘客在紧急逃生中更迅速地调节自己的眼睛。本句的主干是:The dimmed lights are a flight precaution。介词短语before taking off and landing作lights的定语;过去分词短语used to help passengers eyes adjust more quickly dur

    128、ing an emergency evacuation作precaution的定语。第二节(共5小题:每小题2.5分,满分12.5分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项,选项中有两项为多余选项。How to Beat the Procrastination HabitI am a procrastinator(拖延症患者). I always have been. Ive tried all sorts of things to beat the habit. Here are some techniques Ive been using:Set aside block

    129、s of time to do things.When I was talking with my wellness (健康) coach earlier this year, she asked me why I didnt exercise more often. “1,” I said. “Something always comes up.” She wasnt impressed. “J.D.,” she said,“You have to make time. Make an appointment with yourself to run or to go for a bike

    130、ride.” The same principle applies to other things you might procrastinate.2.Often Ill be sitting on the back porch reading a book, and it will occur to me that some chore needs to be donemending the fence, for example. “3,” I tell myself. Wrong! What usually happens is that I forget to write it down

    131、, and even if I do, I just look at the list and procrastinate for weeks on end. The best move is to actually do the chore when I think of it. (Assuming, of course, that I have the time at that moment, which I usually do.)Use a timer to bring you back to reality.Part of the reason I procrastinate is

    132、that Im a daydreamer.4. One way to keep on track is to use a timer. I use the Ultrak Jumbo Countdown Timer, but not as often as I should. I set it for 48 minutes. When it goes off, 5:Am I doing what Im supposed to be doing?Do not multitask.I often start many things at once, but I never actually do a

    133、ny of them. In order for me to get something done, I need to focus my attention on it. Trying to do several things at once is a sure way to be sure theyll all be unfinished tomorrow.A.Im always lost in thoughtB.it brings me back to realityC.If it comes to mind, then do itD.I dont have the timeE.it s

    134、erves as an instant reality checkF.Do it right away if you are asked to do somethingG.I need to write that down so I can remember it答案语篇解读本文是一篇说明文,介绍了应对拖延症的几点建议。1.D细节句。根据本空前的“she asked me why I didnt exercise more often”及空后的回答“Something always comes up.”可知,此处是我的回答:我没有时间。故D项符合语境。2.C主题句。本段讲述的主要内容是想到了什

    135、么事情就要马上去做。故C项(如果想到了,就去做)符合语境。3.G细节句。根据本空后的“What usually happens is that I forget to write it down, and even if I do, I just look at the list and procrastinate for weeks on end.”可知,此处的意思是,我需要把它写下来,这样我就能记住了。故G项符合语境。4.A细节句。根据本空前的“Part of the reason I procrastinate is that Im a daydreamer.”可知,我拖延的部分原因是我

    136、喜欢做白日梦,此处承接上文,故A项(我总是陷入沉思)符合语境。5.E细节句。根据本空后的“Am I doing what Im supposed to be doing?”可知,定时器可以让我检查自己:我做我该做的事了吗?故E项(它可以作为及时的现实检查)是定时器的作用,符合语境。高级语块set aside留出,暂时不考虑impress v.钦佩,敬仰,有深刻的好印象principle n.原则apply to适用于第二部分语言运用(共两节,满分30分)第一节(共15小题;每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。When Fred

    137、die arrived to perform in the hospital room, Pam worried it was already too late. Her 88-year-old stepfather, Strobel, had 1 been moved to the palliative (保守治疗) care unit. Pam could tell that something had changed in him. A nurse told her Strobels 2 was near.“Youre probably 3 your time,” Pam told Fr

    138、eddie. But Freddie shared with her what medical professionals had told him: 4 may be the last sense to go.“Let me go in and 5,” Freddie said. “Its as much for you as it is for him.”Freddie is a country and folk musician. When he was in his childhood, his mother encouraged her young sons 6 talent. Wh

    139、en she was dying of cancer, he put their 7 of songs to its greatest use. He would crawl into her hospital bed with his guitar and 8 her favorites. His mother seemed to relax, a peaceful look crossing her face.“That moment allowed her and me to 9 like we used to when I was singing as a kid,” Freddie

    140、recalled. It emphasized to him the 10 of music. When he 11 a non-profit organization called Swan Songs which arranged free musical last wishes, Freddie signed up for the 12.That was the case with Pams stepfather who enjoyed 13 music, and Swan Songs sent Freddie. That was why Freddie arrived at the h

    141、ospital that day, when Strobel seemed ready to say 14. Freddie played some songs and after 45 minutes, Pam asked for just one more song. Freddie chose Love Me. He sang the last note and Strobel took his last breath.“Oh my, we just experienced one of the most 15 moments in our lives. It was a gift fo

    142、r us all. At a really sad time, it was beautiful,” says Pam.1.A.stillB.justC.everD.almost2.A.failureB.reliefC.timeD.recovery3.A.killingB.sparingC.spendingD.wasting4.A.TasteB.HearingC.SmellD.Touch5.A.observeB.checkC.negotiateD.play6.A.athleticB.creativeC.musicalD.literary7.A.loveB.instructionC.choice

    143、D.assessment8.A.reciteB.singC.make upD.pick up9.A.comfortB.prayC.connectD.escape10.A.powerB.rhymeC.styleD.sound11.A.set upB.broke upC.heard aboutD.talked about12.A.courseB.programC.competitionD.treatment13.A.modernB.popularC.classicalD.country14.A.helloB.goodbyeC.sorryD.no15.A.gloriousB.difficultC.r

    144、idiculousD.magical答案语篇解读本文是一篇记叙文。弗雷迪是一位乡村音乐和民间音乐家,他加入一个名为“天鹅之歌”(Swan Songs)的非营利组织,为临终的人演奏音乐。1.B根据前句When Freddie arrived to perform in the hospital room, Pam worried it was already too late.可知,帕姆88岁的继父斯特罗贝尔刚刚(just)搬到保守治疗护理科。still仍然;ever曾经;almost几乎。2.C句意:一位护士告诉她,斯特罗贝尔的时间(time)不多了。failure失败;relief欣慰;re

    145、covery恢复。3.D根据上段内容可知帕姆认为弗雷迪给她继父演奏音乐是浪费(wasting)时间。kill消磨;spare抽出;spend花费。4.B根据下文弗雷迪为病危老人演奏音乐这一事件可推知医疗专家曾告诉他:听觉(Hearing)也许是最后消失的感觉官能。5.D句意:“让我进去演奏(play)吧,”弗雷迪说,“这对你和对他一样重要。”observe观察;check核对;negotiate协商。6.C根据前句Freddie is a country and folk musician.可知,弗雷迪是一个乡村和民谣音乐人。句意:当他还是个孩子的时候,他的母亲就对年幼的儿子的音乐(music

    146、al)天赋进行鼓励。athletic健壮的;creative有创造力的;literary文学的。7.A句意:当她得了癌症即将离世时,他使他们对歌曲的热爱(love)发挥了最大作用。instruction教导;choice选择;assessment评价。8.B 根据He would crawl into her hospital bed with his guitar可知,他会抱着吉他爬上她的病床,唱(sing)她最喜欢的歌。recite背诵;make up编造;pick up拾起。9.C句意:“那一刻把她和我连在一起(connect),就像我小时候唱歌时那样,”弗雷迪回忆道。comfort安慰

    147、;pray祈祷;escape逃跑。10.A句意:对他来说,这更加强调了音乐的力量(power)。rhyme押韵;style风格;sound声音。11.C当弗雷迪听说(heard about)一个名为“天鹅之歌”(Swan Songs)的非营利组织为人们安排免费的音乐遗愿时,他报名参加了这个项目(program)。set up建立;break up破裂;talk about谈论。12.Bcourse课程;program项目;competition竞赛;treatment治疗。13.D根据第四段第一句“Freddie is a country and folk musician.”可推知帕姆的继父

    148、喜欢乡村音乐(country music)。modern现代的;popular流行的;classical古典的。14.B根据第一段内容可推知:当时斯特罗贝尔似乎准备要道别(say goodbye)了。15.D我们刚刚经历了生命中最神奇的(magical)时刻之一。glorious光荣的;difficult困难的;ridiculous可笑的。第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。The Year of the Dog began on Feb. 16, 2018 according to the Chinese lunar

    149、 calendar. Though dogs1(see)as companions and part of the family today, China and Western countries do not have the same cultural2(belief)about dogs.In Chinese, some words3(concern)dogs have not very good meanings, such as “No ivory(象牙)can come out of a dogs mouth”. But in English, the situation is4

    150、(differ). “Every dog has his day” describes a person with a period of good fortune and “work like a dog” is used5(describe)a hard worker.The dog-human relationship goes right6to the beginnings of Western civilization, and the friendship between humans and dogs was a common subject for artists.7fact,

    151、 people were close to dogs in a way they werent close to cows, pigs or even horses. Farmers worked8(close)with dogs. But even after science came to agriculture and dogs lost9traditional roles, the relationship between man and dogs remained.Nowadays in the West, millions of people keep dogs as pets.

    152、People feed them, take them on holidays10look after them. In return, dogs are loyal(忠诚)in a way that friends sometimes arent. This loyalty is the origin of the English saying, “A dog is mans best friend.”1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.答案语篇解读本文为说明文。中国人和西方人在对待狗时有着不同的文化差异。1.are seen句意:当今虽然狗被看作是(人类的)伙伴和家庭的一员,但是中国

    153、和西方国家对于狗却没有相同的文化信仰。设空处在从句中作谓语;主语dogs与see为被动关系,故用被动语态;设空处所在从句介绍一种现象,故用一般现在时。综上所述答案为are seen。2.beliefs设空处作have的宾语,故设空处填名词形式;此处belief表示观点,是可数名词,且根据语境及下文可知设空处应该用名词复数,故填beliefs。3.concerning句意:在汉语中,一些有关狗的词汇没有很好的意思,例如“狗嘴里吐不出象牙”。“3(concern)dogs”作定语,修饰名词words;设空处表示“关于”,故填介词concerning。4.different句意:但在英文中情况就不同

    154、了。设空处作表语,故填形容词different。5.to describe句意:“work like a dog”这一短语被用来描述一个努力工作的人。设空处作目的状语,故填不定式形式to describe。6.back句意:人与狗的关系可追溯到西方文明的开始,。go back to为固定短语,意为“追溯到”。7.Inin fact为固定短语,意为“事实上”。8.closely句意:农民们和狗密切合作。设空处作状语,表示“密切地”,故填closely。9.their句意:但甚至在科学进入农业,狗失去了它们的传统角色之后,人类与狗的关系仍然保持着。设空处作定语,根据主语dogs(复数形式)可推知设

    155、空处填形容词性物主代词their。10.and句意:人们喂养它们,带它们去度假并照顾它们。feed、take和look after为并列关系,故填and。高级语块lunar calendar阴历go back to追溯到长难句In fact, people were close to dogs in a way they werent close to cows, pigs or even horses.事实上,人类与狗的亲近方式与对待牛、猪甚至马的方式有所不同。they werent close to cows, pigs or even horses为定语从句,修饰先行词way。第三部分写

    156、作(共两节,满分40分)第一节(满分15分)假定你是李华,在网上看到英国Kings School有关远程教育课程(Distance Learning Courses)的信息,你对其中某一门课程很感兴趣,决定给该校负责人写一封信,询问这门课程的具体情况,内容包括:1.课程开设时间、内容等;2.课程报名方式。注意:1.词数80左右;2.可以适当增加细节,以使行文连贯。答案写作提示1.要点有三个:课程开设的时间、内容和报名方式。2.题目说明部分的背景信息也要包括在写作中。3.句式多样化。4.要点之间的连接要合理顺畅。One possible version:Dear Sir/Madam,The ot

    157、her day, I came across your Distance Learning Courses when surfing the Internet. Interested in the English Writing Course, Im writing to ask for more details.My first concern is when the course starts and how long it lasts. I also wonder what the course is actually about and how it is arranged. Besi

    158、des, could you tell me what I should do if I decide to sign up?Looking forward to your earliest reply.Yours,Li Hua第二节(满分25分)阅读下面材料, 根据其内容和所给段落开头语续写两段, 使之构成一篇完整的短文。Boys like to be considered to be brave, but what kind of things can be considered to be brave?It is not a question that can be answered b

    159、y words, but by the actual deed. A boy with the name Henry gave us a good example. Ronny and Henry were two friends in the same class. They always played together and went home together. One day as Ronny and Henry were going home after school, they saw some people fighting in the street corner. Ronn

    160、y said excitedly, “Some people are fighting!Lets go and have a look!” But Henry refused, “Its none of our business. Wed better go home and dont get close to them. Also our parents are expecting to have dinner with us together at home and I dont want them to worry about me.”“You are a coward, and afr

    161、aid to go,” said Ronny, and off he ran to the spot with some other boys. Henry had to go home alone and didnt think about it anymore.But Ronny thought Henry was a coward and told all the boys that. They laughed at him a great deal. From then on, they looked down upon Henry and didnt want to play wit

    162、h him. Henry was sad but he wasnt angry with Ronny for his rude behavior, because he had learned that true courage was shown most in bearing misunderstanding when it was not deserved, and that he ought to be afraid of nothing but doing wrong. Thus, he just ignored the other boys laughter and continu

    163、ed to stick to his thought and go to school and study as well. However, Ronny didnt invite Henry to go home with him anymore. Instead, he had his new friends who also thought Henry was a coward. Every day after school, they didnt go home directly but went to the river or somewhere to play games and

    164、had lots of fun.注意:1. 续写词数应为150左右:2. 请按如下格式在答题卡的相应位置作答。Paragraph 1:A few days later, something terrible happened to Ronny.Paragraph 2:At that moment, Henry happened to pass by.答案写作提示原文中,两个男孩子原本是朋友,但是由于对什么行为是英雄行为有不同的理解而分手。根据原文的信息和提示句,续写应该设计合理的故事情节,展示Henry是真正的“英雄”,而不是“胆小鬼”,并且最好直接涉及Ronny。这样就会很好地呼应原文。On

    165、e possible version:Paragraph 1:A few days later, something terrible happened to Ronny. That afternoon after school, Ronny was bathing with some of his new friends in the river happily. Suddenly, he was stuck in the mud and couldnt get out. He struggled hard but he was still trapped. He screamed for

    166、help, but all in vain. The boys who had called Henry a coward got out of the water as fast as they could. They were so scared and did not even try to help him.Paragraph 2:At that moment, Henry happened to pass by. He heard the screams and ran to the river as soon as possible. Seeing Ronny was almost

    167、 drowned, Henry took off his clothes immediately and jumped into the water without any hesitation. He reached Ronny just as he was sinking the last time. With great effort, and with much danger to himself, he brought Ronny to the shore in time. Henry was happy to help his friend, though he was extre

    168、mely tired. 仿真卷(三)时间:90分钟分值:100分第一部分阅读(共两节,满分50分)第一节(共15小题:每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。ADear Xiaoxue,We are looking forward to meeting you in a few weeks!Training for all students is compulsory and starts on Monday, 6 Februaryall the details including what to expect are below.Tra

    169、iningMonday, 6 February to Friday, 24 February9:00 a.m.3:00 p.m.Building 41, Room 104Key points to highlight:On Monday, 6 February, you will be given a workbook and timetable for the next 3 weeks.On Tuesday, 7 February, you will be in the Nursing Clinical Laboratory and will need to wear the correct

    170、 footwear. Please click here to see what is appropriate footwear. You also need to be bare below the elbow (肘) just as you would if working in a clinical setting with comfortable clothesa short sleeve top is recommended.There is no face-to-face learning on 8, 17, 23 or 24 February. These days are se

    171、t aside for self-directed learning activities in your workbook.It is compulsory that you attend all sessions and pass the OSCE (clinical examination in week 3) in order to complete the curriculum.You can bring food or purchase it from one of the many shops on campus. There are several microwaves and

    172、 student facilities located on campus.Department of Science, Medicine & Health TrainingThursday, 23 February9:30 a.m.12.00 p.m.Building 67, McKinnon FoyerThis training is for all students studying in the Department of Science, Medicine & Health. It is an opportunity to meet other students studying N

    173、ursing as well as staff and each student will receive a welcome pack and there will be activities and lots of fun!Were here to help! If you have any questions, please contact the Program Coordinator Ms Jo-Anne Gray on (02) 4221 5124 or jgrayuow.edu.au.Were looking forward to meeting you on 6 Februar

    174、y!Kind regards,Faculty of Science, Medicine & HealthUniversity of Wollongong1.When will students study by themselves? A.On 6 February.B.On 7 February. C.On 8 February.D.On 18 February.2.What are students supposed to do in the Nursing Clinical Laboratory?A.Put on hats.B.Wear suitable shoes.C.Wear lon

    175、g shirts.D.Roll up sleeves.3.Which of the following is TRUE of the key points?A.You should bring food to school.B.You had better attend all sessions.C.You will get your notebook in 3 weeks.D.You must pass the OSCE exam to finish the course.4.What can we know about the training of 23 February?A.You m

    176、ust take part in many activities.B.You can be trained how to be a good nurse.C.You may have a chance to meet some teachers.D.You may receive a welcome pack from other students.答案语篇解读本文是一封书信,是关于一所大学写给一名即将要入学的学生的一封信,在信中主要介绍了培训课程的要求、安排和注意事项等情况。1.C事实细节题。根据“Key points to highlight”部分中的第三段:There is no fac

    177、e-to-face learning on 8,17,23 or 24 February.These days are set aside for self-directed learning activities in your workbook.可知,在2月8日、17日、23日和24日,这所大学没有统一安排学生学习,在这几天学生可以自习。故选C项。2.B事实细节题。根据“Key points to highlight”部分中的第二段第一句On Tuesday, 7 February, you will be in the Nursing Clinical Laboratory and wi

    178、ll need to wear the correct footwear.可知,学生们去临床护理实验室时需要穿上合适的鞋。故选B项。3.D事实细节题。根据“Key points to highlight”部分中的第四段It is compulsory that you attend all sessions and pass the OSCE(clinical examination in week 3) in order to complete the curriculum.可知,学生要完成这门课程,必须通过OSCE考试。故选D项。4.C事实细节题。根据 Department of Scie

    179、nce, Medicine& Health Training部分中的“Thursday,23 February”和“It is an opportunity to meet other students studying Nursing as well as staff.”可知,在2月23日那天的培训中,学生们可能有机会见到这所大学的一些老师。故选C项。高级语块pulsory adj.强制的,义务的2.highlight v.强调3.appropriate adj. 合适的4.staff n.员工,全体职工BWith golden sunshine and a gentle breeze, a

    180、utumn is the most beautiful season in the year. This is a great time to go outside and have fun. Go to a valley to see red maple trees, go and pick fruit in an orchard or find an open field to fly your kite in.However, for many high school students, these great activities may be just a dream. With p

    181、lenty of work to do, they spend all their hours indoors, struggling for high marks in their exams. Of course, study is one of the most important things for teenagers. But life is definitely much more than that.Sometimes we spend so much time studying that we forget how to make life wonderful. In doi

    182、ng so, we lose the real purpose of lifeto be a valuable and happy person. To enjoy just how great it is to be alive, we have to put down our books and pens and look around. Students, take some exercise to improve your health, talk with your parents and friends for understanding and walk around outsi

    183、de to refresh your body and mind.Going out and enjoying the beautiful countryside often helps inspire our creativity in our work. Chinese craftsman, Lu Ban, created a saw to help woodworkers. But if he hadnt walked outside, he would not have been inspired by a kind of toothed grass. We could also su

    184、ppose if Newton hadnt rested under that apple tree, he wouldnt have been hit by an apple, and his classic theories would not have come out.Going out is not only a break from hard work, but a chance to add to life experience. So come on!Give your brain a good rest. Step out of the books and get your

    185、bag ready for an autumn outing. We are sure you will get much more than knowledge from the exciting journey.1.In which paragraph does the writer make a summary about his opinion? A.Paragraph 1.B.Paragraph 2.C.Paragraph 5.D.Paragraph 4.2.Why is going out a dream for many high school students?A.They a

    186、re unhappy to do so.B.Their parents dont allow them to do so.C.They think study is the most important thing for them.D.They have too much work to do for getting high marks in the exams.3.The passage is developed mainly by.A.making predictionsB.reasoning and giving examplesC.describing the beautiful

    187、scenery in autumnD.pointing out the present situation of high school students 4.What message can you get from the passage?A.Nature is power.B.All work and no play makes Jack a dull boy.C.The author isnt happy with our education at all.D.Going out can make high school students get more.答案语篇解读本文为议论文。作

    188、者以“放松心情,享受生活”为主题呼吁高中生除了读书外,还要寻求生活的真谛,即成为一名有价值的、幸福的人。1.C推理判断题。本题题干意为“作者在哪个段落对自己的观点进行了总结?”。本文最后一段即第五段是作者对自己观点的总结,故答案为C项。2.D事实细节题。本题题干意为“为什么对许多高中生来说出门是个梦想?”。通过第二段的前两句可知答案为D项。其他三项在文中未被提及,故全被排除。3.B推理判断题。本文第一段的中心是:秋天是出去游玩的好季节。第二段第一句作者指出:对于许多高中生来说,这些好的活动只是个梦想,接着作者对这一说法进行了论述。第三段作者呼吁学生除了读书外,还要寻求生活的真谛,即成为一名有价

    189、值的、幸福的人。第四段作者介绍了出去欣赏大自然的好处,即出去欣赏大自然可以激发创造性,然后作者以鲁班、牛顿为例阐述了自己的观点。最后一段作者对自己的观点进行了总结。综上所述,作者写此文章主要采用了论证(reasoning)和举例(giving examples)的方式,故答案为B项。4.D推理判断题。根据文章最后一段作者的总结可推知本文的中心是:出去游玩可以使高中生获得更多的东西,故答案为D项。高级语块maple tree枫树refresh your body and mind放松你的身心长难句With golden sunshine and a gentle breeze, autumn i

    190、s the most beautiful season in the year.金色的阳光普照大地,轻柔的微风扑面而来,秋天是一年中最美丽的季节。本句中介词短语With golden sunshine and a gentle breeze作状语。CA few weeks ago, I called an Uber to take me to the Boston airport for a flight home for the holidays. As I slid into the back seat of the car, the warm intonation(语调)of the d

    191、rivers accent washed over me in a familiar way.I learned that he was a recent West African immigrant with a few young children, working hard to provide for his family. I could relate:I am the daughter of two Ethiopian immigrants who made their share of sacrifices to ensure my success. I told him I w

    192、as on a college break and headed home to visit my parents. Thats how he found out I went to Harvard. An approving eye glinted(闪烁)at me in the rear-view mirror, and quickly, we crossed the boundaries of the rider and the driver. I became his daughter, all grown upthe product of his sacrifice.And then

    193、 came the fateful question:What do you study?I answered “history and literature” and the pride in his voice faded, as I knew it might. I didnt even get to add “and African-American studies” before he cut in, his voice thick with disappointment, “All that work to get into Harvard, and you study histo

    194、ry?”Here I was, his daughter, squandering the biggest opportunity of her life. He went on to deliver the age-old lecture that all immigrant kids knew. We are to become doctors(or lawyers, if our parents are being generous)to make money and send money back home. The unspoken demand, made across gener

    195、ations, which my Uber driver laid out plainly, is simple:Fulfill your role in the narrative(故事)of upward mobility so your children can do the same.I used to feel anxious and backed into a corner by the questioning, but now as a junior in college, Im grateful for their support more than anything. Thi

    196、s holiday season, Ive promised myself I wont get annoyed at their inquiries. I wont defensively respond with “but I plan to go to law school” when I get unrequested advice. Ill just smile and nod, and enjoy the warmth of the occasion.1.What disappointed the driver?A.The authors attitude towards him.

    197、B.The school that the author is studying in.C.The authors major in history and literature.D.The authors interest in African-American studies.2.Which of the following can replace the underlined word “squandering” in Paragraph 4?A.Wasting.B.Creating.C.Valuing.D.Seizing.3.Why are immigrant kids expecte

    198、d to be doctors or lawyers?A.They are very smart in general. B.They have more opportunities.C.Their parents are high achieving as well.D.Their parents want them to move upward in society.4.How did the author feel about the drivers questioning?A.Getting upset.B.Feeling satisfied.C.Defending herself.D

    199、.Appreciating his concern.答案语篇解读本文为记叙文。大学生回家度假时,总会因别人的质问而怀疑自己选择的专业。而同样身为大学生的作者却在这个假期中找到了“自救”的方法。1.C事实细节题。本题题干意为:是什么使得那位司机很失望?根据第三段最后一句中.his voice thick with disappointment, “All that work to get into Harvard, and you study history?”(他的声音中满是失望:“你费了这么大的劲进了哈佛,就学历史?”)可知作者选择的专业使那位司机感到失望,故答案为C项。2.A猜测词义题。本

    200、题题干意为:下面哪个词可以替换第四段中的画线词“squandering”?由那位司机的情感变化(先是自豪,然后失望,再接下来对我的一番教训)线索可推出:他认为我“浪费了”自己生命中最大的机遇,故答案为A项(浪费)。3.D事实细节题。本题题干意为:为什么移民的孩子都被期望成为医生或律师?根据第四段最后一句中Fulfill your role in the narrative(故事)of upward mobility so your children can do the same.可知答案为D项(他们的父母想让他们进入上层社会)。4.D事实细节题。本题题干意为:作者对于那位司机的提问感觉如何?

    201、根据最后一段尤其是第一句I used to feel anxious and backed into a corner by the questioning, but now as a junior in college, Im grateful for their support more than anything.(我过去常会因这种提问感到焦虑并退到角落里,但现在作为一名大三的学生,我对他们的支持只有感激)可知答案为D项(感谢他的关心)。高级语块I can relate我有同感on a break休假长难句The unspoken demand, made across generati

    202、ons, which my Uber driver laid out plainly, is simple:Fulfill your role in the narrative(故事)of upward mobility so your children can do the same.我的优步司机直接敞开来说的这个代代相传的不言而喻的要求很简单:完成你向上发展的叙事角色,好让你的孩子也这么做。本句主干为:The unspoken demand is simple,过去分词短语made across generations及从句which my Uber driver laid out pla

    203、inly作名词demand的定语。DA Japanese company is developing a pair of smart glasses that can help those with visual or comprehension problems to read written text more easily.Called the Oton Glass, the glasses are meant to translate text into sound using two cameras and an earpiece, both fitted to its frame.

    204、Half of the lens(镜片)is a mirror that reflects the wearers eyes back to the first camera, which tracks eye movement.The other camera captures the text. Wearers use the glasses by staring at the text they cant read and blinking(眨眼)to trigger the glasses.Then the captured words are sent to a cloud syst

    205、em, which processes the text and turns it into sound played through the earpiece.If the system is unable to identify the words, the images are sent to a remote worker who can deal with them.The Oton Glass lead designer, Keisuke Shimakage, started working on the glasses in 2012 to aid his father, who

    206、 had developed dyslexia, a condition that makes it difficult for someone to read and spell.While his father eventually recovered, Shimakage continued his development in order to help others with the disorder.Currently, the Oton Glass is seeking funding.Backers can get a pair of the glasses for 5,000

    207、 yen(roughly $47).Smart glasses arent a new concept, but its difficult to point to any single pair of smart glasses that people have reviewed favorably.It could, perhaps, be that previous products tried to do too much, or were too expensive.Thats why Intels Vaunt smart glasses stripped out some feat

    208、ures,like its camera,LCD screen,and speakers.The Oton Glass is for a very specific audience,and its relatively low price could make it more appealing to those who want an affordable way to understand the text around them.1.What was Keisukes original purpose in designing the Oton Glass?A.To treat his

    209、 fathers disease.B.To translate text into sound.C.To help his father to read.D.To make written text easier to read.2.What is the right order of how the Oton Glass works?a.The camera captures the words.b.The wearer stares at the text.c.The wearer hears the sound via the earpiece.d.The cloud system tu

    210、rns the text into sound.e.The wearer blinks to get the glasses working.A.a,b,e,c,dB.e,b,c,d,aC.b,d,a,e,cD.b,e,a,d,c3.The underlined part“stripped out”in the last paragraph can be replaced by “”.A.improvedB.removedC.increasedD.invented4.What is the last paragraph mainly about?A.The advantages of the

    211、Oton Glass.B.The characteristics of smart glasses.C.Consumers evaluation of the Oton Glass.D.The target audiences of various smart glasses.答案语篇解读本文为说明文。文章主要介绍了日本正在研发的一款智能眼镜的功能和工作原理。1.C事实细节题。根据第三段第一句The Oton Glass lead designer, Keisuke Shimakage,started working on the glasses in 2012 to aid his fath

    212、er, who had developed dyslexia, a condition that makes it difficult for someone to read and spell.可知,Keisuke设计Oton智能眼镜的初衷是帮助他的父亲阅读。故选C项。2.D事实细节题。根据第二段对这款智能眼镜工作原理的介绍可知选D项。3.B猜测词义题。根据最后一段第二、三句It could, perhaps, be that previous products tried to do too much, or were too expensive.Thats why Intels Vaun

    213、t smart glasses stripped out some features,like its camera,LCD screen,and speakers.可知,stripped out意为“去除”。故选B项。4.A主旨大意题。根据最后一段最后一句The Oton Glass is for a very specific audience, and its relatively low price could make it more appealing to those who want an affordable way to understand the text around

    214、 them.可知,本段主要介绍了Oton智能眼镜的优点。故选A项。高级语块1.track v.追踪,跟踪2.process v. 处理,加工长难句 The Oton Glass is for a very specific audience,and its relatively low price could make it more appealing to those who want an affordable way to understand the text around them.Oton智能眼镜是针对特定群体的,其相对较低的价格可以使其对那些想要以一种经济实惠的方式来理解他们周

    215、围的文字的人更具吸引力。本句为主从复合句。who引导定语从向,修饰先行词those。第二节(共5小题:每小题2.5分,满分12.5分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项,选项中有两项为多余选项。It is important that you teach your baby to read as young as possible. Why? Because there is simply no better time in a childs life for learning than when they are between 3 months old and th

    216、eir 5th birthday.1As a result, they are sponges(海绵) for knowledge. Moreover, being able to read is the basis for any successful education, so the earlier they start, the better. All too often, parents leave educating their children up to schools, which probably explains why the United States is curr

    217、ently ranked 18th in its rate of reading and writing.Teaching your baby to read provides brain exercise during the very time when his or her brain is developing. It has also been shown to increase the babys IQ. The sooner they begin to read, the sooner they can begin to learn other subjects. This wa

    218、y, by the time your children begin school, they will already know whats being taught, and will be put on the fast track. 2One of the cases that really began to bring the fact that babies can learn to read to the publics attention was 17-month-old Elizabeth Barrett.3She was given a series of words an

    219、d even sentences that she could read quite well. Her parents had been reading to her since she was born and had provided her with a very early education.Reading is the most important thing to teach babies at a young age.4Learning can be fun at such an early age, and it can be accomplished so easily

    220、that they wont have to struggle in order to learn. In fact, when you use the proper materials, they will look forward to learning.If youre interested in teaching your baby to read, the best way to start is by spending just a few minutes a day.5Simply show your baby matching pictures on the opposite

    221、side. There are also videos that help to teach babies to read.There is no better time to teach your baby to read than the present. Begin by looking for learning materials that your baby might enjoy.A.Flash cards are an effective tool.B.She appeared on the Today show.C.Maybe they will even skip a gra

    222、de down the road.D.During this time, their brains are developing rapidly.E.Whats more, your child will be able to read so successfully.F.It doesnt have to be stressful or difficult for your child though.G.Parents talk about the pride that their children can read at an early age.答案语篇解读本文是一篇议论文。作者认为应该

    223、尽早教会孩子读书,并用理论结合事实的方式进行论述。1.D根据上文可知,孩子三个月到五岁的这个时间段是其学习的黄金时间;再由下文的“As a result, they are sponges for knowledge.”可知,此空的正确答案为D项。2.C根据上文可知,由于很早就开始教孩子阅读,因此等到孩子真正上学时,他们已经学会了很多东西,进入了“快速通道”,故C项符合此处语境。3.B由上文的“the publics attention” 可知正确答案为B项。4.F由上文的语境可知,作者提出的观点是要在孩子还是婴孩时教会他/她阅读,这是最重要的事;再根据下文的“Learning can be

    224、fun at such an early age”可判断出,此空的正确答案为F项,与下文的句子相对应。5.A本段主要讲述教孩子阅读的方法,故A项符合题意。高级语块all too often经常;往往a series of一系列provide sb. with给某人提供长难句Learning can be fun at such an early age, and it can be accomplished so easily that they wont have to struggle in order to learn.在这样一个幼年时代学习可以是有趣的,它可以很容易地被完成,以至于他们

    225、不必为了学习而很辛苦。本句中and连接两个并列分句,第二个分句中使用了so.that结构。第二部分语言运用(共两节,满分30分)第一节(共15小题;每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。The stage lights dimmed, and I took a quick look from behind the heavy black curtains at the audience. Blinded by the lights, I quickly 1. It seemed that a great number of ey

    226、es were looking at me. I took a deep breath as the music of my dance began to play. I entered the stage and began my 2, the graduation test of the classical Indian dance.After a decade of learning this art form, I had 3 been considered ready to take on the most difficult act. The test is the most im

    227、portant event in a dancers life as it pays respect to all the factors in ones life that 4 the dance form: ones culture and family. The performance is undertaken only by the most 5 and determined students. It is a difficult process that requires much 6. For more than six months, I spent two to three

    228、hours every day practising these dances. Many times, I 7 myself to my physical and mental breaking point, but still I would not stop. I could not give up. There was always so much more to do and so much more to 8.I discovered a lot about myself in those tiring hours. I learned that I was far too 9 t

    229、o give up, and I was too proud to prove myself 10 after I had set an unrealistic goal. Even with physical pain and mental 11, I forced myself to meet my 12. Even when I was at the end of my 13, there was always something driving me on, forcing me not to give up.Fortunately, I made it. What I had don

    230、e 14 the success. It was in those hours that I learned what a dancer truly was. That time was evidence that I could 15 something I set out to do.1.A.reached outB.set offC.pulled backD.broke away2.A.careerB.attemptC.responseD.performance3.A.eventuallyB.easilyC.absolutelyD.desperately4.A.developB.resc

    231、ueC.introduceD.promote5.A.beautifulB.focusedC.intelligentD.considerate6.A.talentB.strengthC.comprehensionD.commitment7.A.pushedB.devotedC.treatedD.applied8.A.forgetB.designC.learnD.research9.A.brilliantB.braveC.stubbornD.discouraged10.A.carelessB.nervousC.frightenedD.wrong11.A.functionB.stressC.leve

    232、lD.action12.A.budgetB.deadlineC.expenseD.expectation13.A.limitB.purposeC.preparationD.destination14.A.increasedB.deservedC.expandedD.exposed15.A.changeB.supplyC.accomplishD.explain答案语篇解读本文是记叙文。文章讲述了作者通过刻苦训练,顺利通过了舞蹈毕业考试。通过这次经历作者认识了自我,并学到了很多宝贵的人生道理。1.C根据第一段第一句(舞台上的灯暗了下来,我从厚厚的黑色幕布后面快速地看了一眼观众。)可推知作者当时很紧

    233、张。再根据本句中“Blinded by the lights”(被灯照得睁不开眼)可推知作者本能地迅速往后退(pulled back),故答案为C项。reach out伸出;set off出发,开始;break away脱离。2.D句意:我登上舞台,开始了表演(performance),印度古典舞蹈毕业考试。career事业;attempt企图;response反应。3.A根据前面的“After a decade of learning this art form”可知答案为A项。句意:学习这种艺术形式10年后,我终于(eventually)被认为准备好展示这段最难的表演。easily容易地;

    234、absolutely绝对地;desperately绝望地。4.Adevelop发展;rescue营救;introduce介绍;promote促进。5.B根据上段对于这次考试重要性的介绍以及本段作者准备这次考试的过程介绍可知:这次表演只有那些最专注的(focused)和意志坚定的学生参加。beautiful美丽的;intelligent智能的;considerate体贴的。6.D句意:这次表演并不容易,需要很多的投入(commitment)。talent天赋;strength力气,力量;comprehension理解。7.A很多次,我都把自己逼到(pushed)身心的极限,但我还是不愿停下来。d

    235、evote献身;treat治疗;apply应用。8.C根据第四段第二句中的learned可知答案。句意:我不能放弃,总是有很多事情要去做,很多东西要去学(learn)。forget忘记;design设计;research研究。9.C句意:我认识到我过于固执(stubborn)而不愿去放弃。我也太过于骄傲,以至于在我制订了不切实际的目标之后,也不会去证明自己是错误的(wrong)。brilliant杰出的;brave勇敢的;discouraged丧失信心的。10.Dcareless粗心的;nervous紧张不安的;frightened感到害怕的;wrong错误的。11.B句意:即使身体疼痛,精神

    236、上有压力(stress),我也要迫使自己达到自己的预期(expectation)。function功能;level水平;action行动。12.Dbudget预算;deadline最后期限;expense消费;expectation期待。13.A即使到了极限(limit),也总有一些东西驱使着我向前,迫使我不放弃。purpose目的;preparation准备;destination目的地。14.B幸运的是,我成功了。我所做过的一切都值了(deserved)。increase增长;expand扩大;expose暴露。15.C那段时间也证明了一旦我着手做某件事情就能完成(accomplish)它

    237、。change改变;supply提供;explain解释。第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。I needed to get some money so I 1 (take) a job in the clothes department at Grahams for the January sale. I cant say that I enjoyed it, 2 it was an experience Ill never forget.When I arrived half an hour before open

    238、ing on the first day of the sale, there were already 3 (queue)around three sides of the building. This made me very nervous. The moment the security guards 4 (lock) the doors, they hid behind the doors for protection as the noisy crowd rushed in. I couldnt believe my eyes: this wasnt shopping; it wa

    239、s a battlefield!After a while, clothes were flying 5 all directions as people searched for the sizes, colours and styles they wanted. Within minutes there were half a dozen people 6 (push) clothes under my nose, each wanting 7 (get) served first. The whole day continued like that. People were spendi

    240、ng money like water without thinking 8 they needed what they were buying. As long as it was a bargain it was OK.That night, after a quick dinner I went to bed 9 (exhaust), fearing the sound of the alarm 10 would tell me to get ready for the second day of the sale.1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.答案语篇解读本文为记叙文,介绍

    241、了人们疯狂购物的场面。1.took考查时态。设空处表示过去的行为,需用一般过去时,故填过去式took。2.but我不能说喜欢这份工作, 但这一段经历我永远不会忘记。前后两分句为转折关系,故填but。3.queues 在促销第一天开门营业前半小时我就到了,当时在大楼的三面已经排满了队伍。根据本句谓语动词were可知设空处填名词复数形式queues。4.unlocked在保安打开门锁的那一刻,喧闹的人群拥挤进来,保安躲到了门后来保护自己。考查时态。设空处介绍过去的行为,需用一般过去时;设空处表示“开锁”,故填过去式unlocked。5.in人们开始寻找他们所要的尺寸、颜色和样式,衣服向四面八方飞舞

    242、着。in all directions为固定搭配,意为:向四面八方。6.pushing在几分钟之内,就有6个人将衣服推到了我的面前, 每个人都想先得到服务。考查非谓语动词作定语。被修饰词people与push为逻辑上的主动关系,且设空处表示正在进行,故填现在分词pushing。7.to get考查非谓语动词作宾语。want“想要”,后需用不定式作宾语,故填to get。8.whether/if人们挥金如土,不考虑他们买的东西是否是他们需要的。本题考查宾语从句。根据句意可知设空处表示“是否”,故填whether或if。9.exhausted考查非谓语动词作伴随状语。主语I与exhaust为逻辑上

    243、的被动关系,且设空处表示状态,故填过去分词exhausted。 10.that/which那天晚上我精疲力竭,迅速吃过晚饭就上床休息了,害怕听到闹钟的声音告诉我要准备好第二天的促销。考查定语从句。先行词为the sound,关系词在定语从句中作主语,故填that或which。第三部分写作(共两节,满分40分)第一节(满分15分)假定你是李华,Wilson High School学生代表团将于5月8号来你校进行文化交流访问活动,请你代表学校用英语给负责人Christina写一封邮件。主要内容包括:1.表示欢迎;2.活动内容;3.征求意见。注意:1.词数80左右;2.可适当增加细节,以使行文连贯。

    244、答案写作提示1.本文是欢迎辞,注意词汇的礼貌、热情。2.注意要点的覆盖,三个要点不可遗漏。3.主体时态用一般将来时为宜。One possible version:Dear Christina,Im writing on behalf of my school to extend our warmest welcome and keep you informed of the arrangements.The cultural trip will begin with a first-hand exploration of the native diverse culture with an a

    245、ll-day sightseeing adventure of the city museum and an ancient architectural complex. The best part will be your stay with us on campus, enjoying and learning various Chinese arts, and making and tasting Chinese food, which will give you access to traditional cultural life.If you have any suggestion

    246、s, dont hesitate to let us know. Looking forward to seeing you.Yours,Li Hua第二节(满分25分)阅读下面材料, 根据其内容和所给段落开头语续写两段, 使之构成一篇完整的短文。John and Mike served in the same army, but they had never seen each other. At one time, seriously wounded in a battle, they were sent to the same hospital and occupied the same

    247、 room by coincidence. In the hospital, John was allowed to sit up in his bed for an hour each afternoon to help to remove the fluid(液体) from his lungs. His bed was next to the rooms only window. And it was because of the severe injury that Mike had to spend all his time flat on his back, feeling ver

    248、y hopeless about life. In order to kill time, they would talk for hours on end, speaking of their wives and families, their homes and their involvement in the military service, where they had spent a hard but unforgettable time. Every afternoon when John could sit up, in order to carry Mike through

    249、the hard period, he would describe to his roommate all the wonderful things he could see outside the window. Mike stuck in the other bed began to live for those one-hour periods when his world would be broadened and sparkled by all the activity and color of the world outside. The window overlooked a

    250、 park with a lovely lake. Ducks and swans played on the water while children sailed their model boats. Young lovers walked arm in arm amidst(在中) flowers of every color and a fine view of the city skyline could be seen in the distance. As John described all this in detail, Mike would close his eyes a

    251、nd imagine the beautiful and lovely scene. With time going by, Mike regained his confidence in life.One warm afternoon John described a parade passing by. Although Mike couldnt hear the band, he could see it with his minds eyes as John portrayed(描绘) it with descriptive words. Days and weeks passed.

    252、One morning, the day the nurse arrived to bring water for their baths only to find the lifeless body of John, who had died peacefully in his sleep. She was saddened and called the hospital attendants to take the body away. Afterwards, without John accompanying him, Mike was very depressed and it too

    253、k him a long time to revive(使重振活力) himself. 注意:1. 续写词数应为150左右:2. 请按如下格式在答题卡的相应位置作答。As soon as it seemed appropriate, Mike asked if he could be moved next to the window. Surprisingly, it faced a blank wall.答案写作提示本文为记叙文,故事人物主要涉及John、Mike和一位护士,情节曲折、有起伏,故事线索的逻辑性比较强,表达了“爱心”这一主题,很好地实现了“立德树人”的命题价值取向。根据已给出的

    254、第一段和第二段首句“可知第一段续写的内容不是迈克看到的东西,而是要交代迈克提出换到靠近窗户床位的要求后,护士的反应以及最终获得了护士的许可这一过程。根据第二段首句“Surprisingly, it faced a blank wall”,和前文约翰对窗外美好世界的描述这一冲突,可确定第二段主要围绕约翰这样做的原因以及迈克知道真相后的感受进行续写,并回扣“爱心”这一文章的主题。One possible version:As soon as it seemed appropriate, Mike asked if he could be moved next to the window. At f

    255、irst, his request was turned down absolutely by the nurse. Hearing this, Mike looked very frustrated, with tears rolling down his cheeks. However, he didnt give up, begging the nurse over and over again. Eventually, the nurse had to give in and helped make the switch. Ensuring Mike was comfortable,

    256、she left him alone. Slowly and painfully, Mike supported himself up on one elbow to take his first look at the real world outside. With great effort, he slowly turned to look out of the window beside the bed. Surprisingly, it faced a blank wall. Mike couldnt believe his eyes. Confused and astonished

    257、, he gaped at the wall. “Why is it a wall?” he murmured repeatedly. After what seemed a long time, he got back to himself and turned to the nurse, asking “How could John have seen those wonderful things outside and described them for me?” “Perhaps he just wanted to encourage you. Actually, he was bl

    258、ind and could not even see the wall”, replied the nurse slowly. Only then was Mike aware how much John had done for him.精彩语句1.精美词汇frustrated adj.沮丧的murmur v.低语;喃喃细语turn down 拒绝gape at目瞪口呆地凝视with great effort费力地2.出彩结构Confused and astonished, he gaped at the wall. (形容词短语作状语)Only then was Mike aware ho

    259、w much John had done for him. (部分倒装)仿真卷(四)时间:90分钟分值:100分第一部分阅读(共两节,满分50分)第一节(共15小题:每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。AFlying the friendly skies has been,well,not quite as friendly these days.If youre looking not just for the best prices,most convenient times and most direct routes,but

    260、also for an airline that will treat you right,youll want to check these latest rankings.We got our hands on the 2017 Airline Satisfaction Study,released this month,from J.D.Power North America,a global research firm.Heres what they discovered about the best airlines.Alaska Airlines takes home the to

    261、p honor for the 10th time.Flying anywhere and Alaska Airlines is an option? Jump on that deal! Why? For the past decade,theyve ranked the highest among traditional carriers,with the score of 765 on a 1,000-point scale.Delta took home the silver but only with a seven-point gap from its competitor Ala

    262、ska Airlines.American Airlines came in for the bronze.For budget airlines,Southwest is second to none.Since the research was divided into parts, Southwest got an honor of its own in the “low-cost carrier”part,defeating JetBlue Airways by four points.This small margin(差额)is significant,since Southwes

    263、t officially ends JetBlue Airways winning this category constantly for 11 years.The full list of the top 10 airlines,either in traditional carriers or the budget ones are below:Best traditional airlines:Alaska AirlinesDelta AirlinesAmerican AirlinesUnited AirlinesAir CanadaBest low-cost airlines:Sou

    264、thwest AirlinesJetBlue AirwaysUnited AirlinesWest JetFrontier Airlines1.What is the score of Delta Airlines in the 2017 Airline Satisfaction Study?A.765.B.758.C.772.D.769.2.Which airline does well both in traditional and budget carriers?A.Alaska Airlines.B.Air Canada.C.United Airlines.D.Frontier Air

    265、lines.3.What do we know about Southwest Airlines?A.It narrowly beat JetBlue.B.It took the second place.C.It is the best traditional airline.D.It is the safest airline.答案语篇解读乘飞机的时候,如果你不仅想要最好的价格、最方便的时间和最直接的路线,还想要一家服务比较好的航空公司,你会想了解关于这些航空公司的最新排名。本文会对你有所帮助。1.B事实细节题。根据第三段倒数第二、三句可知,Alaska航空公司得分为765分,而 Delt

    266、a航空公司比它低7分,所以Delta航空公司的得分为758(765-7)分。故选B项。2.C事实细节题。根据最后一段下面的两个方框中的内容可知,Best traditional airlines和 Best low-cost airlines中都提到了United Airlines。故选C项。3.A事实细节题。根据第四段第一、二句For budget airlines, Southwest is second to none. Since the research was divided into parts, Southwest got an honor of its own in the

    267、“low-cost carrier” part, defeating JetBlue Airways by four points.可知,它以4分的微弱优势击败了JetBlue航空公司。故选A项。高级语块1.convenient adj. 方便的2.release v.发布3.rank v. 属于某等级4.significant adj. 重要的长难句If youre looking not just for the best prices,most convenient times and most direct routes, but also for an airline that wi

    268、ll treat you right,youll want to check these latest rankings.如果你不仅想要最好的价格,最方便的时间和最直接的路线,而且还想要一家服务比较好的航空公司,你会想了解一下航空公司的最新排名。本句为主从复合句。If引导条件状语从句;that引导定语从句。BRecently, I had lunch with a young Chinese student who studies at a college in New York. He is very bright and aspiring and I enjoyed our convers

    269、ation. Still I felt frustrated and useless afterwards because I was not able to provide him with any good news. Graduating at the end of this year, he asked me how he could find a job in this country and fulfill his career dreams.In recent years, students who found a job here after graduation had to

    270、 go through a cruel lottery system to obtain their H-1B working visas. And the success rates have been declining year after year because of the ever growing number of applicants. Last year, there were 233,000 applicants, and only 30 percent of them were lucky, less than half of the rate in 2013.And

    271、it can only become worse. The US President Donald Trumps immigration policies in this country are tightening up and this trend will continue for at least the next few years. In this case, foreign students studying social sciences, a field in which starting salaries are rarely above the required amou

    272、nt, can kiss their visa hopes goodbye.Compared to the older generation of Chinese students, todays young people no longer consider the US as the only option. Many start to think China offers better opportunities in the longer term.This is not to say that Chinese students in the US are not interested

    273、 in job opportunities here any more. A few years of work experience in the US can give them superiority when they finally land back in their home country. But if the job opportunities are largely reduced by the tightening of immigration policies, I expect there will be a decline. And if that happens

    274、, it is the American economy that will suffer from the loss of those educated, hard-working and talented immigrants.1.The author felt frustrated because .A.he was not interested in the talk B.he didnt fulfill his career dreamsC.he couldnt provide helpful adviceD.he thought the student was useless2.W

    275、hich of the following statements is NOT true according to the passage?A.The lottery system for H-1B working visas is too tough.B.Chinese students have no choice but to return to China.C.President Trump is tightening up the immigration policies.D.More and more students are applying for the working vi

    276、sa.3.What does the word “superiority” in Paragraph 5 probably mean?A.Advantage.B.Language.C.Ability.D.Education.4.What is the authors attitude to the tightening of immigration policies?A.Doubtful.B.Supportive.C.Indifferent.D.Worried.答案语篇解读作者通过讲述自己和一名在纽约求学的中国大学生的交流过程,意识到更加严格的移民政策使中国学生在美国择业出现困难,同时也会使美

    277、国经济遭受很大损失。1.C事实细节题。根据第一段第三句可知,作者感到沮丧是因为他不能给那个中国大学生有益的建议,故答案为C项。2.B事实细节题。第二段与A项相对应,故排除A项;第三段第一、二句与C项相对应,故排除C项;第二段中的“the ever growing number of applicants”与D项相对应,故排除D项;只有B项(中国学生别无选择只得回中国)在文中未被提及,故为答案。3.A猜测词义题。根据第五段第一句(这并不是说在美国的中国学生对这里的工作机会不再感兴趣)及画线词前后的内容可知superiority的意思是“优势”,故答案为A项。4.D推理判断题。根据最后一段最后一句

    278、可推知作者对更加严格的移民政策感到担心,故答案为D项。A:怀疑的;B:支持的;C:漠不关心的。高级语块fulfill ones career dreams实现某人的职业梦想in the longer term从更长远来看长难句And if that happens, it is the American economy that will suffer from the loss of those educated, hard-working and talented immigrants.如果那种情况发生,美国经济将会由于失去那些受过高等教育的、工作勤奋的、有才能的移民而遭受损失。if th

    279、at happens为条件状语从句,主句使用了强调句式“It is+被强调部分+that+其他成分”。C“China became the first country to clone a monkey using non-reproductive cells,” scientists said on Thursday. By December 2017, the Chinese Academy of Sciences had created two cloned macaques(猕猴)by nuclear transferring of body cellsany cell in the

    280、organism other than reproductive cells. This was the similar technology used to create the famous cloned sheep Dolly in 1996.“Tetra, a monkey born in 1999, is the worlds first-ever cloned monkey, but it was done using a simpler method called embryo splitting(胚胎分裂), and could not be genetically modif

    281、ied to suit experimental needs,”said Pu Muming, a leading researcher at the Chinese Academy of Sciences. “Cloning a monkey using body cells has been a world-class challenge because it is a primate(灵长类)that shares its genetic make-up, therefore all of its complexity, with humans,”he said. “For drug a

    282、nd other lab tests, scientists have to purchase monkeys from all over the world, which is costly, bad for the environment and produces inaccurate results because each monkey might have different genes,”Pu said. “By cloning monkey using body cells, we can reproduce a large number of genetically ident

    283、ical monkeys in a short amount of time, and we can even change their genes to suit our needs,”he added. “This can save time, cut down experiment costs, and produce more accurate results, leading to more effective medicine.”Sun Qiang, director of the non-human primate research facility at the institu

    284、te, said most of the drug trials are currently done on lab mice. However, drugs that work on mice might not work or even have severe side effects on humans because the two species are so different.Monkeys and humans are both primates, so they are much closely related and testing on monkeys is suppos

    285、ed to be as effective as testing on humans. This achievement will help China lead the world research in an international science project related to the study of primate brains.1.Which description of the two cloned macaques is true?A.They were the first monkeys ever-cloned in the world.B.They were cr

    286、eated using reproductive cells.C.They would be fed to suit experimental needs.D.The technology used to create them was similar to that of creating Dolly.2.The underlined word in the fourth paragraph is closest to“” in meaning.A.sameB.similarC.relevantD.close3.What can be learned from the passage?A.P

    287、u Muming and Sun Qiang were doing most work in cloning the two macaques.B.Genetic research on monkeys can be seen as effective as that on humans.C.Most drug trials have been done on mice because mice share the same genetic make-up and complexity with humans.D.Scientists can reproduce mass cloned mon

    288、keys to cut down experiment costs.4.This passage above can be most probably read in.A.a science magazineB.a guidebookC.science fictionD.a brochure答案语篇解读本文为新闻报道,报道了中国在生命科学领域所取得的突破成功克隆了两只猕猴。1.D事实细节题。本题题干意为:对于两只克隆猕猴的描述哪个是正确的?根据第一段最后一句(这项技术和1996年用于克隆羊多莉的技术类似)可知答案为D项。根据第二段第一句(1999年出生的猴子Tetra是世界上第一只克隆猴)可排

    289、除A项(它们是世界上最先被克隆出来的猴子);第一段第一句中“using non-reproductive cells”与B项中的“using reproductive cells”相悖,故排除B项;C项(它们会被喂养以满足实验需要)在文中未提及,故排除。2.A猜测词义题。本题题干意为:第四段中的画线词在意思上与最接近。第三段提到:为了研发药物和进行其他实验测试,科学家们不得不在世界各地购买猴子,这样不仅成本高,对环境不利,并且由于买来的这些猴子基因不同,还会使得测试结果也不精确。第四段介绍说:通过体细胞克隆猴子可以解决这个问题,即在短期内大规模培养出相同基因的猴子,由此可知identical的

    290、意思是“相同的”,故答案为A项。3.B事实细节题。本题题干意为:从文中可以得知什么?根据最后一段第一句Monkeys and humans are both primates, so they are much closely related and testing on monkeys is supposed to be as effective as testing on humans.(猴子与人都属于灵长类动物,所以他们关系非常密切,对猴子有效的测试应该同样适用于人类)可知答案为B项。文中并未提到孙强从事克隆猴工作,故排除A项;根据倒数第二段中However, drugs that wo

    291、rk on mice might not work or even have severe side effects on humans because the two species are so different.(然而,对于老鼠有效的药物未必对人类有效,甚至可能对人类有严重的副作用,因为两个物种差异巨大)”可排除C项;根据第二段内容可知通过胚胎分裂克隆的动物无法进行基因改造来满足实验需求,由此可知,并非所有的克隆猴都能削减实验费用,故排除D项。4.A推理判断题。本题题干意为:上面这篇文章最可能在被读到。本文报道的是在克隆方面所取得的科研成果,应该出自科学杂志,故答案为A项。高级语块nu

    292、clear transferring细胞核移植modify v.(略微地)修改,更改长难句Tetra, a monkey born in 1999, is the worlds first-ever cloned monkey, but it was done using a simpler method called embryo splitting(胚胎分裂), and could not be genetically modified to suit experimental needs.1999年出生的猴子Tetra是世界上第一只克隆猴,但这是通过一种相对简单的被称为胚胎分裂的方式实现

    293、的,这种方式无法进行基因改造来满足实验需求。本句中并列连词but连接两个分句;在第二个分句中谓语部分was done.与could not be genetically modified并列,由and连接。DThe Detroit Symphony Orchestra will be performing works by Georges Bizet Friday morning. You might enjoy classical music and like to attend the performance, but live far away from Americas Motor C

    294、ity.On Saturday, the Gogo group Curtis Johnson is performing at the Kennedy Center in Washington,D.C.If you live overseas, going to that show is probably out of the question.But there is a solution! These and other concerts are available “live” on the Internet. You can hear them in real time with an

    295、 electronic device.Both performances will be available on the World Wide Web.They are part of a growing number of concerts broadcast on computers, tablets and smart phones. These digital concerts are known as live-streaming.Technology expert Michael Antonoff says better and less costly equipment is

    296、making it easier for performers and theaters to offer music “live”online. The quality of the sound and video pictures are improving all the time, he says. Those online concerts now have as many as 40,000 viewers per show. People in 100 nations are watching. It is a huge part of our increasing global

    297、 reach.For international performers, Kennedy Center officials see a jump in online viewership from the home countries of the performer. There is hometown pride when an artist is performing in one of Americas best-known concerts, says the Kennedy Centers Garth Ross. At a recent Kennedy Center concert

    298、, a performer said he was so happy that his disabled mother back in California could watch his performance.It is not just music being streamed on the web.On December 10, the producer of the musical Daddy Long Legs put the show on the web free of charge. It was the first live webcast of a New York mu

    299、sical. Over 150,000 people from 135 nations watched, producer Ken Davenport said.In other words, it would take his musical 2.7 years of sold-out performances to draw that many people.1.Which of the following can replace the underlined phrase “out of the question” in Paragraph 2?A.Impossible.B.Easy.C

    300、.Exciting.D.Concerning.2.What results from the improvement of equipment?A.The equipment is becoming more expensive.B.Few people like watching performances at spot.C.People can watch digital concerts free of charge.D.More and more people enjoy the performances online.3.How do the international artist

    301、s feel about their performances?A.Proud.B.Anxious.C.Relaxed.D.Stressed.4.What is the best title for the text?A.A Solution to Live Concert ProblemsB.Detroit Symphony Orchestra PerformanceC.American Concerts Available WorldwideD.Development of Music Electronic Device 答案语篇解读本文为说明文。如果你不能到华盛顿特区的肯尼迪艺术中心去看

    302、一些现场演出,你可以通过网络看到这些音乐会的现场直播。现在可以通过电子设备实现同步观看。1.A猜测词义题。根据第二段内容可知,华盛顿特区的肯尼迪艺术中心有演出,但如果你居住在海外,是不可能去现场看演出的。因此画线短语意为“不可能的”,相当于impossible。故选A项。2.D事实细节题。根据第五段最后三句Those online concerts now have as many as 40,000 viewers per show. People in 100 nations are watching. It is a huge part of our increasing global

    303、reach. 可知,越来越多的人喜欢在网络上看演出。故选D项。3.A事实细节题。根据倒数第二段最后一句可知,表演者对他们的演出感到自豪。故选A项。4.C主旨大意题。如果你不能到华盛顿特区的肯尼迪艺术中心去看一些现场演出,你可以通过网络看到这些音乐会的现场直播。因此本文主要讲述了在世界各地都能看到美国的音乐会。故选C项。高级语块1.overseas adv.在海外2.solution n.解决方法3.available adj.可用的,可获得的第二节(共5小题:每小题2.5分,满分12.5分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项,选项中有两项为多余选项。30 years a

    304、go, I was rocking my baby boy in my arms.1My wife was half asleep and half watching TV in the living room. I poured myself a glass of iced tea in the kitchen, and walked into the front yard.2On the hill next to our house the neighbors children were running after fireflies(萤火虫),hoping to catch one in

    305、 a jar. I sat down in my chair and watched them for a while.Running as fast as they could, they couldnt seem to catch the slow-moving lighting insects. Finally, tired, they sat down in the grass and just watched the little guys flying through the air, flashing their light on and off.3It felt so good

    306、 getting to see one of natures many miracles (奇迹)lighting up my front yard on a warm summer night.Over the years since then I have appreciated and enjoyed all of the wonderful light in this world.4I have found it in nature, books, music, animals, prayer, and most of all in the lives of those around

    307、me. I have never tried to catch this light, however. I have learned that true light and true love must come from within. 5A.Let them remind you to shine your own light as well.B.When he fell asleep I put him gently down for a good night.C.I have taken it into my heart and welcomed it into my soul.D.

    308、I slowly drank my tea and joined them in their appreciation.E.They must flow freely between us and cannot be caught in a jar.F.The next time you see some fireflies, take a seat and enjoy their light.G.As soon as I stepped onto the yard I heard the sweet sound of laughter.答案语篇解读本文是一篇记叙文。文章记述了作者在夜晚看到邻

    309、家小孩捉萤火虫时的心情和感悟。1.B本文是记叙文,是以故事的形式发展的。本空前句是作者在抱着孩子哄孩子睡觉,那么B项就正好符合故事的发展。2.G本空上句说作者走进了前院,G项是作者走进院子后的情景,符合语境。3.D前文提到孩子们累了,坐在草地上看着萤火虫,欣赏美丽。而D项的句意是“我慢慢地喝着茶,和他们一起欣赏这美丽”,和上句语义一致。4.C本段叙述了作者在之后的几年里用心欣赏“wonderful light”的心境,C项符合语境。5.E上文说“但我从不试图抓住这光亮。我意识到真正的光亮和真爱必须来自内心”,E项的句意符合此语境。高级语块run after追赶;追逐light up点亮;照亮c

    310、ome from within来自内心第二部分语言运用(共两节,满分30分)第一节(共15小题;每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。My most rewarding experience throughout the past two years was volunteering at the swimming competition for Special Olympics where a disabled friend of my community took part. This had special 1for me

    311、 because experiencing it helped improve my leadership skills, my character, and support my community.First, my leadership skills developed when I2 directed each swimmer where to line up at the platform and3each player when they needed to swim. I had to make sure that the swimmers were4and ready to p

    312、erform. This kept me on my feet at all times and5of each events time and location. I learned each swimmers name, since many of them swam in more than one event.Secondly, my6was greatly improved when I saw the swimmers get their awards for winning each swimming event. I was7that most swimmers could s

    313、wim better than I. It astonished me by their positive attitudes, 8 they won or lost. This also expanded my horizons, offering me the opportunity to9people I would normally not come across. I went out of my10zone and did whatever was needed to be done. It was especially rewarding when I saw the cheer

    314、ful faces of the players.Lastly, I was of11to my community by lending a hand to this organization in need of help. To be a part of it gave me a chance to improve my community and become12with the people living in this area.As Winston Churchill once said, “We make a living by what we do, but we make

    315、a life by what we give.” The13should be done throughout your life. Fortunately, 14 the many opportunities my community has offered I was privileged to be15in this exciting and important event in these players lives. I hope to be an assistant at this event in years to come.1.A.purposeB.meaningC.backg

    316、roundD.regulation2.A.equallyB.amazinglyC.strictlyD.independently3.A.taughtB.informedC.awardedD.compared4.A.positionedB.preservedC.valuedD.evaluated5.A.proudB.certainC.awareD.capable6.A.figureB.abilityC.characterD.technique7.A.blamedB.impressedC.remindedD.concerned8.A.afterB.asC.untilD.whether9.A.mee

    317、tB.gatherC.introduceD.recommend10.A.imaginationB.availabilityC.comfortD.development11.A.serviceB.courageC.wisdomD.significance12.A.acquaintedB.combinedC.surroundedD.faced13.A.travelingB.consultingC.volunteeringD.cooperating14.A.byB.despiteC.exceptD.through15.A.desiredB.educatedC.involvedD.influenced

    318、答案语篇解读本文为记叙文,讲述了作者在社区的奥运会选拔赛中做帮手的经历,感受到了生活的意义。1.B根据后文的“because experiencing it helped improve my leadership skills.”可知,作者在社区的奥运会选拔比赛中做帮手的做法对作者来说有特殊的意义(meaning)。2.D作者是在选拔赛中做帮手,应该是自己独自地(independently)指导运动员在哪儿比赛。3.B作者在社区的奥运会选拔比赛中做帮手,这些琐碎的工作包括通知(informed)那些选手何时开始游泳比赛。4.A后文的“ready to perform”说明比赛前作者要确保那些

    319、运动员就位(positioned)。5.C根据前文的“I 2 directed each swimmer.”可知,作者需要清楚(aware)每个比赛项目的时间和地点以便提供服务。6.C根据前文的“because experiencing it helped improve my leadership skills, my character, and support my community”可知,下文是围绕领导能力、性格和对社区的支持三个方面来讲述的。7.B根据后文的“that most swimmers could swim better than I”可推知,这些参赛的残疾人游泳比作为正

    320、常人的作者好,这给作者留下了深刻的印象(impressed)。8.D根据上文的It astonished me by their positive attitudes可知,无论输赢,他们都抱有积极的态度,故选D项。9.A根据后文的“I would normally not come across”可知,作者在社区的奥运会选拔比赛中做帮手能遇到(meet)一些平时不容易见到的人。10.C作者从自己的舒适区出来到社区的奥运会选拔比赛中做帮手。11.A根据后文的“by lending a hand to this organization”可知,作者愿意为社区提供服务(service)。12.A前文

    321、讲到作者在社区服务中能遇到一些平时不容易见到的人,作者这样做能让他认识住在这个社区的人。be acquainted with对熟悉,与(某人)相识。13.C根据前文的“by what we give”可知,做志愿者(volunteering)是付出的一种方式。14.D幸运的是,通过社区提供给我的许多机会,我有幸参与了这些运动员生活中这个激动人心而且重要的活动。故选D项。15.C前文讲到作者参与了(involved)帮助这些参赛者的活动。高级语块1.line up排成一行;站队;排队(等候)2.expand ones horizons 开阔视野e across 碰到,遇到4.lend a han

    322、d to sb. 帮助某人长难句My most rewarding experience throughout the past two years was volunteering at the swimming competition for Special Olympics where a disabled friend of my community took part. 在过去的两年里,我最有收获的经历是在特殊奥运会的游泳比赛中做志愿者,我所在社区的一位残疾人朋友参加了这次比赛。本句为主从复合句。句中where引导定语从句,其先行词为Special Olympics。第二节(共10小

    323、题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。Researchers from the University of Michigan have found that astronauts brains change shape during spaceflight. It is the first study 1(look) into how the brain changes in space. Researchers looked at high-tech MRI(磁共振成像)pictures of the brains of 26 ast

    324、ronauts who spent time in space. Twelve of the2(astronaut) spent two weeks on the space shuttle, and 14 spent six weeks on the International Space Station. All of them3(experience) increases and decreases in the size of4(differ) parts of the brain. The longer an astronaut spent in space,the5(big) th

    325、e size differences were.The research produced some6(interest) findings. One is that no gravity means fluids do not drop in the body,7 there is a shift in the brains position inside the skull. The brain becomes either smaller or bigger. The findings could help doctors to treat problems that affect th

    326、e brains function. They could treat people with problems 8(cause)by long-term bed rest. They could also help those who have a build-up of fluid in the brain, which can lead 9brain damage. We will understand more about 10neurons(神经元)in the brain connect. The findings will also help future trips to Ma

    327、rs.1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.答案语篇解读本文为说明文。研究发现在太空飞行期间宇航员们的大脑会变形,同时这一发现会对医学有所帮助。1.to look名词被序数词修饰且该名词与后面作定语的非谓语动词为逻辑上的主动关系时,需用不定式形式作定语,故填to look。2.astronauts句意:这些宇航员中有12人在航天飞机度过了两周,有14人在国际太空站度过了6周。根据前面的“Twelve of the”可推知设空处填名词复数形式,故填astronauts。3.experienced根据上句中的spent可推知设空处需用一般过去时,故填experienced。4.differen

    328、t设空处需用形容词(different)作名词parts的定语。5.bigger本题考查“the+比较级,the+比较级”句型,意为:越,越。故填bigger。6.interesting句意:该项研究产生了一些有趣的发现。设空处用形容词作定语,故填interesting。7.so前后两个分句为因果关系,故填并列连词so。8.caused本题考查非谓语动词作定语。被修饰词problems与cause为逻辑上的被动关系,故填caused。9.to句意:它们也可帮助那些脑积水的病人,脑积水可能会导致大脑损伤。lead to为固定短语,意为:导致。10.how句意:我们会更多地了解大脑中的神经元是如何

    329、连接的。“10neurons(神经元)in the brain connect”为宾语从句,作介词about的宾语。该从句中缺少方式状语,故填how。高级语块look into调查long-term bed rest长期卧床第三部分写作(共两节,满分40分)第一节(满分15分)假设你是李华。你校英文报正在征集怎样做才能保持身体健康的短文。请根据以下提示,用英语写一篇短文。内容包括:1.健康的饮食;2.适当的运动;3.良好的生活习惯。注意:1.词数80左右;2.可适当增加细节,以使行文连贯。答案写作提示1.本文是一篇建议文。写作时,要明确建议,同时指出你提出该建议的原因。2.注意提出并列建议时要

    330、尽量使用多种句式,并使用合适的连接词。One possible version:Good health is of great importance in our growth and development of the body. Here are some suggestions on how to keep fit.For one thing, have a balanced diet, which is beneficial to your healthy. Try to eat both plant foods and animal foods. For another, taki

    331、ng plenty of exercise is necessary. Exercise can prevent you from feeling tired. Moreover, form a good habit by going to bed and getting up early.In a word, a healthy diet, moderate exercise and a good life habit do good to your health.精彩语句1.精美词汇development n.发展keep fit保持健康2.出彩结构., which is benefici

    332、al to your healthy.(本句使用了非限制性定语从句)第二节(满分25分)阅读下面材料, 根据其内容和所给段落开头语续写两段, 使之构成一篇完整的短文。I teach at a middle school where we really focus on kindness and service. We have a Wheel of Kindness we spin each week to challenge the kids to commit kind acts, and we hold assemblies (晨会) that recognize our student

    333、s who are committing acts of service locally and globally. Well, this week I was reminded again how special middle school kids were. I follow many of my students on Instagram so I can keep up with their lives away from school and look for any cyber bullying(网络欺凌). On Monday evening, I received a dir

    334、ect message from a boy who got a very mean message in his locker. He took a picture of it and sent it to me asking for help. I assured him this was not what we were all about and asked him to meet me at recess the following morning. He said he would and we left off with him feeling as if I felt hono

    335、red he came to me.A few hours later I noticed on his Instagram he had posted the picture of the mean note and asked if anyone knew who it was. I made sure to comment we were looking into it to give the person who did it a little push in coming forward. I thought it was very smart of the boy who had

    336、received the note to reach out via social media because this is where the kids live for so many hours of the day. The next day when recess came, the boy came to me, another boy following him. The boy who had received the note showed me another note he had received. But this was a beautiful, heartfel

    337、t apology. I asked him if he knew who had done it and the boy who came with him replied, “It was me. I dont know why I did it, but I know it was wrong. So I wrote him this note. I also wrote 150 Post-its with kind sayings on them and put them in all the lockers. I just tried to make up for my meanne

    338、ss.”注意:1. 续写词数应为150左右:2. 请按如下格式在答题卡的相应位置作答。I was blown away and my heart felt so full of pride and love for this brave boy.After hearing these words, I had a quite different understanding of middle schoolers.答案写作提示本文为记叙文,故事人物主要涉及一位老师和两个小男孩,但情节曲折、有起伏,故事线索的逻辑性比较强,表达了“知错能改”这一主题,很好地实现了“立德树人”的命题价值取向。根据第一

    339、段首句“I was blown away and my heart felt so full of pride and love for this brave boy.”中的关键词pride和love可确定该段续写的主要内容应该是“我”的感受以及接受道歉的男孩的反应。再结合第二段首句中“After hearing these words”可知第一段的结尾应该是某一个男孩所说的话。根据第二段首句中“I had a quite different understanding of middle schoolers”可知本段续写的内容主要介绍这件事发生前后我对初中生看法的变化,并回扣文章主题“My

    340、students truly teach me”。One possible version:I was blown away and my heart felt so full of pride and love for this brave boy. I thought it would burst out of my chest! I told him how courageous I thought it was for him to come forward and how amazing it was that he did something kind in return to t

    341、ry to balance his mistake. I turned to the boy who received both notes and asked him if he also recognized the bravery and could forgive. Without hesitation, he said, “Yes. Definitely. And if anyone tries to be mean to him for making a bad choice, I will stand up to him.”After hearing these words, I

    342、 had a quite different understanding of middle schoolers. I thought they get a bad name because it is such a precarious age. They are stuck between being children and growing up, and it is so difficult to navigate. But these two boys both showed me that coming forward when we need help is so signifi

    343、cant, and coming forward to admit a wrong is vital. They both showed bravery, compassion and kindness in a way I would not have expected. Every day I am reminded that educator as I am, my students truly teach me. 精彩语句1.精美词汇courageous adj.勇敢的;无畏的stand up to sb.不甘忍受某人的欺负(或不公平对待)without hesitation毫不迟疑2.出彩结构Every day I am reminded that educator as I am, my students truly teach me. (倒装)

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2022版高考英语一轮复习 仿真卷(含解析).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-347982.html
    相关资源 更多
  • 四年级上册英语课件-Unit 3《How many》(Rhyme time)|译林版(三起) (共27张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 3《How many》(Rhyme time)|译林版(三起) (共27张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOUR Lesson 9 2|北京课改版 (共20张PPT).ppt四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOUR Lesson 9 2|北京课改版 (共20张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修4学案 UNIT 5 THEME PARKS WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修4学案 UNIT 5 THEME PARKS WORD版含答案.doc
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修4学案 UNIT 4 BODY LANGUAGE WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修4学案 UNIT 4 BODY LANGUAGE WORD版含答案.doc
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修4学案 UNIT 1 WOMEN OF ACHIEVEMENT WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修4学案 UNIT 1 WOMEN OF ACHIEVEMENT WORD版含答案.doc
  • 四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOUR Lesson 10 2|北京课改版 (共19张PPT).ppt四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOUR Lesson 10 2|北京课改版 (共19张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修4 课时提能练 19 UNIT 4 BODY LANGUAGE WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修4 课时提能练 19 UNIT 4 BODY LANGUAGE WORD版含答案.doc
  • 四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOUR Lesson 10 1|北京课改版 (共18张PPT).ppt四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOUR Lesson 10 1|北京课改版 (共18张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修4 课时提能练 18 UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修4 课时提能练 18 UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR WORD版含答案.doc
  • 四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOURLesson 11 2|北京课改版 (共20张PPT).ppt四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOURLesson 11 2|北京课改版 (共20张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修4 课时提能练 17 UNIT 2 WORKING THE LAND WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修4 课时提能练 17 UNIT 2 WORKING THE LAND WORD版含答案.doc
  • 四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOURLesson 11 1|北京课改版 (共20张PPT).ppt四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOURLesson 11 1|北京课改版 (共20张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 3 My friends 第二课时|人教(PEP)(2018秋) (共10张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 3 My friends 第二课时|人教(PEP)(2018秋) (共10张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修3课件 UNIT 2 HEALTHY EATING .ppt2020人教版高中英语课堂同步必修3课件 UNIT 2 HEALTHY EATING .ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 3 My friends 第三课时|人教(PEP)(2018秋) (共10张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 3 My friends 第三课时|人教(PEP)(2018秋) (共10张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 2《What Do They Have on the Farm》|陕旅版(共15张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 2《What Do They Have on the Farm》|陕旅版(共15张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修3学案 UNIT 4 ASTRONOMY:THE SCIENCE OF THE STARS WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修3学案 UNIT 4 ASTRONOMY:THE SCIENCE OF THE STARS WORD版含答案.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 2《What Do They Have on the Farm》|陕旅版 (共7张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 2《What Do They Have on the Farm》|陕旅版 (共7张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修3学案 UNIT 2 HEALTHY EATING WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修3学案 UNIT 2 HEALTHY EATING WORD版含答案.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 2《Let’s make a fruit》(Story time)|译林版(三起) (共45张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 2《Let’s make a fruit》(Story time)|译林版(三起) (共45张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修3 课时提能练 15 UNIT 5 CANADA — “THE TRUE NORTH ” WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修3 课时提能练 15 UNIT 5 CANADA — “THE TRUE NORTH ” WORD版含答案.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 2《Let’s make a fruit》(Song time)|译林版(三起) (共23张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 2《Let’s make a fruit》(Song time)|译林版(三起) (共23张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修3 课时提能练 12 UNIT 2 HEALTHY EATING WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修3 课时提能练 12 UNIT 2 HEALTHY EATING WORD版含答案.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 2《Let’s make a fruit》(Period 3)|译林版(三起) (共37张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 2《Let’s make a fruit》(Period 3)|译林版(三起) (共37张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修3 课时提能练 11 UNIT 1 FESTIVALS AROUND THE WORLD WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修3 课时提能练 11 UNIT 1 FESTIVALS AROUND THE WORLD WORD版含答案.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 2《Let’s make a fruit》(Fun time and Cartoon time)|译林版(三起) (共14张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 2《Let’s make a fruit》(Fun time and Cartoon time)|译林版(三起) (共14张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 2《Lesson 3 What’s your hobby》|鲁科版(五四制)(三起) (共12张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 2《Lesson 3 What’s your hobby》|鲁科版(五四制)(三起) (共12张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 2《Lesson 3 What’s your hobby》|鲁科版(五四制)(三起)(共10张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 2《Lesson 3 What’s your hobby》|鲁科版(五四制)(三起)(共10张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修2学案 UNIT 5 MUSIC WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修2学案 UNIT 5 MUSIC WORD版含答案.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1