分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 31

类型河北省张家口市2020-2021学年高二英语上学期期中试题(含解析).doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:349397
  • 上传时间:2025-11-27
  • 格式:DOC
  • 页数:31
  • 大小:134.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    河北省 张家口市 2020 2021 学年 英语 学期 期中 试题 解析
    资源描述:

    1、河北省张家口市2020-2021学年高二英语上学期期中试题(含解析)注意事项:1.本试卷共150分,考试时间120分钟。2. 请将各题答案填在答题卡上。第一部分 听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1. 【此处可播放相关音频,请去附件查看】Where are the two speakers going?A. To a restaurant.B. To a zoo.C.

    2、 To a shop.【答案】A【解析】【原文】M: The Golden Lion sounds like a good place to eat in.W: OK. Lets go there. I hear they have good service.2. 【此处可播放相关音频,请去附件查看】How does the man probably go shopping?A. On foot.B. By car.C. By bike.【答案】B【解析】【原文】W: I dont have to go shopping by car now. The shopping center is w

    3、ithin walking distance.M: Well, youre lucky. I still go by car. The nearest store I can go tois about two miles away.3. 【此处可播放相关音频,请去附件查看】Why does the woman want to get the coat?A. She likes its color very much.B. The price is reasonable.C. It is on sale now.【答案】B【解析】【原文】W: Do you like this coat, or

    4、 shall I take the blue one?M: I like both of them, but I think the blue one fits you better.W: OK. Ill get the blue one. Its less expensive anyway.4. 【此处可播放相关音频,请去附件查看】What is the woman probably doing?A. She is listening to the music.B. She is fixing the radio.C. She is working.【答案】C【解析】【原文】W: What

    5、is that you are listening to? It istoo noisy. I cant concentrate on my work.M: No problem. I can switch over to something lighter.5. 【此处可播放相关音频,请去附件查看】What can we learn from the conversation?A. The mother finally allows her son to hitch-hike.B. The son will go without his mothers permission.C. The m

    6、other finally doesnt allow her son to hitch-hike.【答案】A【解析】【原文】M: Hey, Mom. Im thinking of hitch-hiking around Europe this summer. What do you think?W: Hitch-hiking? That sounds dangerous! You shouldnt go by yourself. You ought to go with a friend.M: Yes, I have thought of that.第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22

    7、.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听下面一段较长对话,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查看】6. Who are the speakers?A. A passer-by and a driver.B. A passenger and a taxi-driver.C. A passer-by and a policeman.7. What is the womans house

    8、 number?A. 1323.B. 3023.C. 4023.8. Why cant the man turn left?A. It is rush hour.B. It is a one-way street.C. The street is narrow.【答案】6. B 7. B 8. A【解析】【原文】W: Excuse me, but I think youve made a wrong turn. You were supposed to turn left on Wilson Boulevard.M: Oh, I am sorry. Didnt you say 1323 Wil

    9、son?W: No, 3023. It is OK though. You dont have to take me there. I can walk from here.M: Why dont I just make aU-turn there? Its a one-way street; see the sign up ahead. Maybe if I turn left here, I can come down the next street.W: We cant do that during rush hourreally, though it wont be much trou

    10、ble. Sometimes one can wait 30 minutes for a taxi, so Im happy to get this close.M: 30minutes! Ive been riding around all day looking for passengers.听下面一段较长对话,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查看】9. What time does the man stop his work this week?A At 10:00 a. m. every day.B. At 11:00 p. m. every day.C. About 10

    11、:00 every night.10. Where did the mans brother go on his business trip?A. The State of Louisiana.B. A southern state of America.C. The United States of America.11. How soon will his brother come back?A. In another week.B. In a few more weeks.C. In seven weeks.【答案】9. C 10. C 11. B【解析】【原文】W: Whats the

    12、 matter, Bill? You look kind of pale.M: Oh, Im just tired.W: Why?M: Well, Ive been working until around ten every night this week.W: You should go home at quitting time today and take it easy.M: Yes.I think I will.W: Thats good.Say, hows your brother?M: Hes fine, but he is awfully busy. He went to t

    13、he States on a business trip two weeks ago.W: Oh, really? Is he back yet?M: No, he wont come back for several more weeks.W: Wow! He must have a lot to do there.M: Yes, he does.W: I want to be sure of the time because Im going to meet a friend at five oclock sharp.M: Well, my watch says 4:30, and tha

    14、t time should be right. I set it with the radio yesterday.W: Good.听下面一段较长对话,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查看】12. Where does the woman want to go?A. The Town Hall.B. The East Town Mall.C. The airport.13. Which two places are close to each other?A. The Town Hall and the airport.B. The East Town Mall and the a

    15、irport.C. The East Town Mall and the Town Hall.14. What will the woman see on the way to her destination?A. A big hospital.B. East Street.C. The Town Hall.【答案】12. B 13. B 14. A【解析】【原文】W: Excuse me!M: Yes?W: Im afraid I am lost. Im looking for the East Town Shopping Mall.M: Did you say the Town Hall?

    16、W: No. The East Town Mall.M: The East Mall? You are lost! That isnt anywhere near here! The East Town Mall is over near the airport.W: Im not near the airport now?M: Oh, no! You are on the other side of town. Here is what you should do. Turn around and drive two or three miles down this street. When

    17、 you see a big hospital on your right, turn left. Thats Bloomfield Avenue. Are you following me?W: Yes, I think so.M: OK.Then drive along Bloomfield Avenue and youll see the airport on the right and the mall is on the left. Okay?W: Yes, thanks very much.M: Good luck!听下面一段较长对话,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查

    18、看】15. How does the man feel about the football training?A. Hard and boring.B. Exciting and funny.C. Strict and long.16. Which is TRUE according to the dialogue?A. The man is sure that their team will win the cup.B. The Northern City team will surely win the cup.C. The mans team will surely score at

    19、least four goals in the match.17. When does the dialogue most probably take place?A. During the football training.B. After the man scored a goal.C. Before an important football match.【答案】15. A 16. A 17. C【解析】【原文】W: Now, David, what do you like best about being a football star?M: Well, I love to hear

    20、 the cheering when Im playing, especially when I score a goal. And, of course, the pay is good. But you know, the mostimportant thing in football is teamwork. So I must thank all my teammates.W: Can you tell us something about your training?M: Well, we train very hard, especially before a big game.

    21、Theteam has to stay together on the roadsometimes for weeksand I find itvery boring.W: Do you get nervous?M: Before the game, yes, but not during it.W: Are you worried about tomorrows game?M: No. Even if we lose well probably still get the cup. You see, we scored more goals than Northern City, so th

    22、eyll have to win by at least fourgoals if they want the cup. I dont think theycan do it.W: Thank you andgood luck tomorrow.听下面一段独白,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查看】18. What is the passage mainly about?A. Foreign students.B. Beautiful scenery in the USA.C. An overseas English Language School.19. Why is it be

    23、tter to stay with the local families?A. It is cheaper and safer.B. You can have more chance to enjoy day trips.C. You can have more time to talk with native speakers.20. What can the students do at school?A. Learn how to do housework.B. Improve their English and have fun.C. Learn how to live comfort

    24、ably abroad.【答案】18. C 19. C 20. B【解析】【原文】If you dont have any plans for your next vacation, how about going to an overseas English Language School, for example, in the USA orthe UK? Many schools offer short courses for students of all ages, from seven to seventy years old! There are schools in small

    25、 country towns, on college campuses, or in the middle ofthe city.Foreign students can stay in school buildingsor with local families. Living with a family can be fun and can really help you learn. Just thinkyoull get at least two hours a day having dinners and conversations with native English speak

    26、ers!Classes are usually small, with 8 to 10 students. On most afternoons youll have a choice of swimming, socceror other outdoor games. The schools also arrange activities like day trips to museumsand amusement parks. Youll have a chance to improve your English andhave fun at the same time!第二部分 阅读理解

    27、(共两节,分50分)第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。AIt was a harvest year for women activists. Here are four inspiring women in 2018.Josephine MajaniIn August 2013. Josephine Majani came to a hard hallway floor in the Bungoma District Hospital. She heard nurses yelling. She was hel

    28、pless. Majani has no memory of being slapped(掌掴),but when she regained consciousness her cheeks stung. Her experience was captured on video.In February of this year, the court issued a landmark ruling awarding Majani $25,000, requiring that hospital staff formally apologize to her and demanded women

    29、 be given quality care and treated with dignity during childbirth.Man KaurMan Kaur is 101, but her routine could tire most 20s. Every day she wakes up at 4:00 a. m., bathes,washes clothes. makes tea, recites prayers until about 7:00 a. m. And then she goes to the track for an hour of sprinting(短跑) p

    30、ractice. And shes not just doing it for fun. Kaur is a world record holder in her age group. Now you may be thinking. . is she really 101?Nadia MuradIn August 2014, Nadia Murad was one of the women who were captured by ISIS and forced into sexual slavery. Three months later, she escaped. She has sha

    31、red her painful story with international media outlets to show the world what happened to Yazidis. She has become a voice for captive women and girls in the process. In 2018, she became the co-recipient of the Nobel Peace Prize.Maria Garcia RamosMaria Garcia Ramos, 32, a disability activist from Mex

    32、ico, has been using a wheelchair since she was 14 due to an illness. She advocates policy that advance rights for women with disabilities. She shares the biggest misunderstanding of people with disabilities: “People instantly think that a person with disabilities is broken or missing something.”21.

    33、What can we learn about Man Kaur?A. She is not really 101.B. She lives an active life.C. She does sprinting practice for fun.D. She receives an award from a hospital.22. Who once won a Nobel prize?A. Josephine Majani.B. Man Kaur.C. Nadia Murad.D. Maria Garcia Ramos.23. What is Maria Garcia Ramos big

    34、gest contribution?A. She inspired other women to do the impossible.B. She made others understand the disabled better.C. She made women s voice heard by the outside world.D. She demanded quality and dignity for women during childbirth.【答案】21. B 22. C 23. B【解析】这是一篇应用文。文章介绍了 2018 年四位鼓舞人心的女性。【21题详解】推理判断

    35、题。根据Man Kaur部分“Every day she wakes up at 4:00 a. m., bathes,washes clothes. makes tea, recites prayers until about 7:00 a. m. And then she goes to the track for an hour of sprinting(短跑) practice. And shes not just doing it for fun. Kaur is a world record holder in her age group. (她每天早上4点起床,洗澡,洗衣服。她会

    36、泡茶,背诵祷文直到早上7点。然后她会去跑道上进行一个小时的短跑练习。她这么做不只是为了好玩。Kaur是她那个年龄组的世界纪录保持者。)”可知,Man Kaur过着一个积极的生活。故选B项。【22题详解】细节理解题。根据 Nadia Murad 部分“In 2018, she became the co-recipient of the Nobel Peace Prize.(2018年,她成为诺贝尔和平奖的共同获得者。)”可知,Nadia Murad获得过诺贝尔奖。故选C项。【23题详解】细节理解题。根据Maria Garcia Ramos 部分“She advocates policy tha

    37、t advance rights for women with disabilities. She shares the biggest misunderstanding of people with disabilities: “People instantly think that a person with disabilities is broken or missing something.”( 她提倡促进残疾妇女权利的政策。她分享了对残疾人最大的误解:“人们会立即认为一个残疾人是破碎的或缺了什么东西。”)”可知,Maria Garcia Ramos最大的贡献是使其他人更好地了解残疾

    38、人。故选B项。BBorn in Philadelphia the youngest of five children, Ruiz grew up in a loving household in suburban South Jersey. But that is not her full story. Ruizs father passed away when she was three, leaving her mother to raise the five children. The family moved more than shed like to remember -three

    39、 times when she was in 5th grade alone.Though her mother was a working single parent trying to support her own family, she didnt hesitate to help others. Friends arrived needing a temporary place to crash and stayed indefinitely. Ruizs aunt, diagnosed with cancer, moved in with the family after her

    40、graduation from high school and they cared for her through the end.Ruiz became an EMT and worked nights in Philadelphia, eventually enrolling in Rowan College at Gloucester County, where she sought to develop her skills as a storyteller. Ruiz got such good grades at RCGC that she was offered a parti

    41、al scholarship to study journalism at the University of Miami but realizing she could not get enough to cover everything the scholarship wouldnt, she didnt go to Miami. She applied to Rowan. She graduated with two degrees-Journalism and Radio, Television &. Film-from the College of Communication &.

    42、Creative Arts.Last fall, Ruiz joined the staff of Rowan Radio 89. 7 WGLS-FM where she quickly became news director and this spring began an internship with the Elvis Duran and the Morning Show, a nationally syndicated radio program in New York City. The Duran program exposed her to a world of career

    43、 possibilities, from behind the scenes production to on-air talent.“I know what its like to feel isolated, to feel like your story is not getting heard, she said.Rowan provided me the tools to give a voice to the voiceless. My goal is to share powerful stories so that I can inspire as many people as

    44、 possible to love themselves and to follow their dreams. 24. What can we learn from the first two paragraphs?A. Ruiz had a happy childhood.B. The family enjoyed moving around.C. It was hard for her mother to raise them.D. Ruizs childhood was not easy but full of love.25. Why didnt Ruiz go to the Uni

    45、versity of Miami?A. It was too far away.B. Her aunt needed her care.C. She couldnt afford the fee.D. Her mother didnt want her to go.26. Which of the following best describe Ruiz?A. Brave and kind.B. Generous and helpful.C. Determined and modest.D. Strong-willed and caring.27. What can be the best t

    46、itle for the text?A. Ruiz-a Famous WomanB. Ruiz-an Inspiring WomanC. Ruiz-a Woman of AchievementsD. Ruiz-a Woman with Two Degrees【答案】24. D 25. C 26. D 27. B【解析】本文为一篇记叙文。讲述了 Ruiz 的成长,求学经历以及她鼓励他人去追寻梦想的事迹。【24题详解】推理判断题。由文章第一段“ Ruizs father passed away when she was three, leaving her mother to raise the

    47、five children.( Ruiz父亲在她三岁的时候就去世了,留下她的母亲抚养五个孩子。)”可知 Ruiz 童年时生活不易;由文章第二段内容“Though her mother was a working single parent trying to support her own family, she didnt hesitate to help others. (尽管她的母亲是一个要养家糊口的单亲妈妈,她还是毫不犹豫地帮助别人。)”可知,她们家是充满爱心的;由此可知,Ruiz的童年虽然不容易,但充满了爱。故选D。【25题详解】细节理解题。由文章第三段 “Ruiz got such

    48、 good grades at RCGC that she was offered a partial scholarship to study journalism at the University of Miami but realizing she could not get enough to cover everything the scholarship wouldnt, she didnt go to Miami.(鲁伊斯在RCGC取得了如此好的成绩,以至于迈阿密大学提供了她的部分奖学金,让她去读新闻。但当她意识到她奖学金不够支付所有开支时,她没有去迈阿密。)”可知 ,Ruiz

    49、 没有去迈阿密上大学是因为她负担不起花费。故选 C。【26题详解】推理判断题。根据第三段“Ruiz became an EMT and worked nights in Philadelphia, eventually enrolling in Rowan College at Gloucester County, where she sought to develop her skills as a storyteller. (鲁伊斯成为了一名急救医生,在费城上夜班,最终考入了格洛斯特县的罗文学院(Rowan College),在那里她努力培养自己讲故事的技能。)”和“She graduat

    50、ed with two degrees-Journalism and Radio, Television &. Film-from the College of Communication &. Creative Arts.(她毕业时获得了新闻和广播电视两个学位。)”可知,Ruiz 的求学经历体现了她有坚定的信念和强大的毅力;由最后一段她说的话“My goal is to share powerful stories so that I can inspire as many people as possible to love themselves and to follow their d

    51、reams.(我的目标是分享有影响力的故事,这样我就能激励尽可能多的人去爱自己,追随自己的梦想。)”可以看出她关爱他人。由此可知,Ruiz意志坚强,有爱心。故选 D。【27题详解】主旨大意题。阅读文章内容,并根据最后一段“Rowan provided me the tools to give a voice to the voiceless. My goal is to share powerful stories so that I can inspire as many people as possible to love themselves and to follow their dr

    52、eams. (Rowan给了我一些工具,让我为无声的人发声。我的目标是分享有影响力的故事,这样我就能激励尽可能多的人去爱自己,追随自己的梦想。”)可知,文章讲述 Ruiz 希望通过她自己的成长、求学经历来鼓励他人去追寻梦想,所以她对别人是有激励和鼓舞作用的。B项“Ruiz一个鼓舞人心的女性”可以作为本文的最佳标题。故选 B。CWith oil prices rising sharply this year, it seems remarkable to argue that water might one day be more expensive than oil. Jean-Louis C

    53、haussade,the chief executive of the French utility company Suez, argues that water scarcity(不足)is now one of the most pressing challenges facing many industries. He told the Financial Times last year that he foresaw one day water would be more precious than oil.It isnt only a growing world populatio

    54、n that places demands on water - industries such as energy and agriculture are also consuming more and more. The 2030 Water Resources Group, believes that by 2030 global demand will be 40 percent higher than it is today.The threat is now so acute that the Office of the Director of National Intellige

    55、nce in the US warned that disputes over water may lead to armed conflicts, particularly in areas such as Africa and the Middle Fast. A three-year drought in South Africa caused a water crisis earlier this year, with officials warning they may have to shut off most of Cape Towns taps.The most valuabl

    56、e water in the world is what we actually consume. With petrol at roughly 1.29 a liter in the UK today, a bottle of water from some of big-name branded companies can already be about three times more. And it is not going to get any cheaper. The days of relying on water flowing through our taps are co

    57、ming to an end. Around the world. 2.1 billion people do not have immediate access to clean drinking water. And this isnt only a developing-world problem. In almost every country people have water stress. Over the next ten years, if we do not come together to find answers to our water shortage. we wi

    58、ll face major supply-related issues around the globe, not just with drinking water - our industries will be affected as well.28. What is the second paragraph mainly about?A. The result of water shortage.B. The causes of water shortage.C. The solutions to water shortage.D. The situation of water shor

    59、tage.29. What does the underlined word disputes in paragraph 3 mean?A. Debate.B. Argument.C. Agreement.D. Pollution.30. What can we learn from the text?A. Many people cant have clean water.B. Water is more expensive than oil now.C. Water is 1. 29 a liter in the UK today.D. Rich countries dont have w

    60、ater stress.31. What is the authors purpose of writing this passage?A. To tell us the pollution of water.B. To tell us the importance of water.C. To tell us the way to protect water.D. To tell us the situation of water stress.【答案】28. B 29. B 30. A 31. D【解析】本文是一篇说明文。主要讲了目前全世界范围内水资源短缺,以及由此会产生的相关问题。【28

    61、题详解】主旨大意题。根据第二段首句“It isnt only a growing world population that places demands on water - industries such as energy and agriculture are also consuming more and more.(不仅世界人口的增长对水资源产生了需求,诸如能源和农业等行业消耗的水资源也越来越多。)”可知本段主要在讲述水资源缺乏的原因。故选 B。【29题详解】词句猜测题。根据划线词下文“may lead to armed conflicts(可能导致武装冲突)”可知对水资源的争夺会

    62、引起武装冲突,故disputes应有“争夺、抢夺”之意,B选项Argument.意为:争执,符合题意。故选B。【30题详解】细节理解题。根据第四段“Around the world. 2.1 billion people do not have immediate access to clean drinking water.(全世界有21亿人不能立即获得干净的饮用水。)”可知全世界很多人喝不上干净的饮用水。故选A。【31题详解】推理判断题。根据文章的最后一段“Over the next ten years, if we do not come together to find answers

    63、 to our water shortage. we will face major supply-related issues around the globe, not just with drinking water - our industries will be affected as well.(在接下来的十年里,如果我们不能齐心协力解决水资源短缺的问题。我们将在全球面临与水供应相关的重大问题,不仅仅是饮用水问题,我们的工业也将受到影响。)”可知作者写这篇文章的主要目的是告诉我们水资源短缺以及由此会产生的相关问题的一个严峻现状。故选D。DCreating a new gene in

    64、 a single day could soon be possible. The technology could one day let researchers speedily rewrite genes, enabling them to make new medicines and fuels on the fly. Researchers have been able to make DNA since the 1970s. The traditional approach takes DNA nucleotides(核苷酸)and adds them, one by one, t

    65、o a growing chain called an oligo(寡核苷酸)。But the process is typically slow and error-prone, limiting oligos to about 200 letters-a tiny part of the thousands of letters that make up most genes.Over the decades, most researchers have settled on one particular polymerase(聚合酶),called TdT,because unlike

    66、others, it can attach new nucleotides to an oligo strand without following a DNA template strand. Scientists have tried for years to make TdT add one nucleotide at a time and stop, before repeating the process with a different nucleotide. But TdT doesnt work well with these modified nucleotides. “Td

    67、T is very picky. says Sebastian Palluk, a Ph. D. student. One such system, for example, required about an hour to add each modified base, far too slow to be practical.Ultimately, the approach should be cheap, because TdT is easy to manufacture in bacteria. Its also fast. Most new nucleotides attach

    68、to the growing oligo in 10 to 20 seconds. For now,the step still takes a minute. So synthesizing a whole gene will still likely take the better part of a day.The new approach is not quite ready. So far, the group has made oligos only 10 bases long. And there are still a few writing problems,as the a

    69、pproach was only 98% accurate at writing DNA, below the 99% accuracy of the traditional approach. In order to write oligos up to 1000 bases long, the approach will likely need to be 99.9% accurate.32. What is the drawback of the traditional way of making DNA?A. It is too expensive.B. It is too hard

    70、to be carried out.C. It increases oligos to about 200 letters.D. It is too slow and there may be mistakes.33. Why have most researchers settled on TdT?A. Because it is cheap.B. Because it is easy to get.C. Because it is harmless to people.D. Because it is easy to control.34. What can we learn from t

    71、he text?A. Researchers have been able to make DNA recently.B. The new approach is quite ready without any problem.C. There is still some work to do before the new approach is practical.D. To write oligos 1000 bases long, the approach needs to be 99% accurate.35. Where is this text most likely from?A

    72、. A magazine.B. A diary.C. A novel.D. A guidebook.【答案】32. D 33. B 34. C 35. A【解析】本文为一篇说明文。文章主要讲述了科学家们正在尝试用一个最新的方法来改写基因,如果成功,将可以在一天的时间里创造出一个新的基因,但目前该技术尚未成熟。【32题详解】细节理解题。由第二段最后一句话 “But the process is typically slow and error-prone, limiting oligos to about 200 letters-a tiny part of the thousands of l

    73、etters that make up most genes.(但这个过程通常是缓慢而且容易出错的,限制寡核苷酸只有大约200个字母这只是组成大多数基因的数千个字母中的一小部分。)”可知传统重组基因方法的缺点是缓慢且容易出错,故选 D。【33题详解】细节理解题。根据第二段的第一句话“Over the decades, most researchers have settled on one particular polymerase(聚合酶),called TdT,because unlike others, it can attach new nucleotides to an oligo

    74、strand without following a DNA template strand.(在过去的几十年里,大多数研究人员都专注于一种特殊的聚合酶,称为TdT,因为与其他酶不同的是,它可以将新的核苷酸附着到寡聚链上,而不需要附着在DNA模板链上。)”第三段第一句话“Ultimately, the approach should be cheap, because TdT is easy to manufacture in bacteria.(最终,这种方法应该是廉价的,因为TdT很容易在细菌中制造。)”可知研究人员专注于TdT的原因是因为TdT在细菌中很容易得到。故选 B。【34题详解】

    75、推理判断题。由文章最后一段的首句“The new approach is not quite ready.(新方法还不完全成熟。)”及最后一句“In order to write oligos up to 1000 bases long, the approach will likely need to be 99.9% accurate.(为了写出1000个碱基长的寡核苷酸,这种方法可能需要99.9%的准确度。)”可以推断出这种基因重组的方法目前还不成熟,主要是精准度不够,由此可以推断出这种方法离正真应用到实际还需要进行很多的试验与研究工作。故选 C。【35题详解】推理判断题。根据文章的主要

    76、内容可知本文为一篇科技说明文,讲述了科学家们正在尝试用一个最新的方法来改写基因,如果成功,将可以在一天的时间里创造出一个新的基因,由此可知本文最有可能出现在与科技相关的杂志上。故选 A。第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Daily Habits of Naturally Productive PeopleWhen it comes to being more efficient at your job. you know the basics. But research shows a whole

    77、 new side of productivity you may not have realized._36_Focus on being happier._37_ Even if a low mood does not completely disable you from functioning, it can decrease your productivity to make you far less efficient. Also, dont hesitate to seek help. This will not only help you achieve a more stab

    78、le work-life balance, but a new outlook can also open you up to new opportunities and necessary changes.Prioritize fitness.You know the countless benefits of exercise. _38_ Even 30- minute bursts of moderate-to-high physical activity just three to four times a day can go a long way in helping you ac

    79、complish your personal and professional goals. If youre really not a fan of the gym, join a group class to keep yourself motivated._39_Pressing pause is important. Studies show that prolonged tasks that require high levels of focus, energy, and attention can cause you to become less productive and f

    80、ocused over time. Take brief mental breaks. When we take health breaks we are much more focused and engaged for our next work, in contrast,when we try to work continually on a project without breaks our quality of work tends to deteriorate.Dont try to do everything at once.People believe the more we

    81、 can do at once, the better._40_ In fact, the more we multitask, the less efficient and productive we become. Instead, to increase productivity, focus on one task at a time until its completed and then give all of your attention to the next task.A. Take breaks at times.B. Make productivity first.C.

    82、However, research shows the opposite.D. Studies found happier people are more productive.E. Have a look at these habits of naturally productive people.F. It improves your mood and increase your brains productivity.G. Researches show that daylight exposure improves your levels of activity.【答案】36. E 3

    83、7. D 38. F 39. A 40. C【解析】本文为说明文。当你在工作中更有效率的时候,你知道基本原理。但研究表明,你可能还没有意识到生产率的全新一面。文章主要介绍了做事高效的人的几个日常习惯。【36题详解】根据上文“When it comes to being more efficient at your job. you know the basics. But research shows a whole new side of productivity you may not have realized.(当你在工作中更有效率的时候,你知道基本原理。但研究表明,你可能还没有意识到

    84、生产率的全新一面)”结合后文主要说明了几个有助于高效的好习惯,可知E选项“看看这些天生高效的人所具有的习惯”符合语境,起到了总起下文的作用。故选E。【37题详解】根据小标题“Focus on being happier.(专注于变得更快乐)”以及后文“Even if a low mood does not completely disable you from functioning, it can decrease your productivity to make you far less efficient. Also, dont hesitate to seek help. This

    85、will not only help you achieve a more stable work-life balance, but a new outlook can also open you up to new opportunities and necessary changes.( 即使低落的情绪不会让你完全丧失工作能力,它也会降低你的生产力,使你的效率大大降低。此外,不要犹豫寻求帮助。这不仅会帮助你实现更稳定的工作和生活的平衡,而且一个新的前景也可以为你打开新的机会和必要的改变)”可知,后文提到情绪低落会使效率降低,可推知反过来快乐的人工作效率更高,且D选项中happier与标题

    86、中happier相对应。故D选项“研究发现快乐的人工作效率更高”符合语境,故选D。【38题详解】根据上文“You know the countless benefits of exercise.(你知道运动有无数好处)”以及后文“Even 30- minute bursts of moderate-to-high physical activity just three to four times a day can go a long way in helping you accomplish your personal and professional goals. If youre re

    87、ally not a fan of the gym, join a group class to keep yourself motivated.(即使每天进行三到四次30分钟中等强度到高强度的运动,也会对你实现个人和职业目标大有帮助。如果你对健身房不感兴趣,那就参加集体健身课,让自己保持动力)”可知,上文讲锻炼的好处,下文举具体例子,由此推知,本句承接上文说明锻炼的好处,F 项中的 It 指代前句的 exercise。故F选项“它能改善你的情绪,提高你的大脑的生产力”符合语境,故选F。【39题详解】设空处为本段小标题。根据本段内容“Pressing pause is important. S

    88、tudies show that prolonged tasks that require high levels of focus, energy, and attention can cause you to become less productive and focused over time. Take brief mental breaks. When we take health breaks we are much more focused and engaged for our next work, in contrast. when we try to work conti

    89、nually on a project without breaks our quality of work tends to deteriorate.(按下暂停键很重要。研究表明,需要高度专注、精力和注意力的长时间任务会导致你的效率和注意力下降。进行短暂的精神休息。相比之下,当我们进行“健康休息”时,我们会更专注于下一个工作。当我们试图不间断地持续工作在一个项目上时,我们的工作质量往往会恶化)”可知,本段讲有的工作需要全身心地投入,会很累,如果不间断地工作下去,效率会很低,这时需要我们身心都需要休息,且后文中Take brief mental breaks.与A选项中Take breaks相

    90、对应。故A选项“偶尔休息”符合语境,可作为本段小标题。故选A。【40题详解】根据上文“People believe the more we can do at once, the better. (人们相信我们一次做的越多越好)”以及后文“In fact, the more we multitask, the less efficient and productive we become. Instead, to increase productivity, focus on one task at a time until its completed and then give all of

    91、 your attention to the next task. (事实上,我们一心多用的次数越多,我们的效率和生产力就越低。相反,为了提高效率,一次只专注于一项任务,直到它完成,然后把所有的注意力放在下一项任务上)”可知,上文提到人们认为同时做越多事越好,后文则说同时做很多事效率和创造力都降低了,可知前后为转折关系,说明情况正好相反,人们不应该一次性做很多事情。故C选项“然而,研究显示相反的结果”符合语境,故选C。第三部分 语言知识运用(共两节,满分30分)第一节(共15小题;每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。A

    92、 woman was drowning and she put her hand in the air with her last energy. She was only moments away from_41_when she was rescued. Surf lifesaver Andrew Reid, who helped _42_ the woman,said the woman was_43_ lucky, with a number of factors contributing to her rescue.He had just walked in at 6:55 a. m

    93、. and a fellow lifeguard _44_ because they start at 7:00 a.m. They were _45_ just looking out and checking the conditions. It was then that the struggling woman was_46_ .Mr.Reid said as he _47_ his way towards the woman, other lifeguards were also trying hard. One of the other _48_ , Troy Stewart, g

    94、ot to the woman quicker. He reached the woman as she began to _49_ under water. Mr.Reid said the woman was _50_when got above the waterline.Another lifeguard, Anthony Carroll, raced to the rescue, and he even made a separate rescue. “She is a very lucky lady,” Mr. Reid said. “She had two of the coun

    95、trys_51_ surf swimmers at the beach this morning.” He added that each lifeguard took a different _52_ to ensure at least one of them was able to _53_ the woman in time.The woman was _54_once she had been rescued. Mr. Reid was proud of the role he and his colleagues_55_ in the rescue.41. A. sorrowB.

    96、deathC. failureD. disappointment42. A. saveB. catchC. takeD. bring43. A. finallyB. possiblyC. usuallyD. extremely44. A. looked upB. turned upC. took upD. rang up45. A. firmlyB. graduallyC. actuallyD. eventually46. A. noticedB. ignoredC. understoodD. hurt47. A. lostB. foundC. feltD. made48. A. lifegu

    97、ardsB. swimmersC. touristsD. policemen49. A. walkB. swimC. dieD. sink50. A. screamingB. laughingC. smilingD. singing51. A. specialB. freeC. smartD. best52. A. methodB. boatC. routeD. routine53. A. seeB. reachC. callD. move54. A. carefulB. usefulC. hopefulD. grateful55. A. actedB. hadC. playedD. real

    98、ized【答案】41. B 42. A 43. D 44. B 45. C 46. A 47. D 48. A 49. D 50. A 51. D 52. C 53. B 54. D 55. C【解析】这是一篇记叙文。文章讲述了几名救生员合力救起一名溺水的妇女的故事。【41题详解】考查名词词义辨析。句意:当她被救起时,她离死亡只有片刻之遥。A. sorrow悲哀;B. death死亡;C. failure失败;D. disappointment沮丧。根据下文“said the woman was3lucky, with a number of factors contributing to h

    99、er rescue”可知妇女获救很幸运,被救起来时离死亡很近。故选B。【42题详解】考查动词词义辨析。句意:帮助营救这名妇女的救生员Andrew Reid说,这名女子非常幸运,有很多因素促成了她的获救。A. save节约,拯救;B. catch赶上,抓住;C. take拿,取;D. bring带来。根据下文“with a number of factors contributing to her rescue”可知Andrew Reid 是参加营救的人员之一。 故选A。【43题详解】考查副词词义辨析。句意:帮助营救这名女子冲浪救生员Andrew Reid说,这名女子非常幸运,有很多因素促成了她

    100、的获救。A. finally最终,最后;B. possibly有可能地;C. usually通常地;D. extremely极其。根据下文“She is a very lucky lady,” Mr. Reid said.”可知Andrew Reid 表示这名妇女获救是极其幸运的,很多因素促成了她的获救。故选D。【44题详解】考查动词短语词义辨析。句意:他早上6点55分走进来,他的救生员同伴也来了,因为他们是早上7点上班。A. looked up查出,向上看;B. turned up调高,出现,找到;C. took up拿起,开始,接受;D. rang up打电话。根据“because the

    101、y start at 7:00 a.m.”可知两名救生员出现,因为他们 7 点上班。故选B。【45题详解】考查副词词义辨析。句意:他们实际上只是在观察和检查情况。A. firmly坚定地;B. gradually逐渐地;C. actually事实上;D. eventually最终。根据“just looking out and checking the conditions”可知事故发生时还没到上班时间,救生员们实际上是在做一些准备工作。故选C。【46题详解】考查动词词义辨析。句意:就在这时,这个挣扎着的妇女引起了注意。A. noticed注意到;B. ignored忽视,不理睬;C. und

    102、erstood理解;D. hurt伤害。根据下文“Mr.Reid said as he7his way towards the woman”可知在水里挣扎的妇女被发现了。故选A。【47题详解】考查动词词义辨析。句意:Reid说,当他走向那名女子时,其他救生员也在努力营救。A. lost失去;B. found找到;C. felt感觉;D. made做。短语make ones way towards “朝某处走去”。故选D。【48题详解】考查名词词义辨析。句意:另一名救生员Troy Stewart更快地赶到了那名妇女身边。A. lifeguards救生员,警卫;B. swimmers游泳者;C.

    103、tourists旅游者;D. policemen警察。根据上文“other lifeguards were also trying hard”可知参与救援的都是救生员。故选A。【49题详解】考查动词词义辨析。句意:当妇女即将沉入水底时,他伸手去救她。A. walk走路;B. swim游泳;C. die死;D. sink下沉。根据下文“Mr.Reid said the woman was10when got above the waterline.”可知Troy Stewart 游到了溺水者旁边时她即将沉到水底。故选D。【50题详解】考查动词词义辨析。句意:Reid说,这名女子在快沉到水底时一直

    104、在尖叫。A. screaming大笑,尖叫;B. laughing嘲笑;C. smiling微笑;D. singing唱歌。根据“when got above the waterline”可知快要沉到水底,她心里惊慌应该是大声尖叫。故选A。【51题详解】考查形容词词义辨析。句意:“她是个非常幸运的女人,” Reid说。“今天早上,在海滩上她有两名全国最好的游泳员。”A. special特别的,重要的;B. free自由的;C. smart聪明的;D. best最好的。根据“She is a very lucky lady”可知Andrew Reid 再次表示这名妇女获救是很幸运的,因为当时全国

    105、最好的两名游泳员在现场。故选D。【52题详解】考查名词词义辨析。句意:他补充说,每个救生员都走了不同的路线,以确保至少有一人能及时赶到那名女子身边。A. method方法;B. boat船;C. route线路,航线;D. routine日常。根据上文“and he even made a separate rescue”可知救生员们从不同的路径去救溺水者以确保至少有一人能及时赶到。故选C。【53题详解】考查动词词义辨析。句意:他补充说,每个救生员都走了不同的路线,以确保至少有一人能及时赶到那名女子身边。A. see看见;B. reach到达;C. call打;D. move移动。根据“to

    106、ensure at least one of them was able to”可知救生员们从不同的路线去救溺水妇女是要确保至少有一位能及时赶到她身边。故选B。【54题详解】考查形容词词词义辨析。句意:这名妇女在获救后非常感激。A. careful仔细的,小心的;B. useful有用的;C. hopeful有希望的;D. grateful感激的。根据“once she had been rescued”可知溺水的妇女被救起应该是心怀感激。故选D。【55题详解】考查动词词义辨析。句意:Reid对自己和同事在救援行动中发挥的作用感到自豪。A. acted行动;B. had有,得到;C. play

    107、ed玩耍,演奏,播放;D. realized实现,意识。短语play a/the role in 在起到作用,扮演角色。故选C。第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。If you ask me what are the things that people should not do no matter how, the first thing that _56_(come) to my mind will be to postpone todays business to tomorrow. Nothing shoul

    108、d be postponed and nothing can be _57_ (actual) postponed. If you feel the urge _58_(do) a thing, that means there is _59_certain reason for you to do it today, though maybe you still dont know what the reason is. Every now and then you may get _60_ (motivate) by some inspirational stories. But _61_

    109、(chance) are high that you havent really accomplished much although you once felt filled with so much energy to do them, because you didnt take any action. What you really need is not any motivation or energy. What you do need is the _62_ (devote) to take action. When you postpone it, you get old. T

    110、here will not always be a tomorrow _63_ (wait) for you there. Your time is limited. If you dont take the chance to settle what should be settled today while there is still time, sooner _64_ later you will find there will be no time for you to settle _65_you really want to settle. Time is precious. D

    111、ont waste it.【答案】56. comes 57. actually 58. to do 59. a 60. motivated 61. chances 62. devotion 63. waiting 64. or 65. what【解析】本文为议论文,讲述了时间的宝贵,建议我们今天的事情今天完成。【56题详解】考查时态和主谓一致。句意:如果你问我有什么事情是无论如何也不能做的,我能想到的第一件事就是“把今天的事推到明天”。此处为定语从句谓语动词,根据从句谓语动词ask可知,空处谓语动词需用一般现在时,主语that指代 the first thing 为第三人称单数,谓语动词需用c

    112、omes。故填comes。【57题详解】考查副词。句意:没有什么事情应该推迟,实际上也没有什么事情可以推迟。空处需用副词作状语修饰动词 postponed。故填actually。【58题详解】考查动词不定式。句意:如果你感到有做某事的冲动,这意味着你今天有一个特定的理由去做这件事,尽管你可能仍然不知道这个理由是什么。urge to do sth.做某事的冲动,此处需用动词不定式作后置定语修饰名词urge。故填to do。【59题详解】考查冠词。句意同上。空处泛指“一个特定的理由”,需用不定冠词a/an,certain是以辅音音素开头的单词,所以空处需用不定冠词a。故填a。60题详解】考查被动语

    113、态。句意:时不时地,你可能会被一些励志故事激励起来。应用根据空后介词by可知,此处表示被激励,所以此处需用get done,空处需用过去分词motivated。故填motivated。【61题详解】考查名词的数。句意:但你很有可能并没有真正取得什么成就,尽管你曾经觉得自己充满了精力去做这些事情。由空后are可知,空处需用可数名词chance的复数形式chances作主语。故填chances。【62题详解】考查名词。句意:你真正需要的是付诸行动的决心。空处需用名词作表语,devote的名词为devotion“投入”,抽象名词,不可数。故填devotion。【63题详解】考查非谓语动词。句意:不会

    114、永远有明天在那里等着你。本句已有谓语动词,所以空处需用非谓语动词作后置定语修饰名词tomorrow,动词wait与tomorrow之间是主动关系,所以空处需用现在分词waiting作后置定语。故填waiting。【64题详解】考查固定短语。句意:如果你不乘还有时间抓住机会去完成今天应该完成的事情,总有一天你会发现自己已经没有时间去完成想完成的事。sooner or later 迟早,早晚;为固定短语。故填or。【65题详解】考查宾语从句。句意同上。空处需用连接词引导宾语从句,动词settle缺少宾语,指代事物,所以空处需用连接代词what引导宾语从句。故填what。第四部分写作(共两节,满分4

    115、0分)第一节 应用文写作(满分15分)66. 假定你是李华,你所在学校刚刚成立美式橄榄球队,请你给你校美国留学生 Ted写信,邀请他参加并就你们球队训练给一些建议,要点如下:1.球队情况介绍;2.球队训练时间、地点:3.希望他参加并给一些建议。注意:1.词数80左右;2.可以适当增加细节,以使行文连贯。Dear Ted._Yours,Li Hua【答案】One possible version:Dear Ted,I am Li Hua, a student from the school youare studying in. Ourschool has just organized ouro

    116、wn soccer team. As it is the first time that we have tried it, we are lacking in experience. I learned that you come from America and you are good at it. I am writing to ask if you could joinand give ussome advice. We practice every Saturday afternoon from two to six on the school playground.Looking

    117、 forward to your early reply. (83)Yours,Li Hua【解析】【分析】本篇书面表达属于应用文,要求考生给你校美国留学生 Ted写信,邀请他参加学校刚刚成立的美式橄榄球队并就你们球队的训练给一些建议。【详解】第一步:审题体裁:应用文时态:根据提示,时态主要为一般现在时和少量现在完成时。结构:总-分-总法要点:1.球队情况介绍;2.球队训练时间、地点:3.希望他参加并给一些建议。第二步:列提纲 (重点词组)soccer team;the first time that;lack in;come from;be good at;school playground

    118、;look forward to第三步:连词成句1. I am Li Hua, a student from the school you are studying in.2. Our school has just organized our own soccer team.3. As it is the first time that we have tried it, we are lacking in experience.4. I learned that you come from America and you are good at it.5. I am writing to

    119、ask if you could join and give us some advice.6. We practice every Saturday afternoon from two to six on the school playground.根据提示及关键词(组)进行遣词造句,注意主谓一致和时态问题。第四步:连句成篇(衔接词)1.表并列补充关系:and;What is more, Besides, Moreover, Furthermore,In addition(供参考)2.表转折对比关系:However,but(供参考)3.表因果关系:As;【点睛】高分句型1 I am Li

    120、Hua, a student from the school you are studying in.(使用了同位语和省略了that的定语从句)高分句型2 As it is the first time that we have tried it, we are lacking in experience.(使用了由as引导的状语从句)高分句型3 I learned that you come from America and you are good at it.(使用了由that引导的宾语从句和and连接的并列句)第二节读后续写(满分25分)67. 阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语

    121、续写两段,使之构成一篇完整短文。续写的词数应为150左右。At noon that day, I drove back to my house after the performance. Just as I entered the living room, I heard a gentle sound coming from the bedroom upstairsit was the sound of my favorite violin.“Thief!”I dashed upstairs. Sure enough, as expected, a boy of about 12 years

    122、 old was petting my violin. The boy had messy hair and a thin face, his oversized coat seemingly filled with something. At first glance, I found a new pair of shoes missing. It seemed that he was surely a thief.Then, I saw his eyes full of fear and despair. My anger was immediately replaced by a smi

    123、le, I asked, “Are you Mr. Rams nephew, Michael? Im his housekeeper. Two days ago, I heard his nephew living in the countryside will come. It must be you. Youre really like him!”On hearing my words, the boy was first astonished, but then quickly said, “Has my uncle gone out? I think Id better first g

    124、o out for a walk and visit him again in a while.”I nodded and asked the boy who was preparing to put down the violin, “Do you like to play the violin so much?”“Yes, but Im so poor that I cant afford it,” the boy replied.“Then, I give this violin to you.” The boy looked at me questioningly, but he pi

    125、cked up the violin. Going out to the living room, he suddenly saw on the wall my huge color photo I performed in the Sydney Opera House. He involuntarily trembled for a moment and ran out without looking back.I was sure that the boy had understood what happened because no one would decorate the livi

    126、ng room with the housekeepers photo.Paragraph 1:A few years later, I was invited to be a judge at a music competition of senior high school students._Paragraph 2:After the competition, “Michael” ran to me, holding a violin box._【答案】Paragraph 1:A few years later, I was invited to be a judge at a musi

    127、c competition of senior high school students. Fascinated by the gentle sound of one participant, I was wholeheartedly impressed by his wonderful performance and solid strength. As I flicked my eyes up to glance at the performer, I was so astonished to see a thin face, so familiar, yet now lit up wit

    128、h joy and confidence. The “thief”! For an instant, I was amazed that the kindness I offered to cover the boys misconduct would made such a big difference!Paragraph 2:After the competition, “Michael” ran to me, holding a violin box. He asked with a tremble in his voice, with his thin face reddening w

    129、ith excitement, “Sir, do you recognize me? The nephew! Its your kindness that enlightenes my life, so does your violin. Today, I can give back this violin to you without regret.” Tears welled up in my eyes. Never had I anticipated that a tiny white lie would inject such great power into others and c

    130、hange their life.【解析】【分析】本文以人物为线索展开,作者结束表演返回家中,却发现一个大约12岁的头发凌乱、脸庞消瘦的小男孩想要偷走自己心爱的小提琴,他充满恐惧的眼神使得作者不忍责罚他,而是假借一个善意的谎言将小提琴送给了他。但事实上,男孩已经知道作者对他说了一个善意的谎言。【详解】1.段落续写:由第一段首句内容“几年后,我被邀请在一个高中生音乐比赛中担任评委。”,再结合第二段的开头可知,当年的男孩也来参加了比赛,故第一段的内容应该是描写作者认出这个男孩的情景以及男孩在比赛中的表现。由第二段首句内容“比赛结束后,“Michael”拿着一个小提琴盒跑了过来。”可知,第二段应该是

    131、描写男孩感谢作者当年的善举以及作者自身的感悟。2.续写线索:担任评委被音乐吸引认出男孩彼此相认男孩表示感谢作者的感悟3.词汇激活行为类.看:glance at / have a look at.对印象深刻:be impressed by / have a deep impression on.预料:anticipate / expect / foresee情绪类.惊讶:astonished / surprised / amazed.喜悦:joy / pleasure / delight【点睛】高分句型1. As I flicked my eyes up to glance at the performer, I was so astonished to see a thin face, so familiar, yet now lit up with joy and confidence. (由从属连词as引导的时间状语从句)高分句型2. Never had I anticipated that a tiny white lie would inject such great power into others and change their life. (由连接词that引导的宾语从句作anticipated的宾语,且运用了部分倒装)

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:河北省张家口市2020-2021学年高二英语上学期期中试题(含解析).doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-349397.html
    相关资源 更多
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit5Meetingyourancestors含解析新人教版选修8.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit5Meetingyourancestors含解析新人教版选修8.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit5FirstAid含解析新人教版必修5.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit5FirstAid含解析新人教版必修5.docx
  • 吉林省伊通满族自治县第三中学校人教版高中英语必修二课件:UNIT 5 MUSIC READING .ppt吉林省伊通满族自治县第三中学校人教版高中英语必修二课件:UNIT 5 MUSIC READING .ppt
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4WildlifeProtection含解析新人教版必修2.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4WildlifeProtection含解析新人教版必修2.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4Sharing含解析新人教版选修7.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4Sharing含解析新人教版选修7.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4Pygmalion含解析新人教版选修8.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4Pygmalion含解析新人教版选修8.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4Makingthenews含解析新人教版必修5.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4Makingthenews含解析新人教版必修5.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4Earthquakes含解析新人教版必修1.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4Earthquakes含解析新人教版必修1.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4Bodylanguage含解析新人教版必修4.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4Bodylanguage含解析新人教版必修4.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4Astronomythescienceofthestars含解析新人教版必修3.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4Astronomythescienceofthestars含解析新人教版必修3.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit3Underthesea含解析新人教版选修7.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit3Underthesea含解析新人教版选修7.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit3Traveljournal含解析新人教版必修1.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit3Traveljournal含解析新人教版必修1.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit3Lifeinthefuture含解析新人教版必修5.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit3Lifeinthefuture含解析新人教版必修5.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit3Computers含解析新人教版必修2.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit3Computers含解析新人教版必修2.docx
  • 吉林省伊通满族自治县第三中学校人教版高一英语必修一 UNIT 4 EARTHQUAKES-WARMING UP AND READING课件 (共22张PPT) .ppt吉林省伊通满族自治县第三中学校人教版高一英语必修一 UNIT 4 EARTHQUAKES-WARMING UP AND READING课件 (共22张PPT) .ppt
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2Workingtheland含解析新人教版必修4.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2Workingtheland含解析新人教版必修4.docx
  • 吉林省伊通满族自治县第三中学校人教版高一英语必修一 UNIT 3 TRAVEL JOURNAL-LEARNING ABOUT LANGUAGE课件 (共37张PPT) .ppt吉林省伊通满族自治县第三中学校人教版高一英语必修一 UNIT 3 TRAVEL JOURNAL-LEARNING ABOUT LANGUAGE课件 (共37张PPT) .ppt
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2TheUnitedKingdom含解析新人教版必修5.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2TheUnitedKingdom含解析新人教版必修5.docx
  • 吉林省伊通满族自治县第三中学校人教版高一英语必修一 UNIT 2 TRAVEL JOURNAL-GRAMMAR课件 (共40张PPT) .ppt吉林省伊通满族自治县第三中学校人教版高一英语必修一 UNIT 2 TRAVEL JOURNAL-GRAMMAR课件 (共40张PPT) .ppt
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2TheOlympicGames含解析新人教版必修2.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2TheOlympicGames含解析新人教版必修2.docx
  • 吉林省伊通满族自治县第三中学校人教版高一英语必修一 UNIT 1 FRIENDSHIP-READING课件 (共38张PPT) .ppt吉林省伊通满族自治县第三中学校人教版高一英语必修一 UNIT 1 FRIENDSHIP-READING课件 (共38张PPT) .ppt
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2Robots含解析新人教版选修7.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2Robots含解析新人教版选修7.docx
  • 吉林省伊通满族自治县第三中学校人教版高一英语必修一 UNIT 1 FRIENDSHIP-GRAMMAR课件 (共24张PPT) .ppt吉林省伊通满族自治县第三中学校人教版高一英语必修一 UNIT 1 FRIENDSHIP-GRAMMAR课件 (共24张PPT) .ppt
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2Poems含解析新人教版选修6.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2Poems含解析新人教版选修6.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2Healthyeating含解析新人教版必修3.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2Healthyeating含解析新人教版必修3.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2Englisharoundtheworld含解析新人教版必修1.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2Englisharoundtheworld含解析新人教版必修1.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2Cloning含解析新人教版选修8.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2Cloning含解析新人教版选修8.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit1Womenofachievement含解析新人教版必修4.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit1Womenofachievement含解析新人教版必修4.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit1Festivalsaroundtheworld含解析新人教版必修3.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit1Festivalsaroundtheworld含解析新人教版必修3.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1