(安徽专版)2021九年级英语上册 期末综合能力提升练 阅读理解习题课件(新版)牛津版.ppt
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 安徽专版2021九年级英语上册 期末综合能力提升练 阅读理解习题课件新版牛津版 安徽 专版 2021 九年级 英语 上册 期末 综合 能力 提升 阅读 理解 习题 课件 新版 牛津
- 资源描述:
-
1、阅读理解1234123提示:点击进入习题答案呈现CDBBCBDAB4A12345AABDCCA 1.How many kinds of parties are mentioned in the passage?A.Four.B.Five.C.Six.D.Seven.请同学们看点拨训练第82页原文。C【点拨】原文中提到了birthday parties、surprise parties、tea parties、housewarming parties、pajama parties、a prom这6种派对.2.A pajama party is held _.A.at a cinema B.at
2、a restaurantC.at a high school D.at a persons houseD【点拨】根据原文第一段中句子At a pajama party,a group of friends spend the night at a persons house.可知答案。3.What does the underlined word“prom”mean in Chinese?A.开学典礼B.毕业舞会C.成人礼D.放学典礼B【点拨】原句为:If a pajama party is mainly for fun,a prom is no doubt(怀疑)a very importa
3、nt thing in most American schools.根据后文内容The party is usually held near the end of the senior year,the last year of high school,so it is often called the graduation(毕业)dance.可知画线单词指的是一种毕业舞会。4.Whats the best title(题目)for the passage?A.American school lifeB.Pajama parties and promsC.American sleeping h
4、abitsD.Birthday parties and tea partiesB【点拨】阅读原文可知,美国人喜欢举办各种各样的晚会,文章详细介绍了最喜欢的两种晚会。B 1.If Anna wants to remember a long passage,she had better _.A.type it on the computerB.read it aloudC.write it down by handD.do some exercise请同学们看点拨训练第82页原文。C【点拨】根据原文第三段中句子.it is much better to remember the whole thi
5、ng by writing it down by hand.When you read a handwritten text,naturally its easier for your brains to remember the information.可知答案。2.The third tip is mainly about _.A.the advantage of behaving wellB.the advantage of being aloneC.the importance of thinkingD.the importance of keeping healthyB【点拨】根据原
6、文第三个标题下句子By sparing the time for yourself and just being alone for a while,you can have a chance to think and get to know yourself better.可知答案。3.We can learn from the passage that _.A.physical activities help us think betterB.handwriting makes us smartC.being alone helps us know our friends betterD.
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-351698.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
