2021版新高考英语一轮复习Module3BodyLanguageandNonverbalCommunication课后达标检测外研版必修4.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021 新高 英语 一轮 复习 Module3BodyLanguageandNonverbalCommunication 课后 达标 检测 外研版 必修
- 资源描述:
-
1、Module 3 Body Language and Non verbal Communication (建议用时:45分钟).阅读理解A(2020辽宁五校模拟)While the start of a new school year is always exciting, this year was even more so for some elementary school students in Auckland, New Zealand. They became the worlds first kids to be “taught” by a digital teacher. Be
2、fore you start imagining a humanlike robot walking around the classroom, Will is just an avatar(化身) that appears on the students desktops, or smartphone screens, when ordered to come.The autonomous animation(动画制作) platform has been modeled after the human brain and nervous system, allowing it to sho
3、w humanlike behavior. The digital teacher is assigned to teach “Be sustainable with energy”a free program for Auckland elementary schools.Just like the humans it replaced, Will is able to instantly react to the students responses to the topic. Thanks to a webcam and microphone, the avatar not only r
4、esponds to questions the kids may have, but also picks up nonverbal cues(暗示). For instance, if a student smiles at Will, he responds by smiling back. This twoway interaction not only helps attract the students attention, but also allows the programs developers to monitor their involvement, and make
5、changes if needed.Nikhil Ravishankar believes that Willlike avatars could be a novel way to catch the attention of the next generation. He says, “I have a lot of hope in this technology as a means to deliver costeffective, rich, educational experience in the future.”The program, in place since Augus
6、t 2018, has been a great success thus far. Ravishankar says, “What was fascinating to me was the reaction of the children to Will. The way they look at the world is so creative and different, and Will really captured their attention.” However, regardless of how popular it becomes, Will is unlikely t
7、o replace human educators any time soon.【解题导语】新西兰奥克兰的一些小学生成为世界上第一批由数字化老师“教”的孩子。数字化老师Will能和学生积极互动,吸引学生的注意力。1What was special for some elementary school students in Auckland?AA digital teacher taught them.BThey first saw something digital.CThis was the start of a new school year.DThey could get close
8、to smartphone screens.A解析:细节理解题。根据第一段第二句“They became the worlds first kids to be taught by a digital teacher.”可知,他们成为世界上第一批由数字化老师“教”的孩子。由此可知,对奥克兰的一些小学生来说其特别之处在于有一位数字化老师“教”他们。故选A。2What is the benefit of this twoway interaction?AIt can smile back.BIt can use a microphone.CIt can talk any topic for fre
9、e.DIt can change if necessary.D解析:细节理解题。根据第三段最后一句“This twoway interaction not only helps attract the students attention. and make changes if needed.”可知,这种双向的互动不仅有助于吸引学生的注意力,还允许该程序的开发人员监视他们的参与度,并在需要时做出改变。由此可知,这种双向互动的好处就在于其可以在必要的情况下适时进行改变。故选D。3Whats the authors attitude to Wills replacing human educat
10、ors soon?AOptimistic.BDoubtful.CUnclear.DDisapproving.D解析:观点态度题。根据最后一段最后一句“However, regardless of how popular it becomes, Will is unlikely to replace human educators any time soon.”可知,作者认为无论它变得多么受欢迎,Will都不太可能在短期内取代人类教育工作者。由此可推知,D项符合题意。4What might be the best title for the passage?ANew Hightech Contr
11、ibutes to EducationBThe Worlds First Digital Teacher Appears in the ClassroomCThe Worlds First Digital Teacher, a Help to StudentsDNew Zealand Will Replace Teachers in the ClassroomB解析:标题归纳题。本文为新闻报道类文章,第一段交代了文章的中心,即世界上第一个数字化老师走进课堂“教”孩子们,然后文章后面的段落围绕这个中心,交代了具体的上课内容、交流方式及对这种授课方式的看法。故B项最适合作本文标题。B(2020昆明
12、摸底调研)A new study shows that rising levels of planetwarming gases may reduce important nutrients(营养物) in food crops.Researchers studied the effects of carbon dioxide on rice. In the experiment, scientists grew 18 kinds of rice in fields in China and Japan. They set carbon dioxide levels to what scien
13、tists are predicting for our planet by the end of the century. Rice grown under high carbon dioxide conditions had, on average, 13 to 30 percent lower levels of four B vitamins and 10 percent less protein(蛋白质). The crops also had 8 percent less iron and 5 percent less zinc than rice grown under norm
14、al conditions. However, vitamin E levels increased by about 13 percent on average.The researchers said the effects of planetwarming gases would be most severe for the poorest citizens in some of the least developed countries. These people generally eat the most rice and have the least complex diets.
15、 That includes about 600 million people in Indonesia, Cambodia, Myanmar, Bangladesh, Laos and other nations, mainly in Southeast Asia.Other studies have shown that higher temperatures from climate change and weather extremes will reduce food production. And scientists are finding that rising levels
16、of carbon dioxide and other planetwarming gases threaten food quality.Earlier studies showed that wheat, rice, field peas and soybeans grown under high carbon dioxide conditions all had lower levels of protein and minerals. Scientists predicted that almost 150 million people might be at risk of havi
17、ng too little protein or zinc in their diet by 2050.The new study suggests a way to lower the nutritional harm of climate change. That is to grow different forms of rice that can adapt to higher carbon dioxide levels.【解题导语】本文介绍了温室气体减少了粮食作物中的营养物质以及降低气候变化对营养物的损害的方法。5Growing rice under high carbon diox
18、ide conditions may _Aincrease iron in the riceBmake it less nutritiousCcause losses of vitamin EDmake it more deliciousB解析:细节理解题。根据第二段中的“Rice grown under high carbon dioxide conditions had, on average, 13 to 30 percent lower levels.less protein(蛋白质)”可知, B项为正确答案。A、C、D三项的表述均与原文表述不符。6How can people red
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-353373.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
