分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 50

类型(新教材)2021-2022学年译林版英语选择性必修第一册作业课件:单元提升 UNIT 1 FOOD MATTERS .ppt

  • 上传人:a****
  • 文档编号:354884
  • 上传时间:2025-11-28
  • 格式:PPT
  • 页数:50
  • 大小:310.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    新教材2021-2022学年译林版英语选择性必修第一册作业课件:单元提升 UNIT 1FOOD MATTERS 新教材 2021 2022 学年 译林版 英语 选择性 必修 一册 作业 课件 单元
    资源描述:

    1、单元素养提升(一)Unit 1.单词拼写1.Then beat the butter and sugar together until pale and _(奶油色的).2.The dog quickly licked the milk from the _(碟子).3.The fish is too small and too _(咸的).4.Sweetened drinks contain a lot of _(卡路里).5.It is hard to make a profit feeding obese people at an“all-you-can-eat”_(自助餐).6.The

    2、 smell is very familiar to everyone who lives near a _(面包房).creamysaucersaltycaloriesbuffetbakery7.Dont forget to mark the date on the _(包装纸)!8.A small baby has no _(概念)of right and wrong.9.He stood on the _(边缘)of the cliff.10.Michael is a professionally-trained _(厨师).wrapperconceptedgechef.单句语法填空1.

    3、These paints can be used individually or in _(combine).2.The path ran _(gentle)down to the sea.3.The book was published in _(associate)with British Heritage.4.They are now under a great deal of pressure to tighten their airport _(secure).5.I like my _(fry)eggs with soy sauce.6.It was a picture of an

    4、 _(adore)little binationgentlyassociationsecurityfriedadorable7.His personal wealth is _(estimate)at around$100 million.8.The city is a _(mix)of old and new buildings.9.The only thing you would end up _(stimulate)is sales of home safes.10.We must promote originality,inspire creativity and encourage

    5、_(innovate).estimatedmixturestimulatinginnovation.翻译句子1.Call me when you get there,no matter what the time is._2.I take my time waking up,but then I wash up quickly._3.Before you know it,your best friend is leaving for Beijing next week._无论什么时间,你到了那里就给我打电话。我花了一些时间起床,然后很快地洗漱完毕。不知不觉,你最好的朋友下周要动身去北京了。4.

    6、It does my heart good to see the old place being taken care of so well._5.Since her husband died,she has thrown herself into her work._看到故居被照管得这么好,我心里很高兴。自从她丈夫去世后,她一直埋头于自己的工作。.阅读理解A In 2015,researchers from Australias Deakin University published one of the first studies measuring foods physical effe

    7、ct on the left hippocampus(海马体),a seahorse-shaped brain region crucial for memory,learning,and decision making.It is also one of the first areas to shrink in people with Alzheimers disease and other forms of dementia(痴呆).255 people filled out diet surveys and then underwent MRI(磁共振扫描成像)that measured

    8、 their brains.Four years later,they returned for another scan in response to a request from the researchers.The study found that the left hippocampus was bigger and heavier in the healthy eaters than in the unhealthy ones,regardless of age,sex,weight,exercise habits,or general health.That means eati

    9、ng the right foods and skipping the wrong stuff could help protect against declines in thinking and memory that lead to dementia.Healthy eating doesnt just prevent brain decline.It raises scores on thinking and memory tests,according to a study published in March 2019 that tracked 2,621 American wom

    10、en and men for 30 years.“Green leafy vegetables have good effects that may protect both females and males against cognitive(认知的)decline and dementia,”says lead researcher Claire McEvoy,RD,of the Centre for Public Health at Queens University Belfast in Northern Ireland.Even a little healthy food goes

    11、 a long way.According to a 2018 Rush University study that tracked 960 people for 4.7 years,participants who ate just 1.3 extra servings of green leafy vegetables a day showed cognitive abilities similar to those of people 11 years younger.How are these power foods working with your brain cells?Anim

    12、al and test-tube experiments suggest that compounds in healthy diets help new cells make copies of DNA when they divide and multiply.Meanwhile,high-fat,high-sugar processed foods harm brain cells.While food serves as an important brain protector,experts say brain supplements(补品)arent all that effect

    13、ive.Studies show that they dont make brain cells active in a significantly positive way.“Let the buyer be cautious,”says David Hogan,MD,a specialist at the University of Calgary.A study of nootropics(益智药)in the November 2019 Journal of the American Medical Association revealed that the unapproved dr

    14、ugpiracetam(乙酰胺吡咯烷酮)was found in four out of five brands tested,at levels that could cause side effects such as depression.【文章大意】这是一篇说明文。文章主要说明了健康饮食尤其是绿叶蔬菜对大脑的影响可以预防老年痴呆。1.Why did the researchers have the 255 people return for another MRI scan four years later?A.To test whether they had Alzheimers d

    15、isease.B.To see what effects diets had on the left hippocampus.C.To study how they kept healthy in the four years.D.To deepen their research into Alzheimers disease.【解析】选B。细节理解题。根据文章第一段最后一句可知,他们回来是为了再做一次扫描来给实验提供数据,也就是说研究者想看看饮食对左海马体有什么影响。故选B。2.What can we infer from Paragraph 2?A.Healthy eating helps

    16、 to reduce the risk of dementia.B.Unhealthy diet is a major contributing factor in cognitive decline.C.Age and sex have nothing to do with our general health.D.Plant-based diets have greater effects on women than men.【解析】选A。推理判断题。根据文章第二段可知,吃健康的食物是对左侧海马体有积极的影响的,健康的饮食有助于降低患痴呆症的风险。故选A。3.Which of the fo

    17、llowing would David Hogan most probably agree with?A.Brain supplements are as helpful as healthy diets.B.Wed better take brain supplements for convenience.C.We should be careful when taking brain supplements.D.Brain supplements have as many side effects as processed foods.【解析】选C。推理判断题。根据文章最后一段Let th

    18、e buyers be cautious可知,我们在服用大脑补品时应该小心。因为他发现有些药可以导致像抑郁症这样的副作用的。故选C。4.What might be the best title for the passage?A.Yes to Green Leafy VegetablesB.Yes to NootropicsC.No to IntelligenceD.No to Dementia【解析】选A。标题归纳题。根据全文内容可知,本文都在讲健康的饮食尤其是绿叶蔬菜对海马体的积极影响。故选A。BFeeling hungry?Then whats the easiest way to sa

    19、tisfy your hunger?Many of us will reach for a takeaway menu and order some delicious-but possibly unhealthy-food.And our increasingly busy and stressful lives add to our need to buy ready-made food on the go or delivered to home.Eating options are endless,and new technology means we can feed our des

    20、ires at the push of a button.Takeaway delivery apps make ordering food quick andconvenient,and during the epidemic,it provided a lifeline to those stuck at home with nothing to cook or who lacked the skills to prepare a meal for themselves.Its estimated that in the UK alone,people eat three million

    21、takeaway meals a day,and the three biggest delivery apps together offer a choice of 100 dishes from 60,000 restaurants.Its no wonder we are tempted to skip the grocery shopping,bypass the kitchen,and enjoy something that someone else has prepared.But ordering a pizza,a spicy curry or a box of noodle

    22、s,can come at a price both financially and to our health.Eating too much processed and unhealthy fast food has some effect on obesity and the risk of developing certain diseases.A few years ago,BBC Good Food nation survey found that most people ate fast food on average two days per week.But,in the 1

    23、6 to 20-year-old category,one in six ate fast food at least twice a day.Of course,reducing salt,sugar and fat is one way to make takeaway food healthier,as well as offering smaller portion sizes.But the best advice is to find a cooking book and try making your own healthy meal.And if you havent got

    24、time,try ordering a healthier alternative from the menu.【文章大意】本文是说明文。外卖递送应用程序使订购和送外卖变得简单,加上人们生活忙碌紧张使得外卖食品在人们生活中越来越普遍。但从健康方面考虑,外卖食品存在着弊端。最健康的选择是自己做饭,如果没有时间,就尽量点健康的食物。5.What has made ordering and delivering takeaway food easy?A.The fast-pace lifestyle.B.Takeaway delivery apps.C.The coronavirus crisis.

    25、D.Lack of cooking skills.【解析】选B。细节理解题。根据第二段中“外卖递送应用程序让点餐变得又快又方便”和“这三款最大的送餐应用共提供来自6万家餐厅的100道菜的选择”可知外卖递送应用程序使订购和送外卖变得简单,故选B。6.What can be inferred from Paragraph 3?A.Processed food is usually sold at a low price.B.Its unbelievable for people to enjoy fast food.C.Fast food does less harm to the health

    26、of adults.D.The youth consume fast food more frequently.【解析】选D。推理判断题。根据第三段最后一句可知,几年前,BBC美食国度调查发现,大多数人平均每周有两天吃快餐。但是现在,在16到20岁的人群中,六分之一的人每天至少吃两次快餐。通过对比可知现在年轻人吃快餐更频繁。故选D。7.According to the article,how can you eat most healthily?A.Preparing meals yourself.B.Eating in large restaurants.C.Eating takeaway

    27、occasionally.D.Adding vegetables and fruit.【解析】选A。细节理解题。根据最后一段“But the best advice is to find a cooking book and try making your own healthy meal.”可知找一本烹饪书,试着自己做健康的饭菜才是最健康的选择。故选A。8.Whats the text mainly about?A.The popularity of takeaway.B.The necessity of cooking at home.C.The harm caused by takeaw

    28、ay.D.The dilemma takeaway faces.【解析】选D。主旨大意题。第二段第二句说明了外卖递送应用程序使订购和送外卖变得简单,尤其在疫情期间成了部分人的救生索。第三段介绍了常吃外卖食品不健康,但外卖订餐越来越普遍的现状。这些说明了外卖食品的两面性,The dilemma takeaway faces全面概括了文章内容。而其他选项均是文章内容的某一方面,故选D。.阅读填句Most Americans love Chinese food.However,the Chinese food served in most American restaurants is very d

    29、ifferent from the authentic cuisine enjoyed daily by people living in China.1Then many Chinese immigrants had trouble landing a job in America.To make a living,some of them opened restaurants.Over these years,Chinese cuisine has been adapted to reflect Western influences.2The Chinese food found in W

    30、estern restaurants is mainly cooked through frying.Many dishes are cooked using various frying methods.However,traditionalChinese food is rarely cooked through frying.Instead,methodssuch as baking,steaming,boiling and fermenting(发酵)are more commonly used.Another big difference between authentic and

    31、westernized Chinese food is the ingredients used.3Some ingredientslike carrots,onions and tomatoesare not often used in authentic Chinese cooking.In addition,while you can find some Western cuisines that use strange meatslike pig earsmost Western cultures are pretty conservative about the meats they

    32、 consume.Authentic Chinese food,incontrast,uses a wider variety of protein sources,including tofu,snake,chickenfeet,duck blood and many more that Westerners generally wouldnt choose to eat.4Sweet and Sour Chicken,for example,has no equivalent(同 等 物)in traditional Chinese cuisine.Similarly,the fortun

    33、e cookie is a completely American invention.Indeed,there are numerous differences between authentic and westernized Chinese cuisine,but Western palates(味觉)adapt to new flavors easily.5A.The history of westernized Chinese food started in the mid-1800s.B.Westernized Chinese food features vegetables th

    34、at are common in Western cuisines.C.There are so many regions of China,and they all prepare their dishes a little bit differently.D.So it may only be a matter of time before authentic Chinese food becomes popular in America.E.Many of the most popular Chinese dishes in the West are not served in Chin

    35、ese restaurants at all.F.Deep frying food is quick,which is why you can usually get your Chinese food in just a few minutes.G.One of the main differences between authentic and westernized Chinese food lies in cooking methods.【文章大意】本文是一篇说明文。中国菜到了西方以后受到了西方的影响,文章介绍了西化的中国菜和传统中国菜的不同之处。1.【解析】选A。根据空后内容可知,当

    36、时,许多中国移民在美国找不到工作。为了谋生,他们中的一些人开了餐馆。这些年来,中国菜已经适应了西方的影响。因此,A项(西化的中国食物的历史始于19世纪中期)和下文内容相呼应,in the mid-1800s和下文的then相呼应,westernized Chinese food和Western influences相呼应。2.【解析】选G。根据下文的The Chinese food found in Western restaurants is mainly cooked through frying.(西餐厅的中餐主要是油炸的)和traditional Chinese food.Instea

    37、d,methods such as baking,steaming,boiling and fermenting are more commonly used.(中国传统食物更常用烘烤、蒸、煮和发酵等方法。)可知,G项主要说明了正宗中国菜和西化中国菜的区别之一是烹饪方法。G项可以承接下文,且根据下文的Another big difference和选项中One of the main differences相呼应。3.【解析】选B。根据下文可知,一些配料,如胡萝卜、洋葱和西红柿,在正宗的中国菜中并不常用。因此,B项中的vegetables和like carrots,onions and toma

    38、toes相呼应,且语义(西化的中国菜以西餐中常见的蔬菜为特色)承接上下文。4.【解析】选E。根据下文可知,糖醋鸡在中国传统烹饪中就没有类似的食物。因此,E项的语义(许多在西方最受欢迎的中国菜在中国餐馆里根本不存在)可以承接下文,且Sweet and Sour Chicken和the most popular Chinese dishes in the West相呼应,are not served和has no equivalent相呼应。5.【解析】选D。根据前文可知,的确,正宗的中国菜和西化的中国菜有很多不同之处,但是西方人的口味很容易适应新的口味。因此,D项语义(所以,正宗的中国菜在美国流

    39、行也许只是时间问题)与前文是因果关系。.语法填空People will connect to their cultural group through similar foodpatterns.Immigrants often use food as 1._ means of keeping theiridentity.People from different backgrounds eat different food.The areas 2._families live influence food likes and dislikes.Food items themselves hav

    40、e meaning 3.(attach)to them.In many Western countries,a box of chocolate would be viewed as an appropriate gift.The receiver of the gift would react 4.(different)to a gift of cabbages or carrots.In other countries,however,chocolate might be a less appropriate gift.Nations or countries are often link

    41、ed 5.certain food.For example,many people think of Italy when eating pizza.Some families in the United States prefer to eat meat and potatoes.Grits(粗玉米粉)6._(eat)by families in the southern United States.7.(region)food habits do exist,but they also change over time.Families move to other locations,8.

    42、(bring)their food preferences with them.They may use some local 9.(ingredient)to try their old recipes,or experiment with new recipes.Because people and food are mobile,trying to define a countrys culture by what they eat is often 10.(accurate).【文章大意】这是一篇说明文。人们会把相似的饮食模式与他们的文化群体建立联系,但人和食物都是流动的,试图通过人们

    43、吃什么来定义一个国家的文化往往是不准确的。1.【解析】a。考查冠词。句意:移民经常用食物作为保持他们身份的一种手段。结合句意表示“作为一种手段”可知为as a means of.。means首字母是辅音音素。故填a。2.【解析】where。考查定语从句。句意:家庭居住的地区会影响人们对食物的喜恶。此处为定语从句修饰先行词the areas,先行词在从句中作地点状语,应用关系副词where引导。故填where。3.【解析】attached。考查非谓语动词。句意:食物本身也有其自身的意义。分析句子结构可知attach在句中应用非谓语动词形式,与其逻辑主语meaning构成被动关系,应用其过去分词。

    44、故填attached。4.【解析】differently。考查副词。句意:接受礼物的人对卷心菜或胡萝卜的礼物会有不同的反应。修饰动词react应用副词differently,作状语。故填differently。5.【解析】to/with。考查介词。句意:民族或国家经常与某些食物联系在一起。结合句意表示“与联系在一起”可知短语为be linked to/with。故填to/with。6.【解析】are eaten。考查动词时态语态。句意:在美国南部,许多家庭都吃粗玉米粉。陈述的是客观事实,用一般现在时。主语Grits与谓语动词eat构成被动关系,应用一般现在时的被动语态,grits为复数,谓语动

    45、词也应用复数形式。故填are eaten。7.【解析】Regional。考查形容词。句意:区域性饮食习惯确实存在,但它们也会随着时间而改变。修饰后文名词短语food habits应用形容词regional,作定语。句首单词首字母要大写。故填Regional。8.【解析】bringing。考查非谓语动词。句意:家庭搬家时,也会把自己的食物偏好带过去。分析句子结构可知bring在句中应用非谓语动词形式,与其逻辑主语families构成主动关系,设空处应填现在分词作状语。故填bringing。9.【解析】ingredients。考查名词的数。句意:他们可能会用一些当地的食材来尝试他们的旧食谱,也可能

    46、会尝试新的食谱。ingredient为可数名词,由some修饰应用复数。故填ingredients。10.【解析】inaccurate。考查形容词。句意:由于人和食物都是流动的,试图通过人们的饮食来定义一个国家的文化往往是不准确的。根据上文what they eat is often可知应填形容词作表语,且表示“不准确的”应用inaccurate。故填inaccurate。.读后续写阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。Bobby was getting cold sitting out in his backyard in the snow.Bobby d

    47、idnt wear boots;or rather,he didnt own any.The thin sneakers he wore had a few holes in them and they did a poor job of keeping out the cold.Bobby had been in his backyard for about an hour already.Try as he might,he could not come up with an idea for his mothers Christmas gift.He shook his head as

    48、he thought,“This is useless.Even if I do come up with an idea,I dont have any money for a gift.”Wiping tears from his eyes,Bobby started walking down to the street where the shops were.It wasnt easy being six without a father,especially when he needed a man to talk to.Bobby walked from shop to shop,

    49、looking into each decoratedwindow.Everything seemed so beautiful but so out of reach.It was starting to get dark and Bobby reluctantly turned to walk home when suddenly his eyes caught the glimmer(微光)of the setting suns rays reflecting on something on the roadside.He reached down and discovered a sh

    50、iny dime(十分硬币).Never before has anyone felt as wealthy as Bobby did at that moment.As he held his newly-found treasure,warmth spread throughout his entire body and he walked into the first store.His excitement quickly turned cold when salesperson after salesperson told him that he could not buy anyt

    51、hing with only a dime.He saw a flower shop and went inside to wait in line.When the shop owner asked if he could help him,Bobby presented the dime and asked if he could buy one flower for his mothers Christmas gift.The shop owner looked at Bobby and his ten-cent offering.Then he put his hand on Bobb

    52、ys shoulder,saying,“You just wait here and Ill see what I can do for you.”The sound of the door closing as the last customer left pulled Bobby back to reality.All alone in the shop,Bobby began to feel lonely and afraid.注意:续写词数应为150左右。Eventually the shop owner came out and moved to the counter._With

    53、the bunch of beautiful roses in his hands,Bobby backed off and then turned and ran._【参考范文】Eventually the shop owner came out and moved to the counter.There,before Bobbys eyes,lay twelve red roses,with leaves of green and tiny white flowers all tied together with a big silver tape.Bobbys heart sank a

    54、s the owner placed them gently into a long white box.“That will be ten cents,young man.”the shop owner said,reaching out his hand for the dime.Slowly,Bobby moved his hand to give the man his dime.Could this be true?He wondered.With the bunch of beautiful roses in his hands,Bobby backed off and then

    55、turned and ran.Within minutes,he was at home,still breathless.“Look,Mother,what have I got for you?”Bobby called out in the backyard.Mother came out from inside the house.She could hardly believe her eyes upon seeing the beautiful flowers in front of her.“Merry Christmas!”Bobby said and began to tell her everything he had experienced in the flower shop.Tearfully,Mother hugged her son in her arms.Standing in the bitter cold air,they somehow didnt feel cold at all.本课结束

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:(新教材)2021-2022学年译林版英语选择性必修第一册作业课件:单元提升 UNIT 1 FOOD MATTERS .ppt
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-354884.html
    相关资源 更多
  • 北师大版高中英语必修一Unit 1 Lifestylesreading 课件 (共17张PPT).ppt北师大版高中英语必修一Unit 1 Lifestylesreading 课件 (共17张PPT).ppt
  • 北师大版高中英语必修一Unit 1 Lifestyles Warm-up 课件 (共38张PPT).ppt北师大版高中英语必修一Unit 1 Lifestyles Warm-up 课件 (共38张PPT).ppt
  • 北师大版高中英语必修一Unit 1 Lifestyles Language points课件 (共16张PPT).ppt北师大版高中英语必修一Unit 1 Lifestyles Language points课件 (共16张PPT).ppt
  • 北师大版高中英语必修一Unit 1 Lifestylesreading 课件 (共22张PPT).ppt北师大版高中英语必修一Unit 1 Lifestylesreading 课件 (共22张PPT).ppt
  • 北师大版高中英语必修一Unit 1《Lifestyles Lesson 2 Relaxing.》 课件 (共29张PPT).ppt北师大版高中英语必修一Unit 1《Lifestyles Lesson 2 Relaxing.》 课件 (共29张PPT).ppt
  • 北师大版高中英语必修一Unit 1Lifestyles《Warm-up》 课件 (共57张PPT).ppt北师大版高中英语必修一Unit 1Lifestyles《Warm-up》 课件 (共57张PPT).ppt
  • 北师大版高中英语必修一Unit 1Lifestyles《Warm-up》 课件 (共39张PPT).ppt北师大版高中英语必修一Unit 1Lifestyles《Warm-up》 课件 (共39张PPT).ppt
  • 北师大版高中英语必修一Unit 1Lifestyles《Warm-up》 课件 (共29张PPT).ppt北师大版高中英语必修一Unit 1Lifestyles《Warm-up》 课件 (共29张PPT).ppt
  • 北师大版高中英语必修一Sentence Analysis 全单元教学课件 (共78张PPT).ppt北师大版高中英语必修一Sentence Analysis 全单元教学课件 (共78张PPT).ppt
  • 北师大版高中英语必修一 Unit 1《定语从句》(共21张PPT).ppt北师大版高中英语必修一 Unit 1《定语从句》(共21张PPT).ppt
  • 北师大版高中英语必修一 Unit 1《English Tea And Coffee Cultur》(共23张PPT).ppt北师大版高中英语必修一 Unit 1《English Tea And Coffee Cultur》(共23张PPT).ppt
  • 北师大版高中英语复习 高三书面表达专项训练(共34张PPT).ppt北师大版高中英语复习 高三书面表达专项训练(共34张PPT).ppt
  • 北师大版高中英语 必修一 Unit 1 lesson 1教学课件 (共45张PPT).ppt北师大版高中英语 必修一 Unit 1 lesson 1教学课件 (共45张PPT).ppt
  • 北师大版高中英语 Module 2 unit 5 lesson 3 Experiment in Folk教学课件 (共16张PPT).ppt北师大版高中英语 Module 2 unit 5 lesson 3 Experiment in Folk教学课件 (共16张PPT).ppt
  • 体育英语之马拉松的历史.doc体育英语之马拉松的历史.doc
  • 2020-2021学年北师大版八年级英语下册课时练习Unit 2 Communication Lesson 6 The Texting Generation(第二课时).docx2020-2021学年北师大版八年级英语下册课时练习Unit 2 Communication Lesson 6 The Texting Generation(第二课时).docx
  • 北师大版高一英语必修二课件:unit6 Design Lesson4 (共50张PPT).ppt北师大版高一英语必修二课件:unit6 Design Lesson4 (共50张PPT).ppt
  • 北师大版高一英语必修二课件:unit6 Design Lesson 3 (共88张PPT).ppt北师大版高一英语必修二课件:unit6 Design Lesson 3 (共88张PPT).ppt
  • 北师大版高一英语必修二课件:unit6 Design Lesson 2 (共39张PPT).ppt北师大版高一英语必修二课件:unit6 Design Lesson 2 (共39张PPT).ppt
  • 北师大版高一英语必修二课件:unit6 Design Lesson 1 (共54张PPT).ppt北师大版高一英语必修二课件:unit6 Design Lesson 1 (共54张PPT).ppt
  • 北师大版高一英语必修二课件:unit6 Communication Workshop (共19张PPT).ppt北师大版高一英语必修二课件:unit6 Communication Workshop (共19张PPT).ppt
  • 北师大版高一英语必修二课件:unit5 Rhythm warm-up (共16张PPT).ppt北师大版高一英语必修二课件:unit5 Rhythm warm-up (共16张PPT).ppt
  • 北师大版高一英语必修二课件:unit5 Rhythm Lesson3 (共44张PPT).ppt北师大版高一英语必修二课件:unit5 Rhythm Lesson3 (共44张PPT).ppt
  • 北师大版高一英语必修二课件:unit5 Rhythm Lesson1 (共80张PPT).ppt北师大版高一英语必修二课件:unit5 Rhythm Lesson1 (共80张PPT).ppt
  • 北师大版高一英语必修二课件:unit5 Communication Workshop (共16张PPT).ppt北师大版高一英语必修二课件:unit5 Communication Workshop (共16张PPT).ppt
  • 北师大版高一英语必修二课件:unit4 Cyberspace Warm-up (共24张PPT).ppt北师大版高一英语必修二课件:unit4 Cyberspace Warm-up (共24张PPT).ppt
  • 北师大版高一英语必修二课件:unit4 Cyberspace Lesson4 (共21张PPT).ppt北师大版高一英语必修二课件:unit4 Cyberspace Lesson4 (共21张PPT).ppt
  • 北师大版高一英语必修二课件:unit4 Cyberspace Lesson3 (共60张PPT).ppt北师大版高一英语必修二课件:unit4 Cyberspace Lesson3 (共60张PPT).ppt
  • 北师大版高一英语必修二课件:unit4 Cyberspace Lesson2 (共21张PPT).ppt北师大版高一英语必修二课件:unit4 Cyberspace Lesson2 (共21张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1