2021版高考英语大一轮复习 Unit 4 Making the news练习 新人教版必修5.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021版高考英语大一轮复习 Unit Making the news练习 新人教版必修5 2021 高考 英语 一轮 复习 news 练习 新人 必修
- 资源描述:
-
1、Unit 4Making the news.阅读AKristen Adamczyk,20,doesnt have a drivers license.In fact,she grew up in a neighborhood in the US where she didnt need a car to get around.In high school,Adamczyk took the bus and subway.Now,as an incoming university junior,she usually travels by subway or on foot.“I dont re
2、ally feel like I need (a license),”Adamczyk said.“When Im traveling around the city,its more convenient not to have a car.”Adamczyk represents a trend(趋势) among young adults in the US who delay(推迟)or choose to forgo(放弃)getting their drivers license.The percentage of 16-year-olds with a license in th
3、e US decreased from 46.2 percent in 1983 to 24.5 percent in 2014,according to a 2016 study by the University of Michigan.Some young people say they just dont need a car,while others worry about accidents.For new drivers,safety is a reasonable concern.The fatal(致命的) crash rate per mile for teenage dr
4、ivers is nearly three times the rate for drivers aged 20 and over,and the rate for 16- and 17-year-olds is almost twice the rate for drivers aged 18 and 19 years old.“Older(people) tend to be more mature and have other experiences that they can bring to the driving context that allow them to learn m
5、ore quickly,”said Bruce Gordon Simons-Morton,an investigator(调查人) at the National Institute of Child Health and Human Development.Fear didnt stop Ruby Garden,18,who couldnt wait to get her learners permit when she turned 16.After failing her drivers test twice,she passed on the third try and got her
6、 license a few months before her 17th birthday.Garden doesnt drive often,but she saw getting her license as “the next step in ensuring the independence I wanted at the time.”She admitted she sometimes feels nervous behind the wheel when she is carrying a lot of passengers.Indeed,some states even lim
7、it the number of passengers young drivers can transport when they first get their licenses,recognizing the added distraction that passengers can cause.To help teenagers get over their fears,Cami Winkelspecht,director of psychology at the Nemours/Alfred I.duPont Hospital for Children,recommends gradu
8、al exposure to driving.“I think having a plan,talking about it,and understanding what your childs fears and thoughts about(driving) are is important,”Winkelspecht said.1.Why did the author mention Adamczyks experience?A.To explain why she doesnt want to drive.B.To explain why young Americans are afr
9、aid of driving.C.To suggest driving is not necessarily needed in daily life.D.To show driving is not so popular among US young people nowadays.2.The statistics in Paragraph 6 aim to show that .A.young drivers tend to drive at high speedB.people drive at an earlier age nowadaysC.traffic accidents are
10、 caused mostly by young driversD.young drivers are more likely to cause accidents3.Garden couldnt wait to get a drivers license mainly because she thinks .A.its cool to drive like an adultB.its a sign of independenceC.its convenient for her to drive to schoolD.she wants to overcome her fear of drivi
11、ng4.What did Winkelspecht advise young drivers to do to deal with their fears?A.Expose themselves to driving as much as possible.B.Drive accompanied by an older driver.C.Make a driving plan and practice it gradually.D.Limit the number of passengers they carry.语篇解读:本文主要介绍了美国年轻人不愿意开车的原因。答案及剖析:1.D细节理解题
12、。根据第四段第一句“Adamczyk represents a trend(趋势) among young adults in the US who delay(推迟)or choose to forgo(放弃)getting their drivers license.”可知,D项符合题意。2.D细节理解题。根据第六段第二句“The fatal(致命的) crash rate per mile for teenage drivers is nearly three times the rate for drivers aged 20”可知,D项符合题意。3.B细节理解题。根据第九段“but
13、she saw getting her license as the next step in ensuring the independence I wanted at the time.”可知,B项符合题意。4.C细节理解题。根据倒数第二段“.recommends gradual exposure to driving.”可知,C项符合题意。BWhats small, buzzes here and there and visits flowers? If you said bees or hummingbirds, you got it.You wouldnt be the first
14、if you mixed the two up.Now a group of researchers even say we should embrace our history of considering the two together in the same group.The way scientists study bees could help them study hummingbird behavior, too.Scientists first compared the two back in the 1970s when studying how animals sear
15、ch for food.The idea is that animals use a kind of math to make choices in order to minimize the work it takes to earn maximum rewards.Researchers at the time focused on movement rules, like the order in which they visited flowers, and where flowers were located relative to others.It was “almost lik
16、e an algorithm(算法)” for efficient searching, said David Pritchard, a biologist at the University of St.Andrews in Scotland.Hummingbirds and bees had similar solutions.As the field of animal cognition(认知) appeared, hummingbird and bee research parted.Neuroscientists and behavioral ecologists develope
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-357740.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
2022八年级英语下册 Unit 4 The Internet Connects Us Lesson 21 Books or Computers习题课件 (新版)冀教版.pptx
