分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 81

类型高一英语课时讲练通课件:综合质量评估(北师大版必修3).ppt

  • 上传人:a****
  • 文档编号:359993
  • 上传时间:2025-11-28
  • 格式:PPT
  • 页数:81
  • 大小:2.34MB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    英语 课时 讲练通 课件 综合 质量 评估 北师大 必修
    资源描述:

    1、Units 79(120分钟150分)第卷(选择题).单项填空(共15小题;每小题1分,满分15分)21.The driver was at_ loss when_ word came that he was forbidden to drive for speeding.A.a;the B./;/C.the;the D.a;/【解析】选D。at a loss是固定短语,表示“茫然”或者“不知所措”。第二个空的word指的是消息,不需要加冠词。22.I am sorry,your name just_ me.A.escaped B.forgotC.slipped D.left【解析】选A。es

    2、caped意思是“被忘掉”,物作主语。B项的主语应为人。此句表示的意思是“我忘了你的名字”。23.He risked_ and put to death to help the innocent people escape.A.to be caught B.being caughtC.to catch D.catching【解析】选B。risk后直接加宾语用doing的形式,此处he和catch之间是被动关系,所以用being done作宾语。24.You look fed up.Of course.I_ to his boring lecture all the morning.A.had

    3、been listening B.had listened C.have been listening D.have listened【解析】选C。此处强调的是整件事情对于说话人心情的影响,所以用现在时比较好。因为想要强调这个动作的持续,所以可以用现在完成进行时。25.He is on a_ to the other side of the Pacific Ocean.I am worried that he may get seasick.A.journey B.trip C.voyage D.travel【解析】选C。这四个词都有旅行的意思,但只有voyage特指海上航行。这里指的是海上的

    4、航行,所以用C。26.During the war lots of families_ and a large number of people became homeless.A.broke up B.broke awayC.broke off D.broke out【解析】选A。break up指的是分开,B指的是挣脱,C可以指中断,D指爆发。根据句意,A正确。27.We finally bought a house,_ about seven feet by ten.A.measured B.measuringC.is measured D.measures【解析】选B。本空需填动词的非

    5、谓语的形式,排除C、D。房子量起来有多大指的是它的特征,不需要被动。28.Its unfair!You sit there,listening to me,_ I stand here,teaching you.A.as B.when C.while D.since【解析】选C。while连词,表示一种对比,其他词无此用法。29.Great changes have taken place in that village.It is no longer_ it was 10 years ago,_it was so poor.A.what;when B.that;whichC.what;whi

    6、ch D.which;that【解析】选A。what引导表语从句并在从句中作成分;when引导非限制性定语从句。30.Here is the dictionary,_ help you will learn better.A.with whose B.with itsC.under whose D.whose【解析】选A。“在的帮助下”应使用短语with ones help,此处又是一个定语从句,所以选A。31.We were about to climb up to the top of the mountain_ it began to rain heavily.A.as B.while

    7、C.when D.since【解析】选C。when表示一个突发的状况。本题考查固定句型:sb.be about to do sth.when.表示“某人正要这时(忽然)”。32.To show what courage is and to set an example_ his children,he set sail_ the desert island alone.A.to;to B.for;forC.for;to D.to;for【解析】选D。set an example to为树立榜样;set sail for启程去。33.After staying in hospital for l

    8、ong,the patient was advised to go to the seaside to_ his health.A.take up B.pick up C.carry up D.make up【解析】选B。考查动词短语辨析。句意为:这位病人在医院住了很长一段时间后,被建议去海边疗养。pick up在此表示恢复,好转;take up占据,从事;carry up继续;make up构成,编造。34.Although she is very busy every day,she made_ a rule to read at least a book a month.A.this B

    9、.that C.one D.it【解析】选D。it在此处作形式宾语,真正的宾语是后面的to read.。35.I am going to take the entrance examination of Xiamen University._.A.Why not Hong Kong?B.Good luck!C.Congratulations!D.Take it easy!【解析】选B。由语境知前面的人提到自己将要考厦门大学,故后面的人应该是要祝他好运。故选B。.完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)When I was a boy,every holiday that I had

    10、seemed wonderful.My36 took me by train or by car to a hotel by the37.All day,I seem to remember,I38 on the sands with strange39 children.We made houses and gardens,and40 the tide destroy them.When the tide went out,we41 over the rocks and looked down at the fish in the rock-pools.In those days the42

    11、 seemed to shine always brightly43 the water was always warm.Sometimes we left beach andwalked in the country,44 ruined houses and dark woods and climbing trees.There were 45 in ones pockets or good places where one could46 ice creams.Each day seemed a lifetime.Although I am now thirty-five years ol

    12、d,my idea of a good47 is much the same as it was.I48 like the sun and warm sands and the sound of49 beating the rocks.I no longer wish to50 any sand houses or sand gardens,and I dislike sweets.51,I love the sea and often feel sand running through my fingers.Sometimes I 52 what myideal(理想的)holiday wi

    13、ll be like when I am53.All I want to do then,perhaps,will be to lie in bed,reading books about54 who make houses and gardens with sands,who watch the incoming tide,who make themselves55 on too many ice creams.36.A.teacher B.parentsC.nurse D.younger sister【解析】选B。根据上下文,小的时候是由父母陪伴去度假的。37.A.sea B.lake C

    14、.mountain D.river【解析】选A。下文提到beach,所以应该是到海边。38.A.played B.slept C.sat D.stood【解析】选A。sands在这里指的是沙滩。所以作者应该是在沙滩上和陌生的兴奋的小孩子们玩耍。39.A.moving B.excitingC.anxious D.nervous【解析】选B。根据语境和常识,在沙滩玩的孩子应是很兴奋的。40.A.made B.broughtC.watched D.heard【解析】选C。他们用沙子堆成房子和花园,然后看着潮水把它们冲毁。41.A.rolled B.jumped C.turned D.climbed【

    15、解析】选D。小孩子们应该是爬上那些岩石。后一句也提到他们往下看岩石缝中的那些鱼。42.A.light B.sun C.moon D.lamp【解析】选B。后面的动词是shine,所以这里的主语是太阳。43.A.and B.yet C.but D.or【解析】选A。前后是并列关系。44.A.exploring B.examiningC.repairing D.measuring【解析】选A。对于孩童而言,去看那些废弃毁坏的房子是一种“探索”,B选项侧重的是检查,C是修补,D是测量。45.A.sweets B.sandC.ice creams D.money【解析】选A。孩子们口袋中装的应该是糖果

    16、,之所以不是沙子或者钱,是因为前面用的动词是were,所以后面跟的是个复数的名词。46.A.make B.sell C.buy D.offer【解析】选C。前面的主语one指的是小孩子们,所以这里是他们可以买冰淇淋的地方。47.A.house B.holiday C.garden D.tide【解析】选B。对应前文。48.A.hardly B.almost C.still D.perhaps【解析】选C。仍然很喜欢。对应前文。49.A.waves B.tides C.hands D.feet【解析】选A。对应前文,是浪打击岩石的声音。tides不会搭配动词beat。50.A.destroy B

    17、.fix C.use D.build【解析】选D。与前文相关,在这个年纪,作者已经不想再去堆沙堆了。51.A.But B.HoweverC.Otherwise D.Besides【解析】选B。前后是一个转折的关系,but与however都表转折,但but之后不用逗号,而however位于句首时,常加逗号,所以用however。52.A.wonder B.feel C.understand D.believe【解析】A。wonder是好奇,或者想知道。在这里作者描述的并不是已发生的,所以应该是想知道年老时理想的假期会是什么样的。53.A.strong B.weak C.young D.old【解

    18、析】选D。联系上下文。前文讲述小时候,后文描述的是作者畅想年老时的情形,故用old。54.A.children B.boysC.girls D.grown-ups【解析】选A。后面的定语所提的事情明显是小孩子所为,故用children。55.A.happy B.tired C.sad D.sick【解析】选D。吃太多的冰淇淋,所以会病倒。.阅读理解(共20小题;每小题2分,满分40分)(A)2010湛江高一检测Good health is the most valuable thing a person can have,but one cannot take good health for

    19、granted.It is important to remember that the body needs proper care in order to be healthy.There are three things that a person can do to help stay in good shape:eat right food,get enough sleep,and exercise regularly.Proper nutrition(营养)is important for good health.Your body cannot work well unless

    20、it receives the proper kind of“fuel”.Dont eat too much food with lots of sugar and fat.Eat plenty of foods high in protein(蛋白质),like meat,fish,eggs and nuts.Vegetables and fruits are very important because they provide necessary vitamins(维 他 命)and minerals.However,dont overeat.It is not helpful to b

    21、e overweight.Getting the proper amount of sleep is also important.If you dont get enough sleep,you will feel tired and easily get angry.You have no energy.Over a long period a little amountof sleep may even result in a change of personality.Be sure to allow yourself from seven to nine hours of sleep

    22、 each night.If you do,your body will feel strong and refreshed,and your mind will be sharp.Finally,get plenty of exercise.Exercise firms the body,strengthens the muscles,and prevents you from gaining weight.It also improves your heart and lungs.If you follow a regular exercise program,you will proba

    23、bly increase your life-span(寿命).Any kind of exercise is good.Most sports are excellent for keeping the body in good shape:basketball,swimming,bicycling,running and so on are good examples.Sports are not only good for your body,but also enjoyable and interesting.If everybody were to eat the right foo

    24、ds,get plenty of sleep and exercise regularly,the world would be a happier and healthier place.We would all live to be much older and wiser.56.In order to keep good health,_.A.we should eat a lot of sweets B.one needs a large amount of fatC.people should eat according to the foods nutritionD.we must

    25、 try to sleep now and then【解析】选C。细节理解题。文章第二段有提到。A、B、D的说法均有错误。57.Eating more and sleeping less_.A.can keep healthyB.is no good for youC.gets you more energy D.will keep your personality【解析】选B。推理判断题。从第二、三段的描述可以看出。学生可能会因为粗心对题干产生错误的理解。58.The writer explains_ in this passage.A.how to eatB.the importance

    26、of doing exerciseC.how to keep healthy D.what to eat【解析】选C。主旨大意题。从第一段可以看出,文章从eat right food,get enough sleep,and exercise regularly这三个方面来阐述keep in good shape。59.The title of the article should be_.A.Eating and Exercising B.How Vitamins Work in Mans BodyC.Staying Healthy D.Sleeping Well【解析】选C。主旨大意题。A

    27、、B、D三项均只说明了本文的某一部分,不能作为标题。文章针对的就是保持健康的话题。(B)The Internet has become part of teenage lifeTheres a report on 3375 students aged from 10 to 18 in seven Chinese citiesIt says that 38 percent of them believe they often use the InternetWhile most of them get useful information and use the Internet to help

    28、 in their studies,some are not using it in a good wayMany are playing online games too muchA few even visit web sites they should not look atBad things can happen if young people spend too much time on the InternetIn order to help young people use the Internet in a good way,a textbook on good Intern

    29、et behavior has started to be used in some Shanghai middle schools this termIt uses real examples to teach students all about good ways of using the InternetIt gives useful advice such as its good to read news or find helpful information to studySome students also make online friendsBut if you are m

    30、eeting a friend offline,let your parents knowTeachers and parents all think the book is a very good ideaIt will teach students how to be a good person in the online worldIt will be a guide for teens to use the Internet and keep students away from bad sites60The underlined word“it”means_Athe book Bre

    31、portCthe Internet Duseful information【解析】选C。词义猜测题。it在这里指代的是前文的某个名词 性 概 念,根 据 搭 配 的 动 词 use以 及 前 后 的 关 系 是 让 步(while),所以这里指的是对网络的利用。61From the report,about _ students between 1018 years old in the seven cities use the Internet oftenA3 375 B1 280C2 100 D3 000【解析】选B。细节理解题。通过简单计算总共有3375个学生参与了调查,其中有38%的人

    32、经常使用,所以两个数字相乘,得出B的答案。62What do most of the students do on the Internet?ATo make online friendsBTo play online gamesCTo get useful information to help in their studiesDTo visit web sites they should not look at【解析】选C。细节理解题。从文章的第一段的第四句可以看出。63Why do teachers and parents think the book is a good idea?AB

    33、ecause it helps with the students studiesBBecause it gives useful information for studyingCBecause it is used in Shanghai middle schoolsDBecause it teaches students how to be a good person in the online world【解析】选D。细节理解题。文章最后一段的第二句。(C)Its 2035.You have a job,a family and youre about 40 years old!Wel

    34、come to your future life.Getting ready for work,you pause in front of the mirror.“Turn red,”you say.Your shirt changes from sky blue to deep red.Tiny preprogrammed electronics(智能电子元件)are rearranged in your shirt to change its color.Looking into the mirror,you find it hard to believe youre 40.You loo

    35、k much younger.With amazing advances in medicine,people in your generation may live to be 150 years old.Youre not even middle-aged!As you go into the kitchen and prepare to pour your breakfast cereal into a bowl,you hear,“To lose weight,you shouldnt eat that.”from your shoes.They read the tiny elect

    36、ronic code(电子源码)on the cereal box to find out the nutrition details.You decide to listen to your shoes.“Kitchen,what can I have for breakfast?”A list of possible foods appears on the counter as the kitchen checks its food supplies.“Ready for your trip to space?”you ask your son and daughter.In 2005

    37、only specially trained astronauts went into space-and very few of them.Today anyone can go to space forday trips or longer vacations.Your best friend even works in space.Handing your children three strawberries each,you add,“The doctor said you need these for space travel.”Thanks to medical advances

    38、,vaccination shots(防疫针)are a thing of the past.Ordinary foods contain special vaccines.With the berries in their mouths,the kids head for the front door.Its time for you to go to work.Your car checks your fingerprints and unlocks the doors.“My office,Autopilot.”you command.Your car drives itself dow

    39、n the road and movessmoothly into traffic on the highway.You sit back and unroll your e-newspaper.The latest news downloads and fills the viewer.Looking through the pages,you watch the news as video film rather than read it.64.What changed the color of your shirt?A.The mirror.B.The shirt itself.C.Th

    40、e counter.D.The medicine.【解析】选B。细节理解题。文章第二段的第三、四句可以得出答案。65.How do the shoes know that you shouldnt eat the breakfast cereal?A.By pouring the breakfast into a bowl.B.By listening to the doctors advice.C.By testing the food supplies in the kitchen.D.By checking the nutrition details of the food.【解析】选D

    41、。细节理解题。文章第三段的第二句有解释。这里,需要把这个长句They read the tiny electronic code on the cereal box to find out the nutrition details给学生分析一下。66.The strawberries the children eat serve as_.A.breakfast B.lunchC.vaccines D.nutrition【解析】选C。推理判断题。文章倒数第二段提到医生说这次旅行需要这些草莓,而紧接着又提到医药的进步使得预防针成为过去的事情,Ordinary foods contain spec

    42、ial vaccines.所以选C。67.How is the text organized?A.In order of time.B.In order of frequency.C.In order of preference.D.In order of importance.【解析】选A。逻辑结构题。文章按照一个人从起床到上班的过程而写,所以应该是按时间的顺序。(D)Friends and BuddiesThis program is planned for teenagers who have special needs with the goal of meeting within a

    43、 community with other peers(同龄人).The purpose of the program is that it will lead to a better understanding of friendships.Gym,Swim,Surprise Guest,and Pizza are included.Ages 1218,numbers of members are limited.Contact:Gloria Bass.This program is held 2 Fridays per month.Fees:$65/$85 Club Saturday Sw

    44、imThis program is available to anyone aged 514 who is challenged by mental,physical,or emotional trouble.The program will be held each Saturday afternoon,12:0012:30 pm or 12:301:00 pm.Fees:$13 6/$260Sibshops(Ages 1013)Sibshops is a program for siblings(兄弟姊妹)of children with challenges.It includes gr

    45、oup activities and talk treatment ways with the focus on improving sibling relationships and whole family happiness.Location:Hope Church,Wilton CT.Wednesday:4:005:00 pm.Fees:$50/$65 Banana SplitsBanana Splits is an educational support group for children in family trouble.Children aged 913 will have

    46、the opportunity to meet other children whose parents have separated or divorced,learn to recognize feelings,think of healthy coping skills and have a place to share their struggles through verbal(语言的),physical,and artistic experiences.Location:Hope Church,Wilton CT.Tuesday:4:305:30 pm.Fees:$50/$6568

    47、.Activities on how to lead to a better understanding of friendships are held_.A.2 Fridays per monthB.2:0012:30 or 12:301:00,Saturday afternoonC.4:005:00 pm,WednesdayD.4:305:30 pm,Tuesday【解析】选A。细节理解题。在第一段的倒数第二句有提及时间。69.If you go to Sibshops(Ages 1013),you can_.A.meet with other peersB.solve your ment

    48、al problemC.improve sibling relationshipsD.think of healthy coping skills【解析】选C。细节理解题。在Sibshops下面的第二句。70.Which of the following is TRUE according to the four passages?A.They are all in the same place.B.They are all free of charge.C.They all hold activities each week.D.They are all intended for child

    49、ren.【解析】选D。推理判断题。从对各个活动的比较可以看出。71.The purpose of this passage is to_.A.help children deal with their troubleB.encourage children to be happy and braveC.list some problems children meet withD.advertise some programs for children【解析】选D。主旨大意题。文章介绍了针对孩子的一些课程项目,主要的目的是为了做广告。(E)2010长沙高一检测As a result of pol

    50、lution,Lake Erie,on the borders of the USA and Canada,is now without any living things.Pollution in water is not simply a matter of“poisons”killing large numbers of fish overnight.Very often the effects of pollution are not noticed for many months or years because the first organisms(生物体)to be affec

    51、ted are either plants or plankton(浮游生物).But these organisms are the food of fish and birds and other creatures.When this food disappears,the fish and birds die too.In this way a whole food chain can be wiped out,and its not until dead fish and water birds are seen at the rivers edge or on the seasho

    52、re that people realize what is happening.Where do the substances which pollute the water come from?There are two main sources of sewage(下水道污物)and industrial waste.As more detergent(洗涤剂)is used in the home,so more of it is finally put into our rivers,lakes and seas.Detergents harm water birds,dissolv

    53、ing the natural substances which keep their feathers water-proof(防水).Sewage itself,if not properly treated,makes the water dirty and prevents all forms of life in rivers and the seas from receiving the oxygen they need.Industrial waste is even more harmful as there are many highly poisonous things i

    54、n it,such as copper and lead.So,if we want to stop this pollution,the answer is simple:sewage and industrial waste must be made clear before flowing into the water.It may already be too late to save some rivers and lakes,but others can still be saved if the correct action is taken at once.72.Polluti

    55、on of water is noticed_.A.when the first organisms are affectedB.when a good many fish and birds dieC.when poisonous things are poured into waterD.as soon as the balance of nature is destroyed【解析】选B。细节理解题。文章第二段的最后一句提到:直到死的鱼和其他水鸟的尸体出现在河边或者海岸时人们才意识到发生了什么事。73.The living things die because there is no_

    56、in the lake or river.A.water B.fishC.poison D.oxygen【解析】选D。细节理解题。文章倒数第二段的第五句。74.Which of the following is harmful according to the passage?A.Organisms.B.Plants and plankton in the water.C.Waste water from cleaning.D.Industrial waste made clear before flowing into the water.【解析】选C。推理判断题。从文章倒数第二段的描述中可

    57、以看出。75.The way to stop water pollution is to_.A.realize the serious situation clearlyB.put oxygen into the riverC.make the waste material harmless before flowing into the waterD.make special room in the sea for our rubbish【解析】选C。细节理解题。最后一段的第一行和第二行。第卷(非选择题).书面表达(共1题,满分35分)2010厦门高一检测Smith先生是一位加拿大籍教师,今

    58、天他给你们做了一个讲座,介绍了有关加拿大的情况。请你根据Smith先生的讲座,写一篇报告,向全校同学介绍加拿大的有关情况。词数100左右。要点包括:1.加拿大约占世界四分之一陆地面积,是世界第二大国;2.人口稀少,全国人口约3 200万,居民主要讲法语和英语;3.气候区域差别很大;4.多湖泊,淡水资源丰富;5.丰富的森林资源,是世界最大纸张出口国。_【参考答案】Today Mr Smith,from Canada gave us a lecture about his country.As the second largest country in the world,Canada cover

    59、s about a quarter of the worlds land area.But its population is very small,about 32 million.People in Canada mainly speak French and English.The weather in Canada is quite different from area to area.There are many lakes in Canada,which supply it with one third of the worlds fresh water.Canada also

    60、has many forests,which make it the biggest producer of paper in the world.Besides,Canada also has lots of beautiful scenery.【备选题】短文填词(共10小题;每小题1分,满分10分)阅读下面短文,根据以下提示:1)汉语提示;2)首字母提示;3)语境提示,在每个空格内填入一个适当的英语单词,并将该词完整地写在右边相对应的横线上。所填单词要求意义准确、拼写正确。It is important and necessary for us to be good students.Bu

    61、t how can we become good students?In my1._ those who are strict with t and in their studies can2._be considered as good students those with bad3._ behaviors of smoking,drinking or being a from classes4._without any reason are admitted to be bad ones.B5._good students,we should showto our teachers an

    62、d the6._elderly and be ready to help others.Besides,we must o 7._the school regulations,and try not to form the bad habits,suchas being沉迷于)to playing computer games,telling8._lies and teasing and bulling the(弱者).9._ In a word,good students are alwaystheir best to10._make constant progress so that they can achieve their goals.答案:1.opinion 2.themselves 3.while 4.absent 5.Being 6.respect 7.obey 8.addicted 9.weak 10.trying/doing

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:高一英语课时讲练通课件:综合质量评估(北师大版必修3).ppt
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-359993.html
    相关资源 更多
  • 四年级上册英语课件-Lesson 3 Coat and Scarf|冀教版(三起) (共25张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 3 Coat and Scarf|冀教版(三起) (共25张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 What a day! (Checkout time)译林版(三起).doc六年级上册英语教案Unit 2 What a day! (Checkout time)译林版(三起).doc
  • 四年级上册英语课件-lesson 2 what’s the missing number? ∣川教版(三年级起点)(19张ppt) (共16张PPT).ppt四年级上册英语课件-lesson 2 what’s the missing number? ∣川教版(三年级起点)(19张ppt) (共16张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 Ways to go to school人教.doc六年级上册英语教案Unit 2 Ways to go to school人教.doc
  • 四年级上册英语课件-lesson 2 what’s the missing number? ∣川教版(三年级起点) (共13张PPT).ppt四年级上册英语课件-lesson 2 what’s the missing number? ∣川教版(三年级起点) (共13张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 Ways to go to school 人教.doc六年级上册英语教案Unit 2 Ways to go to school 人教.doc
  • 六年级上册英语教案unit 2 ways to go to school part B∣人教(PEP)().doc六年级上册英语教案unit 2 ways to go to school part B∣人教(PEP)().doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 2 What is it?|接力版 (共15张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 2 What is it?|接力版 (共15张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 Part B 第二课时.doc六年级上册英语教案Unit 2 Part B 第二课时.doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 2 What is it 课件1|接力版 (共17张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 2 What is it 课件1|接力版 (共17张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 Lesson 6 Round Up 北师大版.doc六年级上册英语教案Unit 2 Lesson 6 Round Up 北师大版.doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 2 New and Old|冀教版(三起) (共23张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 2 New and Old|冀教版(三起) (共23张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 Lesson 5 Get It Right 北师大版.doc六年级上册英语教案Unit 2 Lesson 5 Get It Right 北师大版.doc
  • 六年级上册英语教案unit 2 lesson 10_人教(精通).doc六年级上册英语教案unit 2 lesson 10_人教(精通).doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 19 Let’s Go Shopping!_冀教版.ppt四年级上册英语课件-Lesson 19 Let’s Go Shopping!_冀教版.ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 Lesson 10 How Many Are There冀教版.doc六年级上册英语教案Unit 2 Lesson 10 How Many Are There冀教版.doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 16 How many pupils can you see?|接力版 (共18张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 16 How many pupils can you see?|接力版 (共18张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 Katie always gets up early湘少版.doc六年级上册英语教案Unit 2 Katie always gets up early湘少版.doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 15 These are pigs. |接力版 (共18张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 15 These are pigs. |接力版 (共18张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-Lesson 15 These are pigs. |接力版 (共17张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 15 These are pigs. |接力版 (共17张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 Charlie’s chores北师大版.doc六年级上册英语教案Unit 2 Charlie’s chores北师大版.doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 14 Is the cat fat or thin?|接力版 (共15张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 14 Is the cat fat or thin?|接力版 (共15张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2Ways to go to school B Review 人教PEP.doc六年级上册英语教案Unit 2Ways to go to school B Review 人教PEP.doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 14 Is the cat fat or thin |接力版 (共18张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 14 Is the cat fat or thin |接力版 (共18张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 1How can I get therePBLet.doc六年级上册英语教案Unit 1How can I get therePBLet.doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 14 Is the cat fat or thin |接力版 (共17张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 14 Is the cat fat or thin |接力版 (共17张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-Lesson 13 The dress is clean|接力版 (共15张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 13 The dress is clean|接力版 (共15张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 11 Shall we go to the theatre湘少版.doc六年级上册英语教案Unit 11 Shall we go to the theatre湘少版.doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 13 The dress is clean. |接力版 (共17张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 13 The dress is clean. |接力版 (共17张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1