《创新大课堂》2017届高三英语新课标一轮复习课时作业10 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 创新大课堂
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家课时作业(十)(时间:45分钟满分:100分).单句语法填空1It is not impossible for you to do it without others help.2Jack has been in low spirits these days.Having broken up with his girlfriend last week, he was also fired by his boss yesterday.3Equally attractive (attract) are the success stories of worldfamo
2、us people, which help me understand how a person can work hard to make the world a better place.4I need you to message me your full name and address so that I can send you the invitation (invite) to their wedding.5My teeth are really sensitive to hotness and coldness.6We appreciated his devotion (de
3、vote) of time and money to the project.7In China,packets of cigarettes come with a government health warning attached (attach) to them that smoking is harmful to health.8If he promises to do something he will do it, so you can rely on him to help you when you are in trouble.9He pretended to_have_fin
4、ished (finish) the task when asked to hand in the workbook.10The experiment performed (perform) in the 1990s showed that many plants tolerate a wide range of light conditions.单句改错1After some years,he has been formed the habit of having a walk after supper.去掉been2We all agreed to stick our first plan
5、.stick后加上to3The musicians of whom the band was formed played jokes on each other as well as play music.music前的playplayed4How the young girl dreams becoming a famous movie star!dreams后加上of或about5Max is fair,hardworking and after all,honest.afterabove6I feel honor to be asked to speak at the meeting.h
6、onorhonored7Something goes wrongly with my computer.Would you please repair it for me?wronglywrong8Did your boss phone you again the next day?No,it was a fortnight when he gave me a second call.whenbefore9They may play to passersby in the street or subways so that they can earn some more extra money
7、.去掉more或去掉extra10He is so clever a boy that he always comes up new ideas.up后加上with.阅读理解A(2016吉林省实验中学三模)Parents whose children show a special interest in a sport feel very difficult to make a decision about their childrens careers.Should they allow their children to train to become top sportsmen and
8、sportswomen?For many children it means starting schoolwork very young.And going out with friends and other interests have to_take_a_second_place.Its very difficult to explain to a young child why he or she has to train five hours a day,even at the weekend,when most of his or her friends are playing.
9、Another problem is of course money.In many countries money for training is available from government for the very best young sportsmen and sportswomen.If this help cannot be given,it means that it is the parents who have to find the time and the money to support their childs development and sports c
10、lothes,transport to competitions,special equipment,etc.All can be expensive.Many parents are worried that it is dangerous to start serious training in a sport at an early age.Some doctors agree that youny muscles may be damaged by training before they are properly developed.Professional trainers,how
11、ever,believe that it is only by training when young that you can reach the top as successful sports person.It is clear that very few people do reach the top,and both parents and children should be prepared for failure even after many years of training.语篇解读本文是一篇议论文。如果您的孩子有一些特殊爱好,特别是在体育方面,那么对于孩子未来职业作何
12、规划?即使花时间、花钱去培养孩子又是否对孩子有好处呢?文章就这些问题进行了探讨。1Where can we most probably find this passage?AAt an advertisement.BIn a diary.CIn a newspaper.DOn a notice board.C推理判断题。通览全文可知,本文是一篇关于孩子的教育问题的调查研究类文章,不可能出自“广告”(advertisement)、“日记”(diary)或是“布告板”(notice board),而应该是某份报纸(newspaper)中的教育版面所要讨论的问题。故选C项。2What does th
13、e underlined phrase “to take a second place” in the first paragraph mean?ATo become less important.BTo put it at another place.CTo happen again.DThey are the most important of all the things.A词义猜测题。根据画线短语后一句中的.why he or she has to train five hours a day.when most of his or her friends are playing.可知
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-360190.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
《课堂新坐标同步备课参考》2014-2015学年高二语文同步课件:3.ppt
