《创新设计》2014-2015学年高中英语课时精练:UNIT 6 PERIOD 5(北师大版必修二广东专用).doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 创新设计 创新设计2014-2015学年高中英语课时精练:UNIT PERIOD 5北师大版必修二,广东专用 创新 设计 2014 2015 学年 高中英语 课时 精练 UNIT 北师大 必修
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家Unit 6 Design Period FiveCommunication Workshop 课时精练(北师大版必修2,广东专用)时间:40分钟.完形填空阅读下面短文,掌握其大意,然后从115各题所给的A、B、C和D项中,选出最佳选项。On Tuesday,a big earthquake hit Haiti,a poor country.Many famous stars have been calling for people to lend their support to those left homeless after the earthquake
2、 in Haiti.Shakira has posted a_1_on her personal website asking everyone to donate cash to Jeans Yele charity organization,while other stars including Mark Hoppus,Yoko Ono,singer Joey Mcintyre,and Kim Kardashian have all taken to their T pages to raise_2_of the tragedy.Jeans campaign has proved so_3
3、_that the website crashed as a result of the number of donations being made every_4_.A spokesperson revealed the organization was working on_5_the site to allow for more donations.Meanwhile,Winfrey opened her talk show on Wednesday_6_viewers to donate to the Red Cross,saying,“This is a time where we
4、,as a_7_nation,should come together and support those who are in need.”And Coldplays Martin is pressing for donations to Oxfams Haiti appeal:“I visited Haiti with Oxfam a few years ago.Its a_8_of extreme poverty and very_9_living conditions.Most people in PortauPrince live in tin shacks(棚屋)The_10_th
5、at has struck Haiti will have turned the city into an unimaginable hell.”Hollywood super couple Pitt and Jolie have also extended their efforts by_11_$625,000 to help Doctors Without Borders in the earthquakeravaged zone.In a statement,Jolie says,“It is incredibly horrible to see a_12_of this size h
6、it the people who have been suffering from extreme_13_,violence and unrest for so many decades.”Pitt adds,“We understand the first response is_14_to serve the immediate needs of countless people who are now displaced from their homes,are suffering from injury,and most require_15_care.”【解题导语】 本文是一篇记叙
7、文。贫穷岛国海地遭地震重袭后,众多明星纷纷号召人们向无家可归的海地灾民伸出援助之手。1Aword BmessageCsentence Dsignal答案B考查名词用法。夏奇拉在她的个人网站上发帖号召大家给海地慈善机构捐款。post a message发帖子。2Ahappiness BillnessCawareness Dcarelessness答案C考查名词用法。raise awareness of“提高对的关注或意识”。3Avisible BmiserableCpopular Dcapable答案C考查形容词用法。琼发起的赈灾筹款行动得到了广泛支持。popular受人赞同的,受欢迎的。4Am
8、inute BdynastyCcentury Dyear答案A考查名词用法。由于捐赠人数太多,该网站陷入瘫痪。every minute强调人们捐款之踊跃,符合语境。5Aopposing BcriticizingCblaming Dimproving答案D考查动词用法。一名发言人称,目前该组织正在完善(improving)该网站,以接受更多捐赠。6Acalling for Bcalling inCcalling on Dcalling at答案A考查动词短语用法。call for要求,提倡;call in召集;call on(sb)拜访某人;call at拜访某地。7Amusical Bloca
9、lCemotional Dglobal答案D考查形容词用法。她说:“在这种时刻,我们作为国际大家庭的一分子,应该团结起来,援助那些需要帮助的人们。”8Amainland BcountryCcity Dtown答案B考查名词用法。根据常识可知海地是一个国家。第一段首句也是答案提示。9Asplendid BbrilliantCgraceful Dbad答案D考查形容词用法。正因为极度贫穷,所以那里的人们的生活条件是很差的(bad)。10Aearthquake BfloodCdrought Dmudrock flow答案A考查名词用法。根据文章的第一段可知是地震(earthquake)袭击了海地。1
10、1Aapproving BdonatingCsupporting Dagreeing答案B考查动词用法。从上文和本句的钱数可知是捐款(donate)。12Adisease BterrorCcatastrophe Dsickness答案C考查名词用法。catastrophe“大灾难”。根据文章可知,此次地震对于海地来说是一次大灾难。13Ahonesty BcuriosityCequality Dpoverty答案D考查名词用法。在过去几十年中,海地人民经受了极度贫困、暴力和动荡。第五段第二句中的extreme poverty是答案提示。14Aelectrical BcriticalChistor
11、ical Deconomical答案B考查形容词用法。无数的人流离失所,受了伤,大多迫切需要得到照顾;第一时间满足他们当前的需要是关键。critical紧要的,关键的,符合语境。15Aelegant BdependentCurgent Dimportant答案C考查形容词用法。参见上题解析。urgent紧急的,急迫的。.阅读理解ASince the day we are born,we begin to depend on other people.None of us could live without other people.First of all,think about your
12、food and clothes.Do you grow your own food and make your own clothes?No!Other people provide us either directly or indirectly with the food we eat and the clothes we wear.As a child,you depend on your parents for your food and clothes.When you grow up,you still depend on other people for them.Some f
13、armers may grow their own food,but they still depend on other people for other foods and drinks,as there are always things they can not make by themselves.Secondly,we depend on other people for safety and understanding.Nobody in the world can avoid disease or danger.Nobody can be happy if other peop
14、le do not understand them.At the time when you are feeling under_the_weather,you seem to depend more on other people.If theres nobody taking care of you ,you may feel lonely and helpless.If luck is on your side and you feel safe and sound,you may depend on other people for their understanding.And if
15、 your family members and friends cant understand you,you may be on edge and feel sad and depressed.Thirdly,you also depend on other people for friendship and love.As a human being,you want to be on good terms with other people.You dont want to be left in the cold,of course.And when you are coming of
16、 age,you begin to need love.You need love from your family members,your relatives and friends;you need love from your peers.And most importantly,you need to love someone of the opposite sex who will love you.You know how happy you are when you are in love,and you know how sad you are when nobody is
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-361209.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
五年级下册语文课件- 8 神奇的克隆 -第四课时_苏教版 (共16张PPT).ppt
