2021届通用版高考英语一轮复习学案:专题限时集训1 阅读理解—细节理解之事实认定(Ⅰ) WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021届通用版高考英语一轮复习学案:专题限时集训1阅读理解细节理解之事实认定 WORD版含解析 2021 通
- 资源描述:
-
1、专题限时集训(一)阅读理解细节理解之事实认定()A (2019安徽省重点中学盟校联考)Hiking(远足) is a great way to get active and reduce stress while you are exploring the city.Visit our page to find some of the best free walking tours across New York City.Community Days at Conference House ParkWednesday,September 19,201812:00 pm.2:00 pm.Enj
2、oy new gardens at the Visitor Center.Explore and help repair the three selfdesigned gardens:vegetable,native plant,and sculpture.Experience kids crafts,adult art programs,Tai Chi and more in this lovely setting.Position:Conference House Park,298 Satterlee Street,Staten IslandEvent Organizer:Conferen
3、ce House ParkPhone Number:(718)2271463Contact Email:john.kilcullen parks.nyc.qovGreenbelt on the GoTuesday,August 14,201810:00 am.11:30 am.Join us for relaxing walks through our parks.Enjoy the pretty views of them,as we point out a few of the distinct features that make each park special.The length
4、 of each hike will be determined by the pace of the group.Registration is required.To register,please email naturecenter sigreenbelt.org before August 14.Position:Greenbelt Nature Center in Blood Root Valley,700 Rockland Avenue at Brielle Avenue Staten IslandEvent Organizer:Staten Island Greenbelt C
5、onservancy,Greenbelt Environmental Education DepartmentPhone Number:(718)3513450Contact Email:naturecenter sigreenbelt.orgAdult Afternoon HikesWednesday,October 10,20181:30 pm.3:00 pm.Get familiar with the Greenbelt and local parks by hiking with other adults!Youre encouraged to bring small meals an
6、d drinks for the break time.Position:Greenbelt Nature Center in Blood Root Valley,700 Rockland Avenue at Brielle Avenue Staten IslandEvent Organizer:Staten Island Greenbelt Conservancy,Greenbelt Environmental Education DepartmentPhone Number:(718)3513450Contact Email:naturecenter sigreenbelt.orgThe
7、South Pole at Wards PointThursday,November 15,20187:00 am.7:00 pm.The three miles of nearby natural shoreline are a sandy beach.Shells,rocks,and stones of every shape and size can be found here.Not to be missed are the parks other attractions:acres of woodland,four galleries,and five historic houses
8、!Position:Conference House Park Visitor Center in Conference House Park,298 Satterless Street,Staten IslandEvent Organizer:Conference House ParkContact Email:john.kilcullen parks.nyc.qov【语篇解读】本文是一篇应用文。作者在文中介绍了四项适合人们户外远足的活动。1Which walking tour may attract people interested in Chinese culture?ACommuni
9、ty Days at Conference House Park.BGreenbelt on the Go.CAdult Afternoon Hikes.DThe South Pole at Wards Point.A考查细节理解。依据题干中的Chinese culture可知,需要在四个活动中寻找和中国元素有关的内容,第一项活动Community Days at Conference House Park中的Tai Chi与此匹配,因此选A。2What do we know about Greenbelt on the Go?AThe length of the hike is settle
10、d.BPeople will visit three distinct parks.CIt takes place in Conference House Park.DVisitors need to register in advance.D考查细节理解。依据Greenbelt on the Go部分的Registration is required. To register, please email naturecenter sigreenbelt.org before August 14可知,参加该活动需要提前登记,因此选D。3Which number or email address
11、 should a sealover choose for information?A(718)2271463.Bnaturecenter sigreenbelt.org.C(718)3513450.Djohn.kilcullen parks.nyc.qov.D考查细节理解。依据第四项活动的The three miles of nearby natural shoreline are a sandy beach . found here可知,这里适合喜欢沙滩、海岸、大海的人,所以喜欢大海的人应该给The South Pole at Wards Point活动的联系邮箱发邮件咨询信息,因此选D。
12、4What do the four walking tours have in common?AThey are all for adults.BThey all charged no fees.CTheyre held by the same organizer.DThey require visitors to bring food.B考查细节理解。依据第一段的第二句可知,这四项远足活动都是免费的,因此选B。B (2019武汉市调研测试)The boy sat on his chair,with his hands above the keyboard.He thought about w
13、hat to write.He recalled that the competition deadline was merely a week away.But he still had not even started on his piece.He looked at the brochure again.“WRITING COMPETITION!” the title read.His mom had encouraged him to enter the writing competition,and now he was taking it on as his personal t
14、ask for the holidays.As the boy reflected on his previous writing efforts,he realized how hopeless his task of winning was.Every story he ever wrote was based on other stories.He has little imagination,and unfortunately,imagination was the key to writing.Suddenly,he had a brainwave.This time,he came
15、 up with an original and imaginative story.The words shot towards him like a storm of leaves.Words were coming easily,flowing through him,faster than he could type.He typed faster than he ever had before.He continued to type,amazed how easy writing this story was.The boy could not stop writing.He lo
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-364914.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
