2021届高三英语人教版一轮复习课时跟踪:第1部分 选修7 UNIT 5 TRAVELLING ABROAD WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021届高三英语人教版一轮复习课时跟踪:第1部分选修7UNIT TRAVELLING ABROAD WORD版含解析 2021 届高三 英语 人教版 一轮 复习 课时 跟踪 部分 选修 UNIT
- 资源描述:
-
1、第一部分教材知识突破选修七Unit 5Travelling abroad课时跟踪一练而就.阅读理解A(2020届湖北省七市高三联考)We work with Cambridge County Councils Participation Team to create opportunities for young people to visit the University and learn more about it. The following events are scheduled for the 20202021 academic year.SuperStar workshops1
2、2 engaging workshops are planned for young people aged 7 to 11. These halfday visits will be held throughout the year, at times when young people are not at school. If participants complete 8 of the 12 workshops, they will be awarded the nationally recognised SuperStar Crest Award.Please note, works
3、hops will only run if we have a sufficient number of attendees (usually around 3 participants)Explore University DaysExplore University Days are for young people aged 1215. Participants visit the University for two days and engage with a range of universityrelated workshops, and other fun activities
4、.Previous participants have engaged with the following:Visited the Sports CentreTook part in a Neuroscience workshopEnjoyed a twocourse meal at a University CollegeDates will be confirmed in early December 2020, and a schedule for event will follow in the New Year.Events for post16 studentsIf you ar
5、e studying for your post16 qualifications and are considering applying for Cambridge or would like to find out more about a specific subject, the following events might be for you:University and College Open DaysSubject MasterclassesCambridge Science Festival【语篇解读】文章介绍了20202021学年参观剑桥大学的活动,内容包括对参与者的要
6、求和活动情况等。1What can the participants do in SuperStar workshops?ATo stay only half a day.BTo get a gift.CTo enjoy a free meal.DTo visit all the 12 workshops.解析:选A细节理解题。根据SuperStar workshops部分中的“These halfday visits will be held throughout the year, at times when young people are not at school.”可知,参与者只能
7、在SuperStar workshops待半天。故选A。2Which event is specially for applicants of Cambridge?ASuperStar workshops. BThe Neuroscience workshop.CExplore University Days.DEvents for post16 students.解析:选D细节理解题。根据Events for post16 students部分中的“If you are studying for your post16 qualifications and are considering a
8、pplying for Cambridge or would like to find out more about a specific subject, the following events might be for you”可知,Events for post16 students是为剑桥的申请者特别准备的。故选D。3The events in the passage most probably aim to _Aintroduce some coursesBadvertise Cambridge UniversityCenrich students spare time lifeD
9、promote childrens interest in touring解析:选B写作意图题。根据第一段中的“We work with Cambridge County Councils Participation Team to create opportunities for young people to visit the University and learn more about it.”可知,文章所描述的活动的目的是为剑桥大学做广告。故选B。B(2020届东北三校高三联考考试)From Madrid to Buenos Aires to Panama City to Lisb
10、on, President Xi Jinping has tirelessly promoted the building of a community of shared future for mankind, and the Belt and Road Initiative (倡议) as a means to achieve that.But all dont see it that way. While some are quick to see its positive potentials, other countries insist on viewing it skeptica
11、lly. There have been the usual doubts about the intention behind, although the mysterious threat they speak of is one they seem unable to explain clearly.To some of them, it is a vague assumption that investments from China are potential “debt traps” that call for extreme caution or “threats to nati
12、onal security”. That is why the business combinations involving Chinese companies which would be mutually (相互地) beneficial have hit the rocks. The Chinese telecommunications technology giant Huawei, for instance, has found the doors to the 5G telecommunications markets of advanced countries closed t
13、o it on “national security” grounds. Likewise, the European Union has agreed on a framework regulating foreign investment (投资), particularly those from China on the same account.Even as Chinese and Portuguese leaders discuss bilateral (双边的) cooperation under the Belt and Road, there is no lack of co
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-365810.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
