2021_2022学年新教材高中英语课时分层作业三Unit1Foodmatters含解析牛津译林版选择性必修第一册202106021190.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021 _2022 学年 新教材 高中英语 课时 分层 作业 Unit1Foodmatters 解析 牛津 译林版 选择性 必修 一册 202106021190
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(三).阅读理解AChildren who drink more milk do not necessarily develop healthier bones,researchers said on Monday in a report that stresses exercise and modest consumption of calciumrich (含钙丰富的) foods such as tofu and broccoli (花椰菜)The report drew its conclusions from previously published studies an
2、d was written by researchers from the Physicians Committee for Responsible Medicine,which advocates a strict vegetarian diet.“Under scientific study,the support for the milk myth is defeated.This analysis of 58 published studies shows that the evidence on which US.milk intake recommendations are bas
3、ed is scant” Said study author Dr.Amy Lanou in a statement.The US.government has gradually increased recommendations for daily calcium intake,largely from milk products.But the Physicians Committees report said increasing consumption of milk products was not necessarily the best way to provide the n
4、ecessary calcium intake of at least 400 milligrams per day.Other ways to get the absorbable calcium found in one cup of cows milk include a cup of orange juice,two packages of instant oats (燕麦),twothirds cup of tofu,or 12/3 cups of broccoli,the report said.And it also pointed out that milk products
5、provide 18 percent of the total fat energy and 25 percent of the total fat intake in the diets of American children who are developing increasing rates of obesity.Frank Greer,who specializes in childrens illnesses at the University of Wisconsin in Madison,said the ideal way to achieve the goal of he
6、althy bones is to make sure children exercise and consume up to 1,300 milligrams a day of calcium.【语篇解读】本文是一篇说明文。文章主要讲述了仅喝牛奶不能让孩子骨骼强健,理想的方式是进行适当的锻炼和食用含钙的食物。1What can be a suitable title for the passage?ACalcium is More Important Than MilkBVegetarian Diet Becomes PopularCHow to Get Rid of ObesityDDoe
7、s More Milk Really Benefit Us?D标题归纳题。本文通过一个研究结论颠覆了传统的思想喝牛奶可满足孩子对钙的需求。除此之外,适当的锻炼和蔬菜水果也是补钙的途径,故答案为D项。2What does the underlined word “scant” in the second paragraph most probably mean?AAccurate.BEnough.CNot enough.DInaccurate.C词义猜测题。根据第三段第一句话“美国政府逐渐增加每天的钙的摄入量”可推知,原来的摄入量是不够的,故选C项。3Which of the following
8、 statements is NOT mentioned as a way to get absorbable calcium?ADrinking cows milk.BDrinking orange juice.CTaking more exercise.DEating some tofu.C细节理解题。第一段中提到要使青少年的骨骼健康只喝牛奶是不够的,还需要适当的锻炼和食用含钙的食物,如豆腐和花椰菜,可知A、D两项正确,C项不正确;根据第三段中的第三句可知B项正确。4We can see from the passage that _AAmerican childrens obesity
9、has something to do with milk intakeBthe US.government has realized exercise is important for healthier bonesCresearchers are all against childrens calcium intake from milk productsDchildren can develop healthier bones only by consuming milk productsA推理判断题。根据第三段最后一句可知,牛奶产品占那些变得肥胖的儿童的脂肪摄入量的25%,由此可推断牛
10、奶的摄入和儿童的肥胖有关。BUK physicist Isaac Newton once said,“Nature is pleased with simplicity and nature is no dummy (傻子)” Indeed,Mother Nature can provide almost everything human beings need if we follow her rules.But if we break the rules,she is likely to be cruel.The outbreak of the novel coronavirus pneu
11、monia (新型冠状病毒肺炎,NCP) in China and some other countries is an example.According to Xinhua News Agency,the new coronavirus is similar to a virus found in a bat in 2017 and probably has an intermediate host (中间宿主)If it is believed that the virus originated from the Huanan Seafood Market in Wuhan,Hubei
12、Province,where live wild animals were sold.The Wall Street Journal reported that Dr. Peter Daszak,president of the USbased health organization EcoHealth Alliance,said,“This outbreak is a lesson for us.On a global scale,human population density (密度),wildlife diversity,and land use change are what dri
13、ve new pandemics (流行病)”In ancient times,people needed to rely on nature to survive so they held it in awe (敬畏)For example,the American Indians believed that humans are a part of nature and nature is a pail of humans.Chinese ancients always pursued the harmony between nature and human beings.However,
14、as human beings master more knowledge and make more advanced tools,people try to change and even conquer nature.They use more land to make buildings,genetically modify plants,capture some wild and rare animals to suit their own needs.In this process,humans gradually lose contact with nature and even
15、 throw it out of balance.For example,cutting a large number of forests means carbon dioxide must build up in the atmosphere and it contributes to global warming.Although we dont know for sure what first caused the NCP outbreak,Brian Lamacraft at Medium said its time for people to “reflect on our rel
16、ationship with our plant” reconnect with this world and everything that weve been given.After all,according to US poet Gary Snyder,“Nature is not the place to visit.Its our home.”【语篇解读】本文是一篇说明文。文章通过实例来说明NCP病毒的大爆发的原因,以及人类是如何侵占地球、滥用地球资源的。并告诉人类自然不是来参观的地方,而是我们的家。5Why does the author give the example of
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-369534.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
