2021_2022学年新教材高中英语课时素养评价十四Unit5WorkingtheLandLearningAboutLanguage含解析新人教版选择性必修第一册202106021226.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021 _2022 学年 新教材 高中英语 课时 素养 评价 十四 Unit5WorkingtheLandLearningAboutLanguage 解析 新
- 资源描述:
-
1、十四Unit 5Learning About Language. 单句语法填空1. That the lifestyle is slower and healthier is the reason why some people prefer to live in the country rather than in the city. 2. That people cut down too many trees destroyed the balance of nature. 3. It was reported that Los Angeles Lakers basketball lege
2、nd Kobe Bryant was killed in a helicopter crash in Southern California. 4. Whether we can live a healthy life is the first thing we are considering. 5. How we can find a suitable solution to produce sufficient food while keeping the environment safe is an important topic for us to research. 6. That
3、we shall be successful is certain. 7. When these wheat farmers will join this pilot experiment remains (remain) an unanswered question. 8. What worries most of us is that the chemicals may even cause cancer. 9. Who will win the match is still unknown. 10. That they should like each other is natural.
4、 . 完成句子1. It is natural that we should help each other. 我们应该相互帮助是自然的事情。2. What concerns us most is food security. 我们最关心的是食品安全。3. Whether life will continue on the earth for millions of years will depend on whether this problem can be solved. 地球上的生命能否持续数百万年将取决于这个问题能否得到解决。4. That they look beautiful o
5、n the outside is obvious. 很明显, 它们从外表看起来很漂亮。5. It was not clear whether the solid shape would last or not. 目前还不清楚这个固体形状是否会持续下去。6. How the old are going to spend their retirement is an important decision for them. 老年人将如何度过他们的退休生活对他们来说是一个重要的决定。7. What she said is not yet known. 她说的是什么还不知道。8. It is obvi
6、ous that this measure is effective. 显然这个措施是有效的。9. That he refused this piece of advice is silly. 他拒绝这个建议是愚蠢的。10. It amazed all of us that these vegetables can even be planted without any soil through this new technology. 通过这项新技术, 这些蔬菜甚至可以在没有任何土壤的情况下种植, 这让我们所有人大吃一惊。. 阅读理解At schools across the United
7、States, students often sit down for lunches made from processed foods that are high in fat and sugar. But kids at Public School (P. S. ) 216 in Brooklyn have a different dining experience. Principal Donna Neglia reports that her students love eating fresh fruits and vegetables. P. S. 216 took part i
8、n the Edible Schoolyard Project, a program founded by Chef Alice Waters in 1995. The purpose of the program is to get schools to create gardens, allowing students to grow their own fruits and vegetables for their lunch. Waters expressed her love for the farm-to-table movement. She advised schools to
9、 connect with the farmers in their area, and change their buying practices when planning meals for students. In 2009, the First Lady of the time Michelle Obama started the garden in the backyard of the White House. She spent hours tending to the garden, often with help from local schoolchildren. “Th
10、at gave people a sense that she cares about children and where our food comes from, ” Waters said, praising Michelle Obamas dedication to young peoples health. “We are just building this movement, and it is very exciting. ”Through the Edible Schoolyard Project, students also learn about the benefits
11、 of healthy eating in the classroom. Neglia said that P. S. 216 is teaching kids about “careers in the food industry-such as farming and agriculture, food safety, and the restaurant business”. Similar classes are taking place around the country. So far, the Edible Schoolyard Project has reached more
12、 than 1 million students in more than 367 schools. “Im doing this for the future of the planet, ” Waters said. 【文章大意】本文是一篇说明文。厨师Alice Waters创办了一个项目来鼓励学校种植水果、蔬菜来帮助学生吃上健康食物。1. The Edible Schoolyard Project aims to _. A. let students eat healthy foodB. improve schools environmentC. reduce students stre
13、ss from studyD. make students free time colorful【解析】选A。细节理解题。根据题干中的关键词aims to定位到第二段。根据文中第二段The purpose of the program is to get schools to create gardens, allowing students to grow their own fruits and vegetables for their lunch. 可知, 该活动的目的在于让孩子种植新鲜的蔬菜、水果, 以便自己食用。2. According to Waters words about M
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-369632.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
