《优化探究》2017届高三英语高考二轮复习课时作业:第一部分专题增分练 课时27 名词性从句(一) WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 优化探究 优化探究2017届高三英语高考二轮复习课时作业:第一部分专题增分练 课时27名词性从句一 WORD版含解析 优化 探究 2017 届高三 英语 高考 二轮 复习 课时 作业 第一 部分
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家规范练(二十七) .阅读理解AEverywhere we go there are always people who always criticize, who ruin your mood over trivial issues, who are immature, acting as if they know everything. However, they dont know theyre your problem. How could you handle them?First, accept that these people do exist.
2、Theyre the “impossible” people who think theres nothing wrong with them and wont listen to you. Your opinion definitely would not matter to them. So directly informing them that they are your problem will be a problem. It does not help your relationship with them but instead will make it even more c
3、omplicated to reach them. Treat them specially because its a special situation. No reasonable explanation will be entertained.Recognize that you cant change them. So change yourself. Change the way you perceive them or improve your tactic. Then eventually you could have a peaceful conversation. Unde
4、rstanding where they are originating from is one of the ways to realize their attitude to being difficult.Be relaxed when you are in a conflict with them. It will help you not to react angrily. Always stay positive and see the good side of the situation. If you give in to your anger, the impossible
5、person will grab that opportunity and forever keep in mind everything you said while angry. Itll be taken against you and wont be forgotten.Get involved in their situation. After understanding their being and attitude, you may feel pity and very soon tolerate them. However, never share your personal
6、 life just because you think theyre not that bad. Do not assume too much. They will not change so fast. You cannot go ahead and tell them what you are currently experiencing. If you are not friends, it would not be wise to share. Focus on handling them first.Live a life of example. Theres no other b
7、etter way to manage conflicts than do the right thing. Stay positive and youll attract positivity in your life. If they cannot respect you, respect them anyway. If they cannot show patience, live a life of tolerance.语篇解读本文是说明文,讲述了如何和那些“问题”人打交道的内容。1.In order not to be others problem, what should you
8、try to do?A.Mind your behavior.B.Get on well with others.C.Help others when they are in need.D.Communicate peacefully with others.解析:细节理解题。第一段讲到那些“问题”人的一些做法,你只要注意你的行为,避免有他们的那些做法,就不会成为别人心中的“问题”人。故选A项。答案:A2.Why cant you be angry with the impossible people?A.Because there is no need to show anger.B.Bec
9、ause showing anger solves no problem.C.Because being angry shows your rudeness.D.Because your anger may result in bad effect.解析:细节理解题。第四段讲到,如果你对他们生气,他们就会记住你生气时所说的话,以后就会借机报复。这是你生气所产生的不好的后果。故选D项。答案:D3.You can deal with the impossible people by _.A.talking to them directlyB.changing them patientlyC.for
10、giving them sincerelyD.making friends with them解析:推理判断题。由最后一段的“If they cannot respect you, respect them anyway. If they cannot show patience, live a life of tolerance”可推知,在应对“问题”人时你可以选择真诚地原谅他们。答案:C4.The best title of the passage may be “_”.A.Ways to beat the impossible peopleB.Tips to deal with the
11、impossible peopleC.Need to avoid conflicts with the impossible peopleD.Importance of getting away from the impossible people解析:主旨大意题。根据文章第一段中的“How could you handle them?”以及下文的内容可知,本文主要讲的是和“问题”人打交道的方法。故B项作文章标题最佳。答案:BBA couple who held hands at breakfast every morning even after 70 years of marriage h
12、ave died 15 hours apart. Helen Felumlee, died at 92 on April 12. Her husband, 91yearold Kenneth Felumlee, died the next morning.The couples eight children said the two had been inseparable since meeting as teenagers, once sharing the bottom of a bunk bed(床铺) on a ferry rather than sleeping one night
13、 apart.They remained deeply in love until the very end, even eating breakfast together while holding hands, said their daughter, Linda Cody. “We knew when one went, the other was going to go,” she said. According to Cody, about 12 hours after Helen died, Kenneth looked at his children and said, “Mom
14、s dead.” He quickly began to fade, surrounded by 24 of his closest family members and friends when he died the next morning. “He was ready,” Cody said. “He just didnt want to leave her by herself.”Son Dick said his parents died of old age, surrounded by family.The pair had known each other for sever
15、al years when they eloped in Newport across the Ohio River from Cincinnati, on Feb. 20, 1944. At two days shy of(未达到) his 21st birthday, Kenneth was too young to marry in Ohio. “He couldnt wait,” their son Jim said.Kenneth worked as a railroad car inspector and mechanic before becoming a mail carrie
16、r for the Nashport Post Office. He was active in the church as a Sunday school teacher.Helen stayed at home, not only cooking and cleaning for her own family but also for other families in need in the area. She taught Sunday school, too, but was known more for her sending cards for birthdays, sympat
17、hy and the holidays to everyone in her community, each with a personal note inside. “She kept Hallmark in business,” their daughterinlaw Debbie joked.When Kenneth retired in 1983 and the children began to leave the house, the Felumlees began to explore their love of travel, visiting almost all 50 st
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-370311.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
