分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 11

类型2021届高考英语调研大一轮复习外研版精练:必修6 课时作业35B WORD版含答案.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:372174
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOC
  • 页数:11
  • 大小:54KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2021届高考英语调研大一轮复习外研版精练:必修6 课时作业35B WORD版含答案 2021 高考 英语 调研 一轮 复习 外研版 精练 必修 课时 作业 35 WORD 答案
    资源描述:

    1、课时作业35Cloning.阅读理解A(2019浙江杭州检测)Royale is surrounded by deep blue waters of Lake Superior, the largest freshwater lake on Earth. The only way to get there is by boat or seaplane. The National Park Service operates shuttle boats that take visitors to Isle Royale. The boats leave from two Michigan port

    2、s. A boat trip to Isle Royale takes three to five hours. Waters are often extremely rough.Modern copper mining began in the late 1800s, resulting in large areas of the island being burned. This led to settlement development. Soon, Isle Royale became popular for summer homes. It became a national par

    3、k on April 3,1940. In 1980, officials named it an International Biosphere Reserve (国际生物圈保护区) because of its unique ecosystem.Isle Royale offers hiking, camping, boating, and even scubadiving. The National Park Service protects sunk (沉没的) boats for divers to explore. They are reminders of Lake Superi

    4、ors commercial shipping history. The sunk wooden ship called America is one of the most popular dive sites. America carried passengers, mail, and supplies to many towns along the shores of Lake Superior. It first launched in 1898, and was used until 1928, when it was damaged. It sank to the bottom o

    5、f the lake soon after.Visitors to Isle Royale share the trails with a wellstudied population of wolves. Scientists believe wolves walked there during a freeze of the lake sometime in the 1940s. Researchers closely record their population numbers. Much of the research takes place during the winter, w

    6、hen the trees are bare. The researchers fly over the island to observe the animals from above.Animal research is the only winter activity going on at Isle Royale. The national park is closed each year in late October because of the terrible weather conditions and reopens in spring time the next year

    7、.But for the other months of the year, Isle Royale offers green forests, and clear blue waters. Its excellent scenery and unusual location keep visitors returning year after year.本文是一篇说明文。文章主要描述了苏必利尔湖的皇家岛的发展史以及它的地理位置和特色。1What is mainly talked about in the first paragraph?AThe access to the island.BT

    8、he islands location.CThe islands natural environment.DThe islands basic information.答案:A解析:释义:段落大意题。根据第一段中“Royale is surrounded by deep blue waters of Lake Superior, the largest freshwater lake on Earth. The only way to get there is by boat or seaplane.”可知,本段主要介绍了怎样能到达该岛屿。故选A项。2How long is the histo

    9、ry of the National Park?AMore than two centuries.BOver seventy years.CLess than forty years.DOver one hundred years.答案:B解析:释义:细节理解题。根据第二段中“Soon, Isle Royale became popular for summer homes. It became a national park on April 3,1940.”可知,该国家公园的历史超过七十年。故选B项。3The sunk boats are considered as _.Aa site w

    10、here people seek pleasure and wealthBa lesson that reminds people to remember the disastersCan underwater museum where people can see many relicsDa history book that shows the commercial shipping in the area答案:D解析:释义:推理判断题。根据第三段中“The National Park Service protects sunk (沉没的) boats for divers to expl

    11、ore. They are reminders of Lake Superiors commercial shipping history.”可知,沉船被视作展示苏必利尔湖的商业航运的历史书。故选D项。4The researchers fly over the island in winter because _.Athere are more animals thenBthey can have a clear look at the animals thereCthey dont intend to disturb the animalsDthe island cant be reache

    12、d with the lake frozen答案:B解析:释义:推理判断题。根据第四段中“Researchers closely record their population numbers. Much of the research takes place during the winter, when the trees are bare. The researchers fly over the island to observe the animals from above.”可知,研究人员冬天在岛上飞行,因为这样对于观察岛上的动物会有一个清晰的视野。故选B项。B(2019石家庄一中

    13、月考)Chinese kung fu is one of the earliest and longestlasting sports that use both muscle and brain. Over its long history it has developed as a unique combination of exercise, practical selfdefense, selfdiscipline and art.It is estimated that Chinese kung fu can date back to primitive society. At th

    14、at time, people used sticks to fight wild beasts. Gradually, they accumulated a great deal of selfdefense experience. When the Shang Dynasty began, hunting was considered an important part of kung fu training.During the Shang and Zhou Dynasties, marital arts (武术) evolved to become a kind of dancing.

    15、 Usually, the dancing of martial arts was used to train soldiers and inspire their morale. At the same time, the skill and technology of sword making as well as sword ceremonies developed rapidly.Starting from the Tang Dynasty, a kung fu examination was proposed and introduced. Excellent candidates

    16、would receive titles and awards through the examination, largely promoting the development of martial arts. By then, martial arts had evolved to become an art form and an independent genre. Kung fu was gradually introduced to many countries in Southeast Asia. Today, kung fu is honored as the ancesto

    17、r of kickboxing (跆拳道), karate (空手道) and judo.The Song and Yuan Dynasties witnessed the climax of kung fu development. The practice of kung fu by civil organizations became more and more popular. People actually made a living as martial arts performers all over the country. Usually their performance

    18、was carried out by a single person or two people as a pair.Chinese kung fu achieved greater development in the Ming and Qing Dynasties. In the Ming Dynasty, a lot of genres came into being and numerous books on martial arts were published. In the Qing Dynasty, the ruling empire banned the practice o

    19、f martial arts, and the people had to set up various clubs or societies to pass on the skills in secret.Today, kung fu continues to be practiced by many people for the purpose of keeping fit or improving body image.本文介绍了中国功夫的起源和发展的过程。5According to the text, _ was an important part of the development

    20、 of kung fu in ancient times.AhuntingBdancingCsingingDfighting答案:A解析:释义:细节理解题。根据第二段中的When the Shang Dynasty began, hunting was considered an important part of kung fu training.可知在商朝的时候,打猎被认为是功夫训练的一个重要部分。故选A。6During the Shang and Zhou Dynasties, kung fu was used to _.Apromote the national economyBkee

    21、p healthy and improve body imageCtrain soldiers and inspire their moraleDfight big wild animals答案:C解析:释义:细节理解题。根据第三段中的the dancing of martial arts was used to train soldiers and inspire their morale可知武术被用来训练士兵和鼓舞他们的士气。故选C。7What can we learn from the text?AThe production of swords reached the highest

    22、point during the Tang Dynasty.BKung fu was performed by many people during the Song and Yuan Dynasties.CKung fu has had a great impact on many activities in Southeast Asia.DThe Tang dynasty witnessed the climax of kung fu development.答案:C解析:释义:推理判断题。根据第四段中的Today, kung fu is honored as the ancestor o

    23、f kickboxing(跆拳道), karate (空手道) and judo.可知中国功夫尊为跆拳道、空手道和柔道的祖先。中国功夫对东南亚国家有较大的影响。故选C。8How did kung fu evolve in the Ming Dynasty?AThe emperor set up many organizations to promote kung fu.BVarious genres appeared and books were published about kung fu.CKung fu became the only performance at court part

    24、ies.DPeople made a living as kung fu performers all over the country.答案:B解析:释义:细节理解题。根据倒数第二段中的a lot of genres came into being and numerous books on martial arts were published可知许多种类的武术开始形成,大量的关于武术的书籍面世了。故选B。.完形填空(2019浙江嘉兴第一中学检测)Many of my parents friends who grew up in China dont take students in th

    25、e United States seriously. Once my moms best friend came over, I complained (抱怨) about how much homework I _1_ and that I had no _2_ at all to hang out with my friends.After hearing my long _3_, she looked at me and said, “You? Busy? The _4_ system here is nothing _5_ to Chinas.” And thus there went

    26、 another one of those similar speeches.However, getting into a good college here in the US is just as _6_ as, if not harder than it is in China. In China, what many a student has to _7_ is his final high school examination score. Here in the US, _8_ isnt the only thing we have to worry about. At sch

    27、ool, anyone who hopes to attend famous universities must show _9_ in his clubs. That _10_, not only does he have to be part of the volleyball team, but he also has to be the team captain; not only must he be a(n) _11_ member in the choir (唱诗班), but he must also be the best _12_ of the choir. From Gr

    28、ade 9, we have to get good _13_, do well in the SAT (美国大学的入学考试) and take part in plenty of extracurricular _14_. The ability to do multitask is much harder to _15_ than being able to stay with your _16_ for hours every day.I understand that there are _17_ many hardships for kids in China. _18_, we a

    29、lso have our own issues to deal with in the US. I would _19_ it if my Chinese aunt or uncle lets me complain and shows some sympathy next time they _20_.很多人认为中国学生学习任务重。可谁能想到,美国学生想进入好的大学深造,也要付出很多努力。1A.finishedBacceptedCwantedDhad答案:D解析:释义:根据语境可知,作者是在抱怨作业太多。2A.desireBabilityCtimeDintention答案:C解析:释义:根据

    30、下一段中You? Busy?可知,作者认为自己很忙,没有时间和朋友出去玩。3A.laughBsighsCquestionsDrequirement答案:B解析:释义:根据作者的抱怨可以推断出,他常发出长长的叹息声。4A.educationalBpoliticalCstableDmodern答案:A解析:释义:作者的中国阿姨是在对比两国的教育体系。5A.accustomedBsimilarCcomparedDrelated答案:C解析:释义:句意:这里的教育制度和中国的相比根本不算什么。根据文中第一句可推断出,作者父母的朋友来自中国,认为中国学生的负担才是最重的。6A.easyBhardCimp

    31、ossibleDlikely答案:B解析:释义:在美国要考上一所好大学,如果说不比在中国更困难的话,也和在中国一样困难。7A.hear aboutBbring aboutCget aboutDworry about答案:D解析:释义:根据常识以及下句中的worry about可知,在中国学生唯一担心的就是高考成绩。8A.workingBtestingCwinningDreflecting答案:B解析:释义:然而在美国,考试并不是学生所关注的唯一事情。testing对应上文的examination。9A.leadershipBrespectCexpectationDpermission答案:A解

    32、析:释义:根据下文中的captain可知,他们都要在俱乐部中显示自己的领导才能。10A.explainsBshowsCsoundsDmeans答案:D解析:释义:根据语境可以看出,这里具体解释上文的意思。11A.lonelyBactiveCcommonDsimple答案:B解析:释义:在唱诗班里,应该是一位活跃分子。12A.speakerBcomposerCsingerDwriter答案:C解析:释义:不仅要活跃,还要唱得好,才能表现出众。13A.gradesBdescriptionCexpectationDchallenges答案:A解析:释义:get good grades“得高分”。14

    33、A.discussionsBperformancesCpartiesDactivities答案:D解析:释义:根据上下文的逻辑关系可知,此处表示:我们还要参加大量的课外活动。discussions, performances, parties它们都包括在课外活动之中。15A.reflectBacquireCannounceDcontain答案:B解析:释义:比起每天拿本书学习好几个小时,能同时处理多项事务的能力更难获得。16A.picturesBteachersCbooksDfriends答案:C解析:释义:此处是美国学生和中国学生学校任务对比,中国学生应是每天和书在一起。17A.undoubtedlyBhardlyCfortunatelyDnecessarily答案:A解析:释义:作者不否认中国的学生面临很多困难的事实。18A.HoweverBBesidesCMoreoverDAnyway答案:A解析:释义:前后两句为转折关系,作者想要表达:但是在美国我们也要应付很多事情。19A.resistBhateCmakeDappreciate答案:D解析:释义:前文作者描述,他父母的中国朋友对他的抱怨不屑一顾,因此他希望下一次他们再来访的时候能够倾听他的心声。20A.helpBgetCvisitDstudy答案:C解析:释义:本句与文章首段呼应,此处指中国叔叔阿姨下次来拜访。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2021届高考英语调研大一轮复习外研版精练:必修6 课时作业35B WORD版含答案.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-372174.html
    相关资源 更多
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 27-3_人教精通(2014秋).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 27-3_人教精通(2014秋).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 27-2_人教精通(2014秋).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 27-2_人教精通(2014秋).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 27-1_人教精通(2014秋).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 27-1_人教精通(2014秋).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 26-3_人教精通(2014秋).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 26-3_人教精通(2014秋).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 26-2_人教精通(2014秋).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 26-2_人教精通(2014秋).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 25-3_人教精通(2014秋).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 25-3_人教精通(2014秋).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 25-2_人教精通(2014秋).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 25-2_人教精通(2014秋).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 25-1_人教精通(2014秋).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 25-1_人教精通(2014秋).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoesLesson 29_人教(精通)(2014秋) (共18张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoesLesson 29_人教(精通)(2014秋) (共18张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoesLesson 27_人教(精通)(2014秋) (共21张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoesLesson 27_人教(精通)(2014秋) (共21张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoesLesson 26_人教(精通)(2014秋) (共18张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoesLesson 26_人教(精通)(2014秋) (共18张PPT).ppt
  • 六年级上册英语说课稿Unit 4 I have a pen pal 第一课时人教.doc六年级上册英语说课稿Unit 4 I have a pen pal 第一课时人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoesLesson 25_人教(精通)(2014秋) (共20张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoesLesson 25_人教(精通)(2014秋) (共20张PPT).ppt
  • 六年级上册英语说课稿Unit 2 Ways to go to school 人教.doc六年级上册英语说课稿Unit 2 Ways to go to school 人教.doc
  • 六年级上册英语试题--学年度 期末测试人教.doc六年级上册英语试题--学年度 期末测试人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 Free time_Join in 剑桥英语(共25张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 Free time_Join in 剑桥英语(共25张PPT).ppt
  • 六年级上册英语试题-连词成句练习人教.doc六年级上册英语试题-连词成句练习人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 Dinner.ppt四年级上册英语课件-Unit 5 Dinner.ppt
  • 六年级上册英语试题-第6单元达标检测卷|人教PEP()(含听力材料和答案).doc六年级上册英语试题-第6单元达标检测卷|人教PEP()(含听力材料和答案).doc
  • 六年级上册英语试题-第6单元达标检测卷|人教PEP(含听力材料和答案).doc六年级上册英语试题-第6单元达标检测卷|人教PEP(含听力材料和答案).doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 Dinner is ready第6课时_人教(PEP).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 Dinner is ready第6课时_人教(PEP).ppt
  • 六年级上册英语试题-Unit6 How do you feel单元测试人教.doc六年级上册英语试题-Unit6 How do you feel单元测试人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 Dinner is ready第5课时_人教(PEP).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 Dinner is ready第5课时_人教(PEP).ppt
  • 六年级上册英语试题-Unit6 How do you feel 单元测试人教.doc六年级上册英语试题-Unit6 How do you feel 单元测试人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 Dinner is ready第3课时_人教(PEP).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 Dinner is ready第3课时_人教(PEP).ppt
  • 六年级上册英语试题-Unit5 What does he do 单元测试人教.doc六年级上册英语试题-Unit5 What does he do 单元测试人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 Dinner is ready第2课时_人教(PEP).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 Dinner is ready第2课时_人教(PEP).ppt
  • 六年级上册英语试题-Unit4 I have a pen pal 单元测试人教.doc六年级上册英语试题-Unit4 I have a pen pal 单元测试人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 Can Sam play football. 第二课时_外研版(三起) (共23张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 Can Sam play football. 第二课时_外研版(三起) (共23张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1