广西来宾市2017高考英语一轮阅读理解专练(23) WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 广西来宾市2017高考英语一轮阅读理解专练23 WORD版含答案 广西 来宾 2017 高考 英语 一轮 阅读 理解 23 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、广西来宾市2017高考英语一轮阅读理解专练(23)含答案2016高考英语阅读理解集训。阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C、D)中,选出最佳选项。Two recent studies have found that punishment is not the best way to influence behavior.One showed that adults are much more cooperative if they work in a system based on rewards. Researchers at Harvard University in the U
2、nited States and the Stockholm School of Economics in Sweden did the study.They had about two hundred college students play a version of the game known as the Prisoners Dilemma. The game is based on the tension (紧张气氛) between the interests (利益) of an individual and a group. The students played in gr
3、oups of four. Each player could win points for the group, so they would all gain equally. But each player could also reward or punish each of the other three players, at a cost to the punisher.Harvard researcher David Rand says the most successful behavior proved to be cooperation. The groups that r
4、ewarded it the most earned about twice as much in the game as the groups that rewarded it the least. And the more a group punished itself, the lower its earnings were. The group with the most punishment earned twenty-five percent less than the group with the least punishment. The study appeared last
5、 month in the journal Science.The other study involved children. It was presented last month in California at a conference on violence and abuse. Researchers used intelligence tests given to two groups. More than eight hundred children aged two to four the first time they were tested. More than seve
6、n hundred children aged five to nine.The two groups were retested four years later, and the study compared the results with the first test. Both groups contained children whose parents used physical punishment and children whose parents did not. The study says the IQs-or intelligence quotients-of th
7、e younger children who were not spanked were five points higher than those who were. In the older group, the difference was almost three points.Murray Strauss from the University of New Hampshire worked with Mallie Paschall from the Pacific Institute for Research and Evaluation. Professor Strauss ha
8、s written extensively about physical punishment of children. He says the more they are spanked, the slower their mental development. He also looked at average IQs in other nations and found them lower where spanking was more common.1Which could be the best title of the passage?A. PunishmentB. The Be
9、st Way to Influence Behavior.C. Punishment or Reward: Which Works Better on Behavior?D. Two Recent Studies.2The underlined word “spanked” probably means_.A. won B. punished C. tested D. praised3According to the passage, the researchers may agree the best way to influence behavior is_.A. rewarding go
10、od behaviorB. correcting bad behaviorC. punishing badly-behaved childrenD. praising well-behaved children试题分析:文章主要介绍了两项研究的过程和研究成果。近期的两项研究显示,惩罚不是影响行为的最好方法。其中一项研究显示,成年人在一个基于奖励的机制中更具合作性。另一项研究表明,惩罚不利于孩子心智的发展。1选择最佳标题。A项太片面;文章没有提到最好的方法,排除B;D项不够具体;根据第二段“One showed that adults are much more cooperative if t
11、hey work in a system based on rewards.”和第六段“of the younger children who were not spanked were five points higher than those who were”可知,研究表明,奖励能够促进合作,惩罚不利于孩子的心智发展,故选C。2猜测词义题。根据带第六段“who were not spanked were five points higher than those who were”可知,被父母体罚的孩子,他们的智商比没有受到体罚的孩子的低5分,根据最后一段“He says the mor
12、e they are spanked, the slower their mental development.”可知,孩子受到的惩罚越多,他们的心智发展得越慢,说明划线词是“惩罚”的意思,故选B。3推理判断题。B、D两项文中未提及;根据倒数第二段“of the younger children who were not spanked were five points higher than those who were”和最后一段“the more they are spanked, the slower their mental development”可知,惩罚不利于孩子的身心发展,排
13、除C;根据第二段“adults are much more cooperative if they work in a system based on rewards”和第六段“five points higher than those who were”可知,奖励能够促进合作,而惩罚不利于孩子心智的发展,只有A项与奖励有关,故选A。阅读理解。阅读下列短文, 从给的四个选项 (A、B、C和D) 中, 选出最佳选项。(2014泰安复习质量检测)University of Maryland student Ben Simon and his friends couldnt stand to see
14、 good food thrown out on their campus.“We basically noticed that some of the extra food from the dining hall was going to waste at the end of the day.And we met with the dining services and asked them whether it would be okay if instead of throwing out the food we would donate it.And they were on bo
15、ard,” he said.So 18 months ago,the students began what they call the Food Recovery Network.Each night,volunteers would show up at a campus dining hall to pick up leftovers and deliver them to area shelters and food banks.So far,they have donated more than 23 000 kilos of food that would otherwise ha
16、ve been thrown out.Nationwide,$165 billion worth of food is wasted each year,according to the National Resources Defense Council.Spokesman Bob Keefe says that is about 40% of the countrys entire food production.“If we can reduce our waste in this country by 15%,we can feed 25 million hungry American
17、s.That is a huge benefit.That is what programs like this Food Recovery Network are doing,” he said.Christian Life Center is one of the beneficiaries (受益者) of the students efforts.Ben Slye,the senior pastor (牧师),said,“It has been just amazing to see these students take their own time,their own vehicl
18、es and own gas money and be able to make an effort like this.Each week we are able with this food probably to feed over hundred people.”The University of Marylands Food Recovery Network now has 200 volunteers and the program has expanded to 18 schools across the country.“I want to grow 18 chapters t
19、o a thousand chapters within five years.And once we get to the Food Recovery Nation being at every college campus in America,we want to expand to restaurants and farms.” said Simon.The volunteers are committed to making that happen.1The dining services in University of Maryland_.Athrew out good food
20、 on the campus Bsupported the volunteers jobCenjoyed the talk with the students Ddonated their leftovers to the poor2Volunteers from the Food Recovery Network_.Astarted the Food Recovery Network two years agoBdelivered leftovers as well as money to sheltersChelped to solve the hunger issues in Ameri
21、caDdonated leftovers to avoid food waste3Ben Slyes attitude toward the volunteers effort was that of_.Aunconcern Bdoubt CappreciationDopposition4We can learn from the text that_.Aover 40% of the countrys entire food is wasted each yearBaltogether 25 million Americans suffer from hunger nowadaysCSimo
22、n aims to expand the program to restaurants and farmsDevery college has started the Food Recovery Network5What can be the best title for the text?ACollege Students Rescue Leftover FoodBBattles Against the Problem of HungerCHow to Pick up Leftovers on College CampusesDWaste Problems in University of
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
