分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 7

类型广西柳州市2015高考英语完形填空、阅读训练(7)及答案(含阅读表达).doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:374388
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOC
  • 页数:7
  • 大小:143KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    广西 柳州市 2015 高考 英语 填空 阅读 训练 答案 表达
    资源描述:

    1、广西柳州市2015高考英语完形填空、阅读训练(7)及答案(含阅读表达) 记叙文型完形填空 (一)One of my fathers favourite sayings as I was growing up was “Try it!” I couldnt say I didnt like _1_, whatever it might be, _2_ I tried it. Over the years Ive come to _3_ how much of my success I owe to my _4_ of those words as one of my values. My _5_

    2、 job was just one I decided to try for a couple of years until I _6_ what I wanted to do as a career(职业). _7_ I believed I would work for a few years, get married, stay home and raise a family, so I didnt think the job I took _8_ that much. I couldnt have been more _9_. I mastered the skills of that

    3、 beginning level position and I was given the opportunity(机会)to _10_ through the company into different _11_. I accepted each new opportunity with the _12_,“Well, Ill try it; if I dont like it, I can always go back to my _13_ position.” But I was with the same company for the past 28 years, and Ive

    4、_14_ every career change Ive made. Ive discovered I _15_ a large number of different talents(才能)and skills that I never would have thought were within me,had it not been for my being _16_ trying new opportunities. Ive also discovered that if I _17_ what Im doing and work hard at achieving my _18_, I

    5、 will succeed. Thats why Im so _19_ to be a part of CareerFables. com. I think _20_ has come and I am determined to make it a success.1. Aeverything BsomethingCeverybody Dsomebody2. Auntil after Bever sinceCso that Dlong before3. Aconsider BargueCinclude Drealize4. Asuggestion BexplanationCacceptanc

    6、e Ddiscussion5. Ahard BbestCextra Dfirst6. Adetermined BexaminedCexperienced Dintroduced7. AActually BGraduallyCFinally DUsually8. Ahelped BrequiredCexpressed Dmattered9. Acareful BmistakenCinterested Dprepared10. Alook up Btake upCmove up Dput up11. Asituations BchoicesCdirections Dpositions12. Ath

    7、ought BreplyCaction Dadvice13. Aeasier BnewerCearlier Dhigher14. Apermitted BcountedCorganized Denjoyed15. Ashow BpossessCneed Dgather16. Alucky for Bslow atCopen to Dafraid of17. Athink of Bgive awayCbelieve in Dturn into18. Abusiness BgoalCfortune Dgrowth19. Aexcited BcuriousCsurprised Dhelpful 20

    8、. Adream BtimeCpower Dhonour(一)【要点综述】本文是一篇励志记叙文,描述了父亲常说“Try it!”及这句话对自己的影响。1B根据whatever it might be可以排除C、D项。本句表达“在我尝试一些事情之前,(我)不会说不喜欢。”everything用词不合适。2A根据句意可知A项正确。3D这么多年来,“我”开始意识到“我”的成就大多归功于父亲的话。4C根据前文解释可知,“我”的成功源自对父亲那些话的“接受”。oweto把归功于。5D这里开始介绍作者的工作经历,故应是第一份工作。6A通过下文可以看出,作者在从事第一份工作时的态度只是想先试试看,但如果遇到

    9、热衷的、想当成自己固定职业的工作时,还是会离开的。7A这里作者在表明自己的态度。事实上,作者自认为自己会工作几年之后就结婚,建立家庭8D根据前文可知,作者并没有把第一份工作看得特别重要。matter vi.有关系,要紧。9B根据下文可知,作者本不具有的一些生活技能居然在经历各种尝试后养成了,也就是说,作者开始的想法是错误的。“not 比较级” 表示肯定的意义。10Cmove up “上升”,这里指工作上得到了提升。11Dposition 指“职位,岗位”。下文也有提示。12Awith the thought带着想法;认为,思考。“我”每一次得到一个新机会,总有那种想法:如果“我”不喜欢这个新的

    10、岗位,“我”可以回到原来的那个岗位。13C根据前一空解释可知C项正确。earlier早些时候的。 14D通过but可以看出作者态度发生了变化,在过去的28年中,作者一直待在同一个公司,并且每次的工作变化作者都很享受。15B直到此时作者才发现其实自己拥有(possess)很多才能。16C要不是作者愿意尝试新的机会,就不会拥有这么多的才能。be open to 对开放、开明。had it not been for if it had not been for要不是。 17C作者还发现,如果相信自己并且一直努力去做,就一定能够达到目标。believe in相信,信任。18Bachieve ones

    11、goal达到目标,实现目标。19A作者领悟到父亲的话的真谛,因此对作为CareerF的一员感到“兴奋”。20B作者认为时机(time)已到,所以决心一定要取得成功。阅读下列四篇短文,从每小题后所给的A,B,C或D四个选项中,选出最佳选项。Since the 1970s, scientists have been searching for ways to link the brain with computers. Brain-computer interface(BCI) technology could help people with disabilities send commands

    12、 to machines. Recently, two researchers, Jose Millan and Michele Tavella from the Federal Polytechnic School in Lausanne, Switzerland, demonstrated(展示) a small robotic wheelchair directed by a persons thoughts. In the laboratory, Tavella operated the wheelchair just by thinking about moving his left

    13、 or right hand. He could even talk as he watched the vehicle and guided it with his thoughts. “Our brain has billions of nerve cells. These send signals through the spinal cord(脊髓) to the muscles to give us the ability to move. But spinal cord injuries or other conditions can prevent these weak elec

    14、trical signals from reaching the muscles,” Tavella says. “Our system allows disabled people to communicate with external world and also to control devices.”The researchers designed a special cap for the user. This head cover picks up the signals from the scalp(头皮) and sends them to a computer. The c

    15、omputer interprets the signals and commands the motorized wheelchair. The wheelchair also has two cameras that identify objects in its path. They help the computer react to commands from the brain. Prof. Millan, the team leader, says scientists keep improving the computer software that interprets br

    16、ain signals and turns them into simple commands. “The practical possibilities that BCI technology offers to disabled people can be grouped in two categories:communication, and controlling devices. One example is this wheelchair.”He says his team has set two goals. One is testing with real patients,

    17、so as to prove that this is a technology they can benefit from. And the other is to guarantee that they can use the technology over long periods of time. 1. BCI is a technology that can.A. help to update computer systems B. link the human brain with computersC. help the disabled to recover D. contro

    18、l a persons thoughts2. How did Tavella operate the wheelchair in the laboratory? A. By controlling his muscles. B. By talking to the machine.C. By moving his hand.D. By using his mind.3. Which of the following shows the path of the signals described in Paragraph 5? A. scalpcomputercapwheelchair B. c

    19、omputercapscalpwheelchairC. scalpcapcomputerwheelchair D. capcomputerscalpwheelchair4. The team will test with real patients to.A. make profits from them B. prove the technology useful to themC. make them live longer D. learn about their physical condition5. Which of the following would be the best

    20、title for the text? A. Switzerland, the BCI Research CenterB. New Findings About How the Human Brain WorksC. BCI Could Mean More Freedom for the DisabledD. Robotic Vehicles Could Help to Cure Brain Injuries【参考答案】1-5 、BDCBC【湖南省怀化市2014高考英语3月一模试题】 阅读表达Section A (10 marks) Directions: Read the following

    21、 passage. Fill in the numbered blanks by using the information fromthe passage. Write NO MORE THAN THREE WORDS for each answer.Food makes us feel good, but some people eat when they arent really hungry and eat to simply feel good. This kind of eating habit is called emotional eating, which does not

    22、affect adults but also young children. It isnt a good thing.A childs eating habits can develop right from childhood. As we know, a baby cries out if he doesnt get milk at the usual time of the day. However, sometimes parents immediately stick a bottle in a childs mouth without trying to find out if

    23、the child is really hungry. In fact, children may cry for other reasons. Even as children grow up and start going to school, parents sometimes give them a chocolate bar if they become really unhappy. As the children further grow up, they may become used to having a snack whenever theyre upset or low

    24、.Therefore, theyd like to eat an emotional snack when they have the feeling of unhappiness and boredom. Even when they dont get high grades, arent popular at school or made fun of by others, they will want something to eat. After having the snack, they feel a lot better.Emotional eating in young chi

    25、ldren is a thing that needs to be taken seriously. To protect your children from emotional eating, you should satisfy your childs emotional needs in the best possible way. This includes spending time with your child every day, taking an interest in his school work, helping your child study, providin

    26、g a health environment without tension at home, etc. Dont make the child lose face by scolding him. Develop confidence in your child. Make your child eat enough once in a while. Reward him for his achievements. All this will help your little one develop a healthy eating habit. And always remember lo

    27、ve and care is the key to help you child out of trouble and grow up happily. Title: 71 in Young Children 72 Eating for feeling good instead of for 73 .Causesl forming the habit when 74 l feeling 75 l feeling 76 and getting low gradesl being made fun of by others 77 l staying with your child for some

    28、 time every dayl being 78 in your childs studies and help him study l providing a healthy environment without tension at homel avoiding 79 to make him ashamedl making your child 80 in himselfl giving your child enough to eat once in a whilel giving your child reward for what he has achievedConclusio

    29、nLove and care helps children out of trouble.【参考答案】71. Emotional Eating 72. Meaning/ Definition 73. hunger/being hungry/feeling hungry 74. young/they are young 75. unhappy and bored 76. less popular/unpopular77. Solutions/Measures/Suggestions 78. interested 79. scolding your child 80. confident/have /develop confidence/believe本节评分建议: 1、大小写、单复数错误不扣分。2、只有一个字母的拼写错误且不影响识辨的不扣分。3、本节各题若超过限定的词数不给分。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:广西柳州市2015高考英语完形填空、阅读训练(7)及答案(含阅读表达).doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-374388.html
    相关资源 更多
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit5Meetingyourancestors含解析新人教版选修8.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit5Meetingyourancestors含解析新人教版选修8.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit5FirstAid含解析新人教版必修5.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit5FirstAid含解析新人教版必修5.docx
  • 吉林省伊通满族自治县第三中学校人教版高中英语必修二课件:UNIT 5 MUSIC READING .ppt吉林省伊通满族自治县第三中学校人教版高中英语必修二课件:UNIT 5 MUSIC READING .ppt
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4WildlifeProtection含解析新人教版必修2.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4WildlifeProtection含解析新人教版必修2.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4Sharing含解析新人教版选修7.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4Sharing含解析新人教版选修7.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4Pygmalion含解析新人教版选修8.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4Pygmalion含解析新人教版选修8.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4Makingthenews含解析新人教版必修5.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4Makingthenews含解析新人教版必修5.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4Earthquakes含解析新人教版必修1.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4Earthquakes含解析新人教版必修1.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4Bodylanguage含解析新人教版必修4.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4Bodylanguage含解析新人教版必修4.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4Astronomythescienceofthestars含解析新人教版必修3.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4Astronomythescienceofthestars含解析新人教版必修3.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit3Underthesea含解析新人教版选修7.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit3Underthesea含解析新人教版选修7.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit3Traveljournal含解析新人教版必修1.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit3Traveljournal含解析新人教版必修1.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit3Lifeinthefuture含解析新人教版必修5.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit3Lifeinthefuture含解析新人教版必修5.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit3Computers含解析新人教版必修2.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit3Computers含解析新人教版必修2.docx
  • 吉林省伊通满族自治县第三中学校人教版高一英语必修一 UNIT 4 EARTHQUAKES-WARMING UP AND READING课件 (共22张PPT) .ppt吉林省伊通满族自治县第三中学校人教版高一英语必修一 UNIT 4 EARTHQUAKES-WARMING UP AND READING课件 (共22张PPT) .ppt
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2Workingtheland含解析新人教版必修4.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2Workingtheland含解析新人教版必修4.docx
  • 吉林省伊通满族自治县第三中学校人教版高一英语必修一 UNIT 3 TRAVEL JOURNAL-LEARNING ABOUT LANGUAGE课件 (共37张PPT) .ppt吉林省伊通满族自治县第三中学校人教版高一英语必修一 UNIT 3 TRAVEL JOURNAL-LEARNING ABOUT LANGUAGE课件 (共37张PPT) .ppt
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2TheUnitedKingdom含解析新人教版必修5.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2TheUnitedKingdom含解析新人教版必修5.docx
  • 吉林省伊通满族自治县第三中学校人教版高一英语必修一 UNIT 2 TRAVEL JOURNAL-GRAMMAR课件 (共40张PPT) .ppt吉林省伊通满族自治县第三中学校人教版高一英语必修一 UNIT 2 TRAVEL JOURNAL-GRAMMAR课件 (共40张PPT) .ppt
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2TheOlympicGames含解析新人教版必修2.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2TheOlympicGames含解析新人教版必修2.docx
  • 吉林省伊通满族自治县第三中学校人教版高一英语必修一 UNIT 1 FRIENDSHIP-READING课件 (共38张PPT) .ppt吉林省伊通满族自治县第三中学校人教版高一英语必修一 UNIT 1 FRIENDSHIP-READING课件 (共38张PPT) .ppt
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2Robots含解析新人教版选修7.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2Robots含解析新人教版选修7.docx
  • 吉林省伊通满族自治县第三中学校人教版高一英语必修一 UNIT 1 FRIENDSHIP-GRAMMAR课件 (共24张PPT) .ppt吉林省伊通满族自治县第三中学校人教版高一英语必修一 UNIT 1 FRIENDSHIP-GRAMMAR课件 (共24张PPT) .ppt
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2Poems含解析新人教版选修6.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2Poems含解析新人教版选修6.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2Healthyeating含解析新人教版必修3.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2Healthyeating含解析新人教版必修3.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2Englisharoundtheworld含解析新人教版必修1.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2Englisharoundtheworld含解析新人教版必修1.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2Cloning含解析新人教版选修8.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2Cloning含解析新人教版选修8.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit1Womenofachievement含解析新人教版必修4.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit1Womenofachievement含解析新人教版必修4.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit1Festivalsaroundtheworld含解析新人教版必修3.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit1Festivalsaroundtheworld含解析新人教版必修3.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1