2020-2021学年高二英语人教版必修5课时分层作业5 UNIT 2 SECTION Ⅱ WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高二英语人教版必修5课时分层作业5UNIT SECTION WORD版含解析 2020 2021 学年 英语 人教版 必修 课时 分层 作业 UNIT WORD 解析
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(五)Section (建议用时:40分钟)语言知识练习固基础.单句语法填空1Thousands of foreigners were attracted (attract) to the Shanghai World Expo the day it opened.2I was encouraged to break away from old forms and rules.3I bought some new chairs; the old ones should be thrown away.4If you cant afford to pay cash,buy the ca
2、r on credit.5If it is convenient to you,please come up to my office at 5 oclock.6When I got home,I found my wallet stolen (steal)7Many children are left behind in the countryside when their parents flood into the cities for jobs.8From his sad face,we can tell that he is unwilling (will) to accept th
3、e work.9The teacher is trying to find a way to make his lessons enjoyable (enjoy)10He showed us into the hall and showed us many of his collections (collect).完成句子1我们发现妈妈正在等我们吃晚饭。We found our mother waiting for us to have dinner.2如果你发送邮件方便的话,你可以写一个给他。If it is convenient for you to send an email,you c
4、an write one to him.3被大自然的美所吸引,这个小女孩决定再在农场住两天。Attracted by the beauty of nature,the girl decided to spend another two days on the farm.4如果你想使自己的生活丰富多彩,你必须让自己开朗起来。You must keep yourself open if you want to make your own life colorful5约翰经常与他的老板发生争执。John often comes into conflict with his boss.高考题型练习提能
5、力.阅读理解The Origins of Famous BrandsOur lives are full of brand names and trademarked products that we use every day.Although many brand names are simple acronyms(首字母缩略词) or versions of their founders names,some of the companies we trust every day actually have fascinating and surprising back stories.
6、StarbucksIt seems fitting that the most famous coffee brand in the world would take its name from one of the worlds greatest works of literature.The inspiration for the name of the coffeehouse came from Herman Melvilles Moby Dick.The founders original idea was to name the company after the Captain A
7、habs ship,but they eventually decided that Pequot wasnt a great name for coffee,so they chose Ahabs first mate,Starbucks,as the name instead.GoogleGoogle was originally called Backrub,for it searched for links in every corner of the Web.In 1997,when the founders of the company were searching for a n
8、ew name showing a huge amount of data for their rapidly improving search technology,a friend suggested the word “googol”When a friend tried to register the new domain (域) name,he misspelled “googol” as “google”NikeOriginally founded as a distributor for Japanese running shoes,the company was origina
9、lly named BRS,or Blue Ribbon Sports.In 1971,BRS introduced its own soccer shoe,a model called Nike,which is also the name for the Greek goddess of victory.In 1978,the company officially renamed itself as Nike,Inc.The right name is essential to a companys success,and a great origin story is just as i
10、mportant as a great product.An attractive origin story is one more thing that keeps customers guessing,wondering,and buying its products.【语篇解读】本文为说明文。文中介绍了星巴克、谷歌和耐克品牌名字的由来,并说明品牌名字的重要性。1. What is the name of the Captain Ahabs ship?AMoby Dick.BStarbucks.CPequot.DHerman Melville.C细节理解题。根据Starbucks部分中的“
11、The founders original idea was to name the company after the Captain Ahabs ship,but they eventually decided that Pequot wasnt a great name for coffee,so they chose Ahabs first mate,Starbucks,as the name instead.”创始人最初是想以船长Ahab的船的名字来命名公司。但他们最终认定(船的名字)佩特不是咖啡的好名字,所以他们选择了亚哈的大副星巴克,作为名字。由此可知,这艘船的名字叫Pequot
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-381647.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
五年级上册语文课件-回顾.ppt
