2021-2022学年新教材人教版英语必修第一册课时作业:UNIT 2 TRAVELLING AROUND 9 WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材人教版英语必修第一册课时作业:UNIT TRAVELLING AROUND WORD版含解析 2021 2022 学年
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(九).阅读理解ALove sugarwhite sand beaches? Love skiing down the side of a mountain? Whatever you like, you will find the best winter travel destination in the following list.Paradise Island, BahamasBest for:Families and water babiesIts one of the Atlantis resorts (旅游胜地) in the Caribbean. The Coral
2、 Towers and Marina Village (an openair shopping and dining market ) are two reasons to visit this Caribbean popular travel destination. Dont forget about Aquaventure, the worlds largest openair water park. With the winter temperatures between 15 and 24 , its a perfect place to escape the cold.Salt L
3、ake City, UtahBest for:Winter sports loversSalt Lake City is known as “Ski City”. Its one of four best ski resorts in the USA.Salt Lake City welcomes winter sports lovers all around the world. In addition to wonderful skiing tracks, Utah Olympic Park offers an unforgettable experience.IcelandBest fo
4、r:Extreme AdventurersIceland in the winter is very beautiful. The temperatures there arent as low as you think. Theres no better time than winter to view the Northern Lights. Short winter days mean youll have an even greater chance to catch the magic. An increasing number of flights in and out of Re
5、ykjavik make it easier than ever to visit Iceland.Orlando, FloridaBest for:Theme park loversOrlando is another destination for winter travel. The weather is fine in winter. With the largest Disney World in the world, Orlando must be a good place to travel.【语篇解读】本文是一篇应用文。文章主要介绍了四个适合在冬天旅游的地方。1What can
6、 visitors do on Paradise Island?ASki down the mountain.BPlay in the water park.CVisit the Olympic Park.DTake pictures in Disney World.B细节理解题。根据Paradise Island,Bahamas部分的“Dont forget about Aquaventure,the worlds largest openair water park.”可知,Aquaventure是世界上最大的露天水上乐园。故B项(在水上乐园玩)符合题意。2Where can visito
7、rs go to enjoy the Northern Lights?ASalt Lake City.BOrlando.CIceland.DParadise Island.C细节理解题。根据Iceland部分的“Theres no better time than winter to view the Northern Lights.”可知,想欣赏北极光就要去冰岛。故选C项。3Orlando is the best destination for _.Awinter sports loversBwater babiesCtheme park loversDextreme adventurers
8、C细节理解题。根据Orlando,Florida部分的“Best for:Theme park lovers”可知,佛罗里达州的奥兰多对于主题公园爱好者是最适合的,即奥兰多对主题公园爱好者来说是最好的目的地。故选C项。 BGeorgia OKeeffe always thought of herself as an artist. By 1928, the rest of the world did, too. At the age of 41 she was living in New York and becoming a wellknown painter. Still, OKeeffe
9、 wasnt happy. New York had been a good source of ideas for almost ten years. Now those ideas were drying up. OKeeffe felt like she needed a change. She had visited New Mexico in 1917 with her sister. The wide open space had thrilled her. “Maybe I should go back,” she thought. In April of 1929, OKeef
10、fe packed her bags.The wide open space of New Mexico drew OKeeffe in. She spent hours just watching the sky change. Because the light was so clear, she felt like she could see for the first time. The beauty of the land renewed her. She couldnt wait to start painting. Cow and horse skulls and desert
11、flowers filled her canvases (画布). The colours of the desert inspired OKeeffe. As a result, she made new choices in her artwork. “The colour up there is different,” she explained. She loved the dusty blues and greens.That August, OKeeffe went home to New York. It was the start of a pattern. Each spri
12、ng, she travelled to New Mexico to paint. These trips restored her spirit. Then, in the autumn, she would return to New York. There, she showed her work. Each time OKeeffe visited New Mexico, she explored a little more.The bleached animal bones and skulls that OKeeffe found excited her because she c
13、ould see their special beauty. The bones didnt mean death to OKeeffe. To her, they showed the lasting beauty of the desert. The landscapes, clear light, and bright colours also spoke to her. She often painted closeups of the rocks and mountains. Later, she began to travel more in search of new ideas
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-381660.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
