2021-2022学年新教材北师大版英语必修第三册课时作业:UNIT 8 GREEN LIVING TOPIC TALK .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材北师大版英语必修第三册课时作业:UNIT GREEN LIVING TOPIC TALK 2021 2022 学年 新教材 北师大 英语 必修 第三 课时 作业 UNIT
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(四).单词拼写1Both involve(包含) somewhat the same basic information.2We will then have a firmer foundation(基础) of fact on which to build theories.3Our institute(研究院) has ordered a great many instruments from the company.4The polluted air and water are harmful(有害的) to peoples health.5I was bothered(烦
2、恼的) about the blister on my hand.6Why do you think others might have an opposing view(观点)?7The child couldnt keep his balance(平衡) on his new bicycle.8We recycle(再利用) all our empty food and drink cans.9His movie of the extinction(灭绝) of dinosaurs is a great success.10Britains future as a leading indu
3、strial(工业的) nation depends on investment.阅读理解AIf you live in Shanghai, Beijing or many other cities,you may see many orange bicycles on the streets these days.These bikes are owned by a company called Mobike.You can order a bike through an app on your phone.When you find a bike, you just scan a QR c
4、ode (扫描二维码) on the bike so you can use it.You dont need to return the bike to a stationyou can park it anywhere.China was known as “the kingdom of bicycles” about 30 years ago.But more people choose to drive cars and catch the subway these days.Bike rental(租赁的) services like Mobike are bringing bike
5、s back.“Back then, I got the feeling that Chinese people were trying to be modern and push away the past.So they did not want to be linked with bicycles,” said Ines Brunn, a German woman who runs a bike store in Beijing.“I do believe changes in peoples tastes will shape new thinking about bikes.”Onl
6、ine rental services are making biking more convenient, but its still not easy to ride bikes in Chinese cities.Cars often take up bicycle lanes(道路)Bikers have to ride next to cars in car lanes, which can be very dangerous.Beijing plans to build over 3,200 km of new bike lanes.Drivers who drive in bik
7、e lanes will be punished.Traffic signs will be put up to better protect bikers.【语篇解读】文章主要介绍了现在中国很多城市出现了一种新型的摩拜单车,人们可以通过手机及相应的应用程序扫描二维码使用,它将自行车重新带回中国。而北京计划新建自行车道,以便更好地保护骑自行车的人。1If you want to use a Mobike, Ayou have to scan a QR codeByou dont need to pay for itCyou dont have to return itDyou have to
8、pay for an appA细节理解题。根据第二段中的“When you find a bike,you just scan a QR code on the bike so you can use it.”可知,如果你想使用摩拜单车,你必须扫描二维码,故选A。2Which of the following is NOT true according to Paragraph 3?AChina had the most bicycles in the world about 30 years ago.BThere are more bicyclists than motorists thes
9、e days.CMore people are driving cars or taking the subway these days.DBike rental services are becoming more popular.B推理判断题。根据第三段中的“But more people choose to drive cars and catch the subway these days.”可知,B选项“现在骑自行车的人比开车的人多”不正确,故选B。3What does Ines Brunn mean when she says peoples tastes are changing
10、?AChinese people like modern things.BChinese people like riding bicycles.CPeople in Beijing are changing their tastes.DMore people will start riding bikes.D细节理解题。根据第四段“Back then,I got the feeling that Chinese people were trying to be modern and push away the past.So they did not want to be linked wi
11、th bicycles, said Ines Brunn,a German woman who runs a bike store in Beijing.I do believe changes in peoples tastes will shape new thinking about bikes.”可知,人们品味的改变意味着更多的人将开始骑自行车,故选D。4Which is the best title for the passage?AHow to Use a MobikeBOrange Bikes Will Be FashionableCBringing Back BikesDWhy
12、 Is Beijing Building New Bike Lanes?C标题归纳题。根据文章讲述摩拜单车在中国的使用和流行,及第三段“Bike rental services like Mobike are bringing bikes back.”可知,C项“带回自行车”适合作文章标题,故选C。BA food additive (添加剂) is any substance (物质) that is added to food.Many people are put off by the idea of “chemicals in food”. The truth is that all f
13、ood is made up of chemicals.Natural substances like milk,as well as manmade ones like drinks on sale in the market,can be described by chemical formulas.Some chemical substances are indeed harmful,but a person who refused to consume any chemicals would find nothing to eat.The things we eat can be di
14、vided into natural and manmade substances.Some people feel that only natural foods are healthy and that all manmade ingredients are to be avoided.But many natural chemicals,found in plants and animals,are harmful when eaten,and some laboratorymade substances increase the nutritional value of food.Ot
15、her chemicals have natural and manmade forms that are exactly alike:vitamin C is vitamin C,whether it comes from a test tube or from an orange.Like “chemical”,“manmade” doesnt necessarily mean “not fit to eat”Food additives are used for many reasons.We add sugar and salt and other things to foods we
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-382209.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
